Εξάρθρωση ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης C-18

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Exiled
Rookie poster
Rookie poster

Re: Τσο και λο στα νεοναζά

Δημοσίευσηαπό Exiled » 19 Μαρ 2018, 01:00

enaon έγραψε:οκ κατάλαβα, και αλήθεια σε νιώθω κάπως. Για φιλοσοφικούς λόγους σου περιγράφω πώς το βλέπω εγώ. Τον νέμο δεν τον ξέρω, τον θυμάμαι λίγο απο το άλλο φορουμ και είναι όπως τα λες, δεν λέγαμε πολλά γιατί οκ, είχα τον γγ, τον ταλαίπωρο, τόσους άλλους να παίζω.

Αυτά που λές θα μπορούσα ίσως να τα ήξερα και εγώ αν με ενδιέφεραν, τους προθαλάμους τις οργανώσεις και τον κόσμο αυτό κλπ. Θα μπορούσα να είχα διαβάσει να μάθω τί είναι η απελα. Αλλά είμαι εγώ, έχω υπερφυσικές δυνάμεις, έχω πνίξει την γάτα μέσα μου και δεν είμαι περίεργος. Οπότε καθώς σου γράφω ξέρω οτι δεν με νοιάζει αλήθεια ο κόσμος που περιγράφεις, καταλαβαίνω ότι είναι αληθινός, οτι μπορεί να σε πούνε ελέφαντα και μετά άντε βρες άκρη, αλλά δεν με αφορά, είναι σαν το πιάνο που μπορεί να πέσει όταν περπατάς στο κεφάλι σου, αλλά περπατάς, νομίζω ότι εδώ πάει το μακάριος ο πτωχός τω πνεύματι, καλύτερα να είναι σαν θέλημα θεού κλπ. :)

πάντως απο περιέργεια, αυτά για την απέλα κλπ τα έμαθες γιατί η τιβι ανοίγει με το ζόρι κάθε μέρα και σε δένει στην καρέκλα, ή τα ήξερες απο πριν;

Όχι δεν το ήξερα από πριν,έκατσα και διάβασα το παρόν τόπικ από την αρχή...
:)
Καλή συνήθεια που πολλοί συμφορουμίτες δεν την έχουν... :s_yes
0 .
Εξόριστος στην 7η Λεωφόρο και στην Έρημο του Πραγματικού...

enaon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό enaon » 19 Μαρ 2018, 01:03

Exiled έγραψε:Όχι δεν το ήξερα από πριν,έκατσα και διάβασα

ναι εγώ περιγράφω από πάνω οτι με τέτοια δεν ψαρώνω :)

Τελικά πρέπει να διαβάσουμε όλοι τι έιναι η απέλα και το ψ18, ή θα μας κάνετε καμία καλή περίληψη;. Πείτε 5 λόγια γιατί πρέπει να μας προκαλούν δέος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Alexander the Great » 19 Μαρ 2018, 01:16

Γύπας έγραψε:Ψιτ κουκουέδες. Αλλάξτε τον τίτλο γιατί δεν είστε σεις που θα ρίξετε τσο και λο στα ναζά αλλά οι πραγματικοί αντιφασίστες (αντεξουσιαστές, αριστεριστές, εναλλακτικοί ακτιβιστές).
Άντε ρυζόγαλα.

Εναλλακτικοί ακτιβιστές?οπως λέμε Οικολόγοι Εναλλακτικοί?
0 .
Εγω εκλεισα το .....gr

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Alexander the Great » 19 Μαρ 2018, 01:28

enaon έγραψε:
Exiled έγραψε:Όχι δεν το ήξερα από πριν,έκατσα και διάβασα

ναι εγώ περιγράφω από πάνω οτι με τέτοια δεν ψαρώνω :)

Τελικά πρέπει να διαβάσουμε όλοι τι έιναι η απέλα και το ψ18, ή θα μας κάνετε καμία καλή περίληψη;. Πείτε 5 λόγια γιατί πρέπει να μας προκαλούν δέος.

