Χρυσή Αυγή

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Χρυσή Αυγή

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2017, 10:03

ενταξει το ειπαμε αυτο και θα μαθουν πως να συμπεριφερονται στα καναλια δωστους μια ευκαιρια
και εγω μια φορα θα τους ψηφισω ακομη μετα θελω να δω αποτελεσματα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Οκτ 2017, 10:08

Δεν ειναι συμπεριφορας αλλα πολιτικης στρατηγικης

Δεν ειναι χαζα μικρα παιδακια, συνειδητα κανουν ο,τι κανουν
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2017, 10:21

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειναι συμπεριφορας αλλα πολιτικης στρατηγικης

Δεν ειναι χαζα μικρα παιδακια, συνειδητα κανουν ο,τι κανουν

οχι σε ενα πραγμα ειμαι απολυτα σιγουρος εχουν στρατηγική μη ξεχνας οτι καταφεραν και μπηκαν στην βουλη
μια μικρη μειοψηφία μετρημενοι στα δαχτυλα ενος χεριου

εχουν στρατηγική ...δεν γνωριζω που θα τους οδηγησει ομως καθως βαδιζουν σε καινουργια μονοπατια
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Οκτ 2017, 10:26

Αυτο λεω οτι ειναι η στρατηγικη τους να ασχολουνται με ασχετα θεματα και οχι με το μνημονιο
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Οκτ 2017, 10:32

μια φορά ήταν ένας τσέλιγκας που είχε ένα μεγάλο κοπάδι πρόβατα. είχε και έναν βοσκό επικεφαλής και πεντέξι βοηθούς τσομπάνηδες που το βόσκαγαν με καμιά δεκαριά άγρια μαντρόσκυλα. μια μέρα τα πρόβατα διαμαρτυρήθηκαν ότι ο αρχιβοσκός τα ζορίζει και τα βόσκει σε κακοτράχαλα βοσκοτόπια. ας αλλάξω βοσκό σκέφτηκε ο τσέλιγκας μπας και ηρεμήσουν. αλλά και ο επόμενος αρχιβοσκός ήταν μια από τα ίδια. νέα αλλαγή αρχιβοσκού και ξανά μανά αλλαγή μέχρι που όλοι οι βοσκοί εναλλάξ εκτέλεσαν χρέη αρχιβοσκού, αλλά και πάλι τα πρόβατα ήταν δυσαρεστημένα αφού στην ουσία δεν άλλαζε κάτι, και απείλησαν ότι αν συνεχιστεί αυτό δε θα κατεβάζουν πλέον γάλα.
χέστηκε ο τσέλιγκας από το φόβο του. ρε σεις τους λέει, διαλέξτε για αρχιβοσκό ένα κριάρι από σας για να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα. τον πρώτο μήνα πήγαν όλα μια χαρά μέχρι που το κριάρι απέκτησε κι αυτό νοοτροπία αρχιβοσκού και άρχισε να ζορίζει πάλι και ακόμα χειρότερα τα πρόβατα που εκδήλωσαν μετά από αυτό επαναστατικές τάσεις.
ε δε γαμιόσαστε ρε αχάριστα πράματα λέει ο τσέλιγκας. τώρα θα καλοπεράσετε. και αμολάει μέσα στο κοπάδι τα μαντρόσκυλα που πλάκωσαν στις δαγκωνιές και τα κλωτσίδια τα φουκαριαρικα τα πρόβατα και σε δυο μέρες είχαν αποκαταστήσει την τάξη μέσα στο κοπάδι. και αφού αποκαταστάθηκε η τάξη και ξεφούσκωσε η επαναστατική φόρα του κοπαδιού ο τσέλιγκας επανέφερε στη θέση του τον αρχικό βοσκό για έναν νέο κύκλο κοινωνικής ειρήνης και συνεργασίας και πέρασαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα. :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2017, 10:46

και εγω αυτο σου λεω με διαφορετικα λογια και το δεν ξερω σημαινει οτι δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτη η στρατηγικη θα αποδωσει
δηλαδη τους δινω το αριστα στην στρατηγικη για την εισοδο στην βουλη αλλα στο μεσοδιαστημα αυτο κατι δεν μου αρεσει
αλλα και αν το σκεφτεις λιγακι καπως τους δικαιολογώ ξαφνικα απο τις μαχες στο δρομο να μπουν στην βουλη
δεν ειναι ευκολο διαχειρίσιμο για τον καθενα
εγω προτεινα να επικεντρωθουν πρωτα στα οικονομικα ισως να μην εχουν τους καταλληλους
για αυτο λεω και ξαναλεω για καινουργια ατομα που θα γνωριζουν το αντικειμενο αρκει να ανοιξουν οι πορτες
κατι που δεν συμβαινει το εμποδιζει ο μιχολ εχοντας το ξαναλεω και τα δικια τους οταν εχει τοσες πολλες προτασεις
πρεπει να προσεξει πολυ το ποιον τους αυτα με τα σοβαρα βαρεθηκα ας κανουμε και τα αστειακια μας απο δω και περα
εσυ με το ενδοξο κκε και εγω με την χα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2017, 11:10

