Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και την Εύη Καρακώστα, στον τηλεοπτικό «αέρα».
Όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για την υψηλή φορολογία η συζήτηση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πήρε «φωτιά».
Καρακώστα: Όσον αφορά αυτά που είπε ο κύριος Άδωνις, φαίνεται καταρχήν ότι κάνει παρέα με πλούσιους ανθρώπους κι όχι με τους ανθρώπους που κάνω εγώ παρέα, που είναι η γειτονιά μου και που είναι άλλης κατηγορίας άνθρωποι και σίγουρα οι φόροι τους τους έχουν έρθει λίγο, λίγο χαμηλότερα.
Γεωργιάδης: Πρώτα από όλα από ό, τι θυμάμαι είστε πολύ πιο πλούσια από εμένα, άρα δεν δέχομαι να μου κάνετε τέτοιες ειρωνείες κυρία Καρακώστα
Καρακώστα: Μην με διακόπτετε, μιλώ για την γειτονιά
Γεωργιάδης: Είστε πολύ πλουσιότερη εμού και δεν δέχομαι ειρωνεία στην τηλεόραση για την οικονομική μου κατάσταση και τις παρέες μου. Επειδή είστε ζάμπλουτη λοιπόν μπροστά σε μένα, παρακαλώ πολύ όχι ειρωνείες. Είστε μία από τους ζάμπλουτους του ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικές αιχμές εγώ δεν δέχομαι από κανέναν και δη από ΣΥΡΙΖΑίο. Πάρτε πίσω λοιπόν την ειρωνεία και μιλήστε στον κόσμο για τους φόρους
Καρακώστα: Εγώ δεν παραπονέθηκα ποτέ για τους φόρους που πληρώνω
Γεωργιάδης: Μια ζάμπλουτη σαν κι εσάς να κάνει σε μένα που δουλεύω από τα 19 μου μαθήματα ταξικής συνείδησης πάει πολύ…
Καρακώστα: Επειδή η γειτονιά μου ξέρει ποια είμαι…
Γεωργιάδης: Κι εγώ ξέρω ποια είστε γι’ αυτό μη με προκαλέσετε περισσότερο. Τα πόθεν έσχες τα διαβάζω εγώ των ανθρώπων… Να μην μας το παίζουν κακομοίρηδες και φτωχοί…
Καρακώστα: Απλά δηλώνω ενώ εσείς δεν δηλώνετε. Εχει μεγάλη διαφορά το ποιος δήλωνε και το ποιος δεν δήλωνε.
Γεωργιάδης: Αντί να κρύβεστε στο σπίτι σας από ντροπή για τα ψέματα που λέγατε τόσα χρόνια βγαίνετε με ύφος στην τηλεόραση. Ζάμπλουτη!
Καρακώστα: Ξέρετε ότι ο Μαντέλης πήρε τη σειρά του και έρχεται και οι δικές σας σειρές, αυτά που κλέβατε και κρύβατε. Αφήστε αυτούς που δηλώνουν
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... ECkzfj--kU
http://www.crashonline.gr/%ce%b1%ce%b3% ... bd-%ce%b4/
Γιατί γελάτε κύριοι;;;;
-
pluton
- Supreme poster

Re: Γιατί γελάτε κύριοι;;;;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Ακετυλένιο
- Rookie poster

Ο τρόπος και ο λόγος που δακόπτρι την συνομιλήτριά του είναι ενδεικτικός για τον απολίτιστο άνθρωπο.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Καρακώστα: Ξέρετε ότι ο Μαντέλης πήρε τη σειρά του και έρχεται και οι δικές σας σειρές, αυτά που κλέβατε και κρύβατε. Αφήστε αυτούς που δηλώνουν
Φοβηθηκαμε τωρα
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Καρακώστα: Ξέρετε ότι ο Μαντέλης πήρε τη σειρά του και έρχεται και οι δικές σας σειρές, αυτά που κλέβατε και κρύβατε. Αφήστε αυτούς που δηλώνουν
![]()
![]()
![]()
Φοβηθηκαμε τωρα
Βουλευτής Β Πειραιώς κομμουνισταρού
Να την χαιρόμαστε.... θυμάμαι της απόψεις της στις λαϊκές, στις συγκεντρώσεις της και τις απόψεις του αδελφού της ...
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:ΠΑΣΟΚτζου εννοεις, δεν ηταν ΚΚΕ ποτε
Νομίζω ότι ήταν και στο ΠΑΣΟΚ, βεβαίως στο βιογραφικό της δεν το αναφέρει, μιλά για Γλέζο κλπ κουραφέξαλα... την θυμάμαι πολύ καλά, τώρα μαθαίνω ότι είναι και ζάμπλουτη. Πάντως το έπαιζε πάντα πολύ "κόκκινη".... τώρα βέβαια ψήφισε και μνημόνια και προαπαιτούμενα και όλα, έτσι είναι
Καμιά φορά λέω αν επιζούσε ο Άρης Βελουχιώτης και αυτός στο ΠΑΣΟΚ θα κατέληγε

