Χρυσή Αυγή

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Χρυσή Αυγή

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Απρ 2017, 22:19

nemo έγραψε:οκ ....να ρωτησω κατι τι σημαινει για σας η ακροδεξια; βλεπω παντου εναν φοβο μια ανησυχία κλπ

προσωπικα ποτε δεν με απασχολησε ισως και να μη γνωριζω απεναντιας με τον κομμουνισμο συμφωνω σε πολλα

οπως και με την ακροαριστερα εαν εξαιρεσω τον εθνομηδενισμο στα υπολοιπα τα βρισκουμε

πραγματικα θελω απαντηση ..γιατι μου εκανε μεγαλη εντυπωση στο ραδιοφωνο ενας πεινασμενος ελ που ενω εκανε παραπονα οτι δεν ειχε να φαει και για φαρμακα ειπε στην συζητηση -προς θεου δεν θελω την ακροδεξια
με εκανε να ερωτηθω τι στο καλο εννοει; ο πεινασμενος ; τι ακριβως ειναι λοιπον η ακροδεξια και γιατι ειναι καλυτερη η ακροαριστερα;

να συμπληρωσω και ενα τελευταιο ειναι ακροδεξια η χα; θα θελατε να ειναι; ή οχι ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Απρ 2017, 01:15

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΤΕΞΙΑ!!
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Απρ 2017, 10:15

Λαχουρένιος έγραψε:ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΤΕΞΙΑ!!

εγω δεν καταλαβαινω ειπαμε ..εκτος απο δυο διαφορες η μια πλευρα υποστηρίζει περισσοτερο κοινωνικο κρατος
και η αλλη πλευρα λιγωτερο κρατος σε τομεις προστασιας

αυτο πρεπει να ειναι και η ουσια για την αντιπαραθεση

περιμενω να μου πεις τις δικες σου παρατηρησεις για δεξια και αριστερα

οσο και για την ακροδεξια δηλαδη να μου πεις ...δεν ψηφιζω για αυτους τους λογους και οχι τι εκανε ο παππους σου

σημερα βεβαια δεν υπαρχει ιδεολογικη διαφορα απο την λεγομενη αριστερα και την λεγομενη δεξια ...οι βαρια ψεκασμενοι θα λενε και θα βλεπουν διαφορετικα αλλα δεν μας ενδιαφερει παμε για τους καπως φυσιολογικους

για πες μου εσυ τι προτιμας μνημονιο ή θεσμους;
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 12 Απρ 2017, 11:55

Admin έγραψε:
pluton έγραψε:Η Ταξιαρχία Παύλου Φύσσα σε βίντεο .... θυμηθείτε τους αυτούς τους κουκουλοφόρους παλληκαράδες πως θα κρύβονται να σωθούν σε λίγο καιρό. Πως θα βγαίνουν να μυξοκλαίνε οι μανάδες και οι πατεράδες τους και πως θα τους πατρονάρουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των ΜΜΕ για να περισωθούν.

Κανονικά ταξιαρχία βορείων προαστείων έπρεπε να λέγεται.

https://www.youtube.com/watch?v=rBZLx7IS340

Αν εφαρμοζόταν ο νόμος σε αυτή τη χώρα, η συμμορία των νεοναζί θα είχε διαλυθεί από δεκαετίες και συνεπώς δεν θα συνεβαιναν όλα αυτά.
Όταν βέβαια έδερναν οι χρυσαυγίτες ή επιτίθεντο σε διαδηλωτές ή διοργανωναν πογκρόμ ήταν καλά. Τώρα που τους γύρισε μπούμερανγκ όλο αυτό, κλαυθμός μεγάλος έπεσε. Πολύ δάκρυ λαιμαι.

:)

ΑΝ εφαρμοζοταν ο νομος σε αυτη την χωρα , οι συμμοριες των νεοναζι και των κουμμουνιστων , θα ειχαν διαλυθει απο δεκαετιες και συνεπως δεν θα συνεβαιναν ολα αυτα ...
Το ποιος "χειρων αδικων , ηρξασθο" δεν το θυμαται πλεον κανεις ... Ολοι δειχνουν τον αλλον ... οποτε δεν εχει κανενα νοημα να το επικαλειται καποιος σαν δικαιολογια ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Απρ 2017, 13:41

nemo έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω ειπαμε ..εκτος απο δυο διαφορες η μια πλευρα υποστηρίζει περισσοτερο κοινωνικο κρατος

οσο και για την ακροδεξια δηλαδη να μου πεις ...δεν ψηφιζω για αυτους τους λογους και οχι τι εκανε ο παππους σου

σημερα βεβαια δεν υπαρχει ιδεολογικη διαφορα απο την λεγομενη αριστερα και την λεγομενη δεξια ...οι βαρια ψεκασμενοι θα λενε και θα βλεπουν διαφορετικα αλλα δεν μας ενδιαφερει παμε για τους καπως φυσιολογικους

Ολες αυτες οι αριστεροδεξιες συζητησεις ειναι αποπροσανατολιστικες, και τις προκαλουν οι οπαδοι των ΝΔΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για να συσπειρωσουν κοσμο και να δημιουργησουν τεχνητη πολωση.

