nemo έγραψε:και οπως ειπα "αυτοι εκπληρωσαν το εργο τους ηρθαμε στην βουλη
....και τωρα ουτως ή αλλως θα ακολουθησουν οι "καθαροι...
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Ποιοί θεωρούνται ''καθαροί''; Μην υποτιμήσεις στο ελάχιστο το ότι μιλάς με μένα. Συνέχισε να δω.

nemo έγραψε:και οπως ειπα "αυτοι εκπληρωσαν το εργο τους ηρθαμε στην βουλη
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

nemo έγραψε:δεν λεω οτι δεν ξεκίνησαν ετσι σαν γερμανοφιλοι ή μαλλον ως θαυμαστες του ιδεωδες που εξεφραζε η συγκεκριμενη ιδεολογια
που σε πολλα ειναι μια αντιγραφη απο τα δικα μας
αλλα... η πλειοψηφια δηλαδη οσοι την ψηφιζουν δεν ειναι
και συνειδιασιακα εστω.. ειναι καλο που ειναι στην βουλη μια και θα ακολουθησουν
και αλλοι που δεν ειναι στον πυρηνα αυτου του κομματος που οπως θες πεστο

nemo έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:nemo έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;
αν και δεν απαντω σε ανουσια σχολια θα σου πω ομως για χψ αλλους λογους
δεν εγραψα εγω το αρθρο το ειμαι χρυσαυγιτης ειναι ο τιτλος του αρθρου
επισης δεν ειμαι κομμουνιστης να πιστευω σε παραμυθια αν και οταν ημουν στην εφηβεια μου ημουν και μαλιστα ενεργο μελος
το να ειμαι εθνικιστης δεν σημαινει απαραιτητα και χρυσαυγιτης πχ " αυριο μπορει να ψηφισω ενα διαφορετικο κομμα
που να αντιπροσωπευει καλυτερα την αποψη μου .. ενω ενας κεκες θα ψηφίζει παντοτε κκε εστω και αν οι θεσεις οι αποψεις διαφερουν
απο τον ιδιο "πασχοντα ...επισης το να ειμαι εθνικιστης σημαινει οτι δεν ειμαι φιλος με κανενα λαο πλην των ελληνων
και μονον οι αρκετα νοημονες μπορουν να συλλαβουν αυτην την εννοια

Πασιφάη έγραψε:nemo έγραψε:και οπως ειπα "αυτοι εκπληρωσαν το εργο τους ηρθαμε στην βουλη
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Ποιοί θεωρούνται ''καθαροί''; Μην υποτιμήσεις στο ελάχιστο το ότι μιλάς με μένα. Συνέχισε να δω.

Πασιφάη έγραψε:nemo έγραψε:δεν λεω οτι δεν ξεκίνησαν ετσι σαν γερμανοφιλοι ή μαλλον ως θαυμαστες του ιδεωδες που εξεφραζε η συγκεκριμενη ιδεολογια
που σε πολλα ειναι μια αντιγραφη απο τα δικα μας
αλλα... η πλειοψηφια δηλαδη οσοι την ψηφιζουν δεν ειναι
και συνειδιασιακα εστω.. ειναι καλο που ειναι στην βουλη μια και θα ακολουθησουν
και αλλοι που δεν ειναι στον πυρηνα αυτου του κομματος που οπως θες πεστο
Εξακολουθούν να είναι, αν εξαιρέσεις μια μερίδα ανθρώπων που την είδαν σαν πολιτική σανίδα σωτηρίας. Εθνικοσοσιαλιστές στο έπακρον. Στα γραφεία τους έχουν τον Φύρερ, πρώτη μόστρα. Καυλώνουν με το Horst Wessel Lied. Κάνε μας τη χάρη ερασιτέχνη.

nemo έγραψε:Πασιφάη έγραψε:nemo έγραψε:και οπως ειπα "αυτοι εκπληρωσαν το εργο τους ηρθαμε στην βουλη
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
δεν σε υποτιμω ουτε στο ελαχιστο
αλλα το θεωρω αυτονοητο μεσα απο τα τοσα ποστ.... καθαροι εννοω χωρις καμια ναζιστικη χροια ή σκια
και να εχουν ενα γενικευεμενο λογο και απαντωντας και στον νανδρο να πω οτι ο μιχολ δεν θα ειναι για παντα αρχηγος
τολμω να πω οτι εχουν αρχισει απο τωρα οι διεργασιες αντικαταστασης του
υπαρχει βεβαια και ο φοβος ή η περιπτωση διαλυσης του κομματος ..θα δουμε

Λαχουρένιος έγραψε:[
q
Aυτα τα παραμυθια μας τα λετε 5 χρονια
Στο 7% μεινατε και θα παραμεινετε για οσο το θελουν τα αφεντικα σας

nemo έγραψε:πασιφαη το ξαναλεω δεν με απασχολει και πολυ η χρυση αυγη γνωριζω και εγω πολλα
χαιρομαι το ξαναλεω οτι επιτελους ανοιξε για πρωτη φορα ο εθνικιστικος και ο πατριωτικος δρομος
και απορω που δεν το βλεπετε ασχετως αν ειστε μαζι ή εναντιον
και τα ευσημα θελω, δεν θελω, τα πιστώνεται η χα