Το Ημερολόγιο του Αλέξη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Re: Το Ημερολόγιο του Αλέξη

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 29 Απρ 2018, 19:34

Τέλη Απριλίου 2018

Ούτε εργατική Πρωτομαγιά δε θα μπορέσω να κάνω με την ησυχία μου φέτος...

Λέω για καθαρή έξοδο και βγαίνει ο Ευκλείδης και λέει για αυξημένη μεταμνημονιακή εποπτεία... Λες να θέλει να μου φάει το κόμμα;

Έχω τον Διαστημάνθρωπο τον Νίκο να διώχνει τον Κριμιζή από τον ΕΛΔΟ. Με το μαλακό, ρε Νίκο, δικά μας είναι τα λεφτά, δε θα μας τα φάνε. Θα μου πεις, μετά τις εκλογές θα μας φάει η μαρμάγκα, ας κάνουμε κομποδεμα τουλάχιστον να πάμε διακοπές...

Φρεγάτες δε θα πάρουμε, εντάξει, αλλά ήταν ανάγκη ο Πάνος να κάνει ναύαρχο την Μπουμπουλίνα; Ρε μπας και ο Νίκος ψεκάζει και το Διάστημα;
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 30 Απρ 2018, 18:17

Όλος ο νεοΣΥΡΙΖΑ σε 2 πρωτοσέλιδα!!
ΖΗΤΩ ο Αλέξης
ΖΗΤΩ ο ΣΥΡΙΖΑ
Ζήτω και αθάνατος ο Αυριανισμος!!

Εικόνα
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 30 Απρ 2018, 18:21

Πολύς πόνος και πολύ ζόρι λέμε :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 01 Μάιος 2018, 15:51

Πρωτομαγιά 2018

Δεν πάμε καλά...

Τα άλλα τα παρτσακλά, η Αυλωνίτου με τον Καμμένο πλακώνονται δημόσια. Καθίστε, ρε παιδιά, να χάσουμε τις εκλογές και μετά κάντε ο,τι θέλετε.

Πάντως, ο Ευκλείδης με αγριοκοικοιτάζει τελευταία. Κάποιος θα του σφύριξε ότι εγώ είπα στην ΕΡΤ να τον κράξουν για τις δηλώσεις περί αυξημένης εποπτείας.

Και έχω να λέω και παραμύθια τα βράδια στον Τζανακό που έχει αϋπνίες μετά το τηλέφωνο του Μαρινάκη... Δηλαδή, τι θα κάνει αυτός, όταν κερδίζει ο κουμπάρος του;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Μάιος 2018, 19:28

εδώ τι είναι ;
η γιάφκα για τα νεοφίλια;
:D
πολύ γέλιο έχετε ρε

ρε σεις
πάτε να ψωνίσετε κάνα περίπτερο στην Ομόνοια να πουλάτε τρέλα στον κοσμάκη που περνάει από εκεί;
:P

ααα ξέχασα
η Ομόνοια δεν είναι το αγαπημένο σας μέρος...
ρέε κατάντια τα νεοφίλιααααα

:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 01 Μάιος 2018, 21:27

vallon έγραψε:εδώ τι είναι ;
η γιάφκα για τα νεοφίλια;
:D
πολύ γέλιο έχετε ρε

ρε σεις
πάτε να ψωνίσετε κάνα περίπτερο στην Ομόνοια να πουλάτε τρέλα στον κοσμάκη που περνάει από εκεί;
:P

ααα ξέχασα
η Ομόνοια δεν είναι το αγαπημένο σας μέρος...
ρέε κατάντια τα νεοφίλιααααα

:laugh1:

Έλα τώρα, μολόγα ότι γουστάρεις τρελά το νήμα και άσε τα σάπια.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Μάιος 2018, 05:31

