τι νέο φέρνει, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι το «νέο που φέρνω πίσω είναι η επιστροφή στην παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα, όπου ο νοικοκύρης είχε το σπίτι του καθαρό, τηρούσε τους κανόνες, τους νόμους, είχε ενδιαφέρον και ενσυναίσθηση για τον γείτονά του».
Απαντώντας ο Στέφανος Κασσελάκης στις επικρίσεις υπογράμμισε πως «προφανώς τα δικά μου λόγια περνούν από κόσκινο, την ώρα που για τους πολιτικούς μου αντιπάλους υπάρχει απόλυτη μιντιακή στήριξη ή ανοχή. Ευπρόσδεκτο».
Ακολούθως τόνισε ότι ««έχω μιλήσει από την πρώτη στιγμή για τη νέα Ελλάδα και το Ελληνικό Όνειρο που οραματίζομαι», προσθέτει ο κ. Κασσελάκης. «Όμως όχι. Δε θα αφήσω τους «νοικοκύρηδες» στη Δεξιά, την ώρα που οι αληθινοί μπαχαλάκηδες είναι αυτοί που μας κυβερνούν και αποσυνθέτουν την κοινωνία. Την ώρα που Αριστερά είναι πρώτα απ’ όλα οι άνθρωποι του μόχθου και της ανθρωπιάς. Η Αριστερά του ήθους και της ευθύνης».
https://www.in.gr/2023/11/22/politics/e ... a-tous-66/
Ψήφισαν 70.000 Τσε γκεβάρα και τους προέκυψε κυρ Παντελής.
kasselakis-proedros1.jpg
Με το δεξί του χέρι δείχνει δεξιά όπως εγώ το βλέπω.... Σημαδιακά πράγματα.
Δίπλα του ο ατυχής νεανίας που αποκαλεί «σύζυγόν» του, ούτε αιμορροΐδες δεν θα βγάλουν.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».