Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Οκτ 2019, 01:04

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ακριβώς εκεί σταμάτησα να διαβάζω. Κι ακριβώς αυτό είναι που θες και το τονίζω τόσες μέρες.
Για αυτό είσαι ένας απατεώνας που το παίζει πατριώτης. Γιατί δεν σε ενδιαφέρει το μακεδονικό, αλλά όλο το θέμα σου είναι κομματικό. Έχεις μασκαρεψει τα κομματικά σου απωθημένα και συμπλέγματα με έναν ψευτοπατριωτισμό, λες και εμείς είμαστε το ίδιο χαπατα με εσένα και δεν βλέπουμε τι κάνεις.
Τέτοιο σίχαμα ακριβώς είσαι.
Φανερώθηκες επιτέλους.
Μου πείρε λίγο αλλά σε έκανα να το παραδεχθείς.
Περαστικά τώρα απατεωνάκο :LoL:

βρε φαισιστα αποφασισομεν και διατασομεν, διαβαζεις τι λεω ; αλλα οχι...επιασες τη μιση φραση και ως κιτρινιστης τα υπολοιπα τα εσβησες. Δεν εχει σημασια αν ολοι τους λενε μακεδονια σημασια εχει αν ΕΜΕΙΣ τους λεμε ή οχι. Φασιστακο μου διαλαξε αλλο επαγγελμα στις επομενες εκλογες θα ειναι μικρο το ποσοστο και δεν υπαρχουν λεφτα για τα τρολακια :P

Ότι κι αν γράφεις πλέον μου είναι αδιάφορο.
Επιβεβαίωσες αυτό που σου χρεώνα τόσες μέρες. End of story
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Οκτ 2019, 01:17

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:βρε φαισιστα αποφασισομεν και διατασομεν, διαβαζεις τι λεω ; αλλα οχι...επιασες τη μιση φραση και ως κιτρινιστης τα υπολοιπα τα εσβησες. Δεν εχει σημασια αν ολοι τους λενε μακεδονια σημασια εχει αν ΕΜΕΙΣ τους λεμε ή οχι. Φασιστακο μου διαλαξε αλλο επαγγελμα στις επομενες εκλογες θα ειναι μικρο το ποσοστο και δεν υπαρχουν λεφτα για τα τρολακια :P

history φιλε history......ουτε την ψηφο σας δεν θα βρειτε στις εκλογες απο τους ομογενεις.....προδοτες τελειωσατε, ειστε μονοι σας
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Οκτ 2019, 01:18

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

history φιλε history......ουτε την ψηφο σας δεν θα βρειτε στις εκλογες απο τους ομογενεις.....προδοτες τελειωσατε, ειστε μονοι σας

:LoL:
Θα σου απαντήσω μονολεκτικά στην διάλεκτό σου μήπως και καταλάβεις:
Μπεεεεεεε :giggle02: :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Οκτ 2019, 09:05

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:history φιλε history......ουτε την ψηφο σας δεν θα βρειτε στις εκλογες απο τους ομογενεις.....προδοτες τελειωσατε, ειστε μονοι σας

καρτερα στις επομενες εκλογες να δεις τι χαβαλε θα εχει. Εσυ συνεχισε να κανεις μπε και ασε ολους τους υπολοιπους να ψηφισουν υπερ και εσυ συνεχισε να κανει μπε.....με το μπεε θα μεινεις, συνεχισε ετσι. Οταν σου κοπει το μπε τα λεμε ξανα :D :D ανηκετε απο τωρα στο παρελθον θα εξαφανθιστειτε προδοτες πολιτικα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Οκτ 2019, 11:17

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

καρτερα στις επομενες εκλογες να δεις τι χαβαλε θα εχει. Εσυ συνεχισε να κανεις μπε και ασε ολους τους υπολοιπους να ψηφισουν υπερ και εσυ συνεχισε να κανει μπε.....με το μπεε θα μεινεις, συνεχισε ετσι. Οταν σου κοπει το μπε τα λεμε ξανα :D :D ανηκετε απο τωρα στο παρελθον θα εξαφανθιστειτε προδοτες πολιτικα

Μπε. Ότι και να γραφεις πλέον "Μπε"
Αντε να δώσεις τον αγώνα σου τώρα ώστε να ονομαστεί το γειτονικό κράτος σκέτο Mακεδονία κι όχι Βόρεια όπως συμφώνησαν μα τον Τσιπρα (τον προδοτη κατ εσένα το πρόβατο). Εξάλλου όπως δήλωσες πλέον δεν έχεις κανενα πρόβλημα να λέγονται Μακεδονία και να οικοιοποιούνται την αρχαία ιστορία.
Έλα γειά...εεεεε συγνωμη
Ελα μπε :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Οκτ 2019, 16:32

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Οκτ 2019, 17:37

ρε προδοτες, εκτος απο προδοτες ειστε και μπουταλαδες. Πως σαν την εφερε ετσι ο Κουλης, ολος ο κοσμος να τα χωνει σε εσας οτι ειστε προδοτες που φυσικα ειστε, ενω αυτος να την εχει γλιτωσει που και ο ιδιος του χαιρεται που προδοσατε την μακεδονια γιατι δεν θα πρεπει να το κανει αυτος και να του μεινει η ρετσινια . Πρεπει να το παραδεχτειτε πιαστηκατε μπουταλαδες κανονικοι ομως....
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Οκτ 2019, 19:31

pluton έγραψε:Εικόνα

Φυσικά και τους λέει βόρειο Μακεδόνες. Μέλος του αστικού κατεστημένου είναι, άρα πρέπει να λέει ότι είναι υποφερτό στα αφτιά.
Εσάς που σας επιασε μαλακες ο Κουλης, γιατί δεν σας αναφέρεις. Μάλλον προτιμάς κι εσύ το Makedonia από το Macedonia.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Οκτ 2019, 19:37

denplirono έγραψε:ρε προδοτες, εκτος απο προδοτες ειστε και μπουταλαδες. Πως σαν την εφερε ετσι ο Κουλης, ολος ο κοσμος να τα χωνει σε εσας οτι ειστε προδοτες που φυσικα ειστε, ενω αυτος να την εχει γλιτωσει που και ο ιδιος του χαιρεται που προδοσατε την μακεδονια γιατι δεν θα πρεπει να το κανει αυτος και να του μεινει η ρετσινια . Πρεπει να το παραδεχτειτε πιαστηκατε μπουταλαδες κανονικοι ομως....

Εσένα πως σε ξεφτίλισε κατεβάζοντας σε στον δρόμο 1 φορά και τώρα σε έχει κάνει να λες ότι δεν έχεις πρόβλημα να λέγεται Μακεδονία η γειτονική χώρα, πως σου την έφερε; Πως σε ρεζιλεψε έτσι;. Τώρα που λέει εσάς ολος ο κόσμος προδότες, ποσο μαλακές και πρόβατα σας έκανε ο Κουλης σου;
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Οκτ 2019, 00:08

Οι άνωθεν υπογεγραμμένοι ορκιζόμαστε ότι είδαμε στον ύπνο μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπόσχεται προεκλογικά ότι "θα ακυρώσει τη Συμφωνία με τα Σκόπια" και ότι το παραπάνω όνειρό μας αποτελεί αιώνια, απαρασάλευτη αλήθεια που μας δεσμεύει μέχρι το θάνατό μας, αρνούμενοι τη χρήση αποδείξεων ή λινκς για επιβεβαίωση των περιεχομένων στο κοινό μας όνειρο που είδαμε στον ύπνο μας.

Υπογραφές
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”