Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Νοέμ 2023, 13:44

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:

Σας πόνεσε ο + ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ; χαμομήλι βοηθάει..... Είδες πως τα λένε στον Πειραιά και στο Πασαλιμάνι.

Κράτα πισινή γιατί τίποτα δεν αποκλείει κάποια στιγμή στο μέλλον να σκάσει ότι και ο Πειραιώς είναι κωλομπαράς
σαν τον Κασσελάκη.
Παραδείγματα από το παρελθόν της ορθόδοξης εκκλησίας για το ότι οι ''άγιοι'' το γυαλίζουν το πόμολο έχουμε όχι και λίγα.

Αηντε να σου κάνω μια φορά αβάντα (αλλά δεν θα επαναληφθεί)

Να προσέχεις τα πισίνα του γαϊδάρου και τα μπροστινά του καλόγερου.
Λαϊκή παροιμία
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Νοέμ 2023, 18:59

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Κράτα πισινή γιατί τίποτα δεν αποκλείει κάποια στιγμή στο μέλλον να σκάσει ότι και ο Πειραιώς είναι κωλομπαράς
σαν τον Κασσελάκη.
Παραδείγματα από το παρελθόν της ορθόδοξης εκκλησίας για το ότι οι ''άγιοι'' το γυαλίζουν το πόμολο έχουμε όχι και λίγα.

Λαϊκή παροιμία

Έρχεσαι στα λόγια μου εμμέσως παραδεχόμενος ότι το κωλομπαριλίκι και η αλλαξοκωλιά στην εκκλησία πάει γόνατο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Νοέμ 2023, 19:13

bizeli έγραψε:Έχουμε αποτελέσματα;

:D

Έχουμε. Αποϊδεολογικοποίηση. Αποσύνθεση. Βουρκοποίηση.
Η ριζοσπαστική αριστερά στο μέλλον θα σου αποδώσει το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί λόγω της λανθασμένης
πολιτικής επιλογής σου και θα σου ζητήσει απολογία για το χάλι της στο οποίο συνέβαλες τα μέγιστα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Νοέμ 2023, 23:00

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:

Λαϊκή παροιμία

Έρχεσαι στα λόγια μου εμμέσως παραδεχόμενος ότι το κωλομπαριλίκι και η αλλαξοκωλιά στην εκκλησία πάει γόνατο.

Αυτά τα λέει το αριστερό περιθώριο.

Εγώ έχω πάει πάνω από δέκα φορές στο Άγιο Όρος.... Είμαι άνθρωπος με τα μάτια ανοιχτά ... Ποτέ δεν είδα το παραμικρό ύποπτο.

Ζω στον εκκλησιαστικό χώρο, ποτέ δεν είδα τίποτα ύποπτο.

Δες για να είμαι έντιμος, στην εκκλησία ζουν άνθρωποι που έχουν πάθη και αδυναμίες, σίγουρα θα υπάρχουν οι αδύναμοι, αλλά αυτοί είναι πολύ λιγότεροι από τον κοινωνικό μέσο όρο, δηλαδή αν η κοινωνία έχει να δείξει ένα ΜΟ 100 η εκκλησία θα δείξει ένα ΜΟ 2..... Οι ασφαλιστικές δικλείδες είναι πολλές, αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, είπαμε άνθρωποι είναι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Νοέμ 2023, 07:51

τι νέο φέρνει, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι το «νέο που φέρνω πίσω είναι η επιστροφή στην παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα, όπου ο νοικοκύρης είχε το σπίτι του καθαρό, τηρούσε τους κανόνες, τους νόμους, είχε ενδιαφέρον και ενσυναίσθηση για τον γείτονά του».

Απαντώντας ο Στέφανος Κασσελάκης στις επικρίσεις υπογράμμισε πως «προφανώς τα δικά μου λόγια περνούν από κόσκινο, την ώρα που για τους πολιτικούς μου αντιπάλους υπάρχει απόλυτη μιντιακή στήριξη ή ανοχή. Ευπρόσδεκτο».

Ακολούθως τόνισε ότι ««έχω μιλήσει από την πρώτη στιγμή για τη νέα Ελλάδα και το Ελληνικό Όνειρο που οραματίζομαι», προσθέτει ο κ. Κασσελάκης. «Όμως όχι. Δε θα αφήσω τους «νοικοκύρηδες» στη Δεξιά, την ώρα που οι αληθινοί μπαχαλάκηδες είναι αυτοί που μας κυβερνούν και αποσυνθέτουν την κοινωνία. Την ώρα που Αριστερά είναι πρώτα απ’ όλα οι άνθρωποι του μόχθου και της ανθρωπιάς. Η Αριστερά του ήθους και της ευθύνης».

https://www.in.gr/2023/11/22/politics/e ... a-tous-66/

:D :D :D

Ψήφισαν 70.000 Τσε γκεβάρα και τους προέκυψε κυρ Παντελής.

kasselakis-proedros1.jpg

Με το δεξί του χέρι δείχνει δεξιά όπως εγώ το βλέπω.... Σημαδιακά πράγματα.

Δίπλα του ο ατυχής νεανίας που αποκαλεί «σύζυγόν» του, ούτε αιμορροΐδες δεν θα βγάλουν.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Νοέμ 2023, 11:47

pluton έγραψε:τι νέο φέρνει, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι το «νέο που φέρνω πίσω είναι η επιστροφή στην παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα, όπου ο νοικοκύρης είχε το σπίτι του καθαρό, τηρούσε τους κανόνες, τους νόμους, είχε ενδιαφέρον και ενσυναίσθηση για τον γείτονά του».

