Εξάρθρωση ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης C-18

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Re: Τσο και λο στα νεοναζά

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 18 Μαρ 2018, 20:00

Nito έγραψε:Να δείχνετε ανοχή στις ναζιστικές απόψεις, ώστε να μην ντρέπονται να βγουν απ τις σκουληκότρυπές τους.
Δηλαδή να νομιμοποιηθεί η κατάργηση της ελευθερίας; Δηλαδή, οι ναζί, στις συζητήσεις τους αφήνουν να πας να μιλήσεις; Εδώ, ο καράβλαχος μόλις βγήκε Βουλευτής, πέταξε έξω μια δημοσιογράφο, που δεν ηγέρθητο στην αφεντομουτσουνάρα του. Σε οποιαδήποτε ευνομούμενη Πολιτεία θα τους κλείναν σε άσυλο για θεραπεία.
1 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 18 Μαρ 2018, 20:01

΄
Δεν ξέρω αν ήδη παρατέθηκε αλλά η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως:

Λίγες ημέρες πριν από τις πρώτες εκλογές του 2012, ο "φύρερ" της Χ.Α. έλεγε! "Εμείς είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945, οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες…"

Όσο και να κραυγάζετε νεοναΖιάρηδες (νεοΝαζί που κάνετε νάζια ότι δεν είστε νεοΝαζί) ο αρχηγός σας το ομολογεί δημόσια! :yesyes:
.
2 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2018, 20:07

Cavaliere έγραψε:Ναι, το 2013 που πήγα στην Κίνα, δάκρυσα. Επί τέλους, έβλεπα, όπου έπρεπε να έχει κύρος κάτι, είχε πάνω σφυροδρέπανο. Στα νοσοκομεία, οι σφραγίδες, στον δρόμο... Η αλήθεια είναι ότι είδα και σβάστικες, αλλά σε ναούς.

Μηπως ηταν δωρικοι ναοι?

Nito έγραψε:Να δείχνετε ανοχή στις ναζιστικές απόψεις, ώστε να μην ντρέπονται να βγουν απ τις σκουληκότρυπές τους.

Μπα, τους ξερουμε εδω και καιρο. Χωριο που φαινεται κολαουζο δε θελει.
Απλα νομιζουν οτι με τις μαλακοατακες που τους εμαθαν στην τοπικη θα θολωσουν τα νερα.
0 .

Exiled
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Exiled » 18 Μαρ 2018, 23:44

Τώρα να πω κι εγώ τη χαζο-θεωρία συνομωσίας μου;
Είχα καιρώ να μπώ στο Μπουμπουκάδικό και πήγα να μπω χτες για να δω αν γράψανε κάτι για το Χώκινκ που μας άφησε και είδα τη γνωστή οθόνη που τη βγάζει σε περίπτωση maintanance,μόνο που δεν ήταν κάτι τέτοιο...

Ο nemo και στο πxόρουμ ήταν ήπιος τυπάκος,μετριοπαθής,από αυτούς που μπορούσες και να συμπαθήσεις...
Και τώρα μαθαίνω ότι ήταν μέλος σε ομάδα-προθάλαμο της C18...

Φίλε nemo,να θεωρείς δεδομένο πως αν δε σε παρακολουθούν ήδη,διαδικτυακά,θα το πράξουν 100%,
Υπό αυτό το σκεπτικό εαν έκλεισε το Μπουμπουκάδικο (και) γι'αυτόν τον λόγο καλώς έκλεισε...
Μαλάκα φαντάζεστε να μοστράρει ο.....Φιλοκτήτης του Ιζνο στα δελτία των 9 :laugh1:
Τα λέγαμε τόττε το '10 και γελάγαμε και μόνο στην πιθανότητα τότε που το πxόρουμ δεν είχε καταντήσει....Βοριδαδωνάδικο και αν ισχύει,που 99,9% ισχύει,ότι είχε ανοίξει το 2001 στο όνομα γνωστού εκδότη του ακροδεξιού χώρου,τότε ήταν προδιαγεγραμμένο να καταλήξει να γίνει ο βόθρος που έγινε...

