Αλλες 23 συλληψεις εχεις προβλεψει.
Σου μενουν 2 μηνες. Το χεις λες?
Επισης ειχες αναφερθει σε συγκεκριμενα ονοματα τα οποια φυσικα δε θα αναπαραγω, αλλα μεχρι στιγμης ειναι εξω.
Πολιτικός σεισμός Part 2
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Πολιτικός σεισμός Part 2
Αργα και βασανιστικα.
Κι εσεις θα τραγουδατε.
.
Κι εσεις θα τραγουδατε.
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
itteithe
- Extreme poster

like για το τραγούδι 

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Απο αυριο θα φορεθει πολυ.
.
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

.
0 .
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Η συλληψεις τον Σεπτεμβριο εγιναν μελλοντικες προανακριτικες;
Προφανως δεν ηξερες καν την διαδικασια οταν εκανες τις ποτυχημενες σου προβλεψεις
Γιατι αλλιως θα ηξερες πως αν ακομη και ολοι αυτοι ειναι ενοχοι θα μπουν φυλακη μετα απ χρονια
Προφανως δεν ηξερες καν την διαδικασια οταν εκανες τις ποτυχημενες σου προβλεψεις
Γιατι αλλιως θα ηξερες πως αν ακομη και ολοι αυτοι ειναι ενοχοι θα μπουν φυλακη μετα απ χρονια
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αλλο η Προανακριτικη για ΚΕΕΛΠΝΟ και αλλο η Novartis.
.
.
0 .
.
.
-
nemo
- Supreme poster

εχουμε πεσει σε μελαγχολία και σε οικονομική πείνα
και οι ζαιοι νομιζουν οτι αν βαλουν φυλακη καποιους που επρεπε και πρεπει
ο λαος θα βγει στους δρομους απο την χαρα
και θα ουρλιαζει συριζα μεχρι να σκασω
εγω πχ εχω σταματησει να διαβασω οτιδήποτε σοβαρο
και ασχολουμε συνηθως με α-σοβαρα και μαλακιουλες για να περναει η ωρα
αλλα και αυτα θα τα σταματήσω γιατι εχουν γεμισει ολον τον ελευθερο χρονο
Βλεπω παντου αλαφιασμενα προσωπα οι ανδρες δε τα εχουν μονιμως χαμενα
και οι γυναικες ασχολουνται με το αγοραιο σεξ και με παρτουζες
Στα περίπτερα υπαρχουν ουρες για βερεσέ τσιγαρα
στην λαικη σκοτώνονται να μαζεψουν οσα πρασινα φυλλα περισσευουν πεταμενα
γυναικες μιας καποιας ηλικας παρακαλανε για ενα μεροκαματο των δεκα ευρω
και και και μια ατελειωτη λιστα απο πονο και δυστυχια η οποια ακομη δεν σχηματιστηκε σε κοινωνικη οργη
Και απο διπλα τα προηγουμενα πολιτικα καθίκια που περιμενουν την σειρα τους
να μας δουλεψουν παλι λες και τιποτα δεν αλλαζει στον κοσμο τουτο
Τι αλλο χειροτερο θα μας συμβει; αυτη η σκεψη μου κολλησε και δεν λεει
να ξεκολλήσει από το μυαλό Υπαρχει ενα πολιτικο και πνευματικο κενο
που κατι χειροτερο απο οτι ζουμε θα το καλύψει ..
.μακαρι βεβαία να κανω λαθος αλλα συνηθως αυτη η αισθηση σπανιως κανει λαθη
και οι ζαιοι νομιζουν οτι αν βαλουν φυλακη καποιους που επρεπε και πρεπει
ο λαος θα βγει στους δρομους απο την χαρα
και θα ουρλιαζει συριζα μεχρι να σκασω
εγω πχ εχω σταματησει να διαβασω οτιδήποτε σοβαρο
και ασχολουμε συνηθως με α-σοβαρα και μαλακιουλες για να περναει η ωρα
αλλα και αυτα θα τα σταματήσω γιατι εχουν γεμισει ολον τον ελευθερο χρονο
Βλεπω παντου αλαφιασμενα προσωπα οι ανδρες δε τα εχουν μονιμως χαμενα
και οι γυναικες ασχολουνται με το αγοραιο σεξ και με παρτουζες
Στα περίπτερα υπαρχουν ουρες για βερεσέ τσιγαρα
στην λαικη σκοτώνονται να μαζεψουν οσα πρασινα φυλλα περισσευουν πεταμενα
γυναικες μιας καποιας ηλικας παρακαλανε για ενα μεροκαματο των δεκα ευρω
και και και μια ατελειωτη λιστα απο πονο και δυστυχια η οποια ακομη δεν σχηματιστηκε σε κοινωνικη οργη
Και απο διπλα τα προηγουμενα πολιτικα καθίκια που περιμενουν την σειρα τους
να μας δουλεψουν παλι λες και τιποτα δεν αλλαζει στον κοσμο τουτο
Τι αλλο χειροτερο θα μας συμβει; αυτη η σκεψη μου κολλησε και δεν λεει
να ξεκολλήσει από το μυαλό Υπαρχει ενα πολιτικο και πνευματικο κενο
που κατι χειροτερο απο οτι ζουμε θα το καλύψει ..
.μακαρι βεβαία να κανω λαθος αλλα συνηθως αυτη η αισθηση σπανιως κανει λαθη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
denplirono
- Extreme poster

Αρίστος έγραψε:Ε ρε ντερτια. Το "Η Μακεδονια ειναι μια και ειναι ελληνικη" διαδωθηκε αγαπητε απο τυπους που θελαν να γλυτωσουν τη φυλακιση για τη Novartis σε αγαστη παρειτσα με ρωσοφιλους που στην πραγματικοτητα αποκαλουν τα Σκοπια ΣΚΕΤΟ Μακεδονια. Σας δουλεψανε ψιλο γαζι γιατι χωρις τη Συμφωνια των Πρεσπων ΚΑΙ συνεχιζεται ο σκοπιανος αλυτρωτισμος ΚΑΙ δεν κατεβαινουν τα αρχαιοελληνικα αγαλματα ΚΑΙ 140 χωρες συνεχιζουν να τους λενε ΣΚΕΤΟ Μακεδονια ΚΑΙ σε ολο τον πλανητη θα δημιουργουνται κεντρα Σκετομακεδονικων σπουδων.
Στη φυλακη λοιπον οι Μακεδονομαχοι της Novartis για να στρωσουν οι κωλοι και μετα βλεπουμε.
.
αγαπητε μου δε με νοιζει η νοβαρτις και τα λαμογια που τα εφαγαν γιατι ξερω οτι στην τελικη ισχυει η ομερτα. εμενα με νοιαζει η μακεδονια και το αιμα που χυθηκε για την απελευθερωση της. θα μου πεις κοιταω πισω. θα σου πω, με βαση το πισω παω μπροστα....δεν εχει καμια ισχη η συμφωνια των πρεσπων οσο δεν την αποδεχομαστε εμεις και εμεις δεν την αποδεχομαστε. ολες οι χωρες του κοσμου μακεδονια να τους λενε, αξια εχει μονον το τι λεμε εμεις. χαιρομαι μονο που ο κυριακος δεν το παιζει μακεδονομαχος, απλα κανει την κοτα...θα του την φερει ο τσιπρας, πριν το ψηφισει θα βαλει τον καμμενο να κανει κουγκι και θα ερθει το αυγο στον κολο του κυριακου που θα κανει θεαματικη κομανετσι τουμπα θα θα του φυγει το μισο κομμα και θα παει σε εκλογες και μετα θα βγει ο κανενας ακομα και με συνασπισμους
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Η Συμφωνια των Πρεσπων ομως ειναι πολυ καλυτερη της Ενδιαμεσης Συμφωνιας και πρωτα απο ολα γιατι καταργει το σκοπιανο αλυτρωτισμο. Επομενος ενας ρεαλιστης Μακεδονομαχος αυτην θα διαλεγε αν ζουσε σημερα. Ασε που αρκετοι Ελληνες Μακεδονομαχοι ηταν γεννημενοι στην περιοχη των Σκοπιων και θεωρουσαν Σκοπια και ελληνικη Μακεδονια μια και ενιαια Μακεδονια που επρεπε να την ελευθερωσουν απο τους Οθωμανους. Δηλαδη το Βορεια Μακεδονια κατα συμπτωση απηχει και την ιστορικη πραγματικοτητα που ισχυε για τα Σκοπια επι Μακεδονικου Αγωνα.
.
.
0 .
.
.