Γύπας έγραψε:Διάδοχος έγραψε:Δεν αλλάζεις nickname λέω γω.
και άβαταρ. Δεν βλέπεται ο πούστης!
Στείλε μου ταχυδρομική διεύθυνση να σου στείλω γιγαντοαφίσα.

Γύπας έγραψε:Διάδοχος έγραψε:Δεν αλλάζεις nickname λέω γω.
και άβαταρ. Δεν βλέπεται ο πούστης!

Αρίστος έγραψε:Nostalgia έγραψε:76 νεκροι και ουτε μια παραιτηση, ετσι για το γαμωτο ρε παιδι μου. Ειναι απιστευτοι!
Αυτοι που βαλαν τις φωτιες το εκαναν για να παραιτηθει η κυβερνηση. Συνεπως ο καλυτερος πολεμος στον πολεμο τους ειναι να εξαντλησουμε την τετραετια και να κλεισουμε τις συμφωνιες με Σκοπια και Αλβανια που τοσο θελουν να αποφυγουν.
.
.gif)

Διάδοχος έγραψε:Φωτιά στα τόπια! έγραψε:
Ναι ρε συ, έστω για το θεαθήναι. Αν ήμουν ο Τσίπρας θα ξήλωνα ορισμένους.
Δεν αλλάζεις nickname λέω γω.

talaipwros έγραψε:Σε λίγα χρόνια στα καμένα...

Echelon έγραψε:Εν τω μεταξύ ο μπαρμπαριστος πιστεύει ότι η νδουλα θα κυρώσει την συμφωνία με τα Σκόπια και απλά με την τωρινη στάση της ψαρεύει ψήφους. Από την άλλη πιστεύει πως βάλανε φωτιές για να πέσουν οι ζαιοι(και να έρθει ποιος ; )και να μην περάσει η συμφωνία. Το τυπακι βρίσκεται σε παράκρουση.

Ποιό από τα δύο; Και τα δύο;Υπερκουλτουριάρης έγραψε:Echelon έγραψε:Εν τω μεταξύ ο μπαρμπαριστος πιστεύει ότι η νδουλα θα κυρώσει την συμφωνία με τα Σκόπια και απλά με την τωρινη στάση της ψαρεύει ψήφους. Από την άλλη πιστεύει πως βάλανε φωτιές για να πέσουν οι ζαιοι(και να έρθει ποιος ; )και να μην περάσει η συμφωνία. Το τυπακι βρίσκεται σε παράκρουση.
Δεν διάβασα Αρίστο,αλλά και εγώ περίπου αυτό πιστεύω.
Ρωσία/Τουρκία/Γερμανία- Noor1/Αριστοι.

Αρίστος έγραψε:Nostalgia έγραψε:76 νεκροι και ουτε μια παραιτηση, ετσι για το γαμωτο ρε παιδι μου. Ειναι απιστευτοι!
Αυτοι που βαλαν τις φωτιες το εκαναν για να παραιτηθει η κυβερνηση. Συνεπως ο καλυτερος πολεμος στον πολεμο τους ειναι να εξαντλησουμε την τετραετια και να κλεισουμε τις συμφωνιες με Σκοπια και Αλβανια που τοσο θελουν να αποφυγουν.
.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εγω παλι νομιζα οτι η κυβερνηση πρεπει να κατονομασει αυτους που εβαλαν τις φωτιες ,να τους φερει ενωπιον της Ελληνικης δικαιοσυνης και να τους τιμωρησει παραδειγματικα.
Επισης να κανει ελεγχο στον κρατικο μηχανσμο και να τιμωρησει αυτους πολυ ολιγωρησαν,υποτιμησαν τον συμβαν και δεν πηραν πλα εκεινα τα μετρα ωστε να σωσουν περισσοτερες ζωες
Αλλα εσυ συνεχιζεις να χρησιμοποιεις το συγκεκριμενο συμβαν για να στηριξεις πολιτικες της κυβερνησης στο κομματι της εξωτερικης πολιτικης.Περιεργη συμπεριφορα.
Και που σαι
Ακομη και αν Ρωσοι ειχαν βαλει φωτιιες στην Ελλαδα για να μην κυρωθει η συμφωνια με τα Σκοπια,αυτο δεν κανει καλυτερη την συμφωνια απο αυτο που πραγματικα ειναι
Αν ειναι μια κακη συμφωνια παραμενει και σημερα το ιδιο κακη.
Στον μαγικο κοσμος στον οποιο ζεις η κυβερνηση κανει απελασεις για λιγες αποχτυχημενες αποπειρες δωροδοκιας αλλα δεν κανε τιποτα για οργανωμενους εμπρησμους με δεκαδες νεκρους και εκατονταδες τραυματιες.
Κατα τα αλλα οπως εγραψες δεν κανεις κομματικη προπαγανδα γυρω απο το θεμα,μεινει ησυχος