Οπότε η La Clicaria έκανε και κάτι σωστό:Άθελά της προστάτεψε και όλους εμάς από τα ρεζιλίκια.Αυτοί φυσικά,αν εχω δίκιο στην υπόθεσή μου,εντολές εκτελέσανε και κατεβάσαν ρολά...

Φυσικά όλα αυτά χωρίς αποδείξεις αποτελούν απλές tin-foil hat εικασίες,κακά τα ψέματα,αλλά οι καιροί είναι παράξενοι...

Να καλωσορίσω κι εγώ ως πιο παλιός εδώ και τα καραβάνια των προσφύγων,τώρα που το δικό τους Kekistan έκλεισε.
Αλλά εδώ ξεχάστε αυτά που ξέρατε:Ο Διάφανος το μόνο που ψήνεται είναι να μοιράζει permabans και λουλούδια....
Και μόλις ξέμεινε από τα δεύτερα... :s_cool
2 .
Εξόριστος στην 7η Λεωφόρο και στην Έρημο του Πραγματικού...

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2018, 23:51

Exiled έγραψε:Ο nemo και στο πxόρουμ ήταν ήπιος τυπάκος,μετριοπαθής,από αυτούς που μπορούσες και να συμπαθήσεις...

Διευκρινιζω (αν και λες πρακτικα κατι παρομοιο) οτι ανηκε στην ιδια ναζιστικη οργανωση με συλληφθεντες για την C18. Ο ιδιος δεν εχει καμια συμμετοχη στην C18.

Παρ'ολα αυτα, δεν ειναι κατι που το αφηνεις ασχολιαστο.

Καλως μας ηρθες :)
0 .

enaon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό enaon » 19 Μαρ 2018, 00:09

να διευκρινήσω και εγώ γιατί δεν ήταν πολύ απλό πριν, οτι ο νέμο ουσιαστικά δεν έχει σχέση με την c-18, που πρακτικά είναι παρόμοιο με το να είναι μέλος της.

όποιος δεν κατάλαβε το έχουν κάνει και ταινία, να τα δει εκεί.

κάντε μία σύντομη περιγραφή της c-18, με τομείς δράσης, σημαντικά έργα και συνεργασίες, κάτι να ψαρώσουμε και εμείς αν δεν ξέρουμε τί είναι.
0 .

Exiled
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Exiled » 19 Μαρ 2018, 00:11

Λαχουρένιος έγραψε:
Exiled έγραψε:Ο nemo και στο πxόρουμ ήταν ήπιος τυπάκος,μετριοπαθής,από αυτούς που μπορούσες και να συμπαθήσεις...

Διευκρινιζω (αν και λες πρακτικα κατι παρομοιο) οτι ανηκε στην ιδια ναζιστικη οργανωση με συλληφθεντες για την C18. Ο ιδιος δεν εχει καμια συμμετοχη στην C18.

Παρ'ολα αυτα, δεν ειναι κατι που το αφηνεις ασχολιαστο.

Καλως μας ηρθες :)

Φίλε Λάχου (σπάω το κεφάλι μου να βρω ποιος είσαι από το άλλο το φόρουμ) είχα γραφτεί κι εγώ από τους 1ους το 2015 τότε που το ανοίξανε ο Χελωνονίντζας με τον Alejandro και εκεί ο Ale μου εξηγησε πολλά σε πμ,πολλά που τα'ξερα κι εγώ,κάποια ως εξωπχορουμικά κουτσομπολιά,κάποια τα είχα παρατηρήσει κι εγώ και δεν έδωσα τότε την πρέπουσα σημασία...

