καιρος να αρχισουμε να μαζευουμε ψηφοφορους αν αφησει βεβαια ο αριστο και δεν τους μαζεψει ολους στον συριζα
ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
1) Δέχομαι την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της Ιστορίας, την πιο ριζωμένη στο ιστορικό παρελθόν του Λαού μου. Το ίδιο ενάντια στον κομμουνισμό-διεθνισμό όσο και στον φιλελευθερισμό-οικουμενισμό.
2) Δέχομαι την ανάγκη ενός κράτους θεμελιωμένου και οικοδομημένου μ’ αυτήν την ιδεολογία που θρέφει και κατευθύνει συνεχώς την ατομική και συλλογική ζωή. Ενός κράτους που εξυπηρετεί αυτές τις αέναες επαναστατικές αρχές της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας διαρκώς, με τελικό σκοπό την μορφοποίηση μιας νέας κοινωνίας κι ενός νέου τύπου ανθρώπου.
3) Δέχομαι τις ηθικές επιταγές που απορρέουν από την κοσμοθεωρία μου και λειτουργούν για την ριζική ανανέωση των αχρηστευμένων και κίβδηλων κοινωνικών αξιών. Η ιδεολογία μου δεν επιζητεί να διασώσει τίποτε από τα εγκατεστημένα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα που οδηγούν τα Έθνη, τους Λαούς και τον Πολιτισμό σε παρακμή. Έτσι είμαι εχθρός κάθε εξουσίας που διαιωνίζει αυτή τη σήψη που ‘χει για στήριγμά της την πλουτοκρατία. Κάθε εξουσίας, είτε δικτατορία των στρατιωτικο-οικονομικών συμφερόντων είναι, είτε δικτατορία του κοινοβουλευτισμού. Γιατί είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: του αντεθνικού ισοπεδωτισμού.
4) Έχω αντιληφθεί πως ο Εθνικισμός είναι η μόνη απόλυτη και πραγματική επανάσταση γιατί επιδιώκει γέννηση νέων ηθικών, πνευματικών, κοινωνικών και ψυχικών αξιών. Οι δεξιές και αριστερές λύσεις που δήθεν πολεμούν η μια την άλλη, είναι απλά θέατρο δύο συνεταίρων που διαιωνίζουν την κυριαρχία των διεθνιστικών και κοσμοπολίτικων αντεθνικών και αντιλαϊκών δυνάμεων.
5) Πιστεύω πως το μοναδικό κράτος που εξυπηρετεί με ορθότητα τον ιστορικό του ρόλο είναι το Λαϊκό κράτος, όπου την πολιτική εξουσία έχει ο Λαός, χωρίς κομματικούς προαγωγούς. Για τον Εθνικισμό ο Λαός είναι όχι μονάχα μια αριθμητική ενότητα ατόμων αλλά μια ποιοτική σύνθεση ανθρώπων με την ίδια βιολογική και πνευματική κληρονομιά, που αποτελεί την πηγή κάθε Δημιουργίας και εκφράζει την δύναμή του στο Λαϊκό κράτος. Το μόνο κράτος που μπορεί να εκφράσει τον Λαό σαν οργανικό και πνευματικό ζωντανό σύνολο.
6) Τα ψευδεπίγραφα των δεξιών και αριστερών πολιτικών αποτελούν κατευθυνόμενη πλάνη, γιατί δημοκρατία σημαίνει κράτος του δήμου δηλαδή του Λαού που αποτελείται από ανθρώπους κοινής καταγωγής (ορισμός του Πολίτη στην Κλασσική Αθήνα). Και το Λαϊκό κράτος του Εθνικισμού είναι η μόνη άμεση δημοκρατία. Η Πολιτεία όπου ο Λαός είναι η μόνη πραγματικότητα που δεν χρειάζεται εξουσία αλλά ηγεσία. Ο Λαός είναι ο πραγματικός άρχοντας, ηγεμονεύει τον εαυτό του μέσα απ’ τον Ηγέτη του. Γι’ αυτό το Λαϊκό κράτος μπορεί να πραγματώνει την μοναδική δυνατή ισότητα, (που απορρέει από την Σκέψη και δεν είναι Φυσική, αλλά ανθρώπινο πολιτιστικό – πολιτικό δημιούργημα), την ισότητα ευκαιριών. Σε αντίθεση με την παροδική και εξαγοράσιμη πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής διαχείρισης, η γενική θέληση του λαού είναι ο ύπατος νόμος, η υποταγή στον οποίο επιφέρει την άμεσο δικαιοσύνη από το σύνολο προς κάθε μονάδα. ……
συνεχιζεται ...διαβαστε το και ξαναδιαβαστε το ...και μη χασετε το επομενο
..υσ...λαχουρ διακρινω μια ομοιοτητα με κκε;
Χρυσή Αυγή
-
nemo
- Supreme poster

