Είναι οι πρόσφατες φωτιές, πόλεμος από ξένες μυστικές υπηρεσίες;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Re: Είναι οι πρόσφατες φωτιές, πόλεμος από ξένες μυστικές υπηρεσίες;

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 21 Αύγ 2018, 17:25

nik_killthemall έγραψε:οι καθυστεριές σου και τα συνθήματα κύριε αλέξη δεν βγάζουν νόημα.

Βρε Νικ. Μου πιάστηκες με τις ισοϋψείς... άστα να πάνε ...

Ω Ναι ! επινόηση εμπρηστών και συνωμοσιολογία τύπου γκιουλέν, με χάρτες παρωδία, για να αποκρύψουν εγκληματικές (κρουνοί χωρίς νερό, εγκληματικά αργοπορημένη κλήση στο λιμενικό, εγκληματικά αργοπορημένη σύγκλιση του συντονιστικού, μηδενική επικοινωνία αστυνομίας και πυροσβεστικής, και εκατοντάδες αυθαίρετα με τελεσίδικη απόφαση κατεδάφισης που έφραξαν το δρόμο σε όσους προσπάθησαν να διαφύγουν για να σωθούν και οι οποίες πλέον έχουν επισήμως και πόρισμα ) παραλείψεις μιας κυβέρνησης που δεν είναι στην αρχή της αλλά λίγο πριν το κλείσιμο της 4ετιας της.

Καταρχήν δεν πρόκειται για οριστικό πόρισμα αλλά για προκαταρκτική εξέταση. Διάβαζε σωστά τους τίτλους από αυτά που ο ίδιος ποστάρεις. Μην παρασύρεσαι από επικεφαλίδες εφημερίδων.
Διάβαζε επίσης αναλυτικά τα κείμενα που ποστάρεις. Θα διαπιστώσεις μέσα ότι υπάρχουν πολλά και χρόνια προβλήματα στις υπηρεσίες, δυσμενείς συνθήκες και πολλαπλές πυρκαϊές εκείνη την ώρα.
Μέχρι και νόμο του 2014 (ξέρεις ποιος τον μελέτησε/κατέθεσε/ψήφισε;) βάζει στο στόχαστρο ο πραγματογνώμονας...
Τέλος, ο πραγματογνώμονας ξεκίνησε τη διαδικασία για λογαριασμό δύο συγγενών θυμάτων, δηλαδή προσπαθεί να παραγάγει κατηγορητήριο για λογαριασμό τους...

Εννοείται πως είμαστε το πρωινό ενός ανθρώπου που έχει γίνει περίγελος σε 10 ιντερνετικά μέσα και προκαλεί τον οίκτο όλων μας ...

Πρωϊνό του ΣΥΡΙΖΑ είστε. Όχι ενός ανθρώπου.
Γράφοντας βλακείες καταφέρνετε απλά να διαμορφώσετε πολύ λανθασμένη εικόνα στα φόρα και τα ΜΚΔ, βοηθώντας την εκάστοτε κυβέρνηση να σας στήνει στον τοίχο, μαζί με τα όποια σοβαρά επιχειρήματα προσπαθούν διάφοροι μεμονωμένοι κι ανένταχτοι να γράψουν.

(Μιλά για βλακώδη στάση συριζαιος που σε μια 4ετια γεμισε υποσχέσεις το συμπαν για φιλορωσικες αλλά ΚΑΙ φιλοαμερικανικες επενδυσεις, για κίνημα δεν πληρώνω και ταυτοχρονα κινημα πληρωνω, που ακομα χρήματα από άδειες καναλιών δεν έχει πάρει και αδειες τα καναλια δεν εχουν .. Χ στις καθυστεριές σου με ένα νόμο κι ένα άρθρο :laugh1: )

Ο όποιος Συριζαίος κάνει επίσης κακό στο δικό του κόμμα, όταν γράφει αντίστοιχου βεληνεκούς βλακείες.

Να συμπληρώσω ότι το κράτος δεν έχει ακόμα έσοδα από το διαγωνισμό των καναλιών επειδή γαλαζοπράσινοι αρνούνταν να σχηματίσουν ΕΣΡ (βρήκαν το νέο κόλπο για να ανακόψουν την αδειοδοτική διαδικασία) κι επί της ουσίας να κάνουν το διαγωνισμό για περισσότερα από 2 χρόνια. Δεν θα ξεχνάς την ιστορία, Νικ. Την πρόσφατη ιστορία μάλιστα.
Βλέπεις, κάποιοι θέλουν τα κανάλια "φιλαράκια" με χάρες και δωρεάν άδειες. ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 21 Αύγ 2018, 18:01

stavmanr έγραψε:

Διάβαζε επίσης αναλυτικά τα κείμενα που ποστάρεις. Θα διαπιστώσεις μέσα ότι υπάρχουν πολλά και χρόνια προβλήματα στις υπηρεσίες, δυσμενείς συνθήκες και πολλαπλές πυρκαϊές εκείνη την ώρα.
Μέχρι και νόμο του 2014 (ξέρεις ποιος τον μελέτησε/κατέθεσε/ψήφισε;) βάζει στο στόχαστρο ο πραγματογνώμονας...

τοπ βλακείας δεν περιγράφω άλλο ... (είπα πουθενά πως είναι τελικό πόρισμα ? )

- αυτό είναι επιχείρημα υπέρ μου τόσο γιατί δείχνει πως είναι διακομματικός όσο και γιατί εγώ έχω δηλώσει πως νδσοκ = συριζα, δηλ. δεν είμαι υπερασπιστής του σαμαρά αφού τον θεωρώ ότι ακριβώς και τον τσίπρα.