Και βλέπω και στο νήμα της Μοιραίας τον Μπετατζή (άλλως πάλιουρας κι αυτός που δεν αναγνωρίζω) να ισχυρίζεται το ίδιο με αυτό που εξυπονοώ:Ότι το εκεί φόρουμ έκλεισε για να μην έχει τραβήγματα με τις αρχές,που μόνο στα νήματα τη βραδιά που σκοτώσανε τον Παύλο να μπούνε αρκεί,χώρια το σεξιστικό ρατσιστικό περιεχόμενο και το hate speech εν γένει που τώρα διώκεται και ποινικά...

Καλώς τους βρήκαμε λοιπόν και ας ελπίσουμε εδώ να γίνουν άνθρωποι...
Αν παραβιάζω κάποιον κανόνα με αναφορές για τα τεκταινόμενα εκεί,σβήστε τα σε χρόνο dt μην ντραπήτε...

@enaon Είπα σε ομάδα-προθάλαμο (Απέλλα) της C18,όχι στην ίδια την C18...

Εσύ τι πρεμούρα έχεις να υπερασπιστείς κάποιον που στο άλλο το ..... δεν λέγατε ούτε ένα διαδικτυακό γεια; :hmmm
Τεσπά για το τελευτάιο μπορεί να είμαι γω τσιτωμένος....
....Μπορεί και όχι....
1 .

enaon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό enaon » 19 Μαρ 2018, 00:21

Exiled έγραψε:@enaon Είπα σε ομάδα-προθάλαμο (Απέλλα) της C18,όχι στην ίδια την C18...

Εσύ τι πρεμούρα έχεις να υπερασπιστείς κάποιον που στο άλλο το ..... δεν λέγατε ούτε ένα διαδικτυακό γεια; :hmmm
....Μπορεί και όχι....[/color]

προσπαθώ ευγενικά να βοηθήσω την κατάσταση, με τους νέους και με τους παλιούς, μου αρέσουν οι ισορροπίες. Δεν σημαίνει βέβαια οτι ξέρω και τι κάνω, πριν καταλάβω πώς δουλεύουν τα πράγματα μου αρέσει να τα χαλάω, και δεν ξέρω πώς δουλεύουν σίγουρα ακόμα :)

Πάντως ναι, για λόγους ισορροπίας εδώ που γράφουμε, για το παιχνίδι γενικά ίσως, για να έχει πλάκα, νομίζω ότι κάτι με τραβάει να το δω από την πλευρά του αδύναμου, του νέμο κλπ. Αν σταματήσουν να κλαδεύουν οι συντονιστές και φυτρώσει κάτι να έχουμε να συζητάμε, μπορεί να βοηθήσω και εγώ στο κόψιμο, βλέπουμε μέχρι τότε :)

παρόλα αυτά, αλήθεια δεν ξέρω τί είναι η απέλα και η c-18. Στο λέω για να καταλάβεις πώς σε διαβάζει ένας που κατα την γνώμη σου είναι άσχετος ίσως, κατα την γνώμη μου απλά δεν έχω περίεργες γνώσεις :)
0 .

Exiled
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Exiled » 19 Μαρ 2018, 00:34

enaon έγραψε:
Exiled έγραψε:@enaon Είπα σε ομάδα-προθάλαμο (Απέλλα) της C18,όχι στην ίδια την C18...

....Μπορεί και όχι....[/color]

προσπαθώ ευγενικά να βοηθήσω την κατάσταση, με τους νέους και με τους παλιούς, μου αρέσουν οι ισορροπίες. Δεν σημαίνει βέβαια οτι ξέρω και τι κάνω, πριν καταλάβω πώς δουλεύουν τα πράγματα μου αρέσει να τα χαλάω, και δεν ξέρω πώς δουλεύουν σίγουρα ακόμα :)

Πάντως ναι, για λόγους ισορροπίας εδώ που γράφουμε, για το παιχνίδι γενικά ίσως, για να έχει πλάκα, νομίζω ότι κάτι με τραβάει να το δω από την πλευρά του αδύναμου, του νέμο κλπ. Αν σταματήσουν να κλαδεύουν οι συντονιστές και φυτρώσει κάτι να έχουμε να συζητάμε, μπορεί να βοηθήσω και εγώ στο κόψιμο, βλέπουμε μέχρι τότε :)

