ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:pluton έγραψε:
Ο ΣΥΡΙΖΑ πέντε χρόνια για αριστερά το έπαιζε.
σχολιο 2...
αληθωρη αριστερα εξουσιοπληκτη .. συμβιβασμενη ...μη οραματικη διαχειριστρια των συστημικων κρισεων ...συνεχισε την μνημονιακη πολιτικη ...κι εβαλε βασεις για την τεχνοκρατικη διακυβερνηση... ανοιξε τις πυλες στο αρθρο μεταναστευτικο κυμα το οποι συνεχιζεται με τρομαχτικοςυ ρυθμοςυ απλα πλεον η νεα κυβερνηση εχει αποκλεισμενο το θεμα απο τα ΜΜΕ...η χωρα εχει επισημη
τεχνοκρατικη κυβερνηση ,, η αιρετη κυβερνηση εινα κολαουζα των μπαλκονιων εγκαθεκτοι υπουργειων απο την μυτη συρομενοι των τεχνοκρατων ...
επι πανδημιας απλα ψηφιστηκαν με διαδικασιες ΠΝΠ ΠΡΑΞΙΚΟΜΠΗΜΑΤΙΚΕς νομοι εμπεδωση αυτης τεχνοκρατικες διακυβερνησης και ψηφιακης ολοκληρωση της ...
Η πείρα μου με διδάσκει ότι αριστερά είναι και
εξουσιοπληκτη .. συμβιβασμενη
μια ζωή τους θυμάμαι να ψοφάνε και εξουσία και οφίτσια από την ηγεσία μέχρι τον έσχατο σύντροφο, κάνε τους ΓΓ σε ένα σωματεία σε μια τοπική και πάρε τους την ψυχή, όσο για συμβιβασμό όλοι τους τρέχουν προς την μεριά που μυρίζουν την κλ@νιά του κάθε κομμισάριου και του κάθε ινστρούχτορα, συμφωνούν δεν συμφωνούν και στον πλέριο συμβιβασμό τους προσπαθούν να του δώσουν εξήγηση....
Ακόμα τον σοβιετικό ιμπεριαλισμό τον ονομάζουν διεθνισμό και τις εθνικές τους προδοσίες προλεταριακή αναγκαιότητα.
Όσο και να θέλω να κάνω αντιπολίτευση (που στο φινάλε σ όλη μου την ζωή εναντίον σε κάθε κυβέρνηση μιλούσα) μου είναι αδύνατον...
Στο λαθρομεταναστευτικό κάνουν το καλύτερο δυνατό, έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τον εποικισμό της χώρας (όχι δηλαδή ότι είμαι ευχαριστημένος, θα ήθελα περισσότερα, αλλά εδώ και δεκάδες χρόνια γίνεται το καλύτερο, για δε σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητείται το πράγμα).
Στο ζήτημα της πανδημίας είμαστε η Ευρωπαική χώρα που την αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο και το μικρότερο κόστος... σήμερα είμαστε η μόνη χώρα που είμαστε πράσινη .
Στο οικονομικό ζήτημα θα δούμε, πάντως επενδύσεις έρχονται μετά από μια εικοσαετία στασιμότητας, οι φόροι μειώνονται, αυξήσεις μισθών και συντάξεων έχουμε (έστω και περιορισμένες).
Στο θέμα της παιδείας μπαίνει μια τάξη στο μπάχαλο των ΑΕΙ.
Στην εξωτερική πολιτική επιτέλους πάμε καλά.
Στο θέμα της τάξης και της επιβολής του νόμου Δόξα τω Θεώ...
Τι άλλο θέλει δηλαδή ένας πολίτης;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».