Πολιτικός σεισμός Part 2

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Re: Πολιτικός σεισμός Part 2

Δημοσίευσηαπό nrg » 08 Νοέμ 2018, 14:33

Λαχουρένιος έγραψε:
nrg έγραψε:
1. Γιατί 120 δις;
Βάλε 200 για να είσαι σίγουρος... A... για τον Πανάρα, δεν θέλω τσιγκουνιές...

180 δις παρελαβε ο Καραμανλης, 300 δις παρεδωσε. Σε προκαλω να με διαψευσεις.

2. Είναι γνωστό ότι ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο.
Σιγά μην κλάψουμε διότι η ανάπτυξη από εκπληκτική έγινε καταπληκτική...

Καλα εσυ αμα θες κανε πανηγυρια που η αναπτυξη ειναι χαμηλοτερη της προβλεψης του προυπολογισμου

nrg έγραψε:Η πραγματικότητα μας λέει ότι τα έξτρα έσοδα έχουν καταγραφεί από την ΤτΕ.
Οι μειωμένες δαπάνες μας λένε ότι η απολύμανση της χώρας προχωρά γοργά.

Εσύ επιμένεις, εγώ διασκεδάζω.

Σιγα μην ειναι και παστεριωση.

Εγω να δεις πως διασκεδαζω που αυτοι που αποκαλουσαν τα πλεονασματα ''ματωμενα'' και την λιτοτητα εθνικη προδοσια εγιναν αδωνικοτεροι του Αδωνι.

1. Αλλάζεις θέμα... και καλά κάνεις.
Διότι αυτό που έγραψες παραπάνω:

Λαχουρένιος έγραψε:Ετσι κανε γαργαρα οτι ο Πανουλης μας φεσωσε 120 δις.

είναι απολύτως ψευδές. Ίσως κάποιοι να το θεωρήσουν και συκοφαντία...

Τώρα για τον Καραμανλή (που γενικά δεν με ενδιαφέρει) αν μου δείξεις και τα επίσημα στοιχεία... γιατί να μην σε πιστέψω;
Έχω δώσει δείγματα, ότι συμπεριφέρομαι σαν εσένα;

2. Θα φορολογήσουμε τα δάκρυα για την μειωμένη ανάπτυξη.
Μην ανησυχείς... θα ρεφάρουμε...

3. Και η παστερίωση εξοντώνει ή/και εξουδετερώνει τους βλαπτικούς οργανισμούς.
Αν δεν σε βολεύει, για την χώρα μπορεί να χρησιμοποιήσεις και το απεντόμωση.

Ναι τώρα θα συγκρίνουμε την συσσωρευμένη ύφεση ρεκόρ του 25% (παγκόσμιο ρεκόρ εν καιρώ ειρήνης) με αυτήν του Τσίπρα που ήταν σωρευτικά 0,5%...
Ωραίος!
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Νοέμ 2018, 14:47

nrg έγραψε:1. Αλλάζεις θέμα... και καλά κάνεις.

Λαχουρένιος έγραψε:Ετσι κανε γαργαρα οτι ο Πανουλης μας φεσωσε 120 δις.

Τώρα για τον Καραμανλή (που γενικά δεν με ενδιαφέρει) αν μου δείξεις και τα επίσημα στοιχεία... γιατί να μην σε πιστέψω;

Μεταξύ 2005 και 2009 αύξησε τις κρατικές δαπάνες από το 44,6% στο 53,9% επί του ΑΕΠ. Τα έσοδα αντίθετα μειώθηκαν το ίδιο διάστημα από το 39% στο 38%. Κατά τη διάρκεια της θητείας του Καραμανλή, το βουνό του χρέους αυξήθηκε από τα 184 στα 300 δις ευρώ

https://www.protothema.gr/economy/artic ... karamanli/

Ελα που κανεις οτι δεν ξερεις. Εκει ηταν ο Πανουλης και τα ψηφιζε ολα. Που μου την ειδατε ολοι υπευθυνοι τωρα.

Ε οχι και να κλαψεις επειδη θα χασετε τις εκλογες. Ψυχραιμια! :giggle02:

Απο ποτε εγινε η λιτοτητα ''απολυμανση''? Απο τοτε που την εφαρμοζετε εσεις και οχι οι αλλοι ε?

