Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ttc
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό ttc » 25 Ιούλ 2018, 15:28

Ο Τσίπρας φταίει που πήγαν και χτισαν σπίτια μέσα στο δάσος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 25 Ιούλ 2018, 15:47

ttc έγραψε:Ο Τσίπρας φταίει που πήγαν και χτισαν σπίτια μέσα στο δάσος.

Οχι βεβαια, οι πρωθυπουργοι στην Ελλαδα δεν φταινε ποτε και για τιποτα. Αναρωτιεμαι γιατι σκατα πληρωνουμε φορους και χρειαζομαστε το κρατος στην τελικη, εαν για ολα ευθυνομαστε εμεις και καλουμαστε επισης να βγαλουμε εμεις το φιδι απο την τρυπα.
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

ttc
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ttc » 25 Ιούλ 2018, 15:52

Nostalgia έγραψε:

Οχι βεβαια, οι πρωθυπουργοι στην Ελλαδα δεν φταινε ποτε και για τιποτα. Αναρωτιεμαι γιατι σκατα πληρωνουμε φορους και χρειαζομαστε το κρατος στην τελικη, εαν για ολα ευθυνομαστε εμεις και καλουμαστε επισης να βγαλουμε εμεις το φιδι απο την τρυπα.

Οι παλιοί πρωθυπουργοι που επί των ημερών τους χτιζονταν και νομιμοποιουνταν τα αυθαίρετα δεν φταίνε σε τίποτα, φταίει ο Τσιπρας που δεν έδωσε εντολή να κατεδαφιστουν όλα αυτά τα κτίρια για να μείνουν άστεγοι οι κάτοικοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 25 Ιούλ 2018, 15:59

Η φωτιά δεν ξεκίνησε στο δάσος στο Μάτι, καλό μου συριζόπουλο, αλλά μακρυά. Χρειάσθηκε η φωτιά να περάσει την λεωφόρο Μαραθώνος γιά να σκοτώσει. Αρα, ο Τσίπρας δεν φταίει γιά εκείνους που έχτισαν το σπίτι τους στο δάσος μεν, φταίει όμως που δεν μπορεί να υπερασπισθεί ούτε κάν την λεωφόρο Μαραθώνος, μιά βασική αρτηρία του λεκανοπεδίου. Μπας και είναι κι'αυτή αυθαίρετη;
3 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 25 Ιούλ 2018, 16:01

ttc έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Οι παλιοί πρωθυπουργοι που επί των ημερών τους χτιζονταν και νομιμοποιουνταν τα αυθαίρετα δεν φταίνε σε τίποτα, φταίει ο Τσιπρας που δεν έδωσε εντολή να κατεδαφιστουν όλα αυτά τα κτίρια για να μείνουν άστεγοι οι κάτοικοι.

Μικρότερες «καμπάνες» με νέο ν/σχ για την αυθαίρετη δόμηση
Μειώσεις σε πρόστιμα και παράβολα - Διεύρυνση κατηγοριών των κτισμάτων σε ρύθμιση (2/9/2016)
1 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

ttc
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ttc » 25 Ιούλ 2018, 16:02

Sarastro έγραψε:
Η φωτιά δεν ξεκίνησε στο δάσος στο Μάτι, καλό μου συριζόπουλο, αλλά μακρυά. Χρειάσθηκε η φωτιά να περάσει την λεωφόρο Μαραθώνος γιά να σκοτώσει. Αρα, ο Τσίπρας δεν φταίει γιά εκείνους που έχτισαν το σπίτι τους στο δάσος μεν, φταίει όμως που δεν μπορεί να υπερασπισθεί ούτε κάν την λεωφόρο Μαραθώνος, μιά βασική αρτηρία του λεκανοπεδίου. Μπας και είναι κι'αυτή αυθαίρετη;

Ο Τσίπρας φταίει που ο άνεμος έφτανε σε ταχύτητα τα 120χλμ./ώρα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανακοπει η φωτιά.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 25 Ιούλ 2018, 16:18

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 25 Ιούλ 2018, 16:18

Εγώ πιστεύω ότι μας αγαπάνε οι Ευρωπαίοι. Όπως τους αγαπάμε κι εμείς.

Εικόνα
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 25 Ιούλ 2018, 16:26

ttc έγραψε:
Sarastro έγραψε:Η φωτιά δεν ξεκίνησε στο δάσος στο Μάτι, καλό μου συριζόπουλο, αλλά μακρυά. Χρειάσθηκε η φωτιά να περάσει την λεωφόρο Μαραθώνος γιά να σκοτώσει. Αρα, ο Τσίπρας δεν φταίει γιά εκείνους που έχτισαν το σπίτι τους στο δάσος μεν, φταίει όμως που δεν μπορεί να υπερασπισθεί ούτε κάν την λεωφόρο Μαραθώνος, μιά βασική αρτηρία του λεκανοπεδίου. Μπας και είναι κι'αυτή αυθαίρετη;
Ο Τσίπρας φταίει που ο άνεμος έφτανε σε ταχύτητα τα 120χλμ./ώρα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανακοπει η φωτιά.
Мέχρι ποιά ταχύτητα του αέρα μπορεί ο Τσίπρας να υπερασπισθεί την λεωφόρο Μαραθώνος;
3 .

ttc
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ttc » 25 Ιούλ 2018, 16:41

Sarastro έγραψε:
ttc έγραψε:Ο Τσίπρας φταίει που ο άνεμος έφτανε σε ταχύτητα τα 120χλμ./ώρα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανακοπει η φωτιά.
Мέχρι ποιά ταχύτητα του αέρα μπορεί ο Τσίπρας να υπερασπισθεί την λεωφόρο Μαραθώνος;

Μέχρι 300χλμ/ώρα, για αυτό λέω ότι φταίει.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”