Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μάιος 2023, 10:18

BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν ξέρω, δεν είναι δουλειά μου να σας πω τι να κάνετε ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση. Εσείς είστε οι μπαναστάτες εσείς θα μας πείτε. Εμείς απλά κρίνουμε αυτό που actually κάνετε.

Την ψήφιση του 3ου και του 4ου μνημονίου και του υπερταμείου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ πως τα κρίνεις? :hmmm Τι χειρότερο από αυτά έχει κάνει το ΚΚΕ?

Εκτός από το παραπάνω δεν βλέπω να κάνετε κάτι άλλο. :D

Ποιο παραπάνω?
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Μάιος 2023, 10:22

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν ξέρω, δεν είναι δουλειά μου να σας πω τι να κάνετε ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση. Εσείς είστε οι μπαναστάτες εσείς θα μας πείτε. Εμείς απλά κρίνουμε αυτό που actually κάνετε.

Την ψήφιση του 3ου και του 4ου μνημονίου και του υπερταμείου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ πως τα κρίνεις? :hmmm Τι χειρότερο από αυτά έχει κάνει το ΚΚΕ?

Το ότι δεν τα ψήφισε μήπως δε σου αρκεί για απόδειξη ότι γλείφει το Μητσοτάκη; :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μάιος 2023, 10:24

Ραν ταν πλαν έγραψε:Στην ουσία ξέρεις τι τους ενοχλεί τους συριζαίους;
Το ότι είναι βουτηγμένοι στα σκατά μέχρι και το κεφάλι και δεν παίρνουν αθωωτική ετυμηγορία από ΚΚΕ, την οποία ζητούν για να αποδείξουν ότι αφού και το ΚΚΕ συντάσσεται μαζί τους δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ευρύτερη αριστερά (και ειδικά την επαναστατική κομμουνιστική) πέρα από αυτόν που προτείνουν οι ίδιοι.
Αυτόν δλδ του συμβιβασμού και της πλήρους υποταγής στα συμφέροντα του κεφαλαίου και της εφαρμογής κατά γράμμα όλων των εντολών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, εντολών που εφαρμόζουν οι γελοίοι
σφουγγοκωλάριοι με μεγαλύτερη θέρμη θα έλεγα και από τη νδ την οποία θέλουν λένε να χρονοντουλαπιάσουν για πολλοστή φορά μετά τη μεταπολίτευση.
Εν προκειμένω στρατηγικός στόχος του συριζα είναι να τραβήξει στο βόθρο που κυλιέται και το ΚΚΕ.

Ακριβώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει σαν την κολοβή αλεπού απέναντι στο ΚΚΕ.

Αυτοί ήθελαν να μπουν σε συγκυβέρνηση μαζί μας για να τους δώσουμε αριστερό προφίλ και να συναινέσουμε στα αντιλαικά μέτρα που θα έφερναν. Ύστερα ο κόσμος δικαίως θα μας έβαζε στο ίδιο τσουβάλι μαζί τους, οι ζαίοι θα μας λεηλατούσαν εκλογικά (αφού θα είχαμε γίνει τα ίδια σκατά, ο κόσμος δεν είχε λόγο να μας ψηφίσει έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που τουλάχιστον είναι πιο ισχυρό κόμμα εκλογικά) και πιθανότατα θα τράβαγαν βουλευτές και στελέχη από εμάς όπως έκαναν με τον Καμένο. Στις συγκυβερνήσεις πάντα ο μικρός εταίρος την πληρώνει περισσότερο.

Θα πει τώρα κάποιος αφού είναι έτσι γιατί δε συγχωνεύονται συριζα και νδ για μια Ελλάδα νέα όπως έλεγαν κάποιοι σοσιαλιστές την αλήστου μνήμης περίοδο της πρώτης ''αλλαγής''. :D
Γιατί αν συγχωνευτούν (στα φανερά γιατί στα κρυφά την παίζει ο ένας στον άλλον) θα ξυπνήσουν τα θύματα-όρνια-σύμβολα αιώνια (όπως έλεγε κάποτε κάποιος) και θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς για τους συγχωνευμένους και τα αφεντικά τους. :fico:

Πέντε κόμματα, δύο πολιτικές :D
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Μάιος 2023, 10:27

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Το ότι δεν τα ψήφισε μήπως δε σου αρκεί για απόδειξη ότι γλείφει το Μητσοτάκη; :fico:

Εντάξει τώρα
ο συριζα καλώς η κακώς "εκπαιδεύτηκε" μέσα στη μάχη απο το σόιμπλε
και τώρα τα στρογγυλεύει. Λογικό το βρίσκω και παρ ότι ξεκίνησε απο αλλού κατάληξε αλλού
Το κκε όμως ενώ τα λέει τόσο ρομαντικά και ονειρικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σε θέση να μας βγάλει τελείως έξω απο την ονε για παράδειγμα...
δεν ξέρω αν έχει τα κότσια να κρατηθεί η ελληνική οικονομία χωρίς καμία προεργασία
Αν μου απαντήσει κάποιος οτι αγάλι αγάλι,,,... ναι μεν αλλα πάλι
γιατί εδω βλέπουμε πόσο μας έχουν κάνει κεφαλοκλείδωμα με το υπερταμείο...
δεν τολμάμε να κάνουμε κίχ
Για να εφαρμοστεί η απόσχιση απο την εε και το νατο, πρέπει να γίνει τι;
πρακτικά πάντα μιλώντας, πρέπει να πέσει γερή σύγκρουση, που δεν ξέρω αν μπορεί να την αντέξει η ελληνική κοινωνία......
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μάιος 2023, 10:30