Ναι τώρα θα συγκρίνουμε την συσσωρευμένη ύφεση ρεκόρ του 25% (παγκόσμιο ρεκόρ εν καιρώ ειρήνης) με αυτήν του Τσίπρα που ήταν σωρευτικά 0,5%...

Ο Τσιπρας παρελαβε αναπτυξη 0,7% και επανεφερε την χωρα σε διετη υφεση 0,5%. Πολυ ωραιος!
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 08 Νοέμ 2018, 22:51

Λαχουρένιος έγραψε:
nrg έγραψε:1. Αλλάζεις θέμα... και καλά κάνεις.

Μεταξύ 2005 και 2009 αύξησε τις κρατικές δαπάνες από το 44,6% στο 53,9% επί του ΑΕΠ. Τα έσοδα αντίθετα μειώθηκαν το ίδιο διάστημα από το 39% στο 38%. Κατά τη διάρκεια της θητείας του Καραμανλή, το βουνό του χρέους αυξήθηκε από τα 184 στα 300 δις ευρώ

https://www.protothema.gr/economy/artic ... karamanli/

Ελα που κανεις οτι δεν ξερεις. Εκει ηταν ο Πανουλης και τα ψηφιζε ολα. Που μου την ειδατε ολοι υπευθυνοι τωρα.

Ε οχι και να κλαψεις επειδη θα χασετε τις εκλογες. Ψυχραιμια! :giggle02:

Απο ποτε εγινε η λιτοτητα ''απολυμανση''? Απο τοτε που την εφαρμοζετε εσεις και οχι οι αλλοι ε?

Ο Τσιπρας παρελαβε αναπτυξη 0,7% και επανεφερε την χωρα σε διετη υφεση 0,5%. Πολυ ωραιος!

1. Ο Καραμανλής άκουσε την συμβουλή σου και προσπάθησε να χτυπήσει την λιτότητα αυξάνοντας τις δαπάνες.
Διαφωνείς με αυτήν την στρατηγική, σήμερα που είναι Πέμπτη;
Διότι προσπαθώ να καταγράψω, ποιες μέρες συμφωνείς με τις αυξημένες δαπάνες και ποιες μέρες διαφωνείς...

2. Γνωρίζεις το μέλλον; Ενδιαφέρον...

3. Δεν είναι επιπλέον λιτότητα, είναι η απομάκρυνση των τρωκτικών από τον βίο της χώρας.

4. Σωστά και ο αγαπημένος ο Σαμαράς, προκάλεσε σωρευμένη ύφεση 10,5%.
Προτιμώ ύφεση 0,5% από 10,5%. Εσύ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Νοέμ 2018, 13:22

nrg έγραψε:1. Ο Καραμανλής άκουσε την συμβουλή σου και προσπάθησε να χτυπήσει την λιτότητα αυξάνοντας τις δαπάνες.
Διαφωνείς με αυτήν την στρατηγική, σήμερα που είναι Πέμπτη;
Διότι προσπαθώ να καταγράψω, ποιες μέρες συμφωνείς με τις αυξημένες δαπάνες και ποιες μέρες διαφωνείς...

Δεν ακουσε εμενα, εσενα ακουσε γιατι εσυ ψηφιζεις τον Καμμενο καθως και αλλους ΝΔΣΟΚους που χρεοκοπησαν την χωρα

3. Δεν είναι επιπλέον λιτότητα, είναι η απομάκρυνση των τρωκτικών από τον βίο της χώρας.

Απομακρυνση τρωκτικων? Παραιτηθηκε ο Τσιπρας απο π/θ και δεν το μαθα? :ehmmm:

4. Σωστά και ο αγαπημένος ο Σαμαράς, προκάλεσε σωρευμένη ύφεση 10,5%.
Προτιμώ ύφεση 0,5% από 10,5%. Εσύ;

Ο Σαμαρας παρελαβε υφεση και παρεδωσε αναπτυξη
Ο Τσιπρας παρελαβε αναπτυξη και παρεδωσε υφεση

Προτιμω το πρωτο αλλα γουστα ειναι αυτα
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 09 Νοέμ 2018, 21:31

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Σαμαρας παρελαβε υφεση και παρεδωσε αναπτυξη
Ο Τσιπρας παρελαβε αναπτυξη και παρεδωσε υφεση

