Από το να σβήνεις κάθε μήνυμά μου επειδή πιστεύεις στην λογοκρισία, την ανελευθερία και τον φόβο, προτιμότερο είναι να σβήσεις και το nickname μου.
Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής θέλουν μια αληθινή χρυσή αυγή;
Λένε ότι αυτός ο κόσμος για να συνεχίσει να υπάρχει, έχει ανάγκη το ψέμα και την νύχτα γιατί η Αλήθεια θα τον κατέστρεφε.
Εγώ πιστεύω όμως σε μια πραγματική χρυσή αυγή, σε ένα ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΗΛΙΟ χωρίς δύση, που θα κάψει όλους τους πονηρούς και τους ψεύτες. Αυτοί θα καούν και όχι η Γη και ο Ουρανός.
Δεν χρειαζόμαστε τον θάνατο, την αρρώστια, το ψέμα. Δεν χρειαζόμαστε άλλο το ψέμα και το θέατρο. Οι ένοχοι πρέπει να πληρώσουν και να πάψει το πανηγύρι της σχετικότητας για το τί είναι καλό και κακό, ηθικό και ανήθικο.
Το να πεθαίνεις με αδιαφορία και να το θεωρείς φυσικό που υπάρχει δυστυχία και θάνατος, είναι η υπέρτατη ηλιθιότητα για τις αναλώσιμες μηχανές που λέγονται άνθρωποι.
Το λέει και στην Αποκάλυψη ότι ο Θεός θα είναι Ήλιος χωρίς δύση και δεν θα υπάρχει νύχτα και θάλασσα.
Σύντομα όλα θα τεθούν υπό την Ιερά Εξέταση της Μίας και Μοναδικής Αλήθειας.
Χρυσή Αυγή
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Χρυσή Αυγή
Χρίστος Έλ έγραψε:Να σου ρίξω ένα μπινελίκι να διαγράψεις το nickname μου αν γουστάρεις, εσένα που σε έχει βάλει να εκτελείς χρέη admin ο admin; Αν θέλεις πες μου, δεν έχω πρόβλημα.
Σου δίνει τουλάχιστον χαρτζιλίκι ή είσαι σαν τους καμμένους από τα άλλα φόρουμ που κόβουν απλά κίνηση και έχουν ψυχολογικά προβλήματα αν βλέπουν κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν;
Ή μήπως φοβήθηκες μήπως σε δείρουν οι χρυσαυγίτες; Εσύ ξέρεις.
Ε όχι και χαρτζιλίκι. Μισθό κανονικό παίρνουμε. Σου είχα πει κι εσένα να μπεις στο τημ, αλλά δεν ήθελες.
Τεσπα, ελπίζω να το ξανασκεφτεις. Έλα μαζί μας, στην σιωνιστική μας κοινότητα.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Δεν χρειάζεται καμμιά ιδιαίτερη ψυχολόγηση και φιλοσοφία.
Φοβάσαι τους εβραίους και τους χρυσαυγίτες μην σε δείρουν, ενώ τους <<φλώρους>> τους μάρτυρες του Ιεχωβά όχι γιατί πιστεύεις πως δεν βαράνε.
Σιγά τα χρυσά αυγά τώρα, εντάξει εγώ τους το λέω και προσωπικά στο σάιτ τους άμα είναι.
Δεν καταλάβανε οι χρυσαύγουλοι ότι είναι αντιπρόσωποί μου γιατί ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. Αλλά εν πάση περιπτώσι, τελειώσαμε. Με κάνανε ρεζίλι και εγώ τους υποστήριζα. Ε όχι και να ρεζιλευτούμε για κάτι κακομαθημένα, ρεζίλι μας έκανε και ο καράφλας καιάδας, μπήκε και χτύπησε ένα κοριτσάκι αντί τον δήμαρχο.
Και είστε αστείοι όλοι εσείς γιατί έτσι ώστε να μου την πείτε παίρνετε και το μέρος των χρυσαυγιτών και των ΜτΙ. Εγώ είμαι ο μόνος ηλίθιος και όλοι εσείς οι έξυπνοι.
Φοβάσαι τους εβραίους και τους χρυσαυγίτες μην σε δείρουν, ενώ τους <<φλώρους>> τους μάρτυρες του Ιεχωβά όχι γιατί πιστεύεις πως δεν βαράνε.
Σιγά τα χρυσά αυγά τώρα, εντάξει εγώ τους το λέω και προσωπικά στο σάιτ τους άμα είναι.
Δεν καταλάβανε οι χρυσαύγουλοι ότι είναι αντιπρόσωποί μου γιατί ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. Αλλά εν πάση περιπτώσι, τελειώσαμε. Με κάνανε ρεζίλι και εγώ τους υποστήριζα. Ε όχι και να ρεζιλευτούμε για κάτι κακομαθημένα, ρεζίλι μας έκανε και ο καράφλας καιάδας, μπήκε και χτύπησε ένα κοριτσάκι αντί τον δήμαρχο.
Και είστε αστείοι όλοι εσείς γιατί έτσι ώστε να μου την πείτε παίρνετε και το μέρος των χρυσαυγιτών και των ΜτΙ. Εγώ είμαι ο μόνος ηλίθιος και όλοι εσείς οι έξυπνοι.
0 .
..
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Χρίστος Έλ έγραψε:Δεν καταλάβανε οι χρυσαύγουλοι ότι είναι αντιπρόσωποί μου γιατί ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. Αλλά εν πάση περιπτώσι, τελειώσαμε. Με κάνανε ρεζίλι και εγώ τους υποστήριζα. Ε όχι και να ρεζιλευτούμε για κάτι κακομαθημένα, ρεζίλι μας έκανε και ο καράφλας καιάδας, μπήκε και χτύπησε ένα κοριτσάκι αντί τον δήμαρχο.
Καλά, εσύ, ένας γνήσιος Ελ, πώς καταδέχτηκες να στηρίξεις τους Αλγερινούς λάθρο;