Aκτιβιστες Εθνικοσοσιαλιστες...η C18 εχει κανει επιθεσεις σε καταληψεις και στεκια αντιφασιστων
0 .
Εγω εκλεισα το .....gr

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Golden Age » 19 Μαρ 2018, 01:35

Cavaliere έγραψε:Ναι, το 2013 που πήγα στην Κίνα, δάκρυσα. Επί τέλους, έβλεπα, όπου έπρεπε να έχει κύρος κάτι, είχε πάνω σφυροδρέπανο. Στα νοσοκομεία, οι σφραγίδες, στον δρόμο...

Σε κομμουνιστικό καθεστώς ήσουνα, τί περίμενες να δεις εαν όχι υπερπροβολή των ιδεολογικών του συμβόλων; :D
0 .

enaon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό enaon » 19 Μαρ 2018, 01:35

Alexander the Great έγραψε:C18 εχει κανει επιθεσεις σε καταληψεις και στεκια αντιφασιστων

Τίποτα που να το βλέπει σαν κακό ένας μη καμένος, ανεβάζει γατάκια στα δέντρα;
0 .

enaon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό enaon » 19 Μαρ 2018, 01:36

Golden Age έγραψε:
Cavaliere έγραψε:το 2013 που πήγα στην Κίνα

Σε κομμουνιστικό καθεστώς ήσουνα

τέτοια λές και μετά αντε να σε πάρει κανείς σοβαρά ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Golden Age » 19 Μαρ 2018, 01:39

Cavaliere έγραψε:
Nito έγραψε:Να δείχνετε ανοχή στις ναζιστικές απόψεις, ώστε να μην ντρέπονται να βγουν απ τις σκουληκότρυπές τους.
Δηλαδή να νομιμοποιηθεί η κατάργηση της ελευθερίας; Δηλαδή, οι ναζί, στις συζητήσεις τους αφήνουν να πας να μιλήσεις; Εδώ, ο καράβλαχος μόλις βγήκε Βουλευτής, πέταξε έξω μια δημοσιογράφο, που δεν ηγέρθητο στην αφεντομουτσουνάρα του. Σε οποιαδήποτε ευνομούμενη Πολιτεία θα τους κλείναν σε άσυλο για θεραπεία.

Κατάργηση της ελευθερίας είναι αυτό που εσύ υποστηρίζεις.

Επίσης κανείς δεν πέταξε έξω καμμία δημοσιογράφο. Η δημοσιογράφος απλά είχε δημιουργήσει θέμα, για μία επίκληση εγέρσεως εν όψει αφίξεως πολιτικού αρχηγού.

Α! Και όταν η δημοσιογράφος αυτήν υπήρξε μάρτυρας υπεραπίσεως σε δίκη του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, απέναντι σε σκευωρία που του είχανε στήσει αναρχοαριστεροί, οι ίδιοι βγαίνατε και την συκοφαντούσατε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Golden Age » 19 Μαρ 2018, 01:42

enaon έγραψε:
Golden Age έγραψε:Σε κομμουνιστικό καθεστώς ήσουνα

τέτοια λές και μετά αντε να σε πάρει κανείς σοβαρά ;)

Απο το 1949 μέχρι σήμερα, η Κίνα κομμουνιστικό καθεστώς έχει. Το ίδιο καθεστώς κυβερνά και γενικότερα εξουσιάζει την Κίνα απο τότε μέχρι σήμερα. Το καθεστώς του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, το οποίο προέκυψε με ένοπλη επιβολή απο τις κομμουνιστικές δυνάμεις του Μάο Τσετούγκ.
0 .

enaon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό enaon » 19 Μαρ 2018, 01:45

Golden Age έγραψε:Απο το 1949 μέχρι σήμερα, η Κίνα κομμουνιστικό καθεστώς έχει.

αυτό είναι πέρα του αστείου νομίζω ρε αν το πιστεύεις. Με την έννοια, οτι αν μπορείς και χτίζεις σε τέτοια βάση, δεν έχει νόημα να πούμε τίποτε παραπέρα, και εμένα μου αρέσει να πετάνε οι γάιδαροι αλλά τι θα τα κάνουμε τα πουλιά μετά;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”