Προτιμω το πρωτο αλλα γουστα ειναι αυτα

Ο Σαμαράς παρέδωσε την χώρα με ολικό έλλειμμα, μικρότερο ΑΕΠ, μεγαλύτερη ανεργία, μικρότερη απασχόληση, μικρότερη βιομηχανική παραγωγή και σωρευμένη ύφεση 10,5%.
Μόνο ένας πολύ μεγάλος θαυμαστής του, από αυτούς που ψηφίζουν ΚΚΕ, θα τα προτιμούσε αυτά...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Νοέμ 2018, 21:58

Καθολου θαυμαστης, τα γεγονοτα αναφερω: μικρυνε το ελλειμα 15 δις και παρεδωσε αναπτυξη. Ο Τσιπρας το μικρυνε 7 δις και εφερε διετη υφεση.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 09 Νοέμ 2018, 23:13

Ελλάς-Ελλάς-Αντώνης Σαμαράς,λέμε!
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 09 Νοέμ 2018, 23:18

Νομίζω πως το γεγονός,ότι σε κάθε δημοσίευση έχουμε ολοφάνερο ξέπλυμα των αντικομμουνιστών της νδ και των δεξιοπασόκων αποκαλύπτει το ποιόν του τύπου πίσω από το πληκτρολόγιο.Να διαβαστούν οι δημοσιεύσεις του προς παραδειγματισμό των αφελών και των καλοπροαίρετων.Και καλά όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι συμπτώσεις.Οι φιλοφρονήσεις και τα κτυπήματα στην πλάτη από την άλλη όμως με τον άλλο που δηλώνει τζημερικός,όταν ο ίδιος ο τζήμερος έσκιζε πριν λίγο καιρό αφίσες του ΚΚΕ τα λένε όλα.Να τα έχουν στο νου τους αυτά όσοι καλοπροαίρετοι με διαβάζουν τώρα.Οι καιροί είναι πονηροί και το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο του μητσοτακισμού ντύνεται στα κόκκινα αν κρίνει ότι το συμφέρει.Επείγει προσοχή.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Νοέμ 2018, 23:57

'71 έγραψε:Νομίζω πως το γεγονός,ότι σε κάθε δημοσίευση έχουμε ολοφάνερο ξέπλυμα των αντικομμουνιστών της νδ και των δεξιοπασόκων αποκαλύπτει το ποιόν του τύπου πίσω από το πληκτρολόγιο

Οντως φιλε, εχει παραγινει να υπερασπιζεστε οι ''ριζοσπαστες'' τον Καμμενο, την Τζακρη, την Παπακωστα και τα αλλα παιδια της ΝΔΣΟΚ. Να το κοιταξετε αυτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 00:02

'71 έγραψε:Οι φιλοφρονήσεις και τα κτυπήματα στην πλάτη από την άλλη όμως με τον άλλο που δηλώνει τζημερικός,όταν ο ίδιος ο τζήμερος έσκιζε πριν λίγο καιρό αφίσες του ΚΚΕ τα λένε όλα.

Σαν τις φιλοφρονησεις του Πανουλη για τον γερο Μητσοτακη ας πουμε

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην ομιλία του, στη Βουλή, στο πολιτικό μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είπε ότι οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια για την περίοδο '90-'93, όπου είχα την τιμή να βρίσκομαι κοντά του.

Είπε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε αντιπάλους που σεβόταν και αντίπαλοί του ήταν η Αριστερά, αλλά είχε και εχθρούς που τον πολέμησαν ?χωρίς να σέβονται την πολιτική ηθική, ακόμα και τους κανόνες της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πολέμησε σκληρά "το σύστημα του ΠΑΣΟΚ του '81-'89" και τον πολέμησαν "τα σκληρά συμφέροντα με τα οποία συγκρούστηκε", ενώ, τέλος, τον ανέτρεψαν μέσα από το δικό του κόμμα, άνθρωποι τους οποίους ανέδειξε στην πολιτική.

https://www.documentonews.gr/article/pa ... ths-boylhs

Δεν το ξερες ουτε αυτο φαινεται φιλε μου. Οπως δεν ηξερες τι εστι ''Γεωργαλας'' που εγραφε τα βιβλια και τους λογους του Πανουλη. Ηξερες οτι ειναι ενας ''πρωην κνιτης μεσοαστος'' και οχι κοτζαμ υπουργος της χουντας.

Αξιος! Αξιος!
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”