Re: Χρυσή Αυγή
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Nandros
- Crazy poster

nemo έγραψε:.....
..υσ...λαχουρ διακρινω μια ομοιοτητα με κκε;
Μα αφού Φασισμός = Ναζισμός = Κομμουνισμός. Δεν το γνώριζες;
.
1 .
-
nemo
- Supreme poster

Nandros φιλε αγαπητε ... τιμη μας θα ειναι να μας δωσεις τον ψηφο σου και να ξερεις πολυ καλα
οτι θα πιασει τοπο ...για του ελληνες για την ελλαδα
οτι θα πιασει τοπο ...για του ελληνες για την ελλαδα
0 .
-
Nandros
- Crazy poster

nemo έγραψε:Nandros φιλε αγαπητε ... τιμη μας θα ειναι να μας δωσεις τον ψηφο σου και να ξερεις πολυ καλα οτι θα πιασει τοπο ...για του ελληνες για την ελλαδα
Πολύ γλείψιμο βλέπω για την ψήφο μου.
Για ποιο κόμμα είπαμε;
.
1 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Nandros
- Crazy poster

nemo έγραψε:Nandros φιλε αγαπητε ... τιμη μας θα ειναι να μας δωσεις τον ψηφο σου και να ξερεις πολυ καλα οτι θα πιασει τοπο ...για του ελληνες για την ελλαδα
από nemo » Χθες, 21:12
καιρος να αρχισουμε να μαζευουμε ψηφοφορους αν αφησει βεβαια ο αριστο και δεν τους μαζεψει ολους στον συριζα
Είσαι χρυσαύγουλο και τολμάς να ζητάς την ψήφο μου;
Αυτό το είδες λίγο παραπάνω;
από Nandros » Χθες, 21:19
Φασισμός = Ναζισμός = Κομμουνισμός.
Επίσης:
Μου ζητάς να ψηφίσω τους προδότες της Πατρίδας μου (όχι δική σου/τους) και λάτρεις των σφαγέων του λαού Της;
Άρρωστος είσαι;
.
1 .
-
nemo
- Supreme poster

Ρεκ_ _μας έγραψε:nemo έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;
αν και δεν απαντω σε ανουσια σχολια θα σου πω ομως για χψ αλλους λογους
δεν εγραψα εγω το αρθρο το ειμαι χρυσαυγιτης ειναι ο τιτλος του αρθρου
επισης δεν ειμαι κομμουνιστης να πιστευω σε παραμυθια αν και οταν ημουν στην εφηβεια μου ημουν και μαλιστα ενεργο μελος
το να ειμαι εθνικιστης δεν σημαινει απαραιτητα και χρυσαυγιτης πχ " αυριο μπορει να ψηφισω ενα διαφορετικο κομμα
που να αντιπροσωπευει καλυτερα την αποψη μου .. ενω ενας κεκες θα ψηφίζει παντοτε κκε εστω και αν οι θεσεις οι αποψεις διαφερουν
απο τον ιδιο "πασχοντα ...επισης το να ειμαι εθνικιστης σημαινει οτι δεν ειμαι φιλος με κανενα λαο πλην των ελληνων
και μονον οι αρκετα νοημονες μπορουν να συλλαβουν αυτην την εννοια
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:nemo έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;
αν και δεν απαντω σε ανουσια σχολια θα σου πω ομως για χψ αλλους λογους
δεν εγραψα εγω το αρθρο το ειμαι χρυσαυγιτης ειναι ο τιτλος του αρθρου
επισης δεν ειμαι κομμουνιστης να πιστευω σε παραμυθια αν και οταν ημουν στην εφηβεια μου ημουν και μαλιστα ενεργο μελος
και συ; και όταν κατάλαβες, επειδή είσαι ξύπνιο παιδί, τον προδοτικό του χαρακτήρα και ότι σου πουλάει παραμύθι έγινες φασιστοειδές ε;

