Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 13:34

Αρίστος έγραψε:Φυσικα και δεν γυρναει. Ελατε λοιπον να εφαρμοσετε το νεοφιλ προγραμμα σας να δουμε τι ψαρια πιανετε. Αν τα καταφερετε να εκτιναξετε την οικονομια και να μειωσετε την ανεργια πρωτος εγω θα χειροκροτησω.

Αν τα κανετε ομως ολα σκατα θα βγειτε να παραδεχτειτε οτι υποστηριζατε ενα ζαβο με παρανοικο προγραμμα;

Οπως παραδεχθηκες εσυ ας πουμε το ιδιο για τον ΣΥΡΙΖΑ? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιουν 2019, 13:43

Ας δουμε αν τα εκανε σκατα ο Τσιπρας:

Παρελαβε χωρα χρεοκοπημενη και τωρα αφηνει στο ταμειο 30 ΔΙΣ.

Πετυχε την ελαφρυνση χρεους κατα 50 ΔΙΣ και εξαιτιας αυτου οι αποδοσεις των ομολογων επεσαν σε ιστορικα χαμηλα.

Εβγαλε τη χωρα απο τα μνημονια και εκτοτε δεν ψηφισε καμια περικοπη μονο μετρα ελαφρυνσης.

Μετα απο χρονια υφεσης επανεφερε την αναπτυξη στην οικονομια.

Ενω πριν τον Τσιπρα ολοι εβριζαν την Ελλαδα στο εξωτερικο, πλεον ολοι την θεωρουν υποδειγμα ανακαμψης.

Αντιθετα η ΝΔ την οποια ψηφισε ο ελληνικος λαος:

α) Χρεοκοπησε τη χωρα.

β) Χρεοκοπησε η ιδια σαν κομμα καθως αδυνατει να πληρωσει τα δανεια της.

γ) Ο ιδιος της ο αρχηγος δεν πληρωνει τα δανεια του.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 13:44

Αρίστος έγραψε:Ας δουμε αν τα εκανε σκατα ο Τσιπρας

Αφου τα εκανε τοσο καλα ο Τσιπρας γιατι τον μαυρισε η ιδια η βαση σας? :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιουν 2019, 13:48

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ας δουμε αν τα εκανε σκατα ο Τσιπρας

Αφου τα εκανε τοσο καλα ο Τσιπρας γιατι τον μαυρισε η ιδια η βαση σας? :rolleyes:

α) Γιατι ολα τα ιδιωτικα καναλια και το 80% του τυπου τον πολεμουσαν σε 24ωρη βαση.

β) Γιατι πληρωσε την καθιζηση της μεσαιας ταξης μετα την εφαρμογη τριων μνημονιων.

γ) Γιατι η ΝΔ μαζι με την Εκκλησια και τη ΧΑ με αφορμη τις Πρεσπες δημιουργησαν αντισυριζα ρευμα.

δ) Γιατι δεν εκανε τις σωστες συμμαχιες στην αυτοδιοικηση που επρεπε να τις χτιζει εδω και 2-3 χρονια. Επισης κομματικα ηταν ανυπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ και στα πανεπιστημια και στις συνδικαλιστικες ενωσεις. Τεραστιες οι κομματικες ευθυνες και στα τρια αυτα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2019, 13:50

Αρίστος έγραψε:Καλημέρα. Γραφω αυτα τα λιγα και δεν θα κατσω να τα συζητησω.

Ενα κειμενο παρεμβαση μονο και ξαναφεύγω.

.....

.

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 13:53

Αρίστος έγραψε:α) Γιατι ολα τα ιδιωτικα καναλια και το 80% του τυπου τον πολεμουσαν σε 24ωρη βαση.

β) Γιατι πληρωσε την καθιζηση της μεσαιας ταξης μετα την εφαρμογη τριων μνημονιων.

γ) Γιατι η ΝΔ μαζι με την Εκκλησια και τη ΧΑ με αφορμη τις Πρεσπες δημιουργησαν αντισυριζα ρευμα.

δ) Γιατι δεν εκανε τις σωστες συμμαχιες στην αυτοδιοικηση που επρεπε να τις χτιζει εδω και 2-3 χρονια. Επισης κομματικα ηταν ανυπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ και στα πανεπιστημια και στις συνδικαλιστικες ενωσεις. Τεραστιες οι κομματικες ευθυνες και στα τρια αυτα.

