Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;

Ναι είναι χούντα, χουντάρα του κερ@τ@
9
69%
Οχι δεν είναι χούντα
4
31%
ΔΞ/ΔΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 13

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Ιούλ 2021, 21:37

nemo έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Ουτε η μανα τους δεν τους ξέρει τους ΚΕΚΡ-παπαρεκρ.
Μονο ενα ειναι το Κομμα :yesyes:

ειναι κυβερνητικο αυτο; ή αντιπολιτευση .....ή ειναι καλυμμένος εθνικισμος

Ειναι ενα απο τα πολλα ψευδοκομμουνιστικα κομματα spoiler, που χρησιμοποιείται για να κλεψει καποιες ανύποπτους ψηφους απο το ΚΚΡΟ. Δηλαδη πονταρουν ότι κάποιοι ψηφοφόροι που θελουν να ψηφίσουν τους κομμουνιστές, καταλάθος θα σταυρώσουν καποιο απο αυτα τα μικρά κομματα που περιεχουν στο ονομα τη λεξη "κομμουνιστικό" κι ενα σφυροδρέπανο ως έμβλημα.
Κυβερνητικά κολπα ειναι ολα αυτα.
Το μονο σοβαρο κομμουνιστικό κομμα στη Ρωσια ειναι το ΚΚΡΟ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 24 Ιούλ 2021, 22:01

Πώς κόλλησε πάλι το ΚΚΕ σε θρεντ για την "χούντα" του Μητσοτάκη; Για να απαντήσω στην ερώτηση του θρεντ αρχικά. Όχι, δεν είναι χούντα αυτό. Σε ολόκληρο το κόσμο υπήρξαν αυτά τα περιοριστικά μέτρα. Το Art Censorship επίσης επιβλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση παντού. Μέχρι και οι δήθεν " Σοσιαλιστές " της Ισπανίας του δήθεν σοσιαλιστή πρωθυπουργού Σάντσεθ το εφάρμοσαν αυτό ( έτσι για να καταλαβαίνετε μερικοί ότι τα κεντροαριστερά αυτοαποκαλουμενα σοσιαλιστικά/σοσιαλδημοκρατικά κόμματα δεν είναι τίποτα άλλο από αποπροσανατολισμό του εργατικού-αγροτικου λαού ). Η ΝΔ απλά τηρεί κατά γράμμα τις εντολές των άνωθεν. Χούντα είναι αυτή του Μεταξά, του Παπαδόπουλου, του Πάγκαλου, του Φράνκο κλπ. Άσε που αν ήταν Χούντα όλοι φυλακή θα ήμασταν τώρα σε αυτό το θρεντ.

Να μη παρεξηγηθω, ούτε Δημοκρατία είναι αυτό το χάλι. Μια μικρή ομάδα κοινοβουλευτικών εκπροσώπων είναι που αγωνίζονται για τα συμφέροντα των λίγων σε βάρος των πολλών και έχουν τα ΜΜΕ για δημαγωγό για να κοιμίζουν και να κατευθύνουν τον λαό.

Τώρα για τα περί ΕΣΣΔ έχω βαρεθεί να εξηγώ εδώ μέσα γιατί δεν είχε καμία σχέση με Χούντα. Ούτε το ΚΚΕ στηρίζει χούντα. Αλλά δεν είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό αυτό εφόσον γεννηθηκαμε πιστεύοντας ότι αληθινή δημοκρατία είναι να ψηφίζουμε διεφθαρμένα αστικά κόμματα που χρηματοδοτούνται από τους ίδιους βιομηχανικούς ομίλους, εφοπλιστές κλπ και εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ολιγαρχίας.
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιούλ 2021, 22:14

ВладимирВладимирович έγραψε:
nemo έγραψε:ειναι κυβερνητικο αυτο; ή αντιπολιτευση .....ή ειναι καλυμμένος εθνικισμος

Ειναι ενα απο τα πολλα ψευδοκομμουνιστικα κομματα spoiler, που χρησιμοποιείται για να κλεψει καποιες ανύποπτους ψηφους απο το ΚΚΡΟ. Δηλαδη πονταρουν ότι κάποιοι ψηφοφόροι που θελουν να ψηφίσουν τους κομμουνιστές, καταλάθος θα σταυρώσουν καποιο απο αυτα τα μικρά κομματα που περιεχουν στο ονομα τη λεξη "κομμουνιστικό" κι ενα σφυροδρέπανο ως έμβλημα.
Κυβερνητικά κολπα ειναι ολα αυτα.
Το μονο σοβαρο κομμουνιστικό κομμα στη Ρωσια ειναι το ΚΚΡΟ.

den εννοουσα την μαλακια που ειπε ο ραν αλλα αυτο που λες εσυ το κκρο
τι παιζει με αυτο; και τι ακριβως εννοει με την λεξη κομμουνιστικο ποιον κομμουνισμο εννοει;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιούλ 2021, 22:18

ειναι δυνατον οι κκεκεδες να θεωρουν το κκε παγκοσμια κορωνιδα του κομμουνισμου; ειναι ;!!!!

