Η ατζέντα των συνομιλιών Τραμπ και Αλέξη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η ατζέντα των συνομιλιών Τραμπ και Αλέξη

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Οκτ 2017, 09:59

δεν εχει τελος ο αυτοξεφτιλισμος ....το εχουν οι αριστεροι ενα κορυφαίο στελεχος του συριζα
δηλωσε με διπλο νοημα πως οι αμερικανοι περιμενουν πολλα απο την επισκεψη τσιπρα

αντε τωρα να πεις κατι σαν σοβαρη απαντηση σε αυτην την δηλωση θα χρειαστουν ολοι οι νευρωνες στον εγκεφαλο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Οκτ 2017, 10:18

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αληθινη ειναι η καψα του Καμμενου να γινει βαση στην Καρπαθο
Αυτη δεν την αμφισβητισε ποτε κανεις
Ειναι ικανος να σερνεται στα 4 επι δεκαετιες για να γινει βαση εκει

Τελικα οι Αμερικανοι θελουν η δεν θελουν να κανουν βαση στην Καρπαθο;Εχω αρχισει να μπερδευομαι παλι Αριστο

EΣΥ ελεγες οτι ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας η Καρπαθος που εβγαλα απο το μυαλο μου, τελικα αποδειχτηκες για μια ακομη φορα ψευτης καθως η κυβερνηση ετοιμαζε σχεδιο για την Καρπαθο επι μηνες...

Το αν θα ειναι το Καστελι η η Καρπαθος θα το αποφασισουν φυσικα οι Αμερικανοι, εγω θα ελεγα μακαρι να γινουν και τα δυο εστω και αν το ενα απο τα δυο δεν συμφωνηθει αμεσα...

Αλλα θελω να μας πεις και αν εξακολουθεις να πιστευεις τα φσσσσσσστ μποινγκ που πιστευες για το Ιντσιρλικ η ξεκινησες θεραπεια και εκοψες τα ναρκωτικα....

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Οκτ 2017, 10:23

nemo έγραψε:δεν εχει τελος ο αυτοξεφτιλισμος ....το εχουν οι αριστεροι ενα κορυφαίο στελεχος του συριζα
δηλωσε με διπλο νοημα πως οι αμερικανοι περιμενουν πολλα απο την επισκεψη τσιπρα

αντε τωρα να πεις κατι σαν σοβαρη απαντηση σε αυτην την δηλωση θα χρειαστουν ολοι οι νευρωνες στον εγκεφαλο

Εσυ αγορι μου εισαι με τους Τουρκους η τους Αμερικανους; τωρα σας επιασε ο αντιαμερικανισμος; τωρα που η Ελλαδα εχει τη χρυση ευκαιρια να γινει το αγαπημενο παιδι των ΗΠΑ στη ΝΑ Μεσογειο και η Τουρκια να παει απο τους Αμερικανους στα σκουπιδια;

Δεν θελεις οι αμερικανικες βασεις να φυγουν απο την Τουρκια; δεν θελεις τα αμερικανικα πυρηνικα να φυγουν απο την Τουρκια; δεν θελεις να μετακομισουν οι αμερικανικες βασεις στην Ελλαδα;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Οκτ 2017, 10:47

Αρίστος έγραψε:
nemo έγραψε:δεν εχει τελος ο αυτοξεφτιλισμος ....το εχουν οι αριστεροι ενα κορυφαίο στελεχος του συριζα

Εσυ αγορι μου εισαι με τους Τουρκους η τους Αμερικανους; τωρα σας επιασε ο αντιαμερικανισμος; τωρα που η Ελλαδα εχει τη χρυση ευκαιρια να γινει το αγαπημενο παιδι των ΗΠΑ στη ΝΑ Μεσογειο και η Τουρκια να παει απο τους Αμερικανους στα σκουπιδια;

Δεν θελεις οι αμερικανικες βασεις να φυγουν απο την Τουρκια; δεν θελεις τα αμερικανικα πυρηνικα να φυγουν απο την Τουρκια; δεν θελεις να μετακομισουν οι αμερικανικες βασεις στην Ελλαδα;

.

πλιζ αριστο δεν ανεφερθηκα σε αυτα που συμφωνω αλλα στο σανο που θελει να ταισει ο ξεμωραμένος ή αν πραγματι τα πιστευει τοτε να επέμβει ο νοσοκομος με την ασπρη μπλούζα αμεσα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 15 Οκτ 2017, 10:50

Αρίστος έγραψε:

EΣΥ ελεγες οτι ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας η Καρπαθος που εβγαλα απο το μυαλο μου, τελικα αποδειχτηκες για μια ακομη φορα ψευτης καθως η κυβερνηση ετοιμαζε σχεδιο για την Καρπαθο επι μηνες...

Το αν θα ειναι το Καστελι η η Καρπαθος θα το αποφασισουν φυσικα οι Αμερικανοι, εγω θα ελεγα μακαρι να γινουν και τα δυο εστω και αν το ενα απο τα δυο δεν συμφωνηθει αμεσα...

Αλλα θελω να μας πεις και αν εξακολουθεις να πιστευεις τα φσσσσσσστ μποινγκ που πιστευες για το Ιντσιρλικ η ξεκινησες θεραπεια και εκοψες τα ναρκωτικα....

.

Παμε ξανα
Οι Αμερικανοι δεν εχουν εκδηλωσει κανενα ενδιαφερον για την Καρπαθο
Οι συζητησεις που κανουν με την Ελλαδα για βαση drones στο Καστελι δεν εχουν καμια σχεση με το Ιντσιρλικ
Τι στον πουτσο δεν καταλαβαινεις;

Τα σεναρια οτι οι Αμερικανοι θελουν να κανουν βαση στην Καρπαθο επειδη εφυγαν απο το Ιντσσιρλικ ηταν σεναρια επιστημονικης φαντασιας οπως ακρινως εγραφα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Οκτ 2017, 11:06

Εφοσον γραφτηκε οτι οι Αμερικανοι δεχτηκαν να μπει στην ατζεντα συνομιλιων η Καρπαθος σημαινει πως δεν τους ειναι αδιαφορη....

Παμε ξανα

Που να παμε; στο να συνεχισεις τα ψεματα;

Εσυ ελεγες πως η Καρπαθος δεν ειναι καν σχεδιο της ελληνικης πλευρας και το εβγαλα απο το μυαλο μου...

Και να που αποδεικνυεται πως ειναι στρατηγικο σχεδιο της ελληνικης κυβερνησης που αυτες τις μερες θα συζητηθει στο Λευκο Οικο...

δεν λεω οτι θα εγκριθει, λεω οτι θα συζητηθει..

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 15 Οκτ 2017, 11:21

Βαλε παραπομπη αυτα που ελεγα να σου απαντησω
Τερμα με τις φαντασιωσεις σου
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 16 Οκτ 2017, 05:43

Εικόνα

Στο Λευκό Οίκο ο πρωθυπουργός.

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 16 Οκτ 2017, 22:43

Υποδοχή Αλέξη στο Λευκό οίκο.

Εικόνα

Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι.

Εικόνα

Λευκός Οίκος τώρα.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Οκτ 2017, 03:30

Βρε Wild Rebel, Σκοπιανος εισαι, Αλβανος η Τουρκος και δεν θελεις τη συμμαχια Ελλαδας με Αμερικη;

Για κανε μας τη χαρη αγορι μου...

Δεν κανουμε προπαγανδα σε βαρος των εθνικων θεματων...

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”