Η Ελλάδα, ουσιαστικά, από τότε που ιδρύθηκε ως κράτος μέχρι σήμερα, ελάχιστες φορές είχε καθεστώς δημοκρατικό. Συνήθως κάποια συμμορία ή κάποιος μονάρχης κυβερνά και η μία συμμορία διαδέχεται την άλλη, όταν τα συμφέροντα των ξένων εξυπηρετούνται καλύτερα από την άλλη συμμορία.
Η συμμορία των χουνταιων επεβληθη σε μια εποχή που η χώρα όδευε προς τη σοσιαλδημοκρατία. Όταν παρέδωσαν και την Κύπρο, ολοκληρώθηκε το έργο τους, οπότε τη θέση της πήρε η συμμορία της λαϊκοδεξίας των Karamanli et al. Η Χούντα ουσιαστικά αναπαλαίωσε τη λαϊκοδεξιά και εξάγνισε τη συμμορία του Karamanli.
Σημερα πηζουν οι μουνες των χουντικων
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Σημερα πηζουν οι μουνες των χουντικων
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Απλως καποιοι ξεβολευτηκαν με την μεταπολιτευση,γιατι ηθελα να βγαζουν ψωμι βασανιζοντας και ρουφιανευοντας κοσμο.
Δεν καταλαβαινω το πηξιμο τους ομως,γιατι ολοι σχεδον απο αυτους βολευτηκαν σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και εβγαλαν το πσωμακι τους απο εκει.
Κανεις δεν χανεται.
Δεν καταλαβαινω το πηξιμο τους ομως,γιατι ολοι σχεδον απο αυτους βολευτηκαν σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και εβγαλαν το πσωμακι τους απο εκει.
Κανεις δεν χανεται.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Admin έγραψε:Η Ελλάδα, ουσιαστικά, από τότε που ιδρύθηκε ως κράτος μέχρι σήμερα, ελάχιστες φορές είχε καθεστώς δημοκρατικό. Συνήθως κάποια συμμορία ή κάποιος μονάρχης κυβερνά και η μία συμμορία διαδέχεται την άλλη, όταν τα συμφέροντα των ξένων εξυπηρετούνται καλύτερα από την άλλη συμμορία.
Η συμμορία των χουνταιων επεβληθη σε μια εποχή που η χώρα όδευε προς τη σοσιαλδημοκρατία. Όταν παρέδωσαν και την Κύπρο, ολοκληρώθηκε το έργο τους, οπότε τη θέση της πήρε η συμμορία της λαϊκοδεξίας των Karamanli et al. Η Χούντα ουσιαστικά αναπαλαίωσε τη λαϊκοδεξιά και εξάγνισε τη συμμορία του Karamanli.
Mε όλο τον σεβασμό είσαι και Αντμίν, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα, μπορώ πολύ εύκολα να αποδημήσω τα περισσότερα στηριζόμενος σε ιστορικά ντουκουμέντα.
Έγραψες :
ελάχιστες φορές είχε καθεστώς δημοκρατικό
Εγώ υποστηρίζω ότι η λέξη δημοκρατία είναι μια ιδεατή έννοια που ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εφαρμόστηκε.
Δηλαδή είναι ένα καθεστώς ανύπαρκτο, που το χρησιμοποιούν για να αποκοιμίζουν τον όχλο, ο οποίος χρειάζεται παραμυθάκια. Έτσι εφεύραν την ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ (πεντάμορφη η δημοκρατία και τέρας η δικτατορία), είναι ο Αη Βασίλης των παιδικών μας ονειρώξεων η δημοκρατία και οι καλικάντζαροι που πρέπει να εξορκίσει η αγιαστούρα του ιερέα η δικτατορία.
Μόνο που η ιστορία θετικά γράφτηκε από δικτατορίες και αρνητικά από δημοκρατίες. Ότι σε κάνει υπερήφανο είναι αντιδημοκρατικό. Για τον Κολοκοτρώνη που έγραψες επαίνους δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας αντιδημοκράτης (υπό την έννοια που εσείς δίνεται στον όρο δημοκρατία).