Απο τα 7 κομματα της βουλης, ολα εκτος απο το ΚΚΕ, ειναι υπερ του καπιταλισμου, της ΕΕ και των μνημονιων. Αυτο τα κανει αντικειμενικα να ανηκουν στο ιδιο ιδεολογικο μετεριζι ανεξαρτητως πως αυτοπροσδιοριζονται για να μαντρωνουν οπαδους.

Οποιος τα ριχνει ολα στην αριστερα ή την δεξια, κανοντας οτι δε βλεπει οτι ο,τι πολιτικη εφαρμοζεται προερχεται απο τη συνθηκη του Μααστριχτ και την τροικα, και οχι απο δεξιες ή αριστερες ταμπελες, απλα παιζει το παιχνιδακι της ΝΔΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ και δεν νοιαζεται οντως για τα προβληματα του τοπου.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 12 Απρ 2017, 14:03

:)

Το ΚΚ ( χωρις το Ε ) , ειναι ΚΑΤΑ του καπιταλισμου ...
Ωραιο το ανεκδοτο ... που το βρηκες ;;

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Απρ 2017, 15:00

Admin έγραψε:
pluton έγραψε:Η Ταξιαρχία Παύλου Φύσσα σε βίντεο .... θυμηθείτε τους αυτούς τους κουκουλοφόρους παλληκαράδες πως θα κρύβονται να σωθούν σε λίγο καιρό. Πως θα βγαίνουν να μυξοκλαίνε οι μανάδες και οι πατεράδες τους και πως θα τους πατρονάρουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των ΜΜΕ για να περισωθούν.

Κανονικά ταξιαρχία βορείων προαστείων έπρεπε να λέγεται.

https://www.youtube.com/watch?v=rBZLx7IS340

Αν εφαρμοζόταν ο νόμος σε αυτή τη χώρα, η συμμορία των νεοναζί θα είχε διαλυθεί από δεκαετίες και συνεπώς δεν θα συνεβαιναν όλα αυτά.
Όταν βέβαια έδερναν οι χρυσαυγίτες ή επιτίθεντο σε διαδηλωτές ή διοργανωναν πογκρόμ ήταν καλά. Τώρα που τους γύρισε μπούμερανγκ όλο αυτό, κλαυθμός μεγάλος έπεσε. Πολύ δάκρυ λαιμαι.

Δες Αντμίν στα παπάρια μου η ΧΑ. Σήμερα τα μόνα τάγματα εφόδου που βλέπω είναι τα τσογλάνια των βορείων προαστείων ( για να είμαι ειλικρινής τέτοια κωλόπαιδα υπάρχουν και στις λαϊκές γειτονίες, επειδή τους ξέρουμε και έχουν ονοματεπώνυμο, τα παιδιά αυτά είναι παιδιά της ελίτ των λαϊκών αυτών περιοχών δηλαδή είναι είναι ο τάδε ανεψιός του βουλευτή, είναι το ανεψούδι του τάδε γιατρού και πάει λέγοντας.... και οι λαϊκές γειτονιές έχουν τους επώνυμούς τους ... ).

Όλα αυτά τα κουκουλοφορεμένα κωλόπαιδα δρουν διότι η ΧΑ έχει αλυσοδέσει τα δικά της λουλούδια, μόλις τα αμολάρει όλα αυτά τα βουτυρόπαιδα θα μυξοκλαίνε για τους κακούς φασίστες .... Θυμήσου με...

Επείσης εγώ βλέπω ότι όποιος Χρυσαυγίτης ενεργεί επιθετικά η ΧΑ τον αφήνει ακάλυπτο (προς το παρόν... δηλαδή θεωρεί ότι ενήργησε "ιδία βουλήσει") φαντάσου τώρα τι θα συμβεί όταν κλπ κλπ

Προς το παρόν χορεύουν τα ποντίκια όταν η γάτα είναι δεμένη.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Απρ 2017, 21:20

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω ειπαμε ..εκτος απο δυο διαφορες η μια πλευρα υποστηρίζει περισσοτερο κοινωνικο κρατος

Ολες αυτες οι αριστεροδεξιες συζητησεις ειναι αποπροσανατολιστικες, και τις προκαλουν οι οπαδοι των ΝΔΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για να συσπειρωσουν κοσμο και να δημιουργησουν τεχνητη πολωση.