Αν μίλαγε και για ύπνο με ανοιχτά παράθυρα θα ήταν καλύτερα κι από τη χούντα. :D
Γι' αυτό συγκρατήσου και μην ανοίγεσαι πολύ γιατί scripta manent και γιατί δυο τέτοια να πει ακόμα σε βλέπω
να κάνεις προμόσιον στο ζεύγος προς άγραν ψήφων. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Νοέμ 2023, 11:59

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Εγώ έχω πάει πάνω από δέκα φορές στο Άγιο Όρος.... Είμαι άνθρωπος με τα μάτια ανοιχτά ... Ποτέ δεν είδα το παραμικρό ύποπτο.

Δες για να είμαι έντιμος, στην εκκλησία ζουν άνθρωποι που έχουν πάθη και αδυναμίες, σίγουρα θα υπάρχουν οι αδύναμοι, αλλά αυτοί είναι πολύ λιγότεροι από τον κοινωνικό μέσο όρο, δηλαδή αν η κοινωνία έχει να δείξει ένα ΜΟ 100 η εκκλησία θα δείξει ένα ΜΟ 2..... Οι ασφαλιστικές δικλείδες είναι πολλές, αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, είπαμε άνθρωποι είναι.

Υπάρχει μια θεωρία πάνω στις κλειστές κοινωνίες αντρών που λέει εν συντομία ότι μετά από κάποιο διάστημα
στενού συγχρωτισμού μεταξύ τους (όπως και στις φυλακές) αρχίζουν να βλέπουν ο ένας στον άλλον
θηλυκά χαρακτηριστικά τα οποία κάποιοι εκδηλώνουν και δέχονται ευχαρίστως να παίξουν το ρόλο της γυναίκας.
Διατριβή επί του θέματος έχει κάνει και ο μέγας Ηλίας Πετρόπουλος που είχε περάσει κάποια περίοδο της ζωής
πίσω από τα κάγκελα.
Και αφού αυτό ισχύει σε μια κοινωνία που το αντριλίκι θεωρείται μέγιστο προσόν επιβίωσης φαντάσου τι γίνεται
στα μοναστήρια που ο κανόνας είναι η υποταγή του νεότερου στον πρεσβύτερο.
Οπότε και συνεπάγεται ακραδάντως ότι αφού όλοι οι καλόγεροι έχουν περάσει από το στάδιο του υποτακτικού
δε θα υπάρχει ούτε ένας που δεν έχει κώλο φινιστρίνι. :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Νοέμ 2023, 13:14

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:

Υπάρχει μια θεωρία πάνω στις κλειστές κοινωνίες αντρών που λέει εν συντομία ότι μετά από κάποιο διάστημα
στενού συγχρωτισμού μεταξύ τους (όπως και στις φυλακές) αρχίζουν να βλέπουν ο ένας στον άλλον
θηλυκά χαρακτηριστικά τα οποία κάποιοι εκδηλώνουν και δέχονται ευχαρίστως να παίξουν το ρόλο της γυναίκας.
Διατριβή επί του θέματος έχει κάνει και ο μέγας Ηλίας Πετρόπουλος που είχε περάσει κάποια περίοδο της ζωής
πίσω από τα κάγκελα.
Και αφού αυτό ισχύει σε μια κοινωνία που το αντριλίκι θεωρείται μέγιστο προσόν επιβίωσης φαντάσου τι γίνεται
στα μοναστήρια που ο κανόνας είναι η υποταγή του νεότερου στον πρεσβύτερο.
Οπότε και συνεπάγεται ακραδάντως ότι αφού όλοι οι καλόγεροι έχουν περάσει από το στάδιο του υποτακτικού
δε θα υπάρχει ούτε ένας που δεν έχει κώλο φινιστρίνι. :fico:

Τι είναι αυτά που μου γράφεις.... Τα πιστεύεις αυτά; Αν ναι θα λάβεις απάντηση, αν είναι χαβαλες μπορώ να συμβάλω αναλόγως.

Αν μίλαγε και για ύπνο με ανοιχτά παράθυρα θα ήταν καλύτερα κι από τη χούντα. :D
Γι' αυτό συγκρατήσου και μην ανοίγεσαι πολύ γιατί scripta manent και γιατί δυο τέτοια να πει ακόμα σε βλέπω
να κάνεις προμόσιον στο ζεύγος προς άγραν ψήφων. :fico:

Μη πιστέψεις π@υστη λόγια και πουταν@ς μοιρολόγια

Και θα μπορούσα να σου απαντήσω και έτσι

FB_IMG_1699989324808.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Νοέμ 2023, 21:50

Ραν ταν πλαν έγραψε:Έχουμε. Αποϊδεολογικοποίηση. Αποσύνθεση. Βουρκοποίηση.
Η ριζοσπαστική αριστερά στο μέλλον θα σου αποδώσει το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί λόγω της λανθασμένης
πολιτικής επιλογής σου και θα σου ζητήσει απολογία για το χάλι της στο οποίο συνέβαλες τα μέγιστα.

Εικόνα

Πόσο με διασκεδάζετε σε αυτό το νήμα. Σκέτη απόλαυση είστε.

My job here was done last time I voted Kasselakis.
Εικόνα
:s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Νοέμ 2023, 09:27

FB_IMG_1700810627705.jpg
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”