Αρίστος έγραψε:Και ποιος εξετασε αυτους τους μαρτυρες φωστηρα μου;
Ο εισαγγελέας φωστήρα μου.

Αρίστος έγραψε:Και ποιος εξετασε αυτους τους μαρτυρες φωστηρα μου;

break έγραψε:Αρίστος έγραψε:Και ποιος εξετασε αυτους τους μαρτυρες φωστηρα μου;
Ο εισαγγελέας φωστήρα μου.

Αρίστος έγραψε:Σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ουάσινγκτον, φορώντας ράσο με κουκούλα καθολικού καλόγερου και μια άσπρη μάσκα, ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες του FBI στην υπόθεση Novartis,

break έγραψε:Αρίστος έγραψε:Σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ουάσινγκτον, φορώντας ράσο με κουκούλα καθολικού καλόγερου και μια άσπρη μάσκα, ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες του FBI στην υπόθεση Novartis,
Ανοησίες λέει το άρθρο. Οι μάρτυρες που κατηγορούν στελέχη της ΝΔ δεν είναι ούτε του FBI ούτε έχουν προστασία από το FBI. Οι μάρτυρες είναι εγχώριοι που έχουν καταθέσει και τους έχει δωθεί προστασία από την εδώ εισαγγελία.
Το ότι κάποιος μάρτυρας δίνει συνέντευξη στην Αμερική για τις ανάγκες κάποιου ντοκυμανταίρ δεν τον κάνει μάρτυρα του FBI.

Αρίστος έγραψε:Φερε πηγη.

break έγραψε:Αρίστος έγραψε:Φερε πηγη.
Εγώ να φέρω πηγή ; Εσύ να φέρεις πηγή που κάνεις τον ισχυρισμό ότι οι μάρτυρες αυτοί είναι του FBI.
Εγώ σου λέω αυτό που ξέρουν όλοι από τις ειδήσεις που είναι ότι οι μάρτυρες αυτοί κατάθεσαν στον εισαγγελέα και τους δώθηκε προστασία εδώ στην Ελλάδα.
Αυτά που λες εσύ ότι οι μάρτυρες είναι του FBI και έχουν προστασία από το FBI από που βγαίνουν ; Από μία φωτογραφία που έχεις να δίνουν συνέντευξη για ένα ντοκυμανταίρ σε ένα ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον ; Αστεία πράγματα. Δηλαδή όποιος δίνει συνέντευξη σε Αμερικανικό ξενοδοχείο εμπλέκεται με το FBI ;

Αρίστος έγραψε:H φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο το ελβετικο καναλι που θελησε να φωτογραφισει μαρτυρα που εξεταζε το FBI στην Αμερικη για την υποθεση της Novartis.
Σκεψου τι σανο σας ταιζουν για το ζητημα που ουτε τα προφανη δεν καταλαβαινετε.
Το FBI καμαρι μου δεν εκανε ανακρισεις;

Αρίστος έγραψε:Oxι, οι Ελβετοι πηραν αδεια απο το αμερικανικο κρατος να τραβηξουν ενα μαρτυρα με την κουκουλα. Φυσικα αυτο δεν εγινε στη διαρκεια ανακρισης.
Και αυτος ηταν μαρτυρας του FBI για την υποθεση της Novartis, σας αρεσει, δεν σας αρεσει.
Περισσοτερα οταν oι Ελβετοι κυκλοφορησουν το βιντεο.
.