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Τα ψήφισε ο Μητσοτάκης όμως, μαζί με Μειμαράκη, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και όλα τα καλά παιδιά :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μάιος 2023, 10:30

vallon έγραψε:Εντάξει τώρα
και τώρα τα στρογγυλεύει. Λογικό το βρίσκω και παρ ότι ξεκίνησε απο αλλού κατάληξε αλλού
Το κκε όμως ενώ τα λέει τόσο ρομαντικά και ονειρικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σε θέση να μας βγάλει τελείως έξω απο την ονε για παράδειγμα...
δεν ξέρω αν έχει τα κότσια να κρατηθεί η ελληνική οικονομία χωρίς καμία προεργασία
πρακτικά πάντα μιλώντας, πρέπει να πέσει γερή σύγκρουση, που δεν ξέρω αν μπορεί να την αντέξει η ελληνική κοινωνία......

Το υπερταμείο όμως ποιος το έφερε ρε Βαλλόν? Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έφερε? Άρα πως θα μας βγάλει από εκεί?
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Μάιος 2023, 10:34

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:Εντάξει τώρα

Το υπερταμείο όμως ποιος το έφερε ρε Βαλλόν? Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έφερε? Άρα πως θα μας βγάλει από εκεί?

γιατι που βλέπεις να λέω ότι ο συριζα θα μας βγάλει ;
όχι βέβαια
η άποψή μου είναι ότι κούλης τσίπρας και ανδρουλάκης παίζουν την ίδια μουσική και το έχω γράψει και εδώ παλιότερα , αν έχεις παρακολουθήσει
αυτο που όμως με μπερδεύει είναι αν μπορεί το κκε να κάνει όσα διατείνεται στην πράξη ,
η εε και το νατο μας έχουν σφιχταγγαλιάσει μέχρις εσχάτων τώρα πια
είκοσι χρόνια πίσω ήμασταν πολύ πιο λάσκα, τώρα ;;; τι;;;
μπορεί να αντέξει ο μέσος έλληνας με τα κάπιταλ κοντρόλ;
και καλά εγώ που το βλέπω ότι πρέπει να γυρίσουμε στην γεωργία και να ζούμε από τα χωράφια
ο μέσος ελληνάρας είναι καλομαθημένος τώρα πια

πολύ φοβάμαι ότι η πρόταση του κκε είναι αξιοπρεπής μεν, αλλά ουτοπική
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 16 Μάιος 2023, 10:41

vallon έγραψε:αυτο που όμως με μπερδεύει είναι αν μπορεί το κκε να κάνει όσα διατείνεται στην πράξη ,

Οχι βέβαια, δεν μπορεί. Και το ερώτημα είναι τι τελικά μπορεί να κάνει και τι έχουν γενικά να προσφέρουν τα κκ στη σημερινή συνθήκη.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Μάιος 2023, 10:45

BaKXOS_Lysios έγραψε:
vallon έγραψε:αυτο που όμως με μπερδεύει είναι αν μπορεί το κκε να κάνει όσα διατείνεται στην πράξη ,

Οχι βέβαια, δεν μπορεί. Και το ερώτημα είναι τι τελικά μπορεί να κάνει και τι έχουν γενικά να προσφέρουν τα κκ στη σημερινή συνθήκη.

Απ την άλλη πάλι τα κλασικά κόμματα εξουσίας πασοκ συριζα και νουδου έχουν χρεοκοπήσει πολιτικά
κανένας πια δεν πιστεύει σε αυτούς
απόδειξη είναι ότι μπορεί να μας φλομώνουν με μπαρούφες στις δημοσκοπήσεις τους αλλα,,

έχουν ξεσκιστεί να τρέχουν από γειτονιά σε γειτονιά μπας και πείσουν κανένα
ρώτα κι εμένα το ακούγεται εδώ στον Ωρωπο για παράδειγμα..
που τα κομματικά είναι πολύ έντονα καθώς οι περισσότεροι είναι λαμόγια πουλημένα

Τα κομματόσκυλα απο κάθε παράταξη...έχουν φριάξει μπας και μας βάλουν στο μαντρί τους
όμως ο πολύς κόσμος , ο απλός που κάθεται και πίνει καφέ στο λιμάνι..
τους έχει γραμμένους
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 16 Μάιος 2023, 11:45

vallon έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Οχι βέβαια, δεν μπορεί. Και το ερώτημα είναι τι τελικά μπορεί να κάνει και τι έχουν γενικά να προσφέρουν τα κκ στη σημερινή συνθήκη.

Απ την άλλη πάλι τα κλασικά κόμματα εξουσίας πασοκ συριζα και νουδου έχουν χρεοκοπήσει πολιτικά
κανένας πια δεν πιστεύει σε αυτούς
απόδειξη είναι ότι μπορεί να μας φλομώνουν με μπαρούφες στις δημοσκοπήσεις τους αλλα,,

έχουν ξεσκιστεί να τρέχουν από γειτονιά σε γειτονιά μπας και πείσουν κανένα
ρώτα κι εμένα το ακούγεται εδώ στον Ωρωπο για παράδειγμα..
που τα κομματικά είναι πολύ έντονα καθώς οι περισσότεροι είναι λαμόγια πουλημένα

Τα κομματόσκυλα απο κάθε παράταξη...έχουν φριάξει μπας και μας βάλουν στο μαντρί τους
όμως ο πολύς κόσμος , ο απλός που κάθεται και πίνει καφέ στο λιμάνι..
τους έχει γραμμένους

Πάντα έτσι ήταν τα κόμματα και η πολιτική. Είναι μια συνθήκη κι αυτό που περιγράφεις. Τι μπορεί να γίνει;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”