Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 05 Ιουν 2019, 22:26

Λαχουρένιος έγραψε:Τωρα που θα ανεβαινει ο Κουλης αν ξαναδουμε ποτε μακεδονομαχους σφυρα μου

θα μας τα πρήξει με το bondage που έχει υποστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και δεν μπορεί να κάνει τπτ . 4 χρόνια θα ακούμε για το δράμα του χειροπόδαρα δεμένου Κούλη που υποφέρει για το δράμα του έθνους.... :s_crazy
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2019, 22:27

Oι ''μακεδονομαχοι'' θα διοριστουν με τιποτα 5μηνα στους δημους και θα ναι με το δορυ παρα ποδα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 05 Ιουν 2019, 22:29

Λαχουρένιος έγραψε:Oι ''μακεδονομαχοι'' θα διοριστουν με τιποτα 5μηνα στους δημους και θα ναι με το δορυ παρα ποδα :D

Θα νοικιάσω εναν να μου φυλάει το αμάξι :giggle02: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 05 Ιουν 2019, 22:54

δηλαδη ρε παιδια ο κουλης που δεν μπορει να μασει 1000 ατομα σε μια αιθουσα, μπορεσε και εμασε εκατονταδες χιλιαδες στα συλλαλητηρια? μα για τοσο ικανο τον εχετε? μπραβο στον κουλη....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιουν 2019, 07:14

denplirono έγραψε:δηλαδη ρε παιδια ο κουλης που δεν μπορει να μασει 1000 ατομα σε μια αιθουσα, μπορεσε και εμασε εκατονταδες χιλιαδες στα συλλαλητηρια? μα για τοσο ικανο τον εχετε? μπραβο στον κουλη....

H NΔ, η ΧΑ και καποια αλλα κομματα ψηφιστηκαν απο 2,5 εκ. κοσμο.

Δεν ηταν ομως μονο αυτοι, αλλα και κομματι της εκκλησιας και διαφορες ''παμμακεδονικες οργανωσεις''

Ειμαι σιγουρος οτι με Κουλη ουτε μεγαλες συγκεντρωσεις θα δουμε, ουτε γιουχαρισματα εναντιον νεοδημοκρατων βουλευτων.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Ιουν 2019, 08:48

BaKXOS_Lysios έγραψε:
pluton έγραψε:. Ανέκαθεν ήμουν υπέρ του όρου «Νέα Μακεδονία».

Μααστα, τα αυγά δλδ αποδέχονται τον όρο "Νέα Μακεδονία" για αυτό και μας παραπέμπουν την Αρβελέρ.. yeah... right! :yesyes: :giggle02:

Μπορώ να μάθω σε ποιό ποστ έγραψα εγώ αυτό; :s_mad :s_mad :angry: Ντροπή να βάζετε ψέματα στο στόμα μου ... αυτά είναι λόγια της Γλυκατζή όχι δικά μου....

DxmX3wVXgAAHtQQ[1].jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Ιουν 2019, 16:26

pluton έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Μααστα, τα αυγά δλδ αποδέχονται τον όρο "Νέα Μακεδονία" για αυτό και μας παραπέμπουν την Αρβελέρ.. yeah... right! :yesyes: :giggle02:

Μπορώ να μάθω σε ποιό ποστ έγραψα εγώ αυτό; :s_mad :s_mad :angry: Ντροπή να βάζετε ψέματα στο στόμα μου ... αυτά είναι λόγια της Γλυκατζή όχι δικά μου....

DxmX3wVXgAAHtQQ[1].jpg

Και πως ήθελες να quotάρω την ατάκα της Αρβελέρ που ανέφερες; Με "Ελένη-Γλύκατζη Αρβελέρ έγραψε"; :laugh1: Ρε δεν πας καλά, σου κόβει καθόλου;.... :D Το ότι είναι λόγια της Αρβελέρ φαίνεται εξάλλου από το σχόλιο μου... Μ' αρέσει που τα παίρνεις και στο κρανίο και μου παραθέτεις ιστορίες για αγριους και αριστερόστροφους φασισμούς! :laugh1:
ΙQ ραδικιού ή βρούβας καλύτερα μη σου πω...... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Ιουν 2019, 16:29

denplirono έγραψε:, μπορεσε και εμασε εκατονταδες χιλιαδες στα συλλαλητηρια?.

Εκατομμύρια ρε ήταν στα συλλαλητήρια, τι; Να το κρύψουμε;.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 06 Ιουν 2019, 17:40

Δεν υπαρχει πολιτης που να ψηφιζει τσιπρα και να αισθανεται εστω και λιγο πατριωτης. Οι επονιτες σε λιγο σε ειδικα δικατηρια στο best case scanario. Το worst case scenario ειναι αλλο.....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Ιουν 2019, 19:43

denplirono έγραψε:Δεν υπαρχει πολιτης που να ψηφιζει τσιπρα και να αισθανεται ..

Πώς το ξέρεις, έκανες δημοσκόπηση για το τι αισθάνονται οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ; please... don't throw frogs outta your mouth! :hat44:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”