Μπορείς μήπως να μου πεις πότες είχαμε δημοκρατικό καθεστώς ξεκινώντας από την εποχή του Τρωικού πολέμου;
Πότε;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Η δημοκρατία θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι ένα μοχθηρό, εκδικητικό και αιματοβαμμένο πολιτικό σύστημα, δες πχ ο Παπαδόπουλος κυβέρνησε 6 χρόνια έδωσε δύο γενικές αμνηστίες και δεν καταδίκασε κανένα σε θάνατο ούτε τον Παναγούλη , τα δύο τελευταία χρόνια δεν υπήρχε κανένας πολιτικός κρατούμενος.
Η μεταπολίτευση φυλάκισε εφ όρου ζωής πλήθος ατόμων... στην περίπτωση του Ντερτιλή δεν του επέτρεψε αν και πάνω από 90 χρονών ούτε στην κηδεία του γιού του να πάει, αν δεν έκανε αισχρούς συμβιβασμούς.

Η μεταπολίτευση φυλάκισε εφ όρου ζωής πλήθος ατόμων... στην περίπτωση του Ντερτιλή δεν του επέτρεψε αν και πάνω από 90 χρονών ούτε στην κηδεία του γιού του να πάει, αν δεν έκανε αισχρούς συμβιβασμούς.

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Όταν μου λες ότι η δημοκρατία ανήκει στο χώρο του ιδεατού και του φανταστικού, τί να συζητήσουμε;;
Κάτσε άνοιξε κάποιο βιβλίο σχετικό, να δεις τί είναι δημοκρατία.
Δημοκρατία σημαίνει η εξουσία στο λαό. Ο λαός αποφασίζει και νομοθετεί.
Δημοκρατία δεν είναι το πολίτευμα όπου αποφασίζει ο ένας ή η κλίκα κάποιου ή κάποια συμμορία. Κατανοητόν;
Άχου τα!
Ψυχούλες οι χουνταίοι.
Το ότι βασάνιζαν και σκότωναν κόσμο μας είναι αδιάφορο. Παράπλευρες απώλειες, που θα λέγαν και κάποιοι άλλοι.
Απλά η μία συμμορία εκδικείται την άλλη, για να τα πούμε απλά. Μόνο που επί ""δημοκρατίας"" (όπως την αποκαλείς) ο πολύς ο κόσμος τουλάχιστον απέφυγε τους διωγμούς και τα βασανιστήρια και είχε περισσότερες ελευθερίες και δικαιώματα από ό,τι επί Χούντας.
Δημοκρατία δεν είναι το πολίτευμα όπου αποφασίζει ο ένας ή η κλίκα κάποιου ή κάποια συμμορία. Κατανοητόν;
pluton έγραψε:Η δημοκρατία θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι ένα μοχθηρό, εκδικητικό και αιματοβαμμένο πολιτικό σύστημα, δες πχ ο Παπαδόπουλος κυβέρνησε 6 χρόνια έδωσε δύο γενικές αμνηστίες και δεν καταδίκασε κανένα σε θάνατο ούτε τον Παναγούλη , τα δύο τελευταία χρόνια δεν υπήρχε κανένας πολιτικός κρατούμενος.
Άχου τα!
Ψυχούλες οι χουνταίοι.
Το ότι βασάνιζαν και σκότωναν κόσμο μας είναι αδιάφορο. Παράπλευρες απώλειες, που θα λέγαν και κάποιοι άλλοι.
Απλά η μία συμμορία εκδικείται την άλλη, για να τα πούμε απλά. Μόνο που επί ""δημοκρατίας"" (όπως την αποκαλείς) ο πολύς ο κόσμος τουλάχιστον απέφυγε τους διωγμούς και τα βασανιστήρια και είχε περισσότερες ελευθερίες και δικαιώματα από ό,τι επί Χούντας.
0 .

-
pluton
- Supreme poster

Όταν μου λες ότι η δημοκρατία ανήκει στο χώρο του ιδεατού και του φανταστικού, τί να συζητήσουμε;;
Εκεί στηρίζεται η δημοκρατία ότι κάποια πράγματα δεν συζητιούνται είναι a priori, είναι αξιώματα όπως ότι η ευθεία γραμμή και ο ορισμός του μηδενός.
Αλλά αγαπητέ μου αυτά τα ζητήματα αμφισβητούνται, εκεί εξ άλλου στηρίζεται η έννοια της δημοκρατίας στο ότι τα πάντα συζητούνται χωρίς αποκλεισμούς.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο λαός νομοθετεί; Ο λαός είναι στην εξουσία;
Πως είχα εγώ την εντύπωση ότι ο λαός κάθε τέσσερα χρόνια καλείται μέσα από ψέματα, εκβιασμούς, απειλές να εκλέξει τον μεγαλύτερο ψεύτη, που δεν θα εφαρμόσει τίποτε απ αυτά που θα υποσχεθεί και θα γράψει στα μέζεά του τον λαό που αν του παραγίνει ταγάρι θα εξαπολύσει τους πραιτοριανούς (αστυνομία) να τον ψεκάσουν με χημικά και να τον τσακίσουν στο ξύλο.
Δεν είναι η δημοκρατία ένα πολίτευμα "όπου αποφασίζει ο ένας ή η κλίκα κάποιου ή κάποια συμμορία"; Τι είναι αυτά που λες; Η δημοκρατία είναι το σύστημα που από τις εκλογές μια κλειστή ομάδα προσδιορίζει ποιοι θα κατέβουν στις εκλογές προσδιορίζει τους υποψηφίους, με τα μέσα που έχει αυτή η ομάδα εκλέγει καθοδηγώντας το πόπολο ποιόν πρέπει να ψηφίσει. Και μετά τις εκλογές η ίδια αυτή κλειστή ομάδα διοικεί με εντολές της τους "εκλεγμένους", οι οποίοι σπάνια τολμούν να αρνηθούν και να καταψηφίσουν ότι υποδείξει αυτή η κλειστή ομάδα.
Σε παρακαλώ πες μου είναι δυνατόν να αγνοείς αυτά τα πράγματα;
Ποιο συγκεντρωτικό και καθοδηγούμενο σύστημα από την δημοκρατία δεν υπάρχει.
Ένας δικτάτορας δεν τολμά να κυβερνήσει με αυτό τον συγκεντρωτικό τρόπο, το επαναστατικό συμβούλιο μιας δικτατορίας είναι ευρύτερο των δημοκρατικών διεργασιών.
Αν δεν τα καταλαβαίνεις αυτά τα πράγματα θα στα πω με παραδείγματα καθημερινά.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Μόνο που επί ""δημοκρατίας"" (όπως την αποκαλείς) ο πολύς ο κόσμος τουλάχιστον απέφυγε τους διωγμούς και τα βασανιστήρια και είχε περισσότερες ελευθερίες και δικαιώματα από ό,τι επί Χούντας.
Σε παρακαλώ τα βασανιστήρια γίνονται από την δημοκρατία, μακάρι να τρώγαμε μόνο καμιά καρπαζιά από κανένα μπάτσο.
Εδώ διοικούν βασανιστήρια που η επιστημονική φαντασία δεν μπορεί να συλλάβει.
Το φακέλωμα των πολιτών σε οπαδούς του Α ή Β κόμματος που σημαίνει προνόμια και εργασία για τους διοικούντες και διώξεις και ανεργία για τους μη διοικούντες εφαρμόζεται με τελειότητα από την δημοκρατία.
Ο Παπαδόπουλος πχ μόλις ανέλαβε είπε "τελειώσαμε με το αμαρτωλό παρελθόν ξεκινάμε από την αρχή" μεγάλωσα σε αριστερότατη γειτονιά του Πειραιά, δεν είδαμε ποτέ τον αστυνόμο να κάνει ότι έκανε επί της δημοκρατίας πχ της ΕΡΕ. Κανείς δεν διώχτηκε με κανένα τρόπο (φυσικά οι πολιτικοί, συνδικαλιστές κλπ καρνάβαλοι που μας είχαν επιβάλει την δικτατορία τους ελέγχθηκαν, συνελήφθησαν ΑΛΛΑ ταχύτατα ελευθερώθηκαν).