δυστυχώς με όλα τα φυντάνια του μπουμπούκου συμβαίνει το ότι έχετε χάσει κάθε μέτρο σχετικά με το τι είναι πολιτική αντιπαράθεση, δεν έχετε θέση μέσα στη νουδού ή σε αυτό που ξέραμε χρόνια τώρα ότι είναι νουδου και είσαστε ξένο σώμα.
Σας έχει επιβάλλει ο μπουμπούκος το στυλάκι της παραλαδούρας του που κοπανιέται λες και κράζει
"Για περάστε , για περάστε.... εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο νυμφίος;;;"
Καλύτερα να αρκεστείτε σε αντιπαραθέσεις παπατζήδων στην ομόνοια καθώς η παρουσία σας προσβάλλει την δεξιά.
κοινώς: πάρτο αλλιώς μεγάλε, βρήκες τοίχο...!!!
το πρόβλημα είναι ότι απαιτείται ουσιαστική ποσότητα φαιάς ουσίας για να το αντιληφθείς.
άσε λοιπόν τι γουστάρω, γιατί το να βλέπουμε τέτοια κατάντια στη δεξιά, καλύτερος χίλιες φορές ο συριζα, έτσι κι αλλιώς τα ίδια πράγματα είναι πλέον, σε τι να διαφέρουν; στο δίτερμα αμερική γερμανία; πουλημένα είσαστε όλοι.
Καλύτερο το κκε που εδώ και 90 χρόνια κρατάει την ίδια στάση παρά ο τσαρλατάνος της ομόνοιας.

άλλη φορά λοιπόν
ξανασκέψουτο και μην πετάς μπηχτούλες τύπου γυφτομπουμπούκου γιατί θα σε πάρει ο διάολος
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 02 Μάιος 2018, 22:57

vallon έγραψε:δυστυχώς με όλα τα φυντάνια του μπουμπούκου συμβαίνει το ότι έχετε χάσει κάθε μέτρο σχετικά με το τι είναι πολιτική αντιπαράθεση, δεν έχετε θέση μέσα στη νουδού ή σε αυτό που ξέραμε χρόνια τώρα ότι είναι νουδου και είσαστε ξένο σώμα.
Σας έχει επιβάλλει ο μπουμπούκος το στυλάκι της παραλαδούρας του που κοπανιέται λες και κράζει
"Για περάστε , για περάστε.... εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο νυμφίος;;;"
Καλύτερα να αρκεστείτε σε αντιπαραθέσεις παπατζήδων στην ομόνοια καθώς η παρουσία σας προσβάλλει την δεξιά.
κοινώς: πάρτο αλλιώς μεγάλε, βρήκες τοίχο...!!!
το πρόβλημα είναι ότι απαιτείται ουσιαστική ποσότητα φαιάς ουσίας για να το αντιληφθείς.
άσε λοιπόν τι γουστάρω, γιατί το να βλέπουμε τέτοια κατάντια στη δεξιά, καλύτερος χίλιες φορές ο συριζα, έτσι κι αλλιώς τα ίδια πράγματα είναι πλέον, σε τι να διαφέρουν; στο δίτερμα αμερική γερμανία; πουλημένα είσαστε όλοι.
Καλύτερο το κκε που εδώ και 90 χρόνια κρατάει την ίδια στάση παρά ο τσαρλατάνος της ομόνοιας.

άλλη φορά λοιπόν
ξανασκέψουτο και μην πετάς μπηχτούλες τύπου γυφτομπουμπούκου γιατί θα σε πάρει ο διάολος

:xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Δεν ξέρω από που να πρωταρχίσω!

Ότι είμαι φυντάνι του μπουμπούκου;
Ότι είμαστε (ποιοι;) πουλημένα και σε ποιον;
Ότι στην 8 σειρά του ποστ εκφράζεις συμπάθεια για τη δεξιά, μετά λες καλύτερα ο Σύριζα, αφού η δεξιά κατάντησε κάπως όπως μόνο εσύ φαντάζεσαι και μετά λες καλύτερα ΚΚΕ; :xaxax:
Ότι πετάω μπηχτές (για ποιον;);
Ότι θα με πάρει ο Βεελζεβούλ;

Με άλλα λόγια, παραλήρημα.

Το νήμα είναι καθαρά σατιρικό σε βάρος του Τσίπρα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. :oleole:
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 04 Μάιος 2018, 12:58

Εφόσον το ακροατήριο Τσίπρα είναι τα ΜΑΤ τα επόμενα "αναπτυξιακά" συνέδρια να τα διοργανώνει στη ΓΑΔΑ

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Τσίπρας στην Μυτιλήνη:
Ο "λαοπρόβλητος" ηγέτης δεν άφησε σοκάκι ελεύθερο χωρις ΜΑΤ και Αστυνομια γιατί δεν αντέχει την "αγάπη" του κόσμου από τη συγκίνηση
.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 04 Μάιος 2018, 13:07

31855655_1201446823326051_1352537320938536960_n.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”