ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Δημοσίευσηαπό denplirono » 01 Αύγ 2018, 07:22

προτιμω να δω τον κουλη πρωθυπουργο(ω θεε μου τι φρικη!!!!) παρα να ψηφισω τον προδοτη της μακεδονιας
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 03 Αύγ 2018, 12:20

Εικόνα
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Αύγ 2018, 12:21

denplirono έγραψε:προτιμω να δω τον κουλη πρωθυπουργο(ω θεε μου τι φρικη!!!!) παρα να ψηφισω τον προδοτη της μακεδονιας

Απο ''Δεν Πληρωνω'' κατεληξες ΝΔουλα? :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 03 Αύγ 2018, 12:31

Το θεμα με τον Κουφοντινα εχει γινει σηριαλ, καθε τρεις και λιγο αδειες, κατανοω την οικογενεια του που ειναι χαμογελαστη καθε φορα που βγαινει εξω, ομως το να βλεπω και τον ιδιο να χαμογελαει ειναι καπως προκλητικο.
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Αύγ 2018, 12:36

Nostalgia έγραψε:Το θεμα με τον Κουφοντινα εχει γινει σηριαλ, καθε τρεις και λιγο αδειες, κατανοω την οικογενεια του που ειναι χαμογελαστη καθε φορα που βγαινει εξω, ομως το να βλεπω και τον ιδιο να χαμογελαει ειναι καπως προκλητικο.

Ο Κουφοντινας δικαιουται αδειες απο τον νομο. Το κακο ειναι οτι εκβιαστικα απαιτησε και κερδισε να εχει περισσοτερες αδειες απ'οτι καταλαβα.

Η ΝΔ αντιδρα γιατι ο συγκεκριμενος εχει σκοτωσει τον Μπακογιαννη αλλα δε λειτουργει ετσι η δικαιοσυνη
0 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 03 Αύγ 2018, 12:59

Λαχουρένιος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:Το θεμα με τον Κουφοντινα εχει γινει σηριαλ, καθε τρεις και λιγο αδειες, κατανοω την οικογενεια του που ειναι χαμογελαστη καθε φορα που βγαινει εξω, ομως το να βλεπω και τον ιδιο να χαμογελαει ειναι καπως προκλητικο.

Ο Κουφοντινας δικαιουται αδειες απο τον νομο. Το κακο ειναι οτι εκβιαστικα απαιτησε και κερδισε να εχει περισσοτερες αδειες απ'οτι καταλαβα.

Η ΝΔ αντιδρα γιατι ο συγκεκριμενος εχει σκοτωσει τον Μπακογιαννη αλλα δε λειτουργει ετσι η δικαιοσυνη

Ποσες αδειες πηρε ο Παπαδοπουλος και ο Ντερτιλης; Ο νομος ισχυε και για αυτους ή οχι;
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Αύγ 2018, 13:01

Nostalgia έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ποσες αδειες πηρε ο Παπαδοπουλος και ο Ντερτιλης; Ο νομος ισχυε και για αυτους ή οχι;

Απ'οτι ξερω αυτα τα δυο σκουπιδια δεν εκαναν χρηση των δυνατοτητων του νομου γιατι ηθελαν να το παιξουν μαγκες. Ο Ντερτιλης συγκεκριμενα ηθελε το κρατος να αναιρεσει την καταδικη του :laugh1: Παλι καλα που δεν ζητησαν κανενα τσιμπουκι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 03 Αύγ 2018, 13:04

Λαχουρένιος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Απ'οτι ξερω αυτα τα δυο σκουπιδια δεν εκαναν χρηση των δυνατοτητων του νομου γιατι ηθελαν να το παιξουν μαγκες. Ο Ντερτιλης συγκεκριμενα ηθελε το κρατος να αναιρεσει την καταδικη του :laugh1: Παλι καλα που δεν ζητησαν κανενα τσιμπουκι.

Δεν το γνωριζα, ευχαριστω για την ενημερωση. Σε καθε περιπτωση η αποψη μου ειναι ιδια για ολους αυτους και τους μεν και τους δε, οταν λεμε ισοβια εννοουμε ισοβια και χωρις αδειες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Αύγ 2018, 13:08

Nostalgia έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Δεν το γνωριζα, ευχαριστω για την ενημερωση. Σε καθε περιπτωση η αποψη μου ειναι ιδια για ολους αυτους και τους μεν και τους δε, οταν λεμε ισοβια εννοουμε ισοβια και χωρις αδειες.

Και γω συμφωνω αλλα δυστυχως ο νομος επιτρεπει αδειες. Κανονικα κατα συρροη δολοφονοι, βιαστες, παιδεραστες κλπ δε θα επρεπε να δικαιουνται αδεια.

Οπως και δεν επρεπε να υποχωρησει το κρατος στην απεργια πεινας που εκανε προσφατα.
1 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Αύγ 2018, 13:56

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Εικόνα

Θλιβερο κομματοσκυλο αυτό το υλικο να πας να ποσταρεις αλλου. Εδώ κανεις δεν δινει δεκαρα για προσωπικες βεντετες του κλαν.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”