Πως υπηρξε καθιζηση της μεσαιας ταξης οταν επι τοσα χρονια μας ελεγε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ολο κανει ελαφρυνσεις και μοιραζει χρημα? :laugh1:

Για τις Πρεσπες ελεγες οτι θα χουν ξεχαστει μεχρι τις εκλογες

Οσο για τα ΜΜΕ, μετα απο τους τονους σανου που μοιρασες εσυ προσωπικα σχετικα με τα αποτελεσματα των εκλογων αλλα και με διαφορα αλλα ζητηματα ολα αυτα τα χρονια, ειστε οι τελευταιοι που μπορειτε να παραπονιεστε για πολεμους και τα ρεστα.

Οσο σανο μπορουσατε να πουλησετε αναλογα με τις δυνατοτητες σας το κανατε. Μας φλομωσατε στο ψεμα οι ζαιοι του φορουμ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιουν 2019, 13:56

Οι ελαφρυνσεις ανακοινωθηκαν το φθινοπωρο του 2018 και ξεκινησαν να εφαρμοζονται το 2019.

Αν ο λαος ειχε υπομονη καθε χρονο θα συνεχιζοντουσαν οι ελαφρυνσεις ενω και οι κατωτεροι μισθοι θα πηγαιναν κλιμακωτα στα 751 ευρω.

Δεν ειχε υπομονη ο λαος και ψηφισε να γινουν ολα σταχτη και μπουρμπερη απο τον Κουλη...

Τωρα καθε κατεργαρης θα κατσει στον παγκο του και θα δουμε σε λιγους μηνες αν θα τους καινε οι Πρεσπες η ο Μεσαιωνας στην δουλεια τους.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 14:01

Η ΝΔ σας νικησε στο ρελαντι.

Εχουν ενα αρχηγο με IQ παραπλησιο του ΓΑΠ, δεν υποσχεθηκαν απολυτως τιποτα περα απο φοροελαφρυνσεις σε επιχειρησεις και το Cooli εκανε ο,τι ηταν ανθρωπινως δυνατον για να χασει πχ λεγοντας ανοιχτα οτι ειναι υπερ της 7ημερης εργασιας.

Παρ'ολα αυτα ο κοσμος σας ή δεν πηγε καν στην καλπη ή πηγε σε Βαρουφακηδες και σια. Ακομα και στον β' γυρο χθες, δεν ειδαμε επανασυσπειρωση των ζαιων μπας και σωθει καμια περιφερεια ή δημος. 5 δημους πηρατε σε ολη την Αθηνα.

Αυτο δειχνει πως ο λαος δεν ειχε να φοβαται κατι παραπανω με το Cooli γιατι ηδη τρωει πουτσα απο εσας. Μην ξεχναμε οτι μαζι με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμι ψηφισατε το 3ο μνημονιο που ουσιαστικα ηταν το οικονομικο προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιουν 2019, 14:12

Adminović έγραψε:Θεωρώ απίθανο η Φώφη να μη δεχτεί συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.

Ακομη και το Liberal σημερα λεει αυτο που εγραψα εγω τα ξημερωματα στο παρον νημα.

Η Φωφη θα πει οχι στον Κουλη γιατι θελει επαναληπτικες με απλη αναλογικη.

Η απλή αναλογική πίσω από την απόφαση της Φώφης

https://www.liberal.gr/apopsi/i-apli-an ... fis/254212

Βεβαια το Liberal που τρεμει μπας και ο Κουλης δεν παρει αυτοδυναμια το γυριζει στο συνωμοσιολογικο πως δηθεν επιχειρηματιες ειναι πισω απο τη σταση της Φωφης.

Στην πραξη ομως το ΚΙΝΑΛ (τοτε ΠΑΣΟΚ) απο το 2014 ζητουσε εκλογες με απλη αναλογικη.

https://www.voria.gr/article/skandalidi ... -analogiki

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Ιουν 2019, 15:12

Σκεφτείτε πατριωτικά και ενθαρρύνετε τον Κράχτη σε ο,τιδήποτε κάνει.

Υποστήριξε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και βούλιαξαν, υποστήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ και βούλιαξε.

Στηρίξτε τον Κράχτη ώστε να επικρατήσει το αλαζονικό πρόσωπό του, όπως και το πρόσωπο του Πολλάκη. Αυτή τη φορά οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην απόγνωσή τους μήπως και δεν διαψευστούν ο Κράχτης και ο Πολλάκης.
ο Τσίπρας στους οπαδούς του είπε από την τηλεόραση και δεν έγραψε:Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους το βραδυ των Ευρωεκλογών.

Ούτε μια στο εκατομμύριο.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”