Ομάδα Ηλίθια
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Re: Ομάδα Ηλίθια
Ναι, ξέρω πολύ καλά τι φύλλα έχω στα χέρια μου και τις προϋποθέσεις του εν λόγω παιχνιδιού γενικότερα.
Και ξέρω και τα δικά σου/σας.
...Παίζουμε;
Και ξέρω και τα δικά σου/σας.
...Παίζουμε;
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

ΓΑΛΗ έγραψε:...Παίζουμε;
Εξαρταται απο τι ειδους παιχνιδι προτεινεις... :s_dunno εισαι σιγουρη οτι γνωριστηκαμε αρκετα;
και ξες ειμαι και παντρεμένος

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Προτείνω το παιχνίδι της καταγγελίας σε στενό ή ευρύτερο επίπεδο.
Τα υπόλοιπα μπορείς να τα παίξεις με τη γυναίκα σου.
Τα υπόλοιπα μπορείς να τα παίξεις με τη γυναίκα σου.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

ΓΑΛΗ έγραψε:Προτείνω το παιχνίδι της καταγγελίας σε στενό ή ευρύτερο επίπεδο.
Α, τωρα καταλαβα. Ξερεις, ντεν κσερο και πολυ καλα τ ελληνικα, οποτε συγγνώμη για παρεξηγηση.
Που θα στελνουμε τις καταγγελιες, στα κεντρικα της ΝΔ ή κατ'ευθιαν "στον ψηλο τον παναθηναϊκακια";
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Που θα στελνουμε τις καταγγελιες
Συντονιστείτε πρώτα και τα λέμε μετά.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΑΛΗ έγραψε:την συγκεκριμενη περιπτωση που οντως οι αλλοι αναφερθηκαν πρωτα σε σενα
Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες ...συγκεκριμένεςπεριπτώσεις, που πραγματικά βαριέμαι να ψάχνω και στις οποίες πρωταγωνιστείτε όλοι οι ξύπνιοι.
Κατά τα άλλα, θα έλεγα κάτι για την πεπερασμένη απεραντοσύνη του σύμπαντος αλλά δεν...
Παλι τα ιδια...
Ειπαμε, εσενα σε τσιμπησε μυγα και αρχισες να μας τσουβαλιαζεις ολους ως συριζαιους.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

ΓΑΛΗ έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Που θα στελνουμε τις καταγγελιες
Συντονιστείτε πρώτα και τα λέμε μετά.
Με ποιους να συντονιστω, αγαπητη; Εδω στο αριστερο στρατοπεδο δεν ειναι οπως στα τρουθτιμια, δεν μας χαρτζιλικωνει κανεις αλλα δεν εχουμε και αφεντικα πανω στο κεφαλι.
Μοναχολυκοι ειμαστε, πτωχοι μεν ελευθεροι δε.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Eμενα η Γαλη μου δινει την εντυπωση οτι της εβαλε καποιος λογια για μας. Δεν εξηγειται αλλιως να ειναι 2 χρονια κομπλε και μετα ξαφνικα να τρελαινεται και να βλεπει συριζαιους παντου.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Ακόμη μια λανθασμένη εκτίμηση.
Ειδικώς μετά το πέρας των δύο χρόνων νομίζω ότι οι συριζαίοι λιάστηκαν για λίγο και μετά άρχισαν να εξαφανίζονται. Και δεν αναφέρομαι στους βουλευτές που έχουν γίνει ένα σώμα, μια ψυχή ψήφος και τους παρατρεχάμενους εν τούτω καρανίκων αλλά σε αυτούς που δήλωναν συριζαίοι στο πρόσφατο παρελθόν.
Οπότε, δεν θα σας λέω πια συριζολάγνους αλλά ακτιβιστές που νοιάζονται για τη διάσωση του είδους τασία-τασία.
Από εκεί και πέρα, αν θεωρήσετε υβριστικό ακόμη και έναν οικολογικό προσδιορισμό, τι να πω;
Ειδικώς μετά το πέρας των δύο χρόνων νομίζω ότι οι συριζαίοι λιάστηκαν για λίγο και μετά άρχισαν να εξαφανίζονται. Και δεν αναφέρομαι στους βουλευτές που έχουν γίνει ένα σώμα, μια ψυχή ψήφος και τους παρατρεχάμενους εν τούτω καρανίκων αλλά σε αυτούς που δήλωναν συριζαίοι στο πρόσφατο παρελθόν.
Οπότε, δεν θα σας λέω πια συριζολάγνους αλλά ακτιβιστές που νοιάζονται για τη διάσωση του είδους τασία-τασία.
Από εκεί και πέρα, αν θεωρήσετε υβριστικό ακόμη και έναν οικολογικό προσδιορισμό, τι να πω;
0 .
περιπτώσεις, που πραγματικά βαριέμαι να ψάχνω και στις οποίες πρωταγωνιστείτε όλοι οι ξύπνιοι.