ας πουμε οτι ειναι αφου στο μοναδικο κρατος του πλανητη εχουν ενα δεκα τις εκατο
αυτο το δεκα σε τι ακριβως πρωτοστατεί αν οχι σε ηλιθιοτητα ; αρα εχουν δικιο οι ξενοι
που θεωρουν τα πρωτα γκαφαλια του πλανητη του ελ κεκεδες
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 24 Ιούλ 2021, 23:43

Comrade Giannis έγραψε:Πώς κόλλησε πάλι το ΚΚΕ σε θρεντ για την "χούντα" του Μητσοτάκη; Για να απαντήσω στην ερώτηση του θρεντ αρχικά. Όχι, δεν είναι χούντα αυτό. Σε ολόκληρο το κόσμο υπήρξαν αυτά τα περιοριστικά μέτρα. Το Art Censorship επίσης επιβλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση παντού. Μέχρι και οι δήθεν " Σοσιαλιστές " της Ισπανίας του δήθεν σοσιαλιστή πρωθυπουργού Σάντσεθ το εφάρμοσαν αυτό ( έτσι για να καταλαβαίνετε μερικοί ότι τα κεντροαριστερά αυτοαποκαλουμενα σοσιαλιστικά/σοσιαλδημοκρατικά κόμματα δεν είναι τίποτα άλλο από αποπροσανατολισμό του εργατικού-αγροτικου λαού ). Η ΝΔ απλά τηρεί κατά γράμμα τις εντολές των άνωθεν. Χούντα είναι αυτή του Μεταξά, του Παπαδόπουλου, του Πάγκαλου, του Φράνκο κλπ. Άσε που αν ήταν Χούντα όλοι φυλακή θα ήμασταν τώρα σε αυτό το θρεντ.

Να μη παρεξηγηθω, ούτε Δημοκρατία είναι αυτό το χάλι. Μια μικρή ομάδα κοινοβουλευτικών εκπροσώπων είναι που αγωνίζονται για τα συμφέροντα των λίγων σε βάρος των πολλών και έχουν τα ΜΜΕ για δημαγωγό για να κοιμίζουν και να κατευθύνουν τον λαό.

Τώρα για τα περί ΕΣΣΔ έχω βαρεθεί να εξηγώ εδώ μέσα γιατί δεν είχε καμία σχέση με Χούντα. Ούτε το ΚΚΕ στηρίζει χούντα. Αλλά δεν είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό αυτό εφόσον γεννηθηκαμε πιστεύοντας ότι αληθινή δημοκρατία είναι να ψηφίζουμε διεφθαρμένα αστικά κόμματα που χρηματοδοτούνται από τους ίδιους βιομηχανικούς ομίλους, εφοπλιστές κλπ και εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ολιγαρχίας.

νεοδημοκρατης detected
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Basic poster
Basic poster

Re: Ὁ Μητσοτάκης εἶναι χούντα;

Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 25 Ιούλ 2021, 06:37

Ἆντε, καλέ!...
0 .
https://www......com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
* Ἠθοποιοί εἴμαστε, ὅ,τι πιό ἀέρινο, φίλε!

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 25 Ιούλ 2021, 10:41

denplirono έγραψε:[
νεοδημοκρατης detected

Καλά τώρα γελάω. Από όλα μου τα μηνύματα με κόβεις εμένα για Νεοδημοκρατη; Απλά θέλω πολύ να μου πεις πως αυτό είναι Χούντα. Φοβάσαι για την ζωή σου όταν κριτικάρεις δημόσια την κυβέρνηση όπως φοβούνται στη Κίνα; έρχεται η αστυνομία σπίτι σου αν κραξεις την κυβέρνηση; Σε στέλνουν σε ξερονήσι αν είσαι αντίθετος όπως επί Μεταξά και Παπαδόπουλο; Τι σε κάνουν και είναι Χούντα; Η Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι αυτοί είναι απλά υποστηρικτές της αστικής "δημοκρατίας". Μου κάνει εντύπωση που πέφτετε από τα σύννεφα και καταλαβαίνετε ότι αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία με την αληθινή έννοια του όρου. Αλλά το πάτε στο άλλο άκρο.

Στη τελική, σεβασμός στα θύματα της Χούντας. Ο παππούς μου εξόριστος ήταν επί Χούντας στη Γυάρο. Πώς συγκρίνεις αυτά τα δύο πράγματα;
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Ιούλ 2021, 10:52

ειναι μια ιδιομορφη χουντα οπως και οι βρυξελλες που νομοθετουν χωρις
να λαμβανουν υποψιν τους πολιτες των εθνων

τι θα πει οτι ο μεταναστης ή τα εκατομμυρια των μεταναστων θα ερθουν
και θα τα εχουν ολα πληρωμενα; φυσικα και τοσο αλλα πραγματακια

και δεν τα αναφερω αυτα λογω ρατσισμου οπως θα φανταστουν καποιοι ανεγκεφαλοι
αλλα οταν δεν φτασαμε στο επιπεδο των βορειων λαων
και παμε να λυσουμε το μεταναστευτικο σημαινει οτι κατι στραβο υπαρχει
στην πολιτικη το νιωθουν και οι κεκεδες και οι πατριωτες
αλλα καπου στο τελος τα χαλανε με το ναι μεν αλλα και τρεχα γυρευε
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Ιούλ 2021, 10:57

σημερα και οχι μονο σημερα η καθε κυβερνηση ασχολειται με την διαχειριση
των κονδυλιων της εε και στο μεταναστευτικο ολα τα υπολοιπα τα εχουν αφησει
στην τυχη ή στο περιπου ...ειναι αδιανοητο να μην υπαρχουν θεσεις στα νηπιαγωγεια
και να χρειαζεσαι μπαρμπα στην κορωνη για μια θεση

ειναι αδιανοητο και απο την πλευρα της υπογεννητικοτητας
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Ιούλ 2021, 11:04

και επισης ειναι αδιανοητο να μην υποστηριζονται οι πολιτες μεταξυ τους