Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Ιουν 2019, 03:52
Για τη Φρειδερικη εχω πει τα χειροτερα. Ο Κωνσταντινος Καραμανλης το 1963 εφυγε απο την Ελλαδα με ψευδωνυμο για να μην τον δολοφονησουν μπραβοι της Φρειδερικης. Επισης εχω πει οτι αυτη εδωσε τη διαταγη να δηλητηριαστει ο Παπαγος. Δεν την χωνευω γιατι συνωμοτουσε και κατα του Ωναση.
Για τον Ιωαννιδη επισης εχω πει τα χειροτερα και τον εχω κατηγορησει για την απωλεια της μισης Κυπρου. Επισης για το οτι ευθυνεται για τις δολοφονιες εξω απο το Πολυτεχνειο.
Τον Χιτλερ μεχρι το 1936 τον θαυμαζε ΟΛΟΣ ο δυτικος κοσμος για το ανορθωτικο εργο του. Επανειλημμενα ειχε γινει εξωφυλλο σε αμερικανικα περιοδικα όπως το Time.
Για τον Χιτλερ που ξεκινησε πολεμους ομως εχω πει τα χειροτερα.
Για τον Μεταξα εχω πει πως ηταν υπεραπαραιτητος γιατι προετοιμασε τον ελληνικο λαο για τον Β Παγκοσμιο και εξαρχης ηταν υπερ της συμμαχιας με τους Αγγλους και ΟΧΙ με τους Γερμανους (παρα τις ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΕΣ σχεσεις που ειχε με Γερμανους στρατιωτικους και επισημους). Διαλεξε λοιπον συμμαχια με το μυαλο του και οχι με την καρδια του. Και αυτο τον τιμα. Επισης αν οι βασιλικοι ειχαν ακουσει τον Μεταξα θα ειχαμε γλυτωσει την Μικρασιατικη Καταστροφη.
Τον Φρανκο επισης τον εκτιμω γιατι παρα τις απιστευτες πιεσεις των Χιτλερ και Μουσολινι κρατησε την ουδετεροτητα της Ισπανιας και ΔΕΝ προσεχωρησε στον Αξονα.
Ελαχιστοι μπορουν να καταλαβουν πως αν ο Μεταξας και ο Φρανκο ειχαν παει με τους Γερμανους, ο Χιτλερ θα ειχε κερδισει τον πολεμο. Αυτο καποτε θα πρεπει να τους αναγνωριστει. Οσο για τον εμφυλιο ισπανικο πολεμο δεν τον ξεκινησε ο Φρανκο αλλα ουσιαστικα οι αριστεροι και οι αναρχικοι αυτονομιστες. Αυτο ελαχιστοι το γνωριζουν.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.