4-5-2018
΄Ημουν έξαλλος με τον Τσακαλώτο που πάλι βγήκε και είπε να μην καλλιεργούμε ελπίδες στον κόσμο. Επικοινωνεί; Πώς θα πάμε σε εκλογές; Πρέπει να τον πετάξω έξω στον ανασχηματισμό. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: Ευκλείδη, κόφτο ρε, δεύτερος Στουρνάρας μου βγήκες!
Έχω και τον Τζανακόπουλο να μου λέει τον πόνο του, επειδή μια δικηγόρος ζήτησε την παραπομπή του στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου.... Δεν το πιστεύω αυτό που ζω: στο τέλος θα πληρώνουμε αποζημίωση στον Μαρινάκη με αυτούς που έχω μπλέξει...
Γι΄αυτό φεύγω κρουαζ... περιοδεία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ξεκίνησα από τη Λήμνο. Καλά ήταν: φαΐ, καλό κρασί, πλακίτσα με τον κόσμο. Ε και αν είχα 15 λόχους των ΜΑΤ μαζί μου, τι πειράζει; Ξέσκασαν και αυτοί από την Αθήνα, άνθρωποι είναι και αυτοί.
ΥΓ: Τελικά, κουραστική αυτή η περιοδεία. Έχω να πάω ακόμα στη Λέσβο και στη Μυτιλήνη.
Το Ημερολόγιο του Αλέξη
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

Re: Το Ημερολόγιο του Αλέξη
12-5-2018
Άλλη μια δύσκολη ημέρα σήμερα... Όχι δεν έχει Γιούρογκρουπ ούτε Σύνοδο Κορυφής ούτε με περιμένει ο Φίλης στην Κεντρική Επιτροπή... Είναι ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ- Παοκ. Τα δυο φιλαράκια μου συγκρούονται: ο Μελισσανίδης με τον Ιβάν.
Αν το πάρει ο Ιβάν, τότε έχω μια ελπίδα στη Μακεδονία. Αν δεν το πάρει όμως, θα μηδενίσουμε τα ποσοστά μας εκεί, άσε που παίζει να ξαναμπουκάρει με Καλάσνικοφ ...Σε αυτή την περίπτωση, πάμε για ποδοσφαιρικό γκρεξιτ...
Και αν ο διαιτητής ήταν Έλληνας, θα μπορούσα να το κανονίσω για τον Ιβάν, αλλά μου πήγαν και μου έβαλαν Ιθπανό! Και πώθ να θυνεννοηθώ μαζί του; Θτα αγγλικά που δεν κθέρει ή στα ιθπανικά που έχω την προφορά, αλλά όχι και τη γνώθη;
Ας κάνει κάποιος ένα θαύμα, ρε παιδιά...
Άλλη μια δύσκολη ημέρα σήμερα... Όχι δεν έχει Γιούρογκρουπ ούτε Σύνοδο Κορυφής ούτε με περιμένει ο Φίλης στην Κεντρική Επιτροπή... Είναι ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ- Παοκ. Τα δυο φιλαράκια μου συγκρούονται: ο Μελισσανίδης με τον Ιβάν.
Αν το πάρει ο Ιβάν, τότε έχω μια ελπίδα στη Μακεδονία. Αν δεν το πάρει όμως, θα μηδενίσουμε τα ποσοστά μας εκεί, άσε που παίζει να ξαναμπουκάρει με Καλάσνικοφ ...Σε αυτή την περίπτωση, πάμε για ποδοσφαιρικό γκρεξιτ...
Και αν ο διαιτητής ήταν Έλληνας, θα μπορούσα να το κανονίσω για τον Ιβάν, αλλά μου πήγαν και μου έβαλαν Ιθπανό! Και πώθ να θυνεννοηθώ μαζί του; Θτα αγγλικά που δεν κθέρει ή στα ιθπανικά που έχω την προφορά, αλλά όχι και τη γνώθη;
Ας κάνει κάποιος ένα θαύμα, ρε παιδιά...
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.
-
Διάδοχος
- Danchō

Σάχλες.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

Διάδοχος έγραψε:Σάχλες.
Ο Αλέξης ανησυχεί πολύ για το ματς. Γκρέξιτ είναι αυτό, δεν είναι Μνημόνιο, διότι στο Ελλάντα, αν πειράξεις την ομάδα του κάθε καραγκιοζάκου, θα σου φάει το λαρύγγι, ακόμα κι αν τον έχεις ξεσκίσει οικονομικά.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Φωτιά στα τόπια! έγραψε:...
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις εκλογές:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

Διάδοχος έγραψε:Φωτιά στα τόπια! έγραψε:...
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις εκλογές:
Το πήρε το κύπελλο ο μπάοκ; Μπα σύμπτωση θα είναι.

0 .
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

16-5-2018
Ουφ, πάει κι αυτό!
Ο Ιβάν πήρε το κύπελλο και έτσι θα κρατηθούμε σε αξιοπρεπή ποσοστά στη Μακεντόνιγια. Γλυτώσαμε και το Γκρέξιτ που δε θα ήταν προοδευτική εξέλιξη. Μόνο ο Μαρινάκης μου ξεφεύγει για την ώρα...
Ο Ευκλείδης είναι και αυτός χαρούμενος. Και μου είπε χαμογελαστός πως δεν έχουμε πολλούς φόρους σε σχέση με την ΕΕ.
Ευκλείδη, ρίξε ένα φόρο σε κινητά, ταμπλέτες κλπ, ρε! Πρέπει να μας κάνω Ευρωπαίους!
Ουφ, πάει κι αυτό!
Ο Ιβάν πήρε το κύπελλο και έτσι θα κρατηθούμε σε αξιοπρεπή ποσοστά στη Μακεντόνιγια. Γλυτώσαμε και το Γκρέξιτ που δε θα ήταν προοδευτική εξέλιξη. Μόνο ο Μαρινάκης μου ξεφεύγει για την ώρα...
Ο Ευκλείδης είναι και αυτός χαρούμενος. Και μου είπε χαμογελαστός πως δεν έχουμε πολλούς φόρους σε σχέση με την ΕΕ.
Ευκλείδη, ρίξε ένα φόρο σε κινητά, ταμπλέτες κλπ, ρε! Πρέπει να μας κάνω Ευρωπαίους!
0 .