Απο τα 7 κομματα της βουλης, ολα εκτος απο το ΚΚΕ, ειναι υπερ του καπιταλισμου, της ΕΕ και των μνημονιων. Αυτο τα κανει αντικειμενικα να ανηκουν στο ιδιο ιδεολογικο μετεριζι ανεξαρτητως πως αυτοπροσδιοριζονται για να μαντρωνουν οπαδους.

Οποιος τα ριχνει ολα στην αριστερα ή την δεξια, κανοντας οτι δε βλεπει οτι ο,τι πολιτικη εφαρμοζεται προερχεται απο τη συνθηκη του Μααστριχτ και την τροικα, και οχι απο δεξιες ή αριστερες ταμπελες, απλα παιζει το παιχνιδακι της ΝΔΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ και δεν νοιαζεται οντως για τα προβληματα του τοπου.

να που οταν θελεις γραφεις και σοβαρα και συμφωνω σε αυτα ...κατι και για την ακροδεξια να πεις
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Απρ 2017, 21:30

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.
Ο Συναγωνιστής τόνισε πως η μόνη δύναμη που παράγει πραγματικό έργο και έχει ουσιαστική παρουσία στις εξεταστικές επιτροπές είναι η Χρυσή Αυγή.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών, όπου τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου"... προσέφεραν τσάι σε όλους τους υπεύθυνους των σκανδάλων.
Στην αντίπερα όχθη η Χρυσή Αυγή αντιμετώπισε όπως έπρεπε τους υπευθύνους της κατάντιας των Ελλήνων. Έτσι θα ματώσουν και όλοι αυτοί που ευθύνονται για την κλοπή των δημοσίων ταμείων στην Υγεία.
Η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που προσκόμισε στοιχεία για την ποινική δίωξη εναντίον του Γ. Στουρνάρα και του Α. Σαμαρά και βρίσκεται σε διαδικασία συλλογής υπογραφών, ώστε να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη ο αρχισκευωρός πρώην πρωθυπουργός.
Πάγιος στόχος του Λαϊκού Συνδέσμου είναι να βρεθούν οι ένοχοι και να επιστραφούν τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό. Στην προκείμενη περίπτωση, και συγκεκριμένα στην υπόθεση Novartis, υπάρχει πληθώρα στοιχείων για την καταδίκη των μνημονιακών εμπλεκομένων.
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σημείωσε τέλος πως οι υπουργοί του Σύριζα διαπράττουν διαρκώς το έγκλημα της παράβασης του καθήκοντος, καθώς αρνούνται με γελοία προσχήματα να απαντήσουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view ... z4e3rdwd1o
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 28 Απρ 2017, 19:28

Να σου ρίξω ένα μπινελίκι να διαγράψεις το nickname μου αν γουστάρεις, εσένα που σε έχει βάλει να εκτελείς χρέη admin ο admin; Αν θέλεις πες μου, δεν έχω πρόβλημα.

Σου δίνει τουλάχιστον χαρτζιλίκι ή είσαι σαν τους καμμένους από τα άλλα φόρουμ που κόβουν απλά κίνηση και έχουν ψυχολογικά προβλήματα αν βλέπουν κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν;

Ή μήπως φοβήθηκες μήπως σε δείρουν οι χρυσαυγίτες; Εσύ ξέρεις.

Χρυσαυγίτες και κουφάλες εβραίοι αριστεροί έχουν ενωθεί τώρα εναντίον ενός ειλικρινούς ατόμου. Αποδεικνύετε μόνοι σας ότι αποτελείτε το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Τρώγεστε στα ψεύτικα ως υποκριτές.

Δεν σας αρέσει η αλήθεια γιατί την μέρα που θα λάμψει θα τελειώσει και η γελοία παράσταση του κόσμου.

Οι χρυσαυγίτες είναι οι μπράβοι των πολιτικών και μια γελοία συμμοριούλα του δρόμου που ξέρει μόνο Φύσσες να σκοτώνει. Μέχρι εκεί είναι άξιοι.

Κρίμα για τον pluton φαίνεται καλός άνθρωπος, αλλά έχει εναποθέσει τις ελπίδες του σε σκουπίδια.
0 .
..

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”