Όλα τελείωσαν

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
oportunistas
Rookie poster
Rookie poster

Re: Όλα τελείωσαν

Δημοσίευσηαπό oportunistas » 16 Φεβ 2015, 16:15

Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε. Αν κάνουν μαλακίες ξέρουν ότι θα τους πάρουν με τις πέτρες.
0 .
CR the best!!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Φεβ 2015, 17:17

Mάλλον πάμε για ρήξη, τ'@@ μας θα πάρουν οι κουφάλες οι Γερμανοί :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 16 Φεβ 2015, 18:08

ΠΗΞΤΕ, εσύ πώς ακριβώς οραματιζόσουν την νέα κυβέρνηση?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 16 Φεβ 2015, 18:10

Συνεχειστε ετσι λεβεντες μου αντιμνημονιακοι.....Βγειτε δε απο το ευρω να γινει και το ονειρο μου πραγματικοτητα...

Θα δινω 1 λιρα και θα προσλαμβανω Ελ εντιμνη να μου αεριζουνε τα @@ οταν ερχομαι στην Ελλαδα.. :D
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 16 Φεβ 2015, 18:21

Εγώ θα έρθω να σε ταΐζω μπανάνες. :D
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Φεβ 2015, 20:49

Eurogroup: Τελεσίγραφο μίας εβδομάδας προς Ελλάδα (Live)

Με τελεσίγραφο προς την Ελλάδα έληξε το Eurogroup. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην ελληνική αντιπροσωπεία τονίστηκε ότι πρέπει να ζητηθεί επέκταση του προγράμματος, αν η Ελλάδα θέλει χρηματοδότηση, καθώς και να γίνουν δεκτοί όλοι οι βασικοί κανόνες του προγράμματος.

Το γαμήσανε και ψόφησε , νομίζουν ότι υπαγορεύουν όρους σε αποικία και φυσικά θα ξαναεισπράξουν τ'@@ μας σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Φεβ 2015, 21:29

Northern Spirit έγραψε:Συνεχειστε ετσι λεβεντες μου αντιμνημονιακοι.....Βγειτε δε απο το ευρω να γινει και το ονειρο μου πραγματικοτητα...

Θα δινω 1 λιρα και θα προσλαμβανω Ελ εντιμνη να μου αεριζουνε τα @@ οταν ερχομαι στην Ελλαδα.. :D

Πατριώτη :enamorado:

ΥΓ αυτή είναι η Δεξιά
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 16 Φεβ 2015, 22:33

Northern Spirit έγραψε:Συνεχειστε ετσι λεβεντες μου αντιμνημονιακοι.....Βγειτε δε απο το ευρω να γινει και το ονειρο μου πραγματικοτητα...

Αν είναι αυτές οι επιθυμίες στη ζωή σου εύλογα θα αμφισβητηθεί και η πολιτική σου θέση και η οικονομολογική.
Οπότε μαλακίες θεωρίες μας λες. Λάθος και το μνημόνιο, λάθος και οι ιδιωτικοποιήσεις, λάθος όλα.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Φεβ 2015, 12:06

Δεν αξιζει τον κοπο να απαντα κανενας σε νηπιο.
Δεν τον βλεπετε οτι υποφερει αφου πολιτικα δεν ξερει τι γραφει.
Το θεμα δεν ειναι αυτος και αλλοι σαν και δαυτον, αυτο ειναι της πλακας, το θεμα ειναι οτι πετυχε η κυβερνηση αυτη να διεθνοποιησει την υποθεση και να περιμενει θελει δεν θελει ο κουτοπονηρος Γερμανος ΥΠΟΙΚ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ Η ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
Εαν αυτο δεν γενει συντομα τοτε ολη η Νατοικη συμμαχια στην οτιοανατολικη της πτερυγα που σημερα ειναι το παν για τις ΗΠΑ μπορει να παθει βλαβη ανηκεστο.
Εκει σε αυτο το σημειο θα δουμε τα @@ των Σοιμπλε και Μερκελ και ολου αυτου του εσμου της ελιτ που νομιζει οτι παντα θα κερδιζει εξαθλιονοντας τους παντες.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 17 Φεβ 2015, 12:15

Kauldron έγραψε:ΠΗΞΤΕ, εσύ πώς ακριβώς οραματιζόσουν την νέα κυβέρνηση?

Με αυτό που μου γράφεις, αν δεν το παρεξηγώ βέβαια (αν όντως δεν το κατανόησα σωστά συγγνώμη), είναι σαν να μου λες "ε περίμενες και κάτι καλύτερο;". Εμένα δε μου αρέσει αυτή η λογική, και αν είχες παρατηρήσει ο Τσίπρας κυρίως (και κάτι λιγότερα ο Καμμένος) είχε δώσει κάποια υπονοούμενα που τα έχωνε πονηρά στα λεγόμενά του ότι κάπου θα κάνει πίσω, θα επεδίωκε τελικά συμβιβασμούς και θα έκανε κακώς πίσω στη μαξιμαλιστική οπτική. Για αυτό και δεν τους πίστεψα-μόνο οι συμβολικές κινήσεις που είδα στην αρχή μου άρεσαν πολύ, αλλά τελικά πολύ μέλι κι από τηγανίτα τίποτα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”