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Aπο τα ιδρυτικα μελη του ΠΑΣΟΚ ηταν αυτη
Μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων για την περίοδο 1985-1986.
Μέλος του Ανωτάτου Πειθαρχικού του ΤΕΕ.
Μέλος των "Φίλων του ΠΑΚ Ιταλίας", εκπρόσωπος Ιταλίας στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, από όπου αποχώρησε το 1975. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου. Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "Ανθρώπινη Πόλη" και υποψήφια Δήμαρχος στο Κερατσίνι. Δημοτική Σύμβουλος από το 1990 έως το 2000.
Ιδρυτικό μέλος της "Πρωτοβουλίας για την ενότητα της Αριστεράς" και ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος της "Κίνησης Ενεργοί Πολίτες". Υποψήφια Νομάρχης Πειραιά με επικεφαλής τον Μανώλη Γλέζο και Νομαρχιακή Σύμβουλος από το 2002 έως το 2010.
Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο "Γυναίκες για μια άλλη Ευρώπη" στις ευρωεκλογές 2004. Μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψήφια Βουλευτής στη Β΄ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2009 και το 2012.
Ως ενεργός πολίτης πρωτοστάτησε στους αγώνες της Α΄ και Β΄ Περιφέρειας Πειραιά για την ματαίωση της εκποίησης της Μαρίνας Ζέας, για την ανάληψη της ευθύνης των μεγάλων διαδημοτικών χώρων Αθήνας και Πειραιά από την Υπερνομαρχία, για την προστασία του υδάτινου δυναμικού, αλλά και για τη δημιουργία δημόσιων χώρων πρασίνου, αθλητισμού και πολιτισμού αντί της ιδιωτικής εκμετάλλευσης σε χώρους όπως τα οικόπεδα της ΧΡΩΠΕΙ, τα Λιπάσματα, τα προσφυγικά του Αιγάλεω και οι αρχαιολογικοί χώροι του Πειραιά.
http://www.hellenicparliament.gr/voulef ... 3400e10942
Μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων για την περίοδο 1985-1986.
Μέλος του Ανωτάτου Πειθαρχικού του ΤΕΕ.
Μέλος των "Φίλων του ΠΑΚ Ιταλίας", εκπρόσωπος Ιταλίας στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, από όπου αποχώρησε το 1975. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου. Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "Ανθρώπινη Πόλη" και υποψήφια Δήμαρχος στο Κερατσίνι. Δημοτική Σύμβουλος από το 1990 έως το 2000.
Ιδρυτικό μέλος της "Πρωτοβουλίας για την ενότητα της Αριστεράς" και ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος της "Κίνησης Ενεργοί Πολίτες". Υποψήφια Νομάρχης Πειραιά με επικεφαλής τον Μανώλη Γλέζο και Νομαρχιακή Σύμβουλος από το 2002 έως το 2010.
Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο "Γυναίκες για μια άλλη Ευρώπη" στις ευρωεκλογές 2004. Μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψήφια Βουλευτής στη Β΄ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2009 και το 2012.
Ως ενεργός πολίτης πρωτοστάτησε στους αγώνες της Α΄ και Β΄ Περιφέρειας Πειραιά για την ματαίωση της εκποίησης της Μαρίνας Ζέας, για την ανάληψη της ευθύνης των μεγάλων διαδημοτικών χώρων Αθήνας και Πειραιά από την Υπερνομαρχία, για την προστασία του υδάτινου δυναμικού, αλλά και για τη δημιουργία δημόσιων χώρων πρασίνου, αθλητισμού και πολιτισμού αντί της ιδιωτικής εκμετάλλευσης σε χώρους όπως τα οικόπεδα της ΧΡΩΠΕΙ, τα Λιπάσματα, τα προσφυγικά του Αιγάλεω και οι αρχαιολογικοί χώροι του Πειραιά.
http://www.hellenicparliament.gr/voulef ... 3400e10942
0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Χρόνια πολλά στον σύντροφο Άκη ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα...

Το μισό ελληνικό χρέος!!!!

Kαι_βαλε.....

Το μισό ελληνικό χρέος!!!!

Kαι_βαλε.....

0 .
-
pluton
- Supreme poster

0 .