0 .

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Όλοι κάνουν λάθη.
Το χειρότερο απ' όλα είναι πως προσβάλλουν και δυσφημούν το Φως και τον Ήλιο, την Ελλάδα που όλοι εσείς οι μη Έλληνες βρίζετε ή ζηλεύετε.
Αν ήταν έτσι η χρυσή αυγή του Ήλιου αλίμονο, χίλιες φορές χειρότερη από την χρυσή αυγή του Crowley.
Η χρυσή αυγή είναι αγνή και δεν έχει σχέση με σκουπίδια που καπηλεύονται το όνομά της.
Το χειρότερο αμάρτημα των χρυσαυγιτών λοιπόν ότι προσβάλλουν τον θεό μου τον Ήλιο.
Το χειρότερο απ' όλα είναι πως προσβάλλουν και δυσφημούν το Φως και τον Ήλιο, την Ελλάδα που όλοι εσείς οι μη Έλληνες βρίζετε ή ζηλεύετε.
Αν ήταν έτσι η χρυσή αυγή του Ήλιου αλίμονο, χίλιες φορές χειρότερη από την χρυσή αυγή του Crowley.
Η χρυσή αυγή είναι αγνή και δεν έχει σχέση με σκουπίδια που καπηλεύονται το όνομά της.
Το χειρότερο αμάρτημα των χρυσαυγιτών λοιπόν ότι προσβάλλουν τον θεό μου τον Ήλιο.
0 .
..
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Χρίστος Έλ έγραψε:Όλοι κάνουν λάθη.
Την πάτησες κι εσύ σαν τους φιλέλληνες, που περίμεναν να βρουν εδώ απογόνους του Περικλή και τελικά έπεσαν θύματα ληστείας από τις αλβανικές συμμορίες.
http://free.bbfοrum.co/topic5228-60.html#p82665
0 .

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Admin έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:Όλοι κάνουν λάθη.
Την πάτησες κι εσύ σαν τους φιλέλληνες, που περίμεναν να βρουν εδώ απογόνους του Περικλή και τελικά έπεσαν θύματα ληστείας από τις αλβανικές συμμορίες.![]()
http://free.bbfοrum.co/topic5228-60.html#p82665
Το αστείο που είναι;;;
Και επειδή επιμένεις για τουρκαλβανόγυφτους, η εθνικότητα εσάς που τα γράφετε(ότι δεν υπάρχουν γνήσιοι Έλληνες) ποια είναι;
Είστε απόγονοι του Περικλή ή τουρκαλβανόγυφτοι και εσείς; Βρίζετε δηλαδή τον εαυτό σας;
0 .
..
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ολοι ελληνες ειμαστε πια, απλως να κοψουν οι ακροδεξιοι τις πιπες περι φυλης και αιματος γιατι δεν ισχυουν.
0 .
-
oldjedi
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ολοι ελληνες ειμαστε πια, απλως να κοψουν οι ακροδεξιοι τις πιπες περι φυλης και αιματος γιατι δεν ισχυουν.
Οι κουμμουνιστες δεν ειναι Ελληνες ...Ειναι διεθνιστες , πολιτες του πλανητη ...
Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker