Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Ιουν 2019, 01:14

BaKXOS_Lysios έγραψε:
denplirono έγραψε:Δεν υπαρχει πολιτης που να ψηφιζει τσιπρα και να αισθανεται ..

Πώς το ξέρεις, έκανες δημοσκόπηση για το τι αισθάνονται οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ; please... don't throw frogs outta your mouth! :hat44:

δεν δυναται προδοτες να εχουν αισθηματα. καλο ε? δες τον εαυτο σου, σε χαλασε? οχι τι να σε χαλασει? εχει ο προδοτης αισθηματα? :P
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Ιουν 2019, 01:26

denplirono έγραψε: δες τον εαυτο σου, σε χαλασε? οχι τι να σε χαλασει? εχει ο προδοτης αισθηματα? :P

Ακριβώς επειδή εχω αισθήματα και φιλανθρωπία σε συμβουλεύω να βρεις ένα καλό νευροψυχιατρο όσο είναι νωρίς. :yesyes: :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Ιουν 2019, 09:12

BaKXOS_Lysios έγραψε:
denplirono έγραψε: δες τον εαυτο σου, σε χαλασε? οχι τι να σε χαλασει? εχει ο προδοτης αισθηματα? :P

Ακριβώς επειδή εχω αισθήματα και φιλανθρωπία σε συμβουλεύω να βρεις ένα καλό νευροψυχιατρο όσο είναι νωρίς. :yesyes: :rolleyes:

αχου ...συγκινουμαι.....

Κόλπο γκρόσο ΣΥΡΙΖΑ για τις «Πρέσπες» – Το άρθρο «κλειδί» στον Ποινικό Κώδικα – Διαγράφονται τα εγκλήματα Τσίπρα-Κοτζιά

https://www.pentapostagma.gr/2019/06/κό ... πες-τ.html
-----
α καλα ετσι νομιζουνε θα την βγαλουν καθαρη.....δε σφαξανε ακομα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 07 Ιουν 2019, 11:26

denplirono έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ακριβώς επειδή εχω αισθήματα και φιλανθρωπία σε συμβουλεύω να βρεις ένα καλό νευροψυχιατρο όσο είναι νωρίς. :yesyes: :rolleyes:

αχου ...συγκινουμαι.....

Κόλπο γκρόσο ΣΥΡΙΖΑ για τις «Πρέσπες» – Το άρθρο «κλειδί» στον Ποινικό Κώδικα – Διαγράφονται τα εγκλήματα Τσίπρα-Κοτζιά

https://www.pentapostagma.gr/2019/06/κό ... πες-τ.html
-----
α καλα ετσι νομιζουνε θα την βγαλουν καθαρη.....δε σφαξανε ακομα

Έγκλημα η συμφωνία των Πρεσπών; Κάποια στιγμή θα πρέπει να επανεξετάσετε την αυτήν την συναισθηματικά κατευθυνόμενη αφοριστική αντίληψη των πραγμάτων. Υπάρχουν άπειρα πράγματα για να κράξει κάνεις τον Τσίπρα. Η συμφωνία των Πρεσπών κι η απλή αναλογική είναι τα μόνα που δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Ιουν 2019, 14:38

denplirono έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ακριβώς επειδή εχω αισθήματα και φιλανθρωπία σε συμβουλεύω να βρεις ένα καλό νευροψυχιατρο όσο είναι νωρίς. :yesyes: :rolleyes:

αχου ...συγκινουμαι.....

Είναι επειδή ως μη προδότης έχεις αισθήματα. Μην ανησυχείς, θα σου περάσει η συγκίνηση μόλις πάρεις τα φάρμακα σου. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Ιουν 2019, 17:18

BaKXOS_Lysios έγραψε:
denplirono έγραψε:αχου ...συγκινουμαι.....

Είναι επειδή ως μη προδότης έχεις αισθήματα. Μην ανησυχείς, θα σου περάσει η συγκίνηση μόλις πάρεις τα φάρμακα σου. :yesyes:

το δικο μου το φαρμακο εχει δυο δοσεις. Η πρωτη δοση του ειναι στις 7 ιουλιου το βραδι και η δευτερη οταν δω τους προδοτες να .....ας το πω ευγενικα τιμωρουνται για την προδοσια τους :pardon:
δεν ειμαι αρκετα γλυκουλης ? :thuuumbsup:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Ιουν 2019, 16:31

Αυτός ο αδιάντροπος ομορφούλης καθώς και ο παχύσαρκος Υπουργός Εξωτερικών του μας έκαναν να ντρεπόμαστε για την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών που αναγνωρίζει με ελληνική υπογραφή μακεδονική εθνικότητα και μακεδονική γλώσσα.

Και από την άλλη έχουμε τους Ισραηλινούς που εξακολουθούν να γιορτάζουν το Φθινόπωρο την επέτειο της Νίκης κατά των Ελλήνων, δηλαδή της επιτυχούς επανάστασης των Μακκαβαίων κατά των Ελλήνων του Αντίοχου Δ' του Επιφανούς.

Ούτε που διανοούνται να αλλάξουν τίποτα στην επέτειό τους ούτε στα βιβλία που χρησιμοποιούν στα σχολεία τους, όπου τους νικημένους τους αποκαλούν Έλληνες και όχι Μακεδόνες.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 11 Ιουν 2019, 02:01

Τωρα που παραιτηθηκε ο προδοτης, ποιος ειναι υπουργος δημοσιας ταξεως?
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 11 Ιουν 2019, 14:04

denplirono έγραψε:Τωρα που παραιτηθηκε ο προδοτης, ποιος ειναι υπουργος δημοσιας ταξεως?

Γιατί τον λες προδότη;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Ιουν 2019, 01:25

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:Τωρα που παραιτηθηκε ο προδοτης, ποιος ειναι υπουργος δημοσιας ταξεως?

Γιατί τον λες προδότη;

http://www.greek-language.gr/greekLang/ ... οδότης&dq=

προδότης ο [proδótis] Ο10 θηλ. προδότρια [proδótria] Ο27 & (οικ.) προδότρα [proδótra] Ο25 & προδότισσα [proδótisa] Ο27 : αυτός που προδίδει (στις σημ. 1, 2α), που διαπράττει προδοσία: ~ των συντρόφων / των φίλων / της πατρίδας. Οι προδότες τιμωρούνται με θάνατο. Kατηγορήθηκε / καταδικάστηκε / προπηλακίστηκε ως ~. (έκφρ.) οι προδότες στο Γουδί, οι προδότες πρέπει να τιμωρούνται, να εκτελούνται.
[αρχ. προδότης· λόγ. προδό(της) -τρια· προδό(της) -τρα· προδότ(ης) -ισσα]
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”