Σε καμιά δικτατορία που γνωρίσαμε στην Ελλάδα ο λαός δεν υπέφερε, ΝΑΙ υπέφεραν τα λαμόγια οι πολιτικάντηδες ΟΧΙ ο λαός .... Αντίθετα στις δημοκρατίες ευημερούν οι πολιτικάντηδες και υποφέρει ο λαός.
Εδώ είμαι για διευκρινήσεις.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

pluton έγραψε:Εκεί στηρίζεται η δημοκρατία ότι κάποια πράγματα δεν συζητιούνται είναι a priori, είναι αξιώματα όπως ότι η ευθεία γραμμή και ο ορισμός του μηδενός.
Ούτε για τις ευθείες γραμμές αποφασίζουν ούτε για τον τετραγωνισμό του κύκλου. Για το αν θα εφαρμόσουμε την α πολιτική ή τη β πολιτική, σε όλα τα θέματα ενός κράτους.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο λαός νομοθετεί; Ο λαός είναι στην εξουσία;
Διαβάζεις καθόλου όσα γράφω ή τζάμπα τα γράφω;
Ειπα εγώ ότι σήμερα υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα;;;;
pluton έγραψε:Το φακέλωμα των πολιτών σε οπαδούς του Α ή Β κόμματος που σημαίνει προνόμια και εργασία για τους διοικούντες και διώξεις και ανεργία για τους μη διοικούντες εφαρμόζεται με τελειότητα από την δημοκρατία.
Ενώ στη Χούντα ας πούμε δεν υπήρχαν φάκελοι και δεν παρακολουθούσαν οι χουνταίοι όσους τους ενδιέφεραν.
Ούτε διορίζονταν ή έπαιρναν δουλειές οι "ημέτεροι"...............
Κανείς δεν διώχτηκε με κανένα τρόπο (φυσικά οι πολιτικοί, συνδικαλιστές κλπ καρνάβαλοι που μας είχαν επιβάλει την δικτατορία τους ελέγχθηκαν, συνελήφθησαν ΑΛΛΑ ταχύτατα ελευθερώθηκαν).
Α, μάλιστα.
Μια ερώτηση τώρα:
Ο Σταύρος Παράβας, ο οποίος βασανίστηκε και διώχθηκε για ένα σχόλιο σε ένα θεατρικό έργο, σε ποια κατηγορία ακριβώς ανήκε;
Πολιτικός; Συνδικαλιστής; Καρνάβαλος;
Τσίμπα εδώ τα σχετικά και ακολουθεί και βιντεάκι όπου τα λέει ο ίδιος:
0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

μερικοί κάρφωναν δεξιούς ότι και καλά ήταν εναντίον της χούντας ως αριστεροί ή αντιστασιακοί, φυσικά αυτό γινόταν όταν ένας γείτονας δεν γούσταρε τον άλλον
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
pluton
- Supreme poster

Έβαλες ζητήματα τα είδα θα σου απαντήσω. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ; για να δούμε υπάρχει αυτό το πολιτικό σύστημα ή απλά το φαντασιωνόμαστε.
Δες μια διαφορά δημοκρατίας (που εσύ λες ότι σήμερα δεν έχουμε δημοκρατία, φαντάζομαι θα μου πεις πότε είχαμε δημοκρατία) και δικτατορίας:
Ιδού και το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=tWWiAfjveX4
Δύο θεατρίνοι πολιτικοί "τσακώνονται" τάχατές μου ... και οι δύο ίδιοι είναι.
Τι συνέβει επί δικτατορίας;
Ο Παπαδόπουλος όταν διαπίστωσε ότι υπουργός του ενεχόταν σε σκάνδαλο τον έστειλε φυλακή, μιλάω για τον Μπαλόπουλο (ένα σφοδρό αντικομμουνιστή και πρωτεργάτη της Επανάστασης της 21ης Απριλίου).
Πες μου ποιος δημοκράτης έστειλε μέλος της κυβέρνησής του φυλακή; Πές μου έναν...