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
nemo
- Supreme poster

να δινεις βαση σε οτι γραφω ωστε να εισαι σε θεση να ασκεις κριτικη στις αποψεις μου που θα ειναι παντα καλοδεχουμενες
οταν χρησιμοποιεις την λεξη φασιστας και ναζιστης και ολα αυτα που απορρεουν τοτε @αμας την συζητηση μαζι μου
επισης εσυ εισαι αυτος που δεν βλεπεις τις ομοιοτητες με το επισης ολοκληρωτικο καθεστως του κκε και του φασισμου
οταν λες καποιον φασιστα βριζεις πρωτα τον εαυτο σου και γινεσαι περιγελος
οταν λοιπον εκφραζεις στα πιστευω σου αντικρουομενες εννοιες να εχεις και την λογικη να τις παραδεχεσαι
και επισης και κατι αλλο που οπως ειπα δεν το "ειδες ....προδοτικο χαρακτηρα δεν εδειξε μονο το κκε
αλλα και το αγγλόφιλο και το γαλλοφιλο και γερμανοφιλο και ουτω καθεξης
... ειμαστε ενας λαος που βολοδέρνει συνεχως προς ξενους προστατες
εγω λεω οτι δεν χρειαζομαι κανενα τους και καμια εισερχομενη ιδεολογια
εχω τις δικες μου που ειναι και αυτοφυεις απο τον τοπο μου
τι θα πει ειμαι κεκες ή φιλελες ή δεξιος ή αριστερος ή ακροδεξιος ; φασιστας,ναζιστης; κουβανος;
δεν νομιζεις οτι γινομαστε μαι τρυπα που χωνουν οτι τους περισσευει ;
οταν χρησιμοποιεις την λεξη φασιστας και ναζιστης και ολα αυτα που απορρεουν τοτε @αμας την συζητηση μαζι μου
επισης εσυ εισαι αυτος που δεν βλεπεις τις ομοιοτητες με το επισης ολοκληρωτικο καθεστως του κκε και του φασισμου
οταν λες καποιον φασιστα βριζεις πρωτα τον εαυτο σου και γινεσαι περιγελος
οταν λοιπον εκφραζεις στα πιστευω σου αντικρουομενες εννοιες να εχεις και την λογικη να τις παραδεχεσαι
και επισης και κατι αλλο που οπως ειπα δεν το "ειδες ....προδοτικο χαρακτηρα δεν εδειξε μονο το κκε
αλλα και το αγγλόφιλο και το γαλλοφιλο και γερμανοφιλο και ουτω καθεξης
... ειμαστε ενας λαος που βολοδέρνει συνεχως προς ξενους προστατες
εγω λεω οτι δεν χρειαζομαι κανενα τους και καμια εισερχομενη ιδεολογια
εχω τις δικες μου που ειναι και αυτοφυεις απο τον τοπο μου
τι θα πει ειμαι κεκες ή φιλελες ή δεξιος ή αριστερος ή ακροδεξιος ; φασιστας,ναζιστης; κουβανος;
δεν νομιζεις οτι γινομαστε μαι τρυπα που χωνουν οτι τους περισσευει ;
0 .