- αυτό γιατί το λες σε εμένα ? Και ΔΕΝ το λές στο τρομποινδαλμά σου τον αρίστο που τον χαρακτήρισε καλαματιανό ψηφοφόρο του σαμαρά αποδεικνύωντας πως πέραν του ότι είναι κομματικό φερέφωνο επιπλέον ούτε καν άνοιξε να το διαβάσει ?

Αρίστος έγραψε:Πορισμα που εβγαλε ενας αντιστρατηγος, γελανε και τα τσιμεντα.

Βαζω στοιχημα οτι ειναι καλαματιανος και ψηφιζει Σαμαρα.

.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 21 Αύγ 2018, 18:05

nik_killthemall έγραψε:
stavmanr έγραψε:

τοπ βλακείας δεν περιγράφω άλλο ...

- αυτό είναι επιχείρημα υπέρ μου τόσο γιατί δείχνει πως είναι διακομματικός όσο και γιατί εγώ έχω δηλώσει πως νδσοκ = συριζα, δηλ. δεν είμαι υπερασπιστής του σαμαρά αφού τον θεωρώ ότι ακριβώς και τον τσίπρα.

:s_no
Τεχνικός σύμβουλος σε δίκη είναι "διορισμένος" από την οικογένεια συγγενών δια του πληρεξούσιου δικηγόρου. Ούτε αντικειμενικός, ούτε πραγματογνώμονας.

- αυτό γιατί το λες σε εμένα ? Και ΔΕΝ το λές στο τρομποινδαλμά σου τον αρίστο που τον χαρακτήρισε καλαματιανό ψηφοφόρο του σαμαρά αποδεικνύωντας πως όντως είναι κομματικό φερέφωνο αλλα και πως ούτε καν άνοιξε να το διαβάσει ?

Διότι δεν γνωρίζω την καταγωγή του και την κομματική του ταυτότητα, με τα οποία ασχολείστε μόνιμα εσείς.
Υπέθεσα λοιπόν ότι αφού υπάρχουν ειδικοί κομματολόγοι σαν του λόγου σου, θα απαντήσετε εσείς όπως αρμόζει.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 21 Αύγ 2018, 18:07

ο μόνος κομματολόγος που είπε συκοφαντικά από που είναι ο αντιστράτηγος, και τι κόμμα ψηφίζει, είναι ο αρίστος ουδείς άλλος !

το ότι ο αντιστράτηγος είναι διορισμένος από τις 2 οικογένειες δείχνει πως δεν είναι κατ'αναγκη αντικειμενικός έναντι του κράτους, και ΟΧΙ έναντι και των δύο τελευταίων (ή και περισσότερων) κυβερνήσεων ! Απέναντι στις διαφορετικές κυβερνήσεις ροζ-γαλαζια είναι μια χαρά αντικειμενικός και είσαι τόσο πολύ χαζός και φανατικό που παρέθεσες και επιχειρημα υπέρ αυτου !

μαν κόβεσαι λόγω συριζοβλακείας, 1 μήνα στο ιγκνορ !

ΥΓ : Και βέβαια κομματολόγος είναι ο αρίστος, και ο αρίστος και εσύ έχετε δηλώσει συριζοβλακες οπότε δεν είμαι κομματολόγος απλά επειδή επαναλαμβάνω τη δήλωσή σας,αντίθετα ο αντιστρατηγος ομως ΔΕΝ έχει δηλωσει τίποτα αλλα το συριζοσκυλο ο αρίστος μια χαρα τον αποκαλεσε σαμαρικο καλαματιανο, οπότε ο μοναδικός κομματολόγος είναι ο συναγωνιστής σου ο αρίστος.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 21 Αύγ 2018, 18:10

nik_killthemall έγραψε:ο μόνος κομματολόγος που είπε από που είναι, και τι κόμμα ψηφίζει, είναι ο αρίστος ουδείς άλλος ... δεν είναι αντικειμενικός έναντι του κράτους, έναντι και των δύο τελευταίων (ή και περισσότερων) κυβερνήσεων είναι μια χαρά αντικειμενικός και είσαι τόσο χαζός που επιχειρηματολόγησες υπέρ αυτου.

μαν κόβεσαι λόγω συριζοβλακείας 1 μήνα στο ιγκνορ !

Κατά τα λοιπά κομματολόγος και μάλιστα "ο ΜΟΝΟΣ" είναι ο Αρίστος... :laugh1:

* Στο ignore είχες ήδη βάλει κάθε λογικό επιχείρημα. Δεν θα υπάρξει αλλαγή στα νήματα. ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2018, 20:51

nik_killthemall έγραψε:μαν κόβεσαι λόγω συριζοβλακείας, 1 μήνα στο ιγκνορ !

Και πολυ αργησες
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Αύγ 2018, 20:53

Απο το Γιαννοπουλο στον φαν του Τζημερου. Πες μου τις παρεες σου για να σου πω ποιος εισαι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2018, 20:59

Truth Team ειμαι
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Αύγ 2018, 21:03

Λαχουρένιος έγραψε:Truth Team ειμαι

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 21 Αύγ 2018, 21:22

Το FBI θα δώσει στοιχεία ότι Ρώσοι πράχτορες μπάξανε τις φωτιές. Ο γκουρού κσέρει.
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”