Φυσικά με αφορμή την φλυαρία και ατιμωρησία των πολιτικάντηδων είδα μια απόφαση στην Β Οικουμενική Σύνοδο δες την
http://pluton22.blogspot.gr/2016/12/blog-post_15.html
Επίσης δες ο Παπαδόπουλος αντιμετώπισε περιπτώσεις μιζών στις κυβερνήσεις του (το γράφει ο Κάτρης στο βιβλίο του), βρες μου ανάλογο παράδειγμα με την δημοκρατία.
http://pluton22.blogspot.gr/2015/02/blog-post_8.html
Δες μια διαφορά δημοκρατίας (που εσύ λες ότι σήμερα δεν έχουμε δημοκρατία, φαντάζομαι θα μου πεις πότε είχαμε δημοκρατία) και δικτατορίας:
Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.
"Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια, γιατί εμένα δεν με βαστά κανένας. Εσένα σε βαστούν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον να διορίσουν σε βαστούν" είπε ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την οργή του κ. Γεωργιάδη.
"Καταρχάς θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου. Εγώ θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σας και να τα φέρετε στο δικαστήριο. Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία όμως το κατάλαβες; Το κατάλαβες ψεύτη; Θρασύδειλε απατεώνα" απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: "Νομίζει ότι μπορεί να ασχημονεί και να κρύβεται στο μουστάκι, από εμένα όμως δεν κρύβεσαι Πολάκη"
http://www.enikos.gr/politics/425310,Ag ... INTEO.html
Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και του αντιπροέδρου της ΝΔ σημειώθηκε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού.
Ο κ. Πολάκης έκανε αμέσως προσωπική την επίθεση και αναφέρθηκε σε «ραβασάκια» στο υπουργείο Υγείας.
Τα λεγόμενα του κ. Πολάκη προκάλεσαν την οξύτατη αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος πήρε αμέσως τον λόγο επί προσωπικού, λέγοντάς του «ή θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια για τα οποία λες ή θα πας στα δικαστήρια».
«Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια», φώναζε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι «τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου αν δεν τα φέρετε, θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σου. Δεν θα κρύβεσαι, ρε γαϊδούρι, πίσω από την ασυλία σου, θρασύδειλε απατεώνα. Θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ, παλιοψεύταρε κρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι. Θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια αν δεν τα φέρεις! Ή θα φέρεις τώρα τα χαρτάκια ή θα γίνει εδώ μέσα της Κρήτης».
«Επιασε στο στόμα του αυτό το υποκείμενο το όνομα της γυναίκας μου. Με την τιμή και την υπόληψή μου δεν παίζει κανένας», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης.
Ο βουλευτής της ΝΔ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε φάκελο που έχει έρθει στη Βουλή προκειμένου να αρθεί η ασυλία του Παύλου Πολάκη, λέγοντάς του «για να σε δω, για τον φάκελο που έχει στείλει η εισαγγελέας εναντίον σου. Κότα λειράτη ο Πολάκης. Δεν τη γλιτώνεις με τίποτα για να κλείσω. Κρύβεσαι πίσω από το μουστάκι σου, σε εμένα δεν μπορείς να κρυφτείς».
Πολάκης: Εσένα σε βαστάνε στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ραβασάκια που έστελνες εσύ και η γυναίκα σου
Το ξέσπασμα του Αδωνι Γεωργιάδη ήρθε αφότου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τον είχε κατηγορήσει ότι τον «βαστάνε» στο ΚΕΕΛΠΝΟ «με τα ραβασάκια που έστελνες εσύ και η γυναίκα σου».
«Κοίτα με βαθιά στα μάτια. Εβριζες τη ΝΔ Καραμανλή και Σαμαρά και πήγες και έγινες υπουργός και έκανες μεταγραφή εκεί που έφτυνες.
Είσαι το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε από αυτά που έχει στην αυλή του», είπε αρχικά ο κ. Πολάκης, απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη.