Ρεκ_ _μας έγραψε:μια φορά ήταν ένας τσέλιγκας που είχε ένα μεγάλο κοπάδι πρόβατα. είχε και έναν βοσκό επικεφαλής και πεντέξι βοηθούς τσομπάνηδες που το βόσκαγαν με καμιά δεκαριά άγρια μαντρόσκυλα. μια μέρα τα πρόβατα διαμαρτυρήθηκαν ότι ο αρχιβοσκός τα ζορίζει και τα βόσκει σε κακοτράχαλα βοσκοτόπια. ας αλλάξω βοσκό σκέφτηκε ο τσέλιγκας μπας και ηρεμήσουν. αλλά και ο επόμενος αρχιβοσκός ήταν μια από τα ίδια. νέα αλλαγή αρχιβοσκού και ξανά μανά αλλαγή μέχρι που όλοι οι βοσκοί εναλλάξ εκτέλεσαν χρέη αρχιβοσκού, αλλά και πάλι τα πρόβατα ήταν δυσαρεστημένα αφού στην ουσία δεν άλλαζε κάτι, και απείλησαν ότι αν συνεχιστεί αυτό δε θα κατεβάζουν πλέον γάλα.
χέστηκε ο τσέλιγκας από το φόβο του. ρε σεις τους λέει, διαλέξτε για αρχιβοσκό ένα κριάρι από σας για να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα. τον πρώτο μήνα πήγαν όλα μια χαρά μέχρι που το κριάρι απέκτησε κι αυτό νοοτροπία αρχιβοσκού και άρχισε να ζορίζει πάλι και ακόμα χειρότερα τα πρόβατα που εκδήλωσαν μετά από αυτό επαναστατικές τάσεις.
ε δε γαμιόσαστε ρε αχάριστα πράματα λέει ο τσέλιγκας. τώρα θα καλοπεράσετε. και αμολάει μέσα στο κοπάδι τα μαντρόσκυλα που πλάκωσαν στις δαγκωνιές και τα κλωτσίδια τα φουκαριαρικα τα πρόβατα και σε δυο μέρες είχαν αποκαταστήσει την τάξη μέσα στο κοπάδι. και αφού αποκαταστάθηκε η τάξη και ξεφούσκωσε η επαναστατική φόρα του κοπαδιού ο τσέλιγκας επανέφερε στη θέση του τον αρχικό βοσκό για έναν νέο κύκλο κοινωνικής ειρήνης και συνεργασίας και πέρασαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα. :D :fico:

να ποια ειναι η διαφορα μας! αυτο που εγραψες το θεωρω παγκοσμια ιστορια πανω κατω αυτο συμβαινει
απο την απαρχη του κοσμου σε καθε γωνια του κοσμου και με μια οποιαδηποτε ιδεολογια...
εξαλλου το μαθαμε οταν διαβαζαμε ελ ιστορια και φιλοσοφια
εσυ τωρα φανταζομαι οτι το εγραψες εναντια της χα!!!! να γιατι εισαι κομμουνιστης και αρα ευκολοπιστος
και κακοθελητης των ελ αν εχω λαθος να μου το πεις ωστε να αναθεωρησω δεν τρεχει και τιποτα
ελπιζω ... δηλαδη θα χαρω να σφαλω και σημαινει επισης οτι δεν τρωμε φυκια για χαβιαρι
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Οκτ 2017, 11:49

ΕΣΧΩΣ ΣΥΝΑΙΛΥΝΕΣ :angry: :angry: :angry:

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 30 Οκτ 2017, 21:01

Δαιν αίχο λώγοια. Σοιγγκυνούμε ηδιέτερα. Εβίβα λατέρνες! :s_rofl
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Νοέμ 2017, 15:29

Μετά τις έντονες πιέσεις της Χρυσής Αυγής και παρά την κωλυσιεργία Σύριζα και τις σπασμωδικές ενέργειες της ΝΔ, ανοίγουν επιτέλους οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Γεωργιάδη-Βορίδη για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.
..............

Εικόνα

http://paspartoy.blogspot.gr/2017/10/blog-post_33.html

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”