pluton έγραψε:
Έτσι, να προχωρήσει το σχέδιο του Γιώργη!

pluton έγραψε:

Admin έγραψε:pluton έγραψε:
![]()
Έτσι, να προχωρήσει το σχέδιο του Γιώργη!

pluton έγραψε:Και ο δημοκράτης Ισμέτ Ινονού πως δέχτηκε να φωτογραφηθεί με τον Γ Παπαδόπουλο; Ντροπή του έτσι κάνουν οι δημοκράτες;

Admin έγραψε:pluton έγραψε:Και ο δημοκράτης Ισμέτ Ινονού πως δέχτηκε να φωτογραφηθεί με τον Γ Παπαδόπουλο; Ντροπή του έτσι κάνουν οι δημοκράτες;
Μεταξύ συμμάχων δεν χωράνε έριδες.
Πώς αισθάνεσαι που το όραμα του Γιώργη του Παπαδόπουλου πλησιάζει στο να γίνει πραγματικότητα;

Ξανθός: Προς νομιμοποίηση η φαρμακευτική κάνναβη
«Μεγάλο στοίχημα» και «πολιτικό πρόταγμα» χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, την οργάνωση του τοπίου αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.
Με αφορμή την προγραμματισμένη συζήτηση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το έργο του ΟΚΑΝΑ, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε, όχι μόνο στο έργο του Οργανισμού, αλλά και τα σχέδια του υπουργείου για αλλαγές στον νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο κ. Ξανθός ενημέρωσε, επίσης, τους βουλευτές ότι θα προχωρήσει και η νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης.
http://www.enikos.gr/politics/511316/o- ... ftiki-kann

pluton έγραψε:oldjedi έγραψε::)
Πολυ μεγαλο θεμα ...
Με πολλες και διαφορετικες πολιτικες αναλυσεις ...Καποιοι τονιζουν τα αρνητικα και καποιοι παραθετουν τα θετικα ... Η αληθεια ειναι καπου στην μεση ...
Ολντ
Σε ποια μέση;
Δηλαδή: Και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ;
ΟΧΙ η θέση μας είναι με την δημοκρατία
Αν έχω να διαλέξω μεταξύ του
και του
Δεν έχω κανένα δισταγμό
Δηλαδή: Και στο ληστή ψωμί και στο χωροφύλακα χαμπέρι;
ΟΧΙ η θέση μας είναι με την δημοκρατία
Αν έχω να διαλέξω
και
(Φώτης Κουτσούμπας..... Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, δουλεύει γκαρσόν)
ΟΧΙ η θέση μας είναι ...
με την δημοκρατία
Ολντ
pluton έγραψε:Έχεις δίκαιο αγαπητέ μου Λαχουρένιε συμφωνώ και κάθετα και οριζόντια, διότι ως γνωστόν για να φτάσουμε στο 2010 ΔΕΝ μεσολάβησε
Κανένα πάρτυ διορισμών.
Κανένα πάρτυ μιζών
Κανένα ..... τέλος πάντων όλοι ήμασταν στο ίδιο τραπέζι και μαζί τα τρώγαμε .... έτσι;
Τώρα (εκτός επαιτείου) τον Αριστείδη προφανώς κάποια χούντα τον εξόρισε ή όχι;
Τώρα (εκτός επαιτείου) τον Αριστείδη προφανώς κάποια χούντα τον εξόρισε ή όχι