Χρυσή Αυγή

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Re: Χρυσή Αυγή

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 28 Οκτ 2017, 15:44

nemo έγραψε:και οπως ειπα "αυτοι εκπληρωσαν το εργο τους ηρθαμε στην βουλη
....και τωρα ουτως ή αλλως θα ακολουθησουν οι "καθαροι...

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ποιοί θεωρούνται ''καθαροί''; Μην υποτιμήσεις στο ελάχιστο το ότι μιλάς με μένα. Συνέχισε να δω.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 28 Οκτ 2017, 15:50

nemo έγραψε:δεν λεω οτι δεν ξεκίνησαν ετσι σαν γερμανοφιλοι ή μαλλον ως θαυμαστες του ιδεωδες που εξεφραζε η συγκεκριμενη ιδεολογια
που σε πολλα ειναι μια αντιγραφη απο τα δικα μας
αλλα... η πλειοψηφια δηλαδη οσοι την ψηφιζουν δεν ειναι
και συνειδιασιακα εστω.. ειναι καλο που ειναι στην βουλη μια και θα ακολουθησουν
και αλλοι που δεν ειναι στον πυρηνα αυτου του κομματος που οπως θες πεστο

Εξακολουθούν να είναι, αν εξαιρέσεις μια μερίδα ανθρώπων που την είδαν σαν πολιτική σανίδα σωτηρίας. Εθνικοσοσιαλιστές στο έπακρον. Στα γραφεία τους έχουν τον Φύρερ, πρώτη μόστρα. Καυλώνουν με το Horst Wessel Lied. Κάνε μας τη χάρη ερασιτέχνη.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 28 Οκτ 2017, 15:54

nemo έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:
nemo έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ; :fico:

αν και δεν απαντω σε ανουσια σχολια θα σου πω ομως για χψ αλλους λογους
δεν εγραψα εγω το αρθρο το ειμαι χρυσαυγιτης ειναι ο τιτλος του αρθρου

επισης δεν ειμαι κομμουνιστης να πιστευω σε παραμυθια αν και οταν ημουν στην εφηβεια μου ημουν και μαλιστα ενεργο μελος
το να ειμαι εθνικιστης δεν σημαινει απαραιτητα και χρυσαυγιτης πχ " αυριο μπορει να ψηφισω ενα διαφορετικο κομμα
που να αντιπροσωπευει καλυτερα την αποψη μου .. ενω ενας κεκες θα ψηφίζει παντοτε κκε εστω και αν οι θεσεις οι αποψεις διαφερουν
απο τον ιδιο "πασχοντα ...επισης το να ειμαι εθνικιστης σημαινει οτι δεν ειμαι φιλος με κανενα λαο πλην των ελληνων
και μονον οι αρκετα νοημονες μπορουν να συλλαβουν αυτην την εννοια

Τυγχάνει να είμεθα, νοήμονες. Για συνέχισε το σκεπτικό σου. Ενδιαφέρον έχει.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Οκτ 2017, 16:05

Πασιφάη έγραψε:

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ποιοί θεωρούνται ''καθαροί''; Μην υποτιμήσεις στο ελάχιστο το ότι μιλάς με μένα. Συνέχισε να δω.

δεν σε υποτιμω ουτε στο ελαχιστο

αλλα το θεωρω αυτονοητο μεσα απο τα τοσα ποστ.... καθαροι εννοω χωρις καμια ναζιστικη χροια ή σκια
και να εχουν ενα γενικευεμενο λογο και απαντωντας και στον νανδρο να πω οτι ο μιχολ δεν θα ειναι για παντα αρχηγος
τολμω να πω οτι εχουν αρχισει απο τωρα οι διεργασιες αντικαταστασης του
υπαρχει βεβαια και ο φοβος ή η περιπτωση διαλυσης του κομματος ..θα δουμε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Οκτ 2017, 16:32

Πασιφάη έγραψε:
nemo έγραψε:δεν λεω οτι δεν ξεκίνησαν ετσι σαν γερμανοφιλοι ή μαλλον ως θαυμαστες του ιδεωδες που εξεφραζε η συγκεκριμενη ιδεολογια
που σε πολλα ειναι μια αντιγραφη απο τα δικα μας
αλλα... η πλειοψηφια δηλαδη οσοι την ψηφιζουν δεν ειναι
και συνειδιασιακα εστω.. ειναι καλο που ειναι στην βουλη μια και θα ακολουθησουν
και αλλοι που δεν ειναι στον πυρηνα αυτου του κομματος που οπως θες πεστο

Εξακολουθούν να είναι, αν εξαιρέσεις μια μερίδα ανθρώπων που την είδαν σαν πολιτική σανίδα σωτηρίας. Εθνικοσοσιαλιστές στο έπακρον. Στα γραφεία τους έχουν τον Φύρερ, πρώτη μόστρα. Καυλώνουν με το Horst Wessel Lied. Κάνε μας τη χάρη ερασιτέχνη.