Και συνέχισε: «Δημιούργησες χρέη 30 εκατομμύρια ευρώ στα νοσοκομεία και έχεις το θράσος και κουνάς το δάχτυλο. Με ποιον είσαι; Με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε; Και άσε τα σάπια. Εμένα δεν με βαστάει κανένας, εσένα σε βαστανε στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ραβασάκια που έστελνες εσύ και η γυναίκα σου για να σε λιβανίζουν ότι είσαι ο καλύτερος υπουργός», είπε ο Παύλος Πολάκης.
Απατεώνες για το επίδομα
Νωρίτερα, ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε πει ότι όποιος παραβιάζει μια συμφωνία στην κοινώς ομιλούμενη γλώσσα λέγεται απατεώνας.
«Οποιος παραβιάζει μια συμφωνία στην κοινώς ομιλούμενη γλώσσα λέγεται απατεώνας. Η συμφωνία που υπογράψατε λέει ότι όταν το πλεόνασμα θα είναι μόνιμο και όχι ευκαιριακό σε συμφωνία με τους θεσμούς, μπορείτε να μοιράσετε το 30% του πλεονάσματος. Δεν τηρήσατε τη συμφωνία. Δεν είναι απατεώνας κάποιος που δεν τηρεί την συμφωνία; Οταν το Σάββατο έλεγε ο Τσιπρας ότι δεν θα του πει κανένας πώς θα μοιράζει πλεόνασμα, δεν ήξερε τη συμφωνία που είχε υπογράψει τον Ιούνιο; Ο Τσίπρας κορόιδεψε τη Βουλή, παραβίασε τη συμφωνία με τους ξένους. Και το έκανε αυτό όχι για να δώσει χρήματα στους αδύναμους, αλλά επειδή οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν πολλές μονάδες πίσω. Επέλεξε για ακόμη μια φορά το ατομικό του συμφέρον και όχι το συμφέρον της χώρας. Ο Βαρουφάκης σας είπε Σοϊμπλάκια και είπε ότι ο Τσίπρας ήταν ο χρήσιμος ηλίθιος του Σόιμπλε. Εσείς είστε που παίζετε το παιχνίδι του Σόιμπλε, εσείς παραβιάζετε τη συμφωνία, πλήττετε το κύρος της χώρας, φέρνετε την Ελλάδα σε θέση αδυναμίας και αύριο θα έρθετε να φέρετε χειρότερα μέτρα στο Κοινοβούλιο. Ο Πολάκης είναι κότα λειράτη. Ελεγε «όχι» και ότι τα «όχι» είναι για τους λεβέντες και τα «ναι» για τις κότες. Μετά το δημοψήφισμα, ψήφισε «ναι» στο τρίτο μνημόνιο. Τους Κρητικούς τους είχα για λεβέντες και όχι για κότες λειράτες».
http://www.crashonline.gr/%ce%b1%ce%b3% ... %b1%ce%b9/
Ιδού και το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=tWWiAfjveX4
Δύο θεατρίνοι πολιτικοί "τσακώνονται" τάχατές μου ... και οι δύο ίδιοι είναι.
Τι συνέβει επί δικτατορίας;
Ο Παπαδόπουλος όταν διαπίστωσε ότι υπουργός του ενεχόταν σε σκάνδαλο τον έστειλε φυλακή, μιλάω για τον Μπαλόπουλο (ένα σφοδρό αντικομμουνιστή και πρωτεργάτη της Επανάστασης της 21ης Απριλίου).
Πες μου ποιος δημοκράτης έστειλε μέλος της κυβέρνησής του φυλακή; Πές μου έναν...
Φυσικά με αφορμή την φλυαρία και ατιμωρησία των πολιτικάντηδων είδα μια απόφαση στην Β Οικουμενική Σύνοδο δες την
http://pluton22.blogspot.gr/2016/12/blog-post_15.html
Επίσης δες ο Παπαδόπουλος αντιμετώπισε περιπτώσεις μιζών στις κυβερνήσεις του (το γράφει ο Κάτρης στο βιβλίο του), βρες μου ανάλογο παράδειγμα με την δημοκρατία.
http://pluton22.blogspot.gr/2015/02/blog-post_8.html
0 .