enaon έγραψε:οκ κατάλαβα, και αλήθεια σε νιώθω κάπως. Για φιλοσοφικούς λόγους σου περιγράφω πώς το βλέπω εγώ. Τον νέμο δεν τον ξέρω, τον θυμάμαι λίγο απο το άλλο φορουμ και είναι όπως τα λες, δεν λέγαμε πολλά γιατί οκ, είχα τον γγ, τον ταλαίπωρο, τόσους άλλους να παίζω.
Αυτά που λές θα μπορούσα ίσως να τα ήξερα και εγώ αν με ενδιέφεραν, τους προθαλάμους τις οργανώσεις και τον κόσμο αυτό κλπ. Θα μπορούσα να είχα διαβάσει να μάθω τί είναι η απελα. Αλλά είμαι εγώ, έχω υπερφυσικές δυνάμεις, έχω πνίξει την γάτα μέσα μου και δεν είμαι περίεργος. Οπότε καθώς σου γράφω ξέρω οτι δεν με νοιάζει αλήθεια ο κόσμος που περιγράφεις, καταλαβαίνω ότι είναι αληθινός, οτι μπορεί να σε πούνε ελέφαντα και μετά άντε βρες άκρη, αλλά δεν με αφορά, είναι σαν το πιάνο που μπορεί να πέσει όταν περπατάς στο κεφάλι σου, αλλά περπατάς, νομίζω ότι εδώ πάει το μακάριος ο πτωχός τω πνεύματι, καλύτερα να είναι σαν θέλημα θεού κλπ.
πάντως απο περιέργεια, αυτά για την απέλα κλπ τα έμαθες γιατί η τιβι ανοίγει με το ζόρι κάθε μέρα και σε δένει στην καρέκλα, ή τα ήξερες απο πριν;
Όχι δεν το ήξερα από πριν,έκατσα και διάβασα το παρόν τόπικ από την αρχή...
Καλή συνήθεια που πολλοί συμφορουμίτες δεν την έχουν...