παρόλα αυτά, αλήθεια δεν ξέρω τί είναι η απέλα και η c-18. Στο λέω για να καταλάβεις πώς σε διαβάζει ένας που κατα την γνώμη σου είναι άσχετος ίσως, κατα την γνώμη μου απλά δεν έχω περίεργες γνώσεις :)

C18 η Combat 18 ή ναζιστική οργάνωση που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες μέρες...
Η Απέλλα ήταν ομάδα που στην ουσία στήθηκε από την Combat 18 για λόγους προπαγάνδας,ακτιβισμού (δρώμενα),και στρατολόγησης...Ο nemo γράφτηκε στην Απέλλα....make the connections...

Για να σε βοηθήσω αν εγώ,έστω και από βλακεία-αφέλεια,είχα γραφτεί σε ομάδα-προθάλαμο οργάνωσης τύπου ΣΠΦ (Συσπείρωση Πυρήνων της Φωτιάς),και μετά από λίγες μέρες εξαρθρώνανε τη μαμα οργάνωση και τραβολογάγανε τα μέλη της,θα είχα πετάξει κινητό αφού το είχα ποδοπατήσει μεχρί να σπάσουν τα πάντα,απευθείας σε βόθρο και το ίδιο θα είχα κάνει και στο σκληρό μου αφού τον έκαιγα με χημική φωτιά...

Και ο nemo κάθεται και διαφωνεί με τους συντονιστές εδώ λες και το μόνο που κατηγορείται είναι πως....αντέγραψε στις εξετάσεις...

Άγνοια κινδύνου lvl 90000
0 .

enaon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό enaon » 19 Μαρ 2018, 00:55

οκ κατάλαβα, και αλήθεια σε νιώθω κάπως. Για φιλοσοφικούς λόγους σου περιγράφω πώς το βλέπω εγώ. Τον νέμο δεν τον ξέρω, τον θυμάμαι λίγο απο το άλλο φορουμ και είναι όπως τα λες, δεν λέγαμε πολλά γιατί οκ, είχα τον γγ, τον ταλαίπωρο, τόσους άλλους να παίζω.

Αυτά που λές θα μπορούσα ίσως να τα ήξερα και εγώ αν με ενδιέφεραν, τους προθαλάμους τις οργανώσεις και τον κόσμο αυτό κλπ. Θα μπορούσα να είχα διαβάσει να μάθω τί είναι η απελα. Αλλά είμαι εγώ, έχω υπερφυσικές δυνάμεις, έχω πνίξει την γάτα μέσα μου και δεν είμαι περίεργος. Οπότε καθώς σου γράφω ξέρω οτι δεν με νοιάζει αλήθεια ο κόσμος που περιγράφεις, καταλαβαίνω ότι είναι αληθινός, οτι μπορεί να σε πούνε ελέφαντα και μετά άντε βρες άκρη, αλλά δεν με αφορά, είναι σαν το πιάνο που μπορεί να πέσει όταν περπατάς στο κεφάλι σου, αλλά περπατάς, νομίζω ότι εδώ πάει το μακάριος ο πτωχός τω πνεύματι, καλύτερα να είναι σαν θέλημα θεού κλπ. :)

πάντως απο περιέργεια, αυτά για την απέλα κλπ τα έμαθες γιατί η τιβι ανοίγει με το ζόρι κάθε μέρα και σε δένει στην καρέκλα, ή τα ήξερες απο πριν; Η δική μου οπτική είναι οτι αν δεν υπήρχε ο λαχουρένιος και εσύ, και το φόρουμ αυτό το φιλόξενο, δεν θα ήξερα οτι υπάρχει όρος απέλα και ψ-18. Ακόμα δεν με έχετε πείσει πάντως οτι πρέπει να πάω να μάθω γιατί πράγμα μιλάτε με τόσο θαυμασμό και δέος.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”