Χρυσή Αυγή
-
nemo
- Supreme poster

Re: Χρυσή Αυγή
πεστα συντροφε ...χασαμε τοσους βουλευτες δικους μας που τα παίρνανε και δεν μας πειραζε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Adminović
- Sloboda Narodu

nemo έγραψε:πεστα συντροφε ...χασαμε τοσους βουλευτες δικους μας που τα παίρνανε και δεν μας πειραζε
Έρχονται οι μετανάστες και μας παίρνουν τις δουλειές.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

μη φοβασαι εσυ συντροφε υπαρχουν και αλλες χωρες που θα σε δεχτουν μεταναστη και θα τους ρουφηξεις το μεδουλι
με καλαμακι ...
με καλαμακι ...
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Παει ο χουντογερος και τον κραζει
Η αλλη κοτα αφου βριζει και ανοιγει καυγα με τον παππου (που λογικα ειναι απογονος των φασιστων της πηγαδας), δε θελει να πλακωθει εκει γιατι και καλα σεβεται το χωρο
Φαντασου να μην τον σεβοταν τι θα εκανε.
Εν τω μεταξυ του λεει ελα πανω και ο ιδιος παει 10 χιλιομετρα πιο περα με την ουρα στα σκελια μαζι με δυο φουσκωτους. Τοσο κοτα
Λογικη η αντιδραση του χουντογερου, σου λεει τι δουλεια εχει ο αραβας υπανθρωπος στο μνημειο των συνεργατων των ναζι?
Η αλλη κοτα αφου βριζει και ανοιγει καυγα με τον παππου (που λογικα ειναι απογονος των φασιστων της πηγαδας), δε θελει να πλακωθει εκει γιατι και καλα σεβεται το χωρο

Φαντασου να μην τον σεβοταν τι θα εκανε.
Εν τω μεταξυ του λεει ελα πανω και ο ιδιος παει 10 χιλιομετρα πιο περα με την ουρα στα σκελια μαζι με δυο φουσκωτους. Τοσο κοτα

Λογικη η αντιδραση του χουντογερου, σου λεει τι δουλεια εχει ο αραβας υπανθρωπος στο μνημειο των συνεργατων των ναζι?
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τι κολλημα αυτο με τις τρυπιες καλτσες σημερα?
Στην Αλγερια που μεγαλωσε ο Κασιδιαρης δεν εχουν ναφθαλινη για το σκορο?
Στην Αλγερια που μεγαλωσε ο Κασιδιαρης δεν εχουν ναφθαλινη για το σκορο?

0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Τι κολλημα αυτο με τις τρυπιες καλτσες σημερα?
ευχαριστω συντροφε για το μελημα σου ..σκεφτομαι δω και μερες να μπω σε κοπο να μπαλωσω τις ακριβες ορειβατικές καλτσες μου ή να τις πεταξω; εκει μας φτασατε σε αυτο το χαλι ξερεις ποσο κανουν;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εγω φταιω για την σημερινη καταντια?
Δεν εχω ψηφισει κυβερνητικο κομμα ποτε μου, ουτε καν ΣΥΡΙΖΑ την περιοδο που ακομα και πρωην νεοδημοκρατες τον ψηφιζαν
Δεν εχω ψηφισει κυβερνητικο κομμα ποτε μου, ουτε καν ΣΥΡΙΖΑ την περιοδο που ακομα και πρωην νεοδημοκρατες τον ψηφιζαν
0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017
Ποια είναι η κυρία στη φωτογραφία;
Κασιδιάρης σε Βορίδη:
“Έπρεπε να είσαι φυλακή – Η εγκληματική ομάδα της ΝΔ έχει κατακλέψει το Δημόσιο.

Στοιχεία-φωτιά, που καίνε την εγκληματική οργάνωση ΝΔ κατατέθηκαν σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Ο Βορίδης ως υπουργός χρέωνε το Δημόσιο 1.500 ευρώ για κάθε εξέταση αρθροσκόπησης που κοστίζει 400 ευρώ...
με το ύψος της συνολικής ζημίας να ξεπερνά τις 800.000 ευρώ!
Η κομπίνα στήθηκε από στελέχη, βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ, που κατονομάστηκαν από τον Ηλία Κασιδιάρη.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... ziMR8OEq7Y
Ποια είναι η κυρία στη φωτογραφία;
Κασιδιάρης σε Βορίδη:
“Έπρεπε να είσαι φυλακή – Η εγκληματική ομάδα της ΝΔ έχει κατακλέψει το Δημόσιο.
Στοιχεία-φωτιά, που καίνε την εγκληματική οργάνωση ΝΔ κατατέθηκαν σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Ο Βορίδης ως υπουργός χρέωνε το Δημόσιο 1.500 ευρώ για κάθε εξέταση αρθροσκόπησης που κοστίζει 400 ευρώ...
με το ύψος της συνολικής ζημίας να ξεπερνά τις 800.000 ευρώ!
Η κομπίνα στήθηκε από στελέχη, βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ, που κατονομάστηκαν από τον Ηλία Κασιδιάρη.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... ziMR8OEq7Y
0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster