Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Νοέμ 2020, 17:17

Εν τω μεταξύ φρόντισαν να καταργήσουν τις 4 ζώνες και να δημιουργήσουν 2 άλλες προ ημερών, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί τί θα γίνει με τα δικαστήρια αύριο το πρωί στη ζώνη «αυξημένου κινδύνου».... :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Με την προηγούμενη υπουργική απόφαση ήταν σαφές τί γίνεται με τα δικαστήρια σε κάθε μία από τις 4 ζώνες, αλλά τώρα στην «κόκκινη» ζώνη κανένας δεν ξέρει τί θα γίνει. Αν πάμε με το γράμμα του νόμου, αύριο κανένα δικαστήριο στις «κόκκινες» περιοχές δεν θα μπορεί να λειτουργήσει. Εκτός αν αποφασίσουν να εφαρμόσουν όσα ίσχυαν για την προηγούμενη «κόκκινη» ζώνη (που όμως είναι κάτι διαφορετικό από την αυριανή «κόκκινη» ζώνη), κάτι όμως που μπορεί να φέρει αντιρρήσεις... :D

Μιλάμε για απίστευτο τσίρκο. :s_crazy
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Νοέμ 2020, 17:30

Κλείνουν και οι Όμιλοι Μπριτζ, με τα τουρνουά τους.

Άλλες φορές τα έλεγαν "προπονήσεις με βαθμολογία". Άλλες φορές έλεγαν θα παίζουν 2 τραπέζια από τις 4μμ μέχρι τις 8,00μμ και άλλα 2 τραπέζια από 8μμ μέχρι τα μεσάνυχτα.

Λουκέτο. Εγώ από τις 3 Μαρτίου παίζω διαδικτυακά με γνωστούς και φίλους στη ΒΒΟ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Νοέμ 2020, 18:17

εγω παλι παιζω πιγκ πογκ με τα καρυδια μου σορυ νικος αλλα ενιωσα την αναγκη να το πω
καθως ειναι το πρωτο ποστ εδω και μια βδομαδα

τι νεα εχετε με την εγκεφαλικη αρρωστια; ελειπα τοσο καιρο ειστε ολοι καλα; δεν σας κατεβαλε ο ιος;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Νοέμ 2020, 18:21

Ραν ταν πλαν έγραψε:Στο ''ελευθερο'' δε γράφουν ζαβά αλλά μόνο χρήστες, με διαφορετικές ενίοτε απόψεις, αναγνωρισμένου ήθους και αξίας.
Εννοείται ο καθένας στο αντικείμενο της ειδίκευσης του.
Πχ ας πούμε ο Νεμο, τον οποίο αναφέρω ενδεικτικά, στην παπαρολογία. :fico:

:D σε επιασα! για πες ρε παπαρα ενα νημα που εγραψα μια παπαρα!!! :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Νοέμ 2020, 05:58

Υποψιν οτι:

α) παρα τα χιλιαδες κρουσματα οι τουριστες συνεχιζουν να μπαινουν στη χωρα με ελαχιστα σποραδικα τεστ. Επιπλεον προχτες ηρθαν 4 κρουαζεροπλοια και καμια ανακοινωση για τεστ δεν εγινε.

β) απο την αρχη του ετους ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρος δεν εχει προσληφθει παρα τις ανακοινωσεις οτι θα προσλαβουν και θα ρανουν.

γ) 400 λεωφορεια παραμενουν στα αμαξοστασια χωρις να χρησιμοποιουνται γιατι δεν προσλαμβανουν νεους οδηγους, αντιθετα ο αριθμος των υπαρχοντων οδηγων μειωθηκε γιατι βουλευτες και υπουργοι της ΝΔ ζητησαν και πηραν οδηγους στην υπηρεσια τους.

δ) Ενω απαγορευσαν τις παρελασεις αφησαν διαδηλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με Ιρακινους στο Συνταγμα, εδωσε κανονικοτατη αδεια η αστυνομια. :laugh1:

Κατα τα αλλα τους φταινε οι ανευθυνοι νεολαιοι και τα παρτυ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Νοέμ 2020, 06:19

Υποψιν οτι οσο και να σκουζει ο Λαχουρενιος εγω δεν εκανα ΚΑΜΙΑ προβλεψη αν θα μας πανε σε συλλογικα η επιλεκτικα lockdowns.

α) Ειπα απο την ανοιξη οτι ΕΓΩ υποστηριζω επιλεκτικα lockdowns.

β) Λιγο μετα απο τα σχετικα αρθρα μου αρχισαν ολες οι κυβερνησεις να αμφισβητουν τα συλλογικα lockdowns, ακομη και ο Κουλης με τον Σοιμπλε ενω δημοσιευονταν αρθρα σε εφημεριδες οπως ο Economist που αποκαλουσαν τα συλλογικα lockdowns αποφαση πρωτογονισμου και απελπισιας.

γ) Με το που μπηκε το φθινοπωρο συνεχισαν οι κυβερνησεις να αμφισβητουν τα συλλογικα lockdowns, τρεις φορες ειπε ο Κουλης οτι δεν πρεπει να οδηγηθουμε σε αυτα και μαλιστα σε μια περιπτωση παραδεχθηκε οτι αυξανουν τις οικονομικες ανισοτητες.

δ) Η κοντρα που εχω με το Λαχουρενιο ειναι οτι αυτος βλεπει συλλογικα lockdowns σε Γαλλια και Αγγλια και προφανως ψευδεται. Επισης ψευδεται και στην περιπτωση της Ελλαδας γιατι το lockdown της Θεσσαλονικης καθολου δεν συνεπαγεται οτι ΣΥΝΟΛΙΚΑ εχουμε συλλογικο lockdown.

ε) Δεν εχω κανει καμια προβλεψη αν οι κυβερνησεις θα παραμεινουν σε επιλεκτικα η θα προχωρησουν σε συλλογικα. Η μονη προβλεψη που εκανα ειναι οτι αν πανε σε συλλογικα lockdowns η Ελλαδα τελειωσε, το ιδιο και πολλες ευρωπαικες χωρες. Δεν αποκλειω ακομη και ενα παγκοσμιο κραχ.

στ) Θα μπορουσαμε καλλιστα να μην κινδυνευαμε με επαναληψη των συλλογικων lockdowns αν δεν επαιρνε αερα ο κωλος των ευρωπαικων κυβερνησεων. Οι οποιες το καλοκαιρι μεταστραφηκαν απο το συλλογικο lockdown σε ανοσια της αγελης ακολουθωντας τις γερμανικες εντολες να μην καταστησουν υποχρεωτικα τα τεστ σε καθε εισοδο τουριστα. Η Γερμανια επεβαλε στις υπολοιπες χωρες οτι μια γερμανικη οικογενεια δεν γινεται να επιβαρυνθει το κοστος 4-5 διαφορετικων τεστ, οι χωρες που αρνηθηκαν τις εντολες της Γερμανιας ηταν ελαχιστες, η πιο χαρακτηριστικη ηταν η Κυπρος που δεν δεχτηκε ΚΑΝΕΝΑ τουριστα χωρις τεστ και δεν εχει δευτερο ρευμα η εχει πολυ ηπιο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2020, 06:54

Αρίστος έγραψε:Υποψιν οτι οσο και να σκουζει ο Λαχουρενιος εγω δεν εκανα ΚΑΜΙΑ προβλεψη αν θα μας πανε σε συλλογικα η επιλεκτικα lockdowns.

Eλεγες οτι ο Σοιμπλε σε διαβαζει και για αυτο εγκαταληφθηκαν οι καραντινες... Λιγο μετα μπηκε η μιση Ευρωπη σε lockdown :laugh1:

α) Ειπα απο την ανοιξη οτι ΕΓΩ υποστηριζω επιλεκτικα lockdowns.

Oπου με το ''επιλεκτικα'' εννοεις να καθονται μεσα μονο οι μεγαλοι δηλαδη καμια σχεση με αυτο που συμβαινει τωρα.

δ) Η κοντρα που εχω με το Λαχουρενιο ειναι οτι αυτος βλεπει συλλογικα lockdowns σε Γαλλια και Αγγλια και προφανως ψευδεται.

Στην Γαλλια οι πολιτες βγαινουν μονο για τα απαραιτητα και εχουν κλεισει oλες οι επιχειρησεις εκτος απο σουπερ, φαρμακεια, τραπεζες και αλλες αναγκαιες επιχειρησεις. Κομμωτηρια, βιβλιοθηκες, γυμναστηρια, εστιαση κλπ εχουν κλεισει.

https://www.thelocal.fr/20201029/what-c ... 9-lockdown

Τα ιδια και στην Βρετανια

https://www.wired.co.uk/article/uk-lockdown

Mε την λογικη σου αν δεν εχουν lockdown τωρα, δεν ειχαν ουτε και τον Μαρτιο.

Επισης ψευδεται και στην περιπτωση της Ελλαδας γιατι το lockdown της Θεσσαλονικης καθολου δεν συνεπαγεται οτι ΣΥΝΟΛΙΚΑ εχουμε συλλογικο lockdown.

Οι περισσοτερες πολεις της χωρας ειναι στο κοκκινο και ειναι θεμα χρονου να περασουν στο γκρι, δηλαδη στο ολικο lockdown.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2020, 06:57

Ο Αριστος λιγες ωρες πριν μπει η Γερμανια και η Γαλλια σε λοκνταουν ελεγε οτι ο Σοιμπλε τον διαβαζει... :laugh1:

Αρίστος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Καλα εκαναν, και ακομα περισσοτεροι γιατροι τον στηριζουν. Οταν επικρατησετε οι ψεκ στα πραγματα να χειριστειτε την πανδημια-που-δεν-ειναι-πανδημια-αλλα-επιδημια αλλιως. Μεχρι στιγμης ευτυχως επικρατει η λογικη.

Η λογικη ειναι αυτη που δηλωσε ο Σοιμπλε στην υπογραφη* μου καθως διαβαζει Αριστο.

*
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Νοέμ 2020, 11:01

Ψευδεσαι και για Γαλλια και για Αγγλια και για Γερμανια.

Παμε παλι για Γαλλια.

Αρίστος έγραψε:Aνοιχτα ειναι:

α) απαραιτητα καταστηματα (και στα απαραιτητα βαζουν αρκετα περισσοτερα απο οσα εκλεισε ο Κουλης εδω, πιχι καταστηματα με ειδη υπολογιστων).

β) εργοστασια

γ) σχολεια

δ) δημοσιες υπηρεσιες

Στο ελληνικο lockdown γ και δ ηταν κλειστα. Καποιες χωρες στο πρωτο κυμα ειχαν κλεισει και εργοστασια.

Αν παμε κι εμεις σε αντιγραφη του γαλλικου μοντελου καποια στιγμη, θα προκειται για επιλεκτικο locdown και οχι για συλλογικο οπως περυσι.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Νοέμ 2020, 11:03

Ραν ταν πλαν έγραψε:Για να σοβαρευτούμε τώρα, μετά το διασκεδαστικό ιντερμέτζο, κάθε νέα ημέρα αποδεικνύει περίτρανα ότι η μόνη αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας είναι το καθολικό λοκντάουν.
Μέσα στο Νοέμβρη θα δούμε πολλές ευρωπαϊκές χώρες να κλείνουν τα πάντα αν θέλουν να αποφύγουν σκηνές αποκάλυψης στα υγειονομικά τους συστήματα.
Και όσο για τις πιθανές οικονομικές συνέπειες, που πάνω τους καταστροφολογούν κάποιοι αρνητές της τελικής λύσης του γενικού λοκντάουν, ας απαιτήσουν από τη Γερμανία και την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα να βγάλουν τα λεφτά από το στρώμα που τα έχουν καταχωνιάσει και να τα διαθέσουν για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που θα προκύψει.

μια ακομη πιο αποτελεσματικη λυση που δεν την σκεφτηκες γιατι λογω κομμουνας εχεις περιορισμενη σκεψη
ειναι να μετακομισουμε για λιγο στον πλανητη αρη και μια ακομη φθηνοτερη λυση θα ηταν αν το κομμα σας ειχε λιγο νιονιο
να ειχε ιδρυσει ή να ειχε κατασκευασει ενα εργοστασιο αποτελουμενο με ψωμωμένους προλεταριους να φτιαξουν και να δωσουν στον λαο ολωσωμες φορμες 100%@@@@ αποτελεσματικες κατα του ιου
και μια ακομη λυση 1000000% σε αποτελεσμα θα ηταν να δωσει εντολη ο κουτσουμπα στα ταγματα του παμε να εκτελουν
χωρις προδοποιηση τους μολυσματικους ....

ρε παπαρα χεσμεντεν ....το καθολικο λοκ νταουν για να εχει μια ελπιδα θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον για εξι μηνες
αυτο για να δικαιολογηθει θα πρεπει ο ιος να ειναι θανατηφορος για ολους και να ειναι η υστατη λυση για την ανθρωποτητα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”