πασιφαη ολα τα κομματα διαμορφωνονται - πλην κκε - υπαρχουν ζυμωσεις και στην χα που ελπιζω να κατασταλαξουν
και να φερουν μαζικα τον κοσμο στο κομμα ...και δεν με αφορουν τα δυο τρια- ατομα αυτα και λογω ηλικιας θα αποχωρισουν
και το <εθνικοσοσιαλιστης> που γραφεις αν και ειναι νεωτεριστικος ορος
και που ο καθενας το συλλαμβάνει και με διαφορετικο νοημα δεν με χαλαει .... αυτα
..καθε ντουλαπι δεν κρυβει και ενα σκελετο λεω εγω..
ομως αν καποιος το πιστευει πολυ τοτε να μη ανοιγει τα ντουλαπια
ωστε να παραμενει και ασφαλης και μακρια απο καθε κινδυνο γουστα ειναι αυτα δεν σε υποχρεωνει κανεις να τα αλλαξεις
αλλα πιστευω οτι τα κομματα που μας κυβερνησαν εκαναν περισσοτερο κακο και ακομη και αν μας κυβερνουσε το κκε
με αυτο τουλαχιστον θα ειχαμε μια βαρια βιομηχανια και οποσδηποτε και αγροτικο εισοδημα αν παραμεναμε ζωντανοι βεβαια
και δεν μας εκτελουσαν με την πρωτη διαφωνια
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 28 Οκτ 2017, 16:33

nemo έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

δεν σε υποτιμω ουτε στο ελαχιστο

αλλα το θεωρω αυτονοητο μεσα απο τα τοσα ποστ.... καθαροι εννοω χωρις καμια ναζιστικη χροια ή σκια
και να εχουν ενα γενικευεμενο λογο και απαντωντας και στον νανδρο να πω οτι ο μιχολ δεν θα ειναι για παντα αρχηγος
τολμω να πω οτι εχουν αρχισει απο τωρα οι διεργασιες αντικαταστασης του
υπαρχει βεβαια και ο φοβος ή η περιπτωση διαλυσης του κομματος ..θα δουμε

Αυτό που λες, δεν υπάρχει. Η ''καθαρότητα'' είναι ναυάγιο. Άσε που δεν θεωρώ τίποτε αυτονόητο. Αν όντως πίστευα πως η χρυσή αυγή είναι πατριωτικό κόμμα, θα ήμουν στους κόλπους της, την άλλη στιγμή. Έχει όμως προϊστορία και αυτό δεν το περνάω έτσι απλά στο ντούκου. Γνωρίζω ανθρώπους και πράγματα, όπότε δεν πείθομαι για κανέναν λόγο.
Άσε που δεν υπάρχει περίπτωσις να δεχτώ τους νοσταλγούς όσων καπηλεύτηκαν σύμβολα προκειμένου να φέρουν εις πέρας το παρανοϊκό σκεπτικό τους. Ναι, έχω φίλους καλούς, που την στηρίζουν. Ναι, τους αγαπώ, μα έχω ''δυσανεξία '' σοβαρή. Αυτό συμβαίνει και στον αντίποδα. Τεσπα.
Γενική κουβέντα, σκοτίστηκα για τις διεργασίες και την αποπομπή Μιχαλολιάκου ή για τους δελφίνους που βγάζουνε γούστα.
Είμαι ένα βήμα μπροστά από σένα σε πληροφόρηση να ξέρεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Οκτ 2017, 16:40

Λαχουρένιος έγραψε:[
q

Aυτα τα παραμυθια μας τα λετε 5 χρονια

Στο 7% μεινατε και θα παραμεινετε για οσο το θελουν τα αφεντικα σας

οταν λεω αυξανομαστε εννοω με και σε βαθος οριζοντα ...σημασια εχουν οι αυξητικες τασεις του κινηματος

και αν ειχε και ενα πιο γενικευμένο λογο οπως το ανεφερες και εσυ ισως να παιρναμε και το πρωταθλημα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Οκτ 2017, 16:50

πασιφαη το ξαναλεω δεν με απασχολει και πολυ η χρυση αυγη γνωριζω και εγω πολλα
χαιρομαι το ξαναλεω οτι επιτελους ανοιξε για πρωτη φορα ο εθνικιστικος και ο πατριωτικος δρομος
και απορω που δεν το βλεπετε ασχετως αν ειστε μαζι ή εναντιον
και τα ευσημα θελω, δεν θελω, τα πιστώνεται η χα
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 28 Οκτ 2017, 17:06

nemo έγραψε:πασιφαη το ξαναλεω δεν με απασχολει και πολυ η χρυση αυγη γνωριζω και εγω πολλα
χαιρομαι το ξαναλεω οτι επιτελους ανοιξε για πρωτη φορα ο εθνικιστικος και ο πατριωτικος δρομος
και απορω που δεν το βλεπετε ασχετως αν ειστε μαζι ή εναντιον
και τα ευσημα θελω, δεν θελω, τα πιστώνεται η χα

Δεν γνωρίζεις όσα εγώ, δεν πιστώνεται τίποτα η χρυσή αυγή, ουτε υπάρχουν εύσημα για κάτι.
Νέμο, εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις.Καλησπέρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Οκτ 2017, 17:25

βρε πασιφαη τι καταλαβες; απλα σημερα το να δηλωσει περισσοτερος κοσμος εθνικιστης

ειναι απο μονο του μια ΤΕΡΑΣΤΊΑ νικη αναλογισου πριν χρονια κανενας δεν τολμουσε να πει κατι τετοιο

αυτο προσπαθω να πω σε τοσα ποστ σημερα υπαρχει κοσμος που δεν κωλωνει να πει σε αντι ναι αν θελετε ειμαι και ναζιστης και φασιστας και εθνικιστης και απο ολα που περιεχει ο μπαξες ...για αυτο λεω οτι ανοιξε τον δρομο που ελπιζω να καταληξει σε τσουναμι
αυτο το τελευταιο και απο μενα στο νημα της χα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”