Ομάδα Ηλίθια

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ομάδα Ηλίθια

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2017, 11:40

ΓΑΛΗ έγραψε:Αυτό είναι πολύ εύκολο καλό μου.
Σταμάτα να αναφέρεσαι σε μένα γράφοντας βλακείες -και μάλιστα σε θέματα που δεν έχω καν γράψει κάτι- και η αγένεια μου προς εσένα θα περιοριστεί.

Διαφορετικά, είτε γουστάρεις είτε όχι, θα την υποστείς.

...Ισχύει όχι μόνον για σένα αλλά για όλους που έχουν το δικό σου νοητικό επίπεδο.

Και μονο που καποιος δεν ψηφιζει δεξιο κομμα ειναι αρκετος λογος για σενα να εισαι αγενης, οποτε μην παρουσιαζεις την αγενεια σου σαν αμυνα.
Και δεν λεω για την συγκεκριμενη περιπτωση που οντως οι αλλοι αναφερθηκαν πρωτα σε σενα, αλλα γενικοτερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μάιος 2017, 13:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Σταμάτα να αναφέρεσαι σε μένα γράφοντας βλακείες -και μάλιστα σε θέματα που δεν έχω καν γράψει κάτι- και η αγένεια μου προς εσένα θα περιοριστεί.

...Ισχύει όχι μόνον για σένα αλλά για όλους που έχουν το δικό σου νοητικό επίπεδο.

Και μονο που καποιος δεν ψηφιζει δεξιο κομμα ειναι αρκετος λογος για σενα να εισαι αγενης, οποτε μην παρουσιαζεις την αγενεια σου σαν αμυνα.
Και δεν λεω για την συγκεκριμενη περιπτωση που οντως οι αλλοι αναφερθηκαν πρωτα σε σενα, αλλα γενικοτερα.

Η αγένεια είναι κάτι που δεν αρμόζει σε κανένα ούτε δεξιό ούτε αριστερό. Γι αυτό πριν κρίνεις, κρίνε τον εαυτό σου.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2017, 13:21

Λαχουρένιος έγραψε:

Χρόνου φειδόμενη, μπολντάρισα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2017, 13:27

Το διαβασα και απαντω οτι εσυ εισαι που ξεκινας επιθεσεις με βαση τις κομματικες σου ιδεοληψιες. Σε προσωπικο επιπεδο δε σε πειραζε κανενας πριν κανεις outing σαν groupie του Κουλη.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2017, 13:35

την συγκεκριμενη περιπτωση που οντως οι αλλοι αναφερθηκαν πρωτα σε σενα

Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες ...συγκεκριμένες :LoL: περιπτώσεις, που πραγματικά βαριέμαι να ψάχνω και στις οποίες πρωταγωνιστείτε όλοι οι ξύπνιοι.

Κατά τα άλλα, θα έλεγα κάτι για την πεπερασμένη απεραντοσύνη του σύμπαντος αλλά δεν...
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Μάιος 2017, 13:54

Ασε τις "δεκαδες περιπτωσεις", δεν σε πειραξα ποτέ μεχρι να αρχισεις εσυ το μπουλιγκ με βαση της καταγωγης μου γενικως και του "ανεπιθυμητου" νικνεϊμ μου συγκεκριμενα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2017, 13:55

Και για να τελειώνουμε με τις ανοησίες*, έκανα καταγγελία.

Θα δείξει.

Στην καταγγελία χρησιμοποίησα άλλη έκφραση.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2017, 14:02

ВладимирВладимирович έγραψε:Ασε τις "δεκαδες περιπτωσεις", δεν σε πειραξα ποτέ μεχρι να αρχισεις εσυ το μπουλιγκ με βαση της καταγωγης μου γενικως και του "ανεπιθυμητου" νικνεϊμ μου συγκεκριμενα.

Κάνε κι εσύ καταγγελία αλλά πρόσεχε γιατί θα πάρει μπάλα όσους κάνουν μπούλινγκ ή χρησιμοποιούν "απρεπείς" εκφράσεις για θέματα καταγωγής κλπ

...Τι περιμένεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Μάιος 2017, 14:06

ΓΑΛΗ έγραψε:...Τι περιμένεις;

Αφου ειπα οτι θα το αρχιζω αν εσυ θα συνεχιζεις να με βριζεις. Προς το παρον δεν με ξαναεβριζες αρα δεν υπαρχει λογος να το κανω.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2017, 14:10

ВладимирВладимирович έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:...Τι περιμένεις;

Αφου ειπα οτι θα το αρχιζω αν εσυ θα συνεχιζεις να με βριζεις. Προς το παρον δεν με ξαναεβριζες αρα δεν υπαρχει λογος να το κανω.

Αρκετά με τα μπλα μπλα.

Αν θεωρείς ότι έχεις δίκιο, κάνε καταγγελία.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”