Στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Re: Στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 23 Μαρ 2019, 17:41

pluton έγραψε:
jerdacuttup man έγραψε:Φίλε βαριέμαι την κολοκυθια, ειπαμε, στο ιδιο νομικο πλαισιο άλλος τον αφήνει τον πιτσιρικά κι άλλος τον παει μέσα.
κλωνος του γιαννοπουλου εισαι? εχει συμβει χιλιαδες φορες. οταν επιστρεψεις ελλάδα ρωτα να σου πουν, μην το συνεχιζεις.
Προφανώς κάποιος δεξιος μπατσος του στυλ "δεν πληρωνουν φόρους για την πατριδα μας" την μπουζουριασε.
Αριστερος ανθρωπος δεν κανει τετοια πραγματα. Αν επρεπε να στοιχιματισω καπου θα ηταν στο οτι ειναι καποιος πολύ νεαρος αστυνομικός που πηρε πολυ στα σοβαρά της εντολές κάποιου βαλτού διοικητή..

Οταν το σκορ στους απατεώνες ειναι 100-2 και οταν η πολιτική ειναι κατι που εδω και δεκαετίες υπαγορεύεται απο ξενα κεντρα με πρόθυμους δηθεν εγχωριους στα πιο νευραλγικά σημεία τοποθετημένους, τοτε συριζα μεχρι το τελος του κοσμου..
Λιγη αριστερωσύνη τουλαχιστον..

Δε μου λες ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ κάνει τέτοια;

Τώρα εξηγούνται όλα.
Τό στέλεχος των My Market που με φασιστικό τρόπο υποχρέωνε τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ να χαμογελούν επειδή πληρώνονται με 300 ευρώ το μήνα ενώ θα μπορούσαν να ήταν άνεργοι και να έπαιρναν 0 ευρώ το μήνα είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλίστρια της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ.!

https://www.facebook.com/plefsielefther ... =3&theater

ο κοσμος στα κομματα παρα πολλες φορες εγγραφεται για επαγγελματικους σκοπους.
Αριστερος ανθρωπος δεν κανει τετοια πραγματα.
Γιαλαντζι αριστερος, κανει ναι.
Χθες γεννήθηκες? να ζησεις..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2019, 17:42

jerdacuttup man έγραψε:Φίλε βαριέμαι την κολοκυθια, ειπαμε, στο ιδιο νομικο πλαισιο άλλος τον αφήνει τον πιτσιρικά κι άλλος τον παει μέσα.
κλωνος του γιαννοπουλου εισαι? εχει συμβει χιλιαδες φορες. οταν επιστρεψεις ελλάδα ρωτα να σου πουν, μην το συνεχιζεις.

Σε 15χρονο μιλαω? Το θεμα ειναι οτι τα ζητηματα πρεπει να αντιμετωπιζονται στο επιπεδο του νομου και οχι να αφηνονται στην ευχερεια του καθε μπατσου.

Υποτιθεται εισαι αριστερος τωρα εσυ? Οι ακροδεξιοι θελουν να ισχυει ο νομος του μπατσου οχι οι προοδευτικοι.
0 .

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 23 Μαρ 2019, 17:44

Λαχουρένιος έγραψε:

Σε 15χρονο μιλαω? Το θεμα ειναι οτι τα ζητηματα πρεπει να αντιμετωπιζονται στο επιπεδο του νομου και οχι να αφηνονται στην ευχερεια του καθε μπατσου.

Υποτιθεται εισαι αριστερος τωρα εσυ? Οι ακροδεξιοι θελουν να ισχυει ο νομος του μπατσου οχι οι προοδευτικοι.

Αν πιαναν τον γιο σου στην τουρκια με μπαφο θα ηθελες να περασει 20 χρονια φυλακη σε στυλ εξπρες του μεσονυχτιου επειδη αυτο λεει ο νομος ή θα έλεγες νταξει ξεκολλάτε παιδι ειναι?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2019, 17:45

jerdacuttup man έγραψε:
Αν πιαναν τον γιο σου στην τουρκια με μπαφο θα ηθελες να περασει 20 χρονια φυλακη σε στυλ εξπρες του μεσονυχτιου επειδη αυτο λεει ο νομος ή θα έλεγες νταξει ξεκολλάτε παιδι ειναι?

Θα τα βαζα με την τουρκικη κυβερνηση που εχει ηλιθιους νομους και οχι με τους μπατσους που τους συνελαβαν.

Ελεμενταρι Γουοτσον. Οι κυβερνησεις νομοθετουν οχι οι μπατσοι.
1 .

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 23 Μαρ 2019, 17:47

αρα θα δεχοσουν να παει φυλακη αδιαμαρτύρητα σωκρατη μου?
και μετα θα εκανε ς πολιτικο αγωνα?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2019, 17:48

jerdacuttup man έγραψε:αρα θα δεχοσουν να παει φυλακη αδιαμαρτύρητα σωκρατη μου?

Οχι αλλα τι σχεση εχει αυτο?

Συζηταμε για το ποιος εχει ευθυνη για τους νομους σε ενα κρατος οχι για υποθετικα σεναρια του τι θα εκανα αν ειχα γιο που θα επινε φουντα στην Τουρκια.

Προσπαθησε να μεινεις στο σημερα.
1 .

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 23 Μαρ 2019, 18:01

Λαχουρένιος έγραψε:
jerdacuttup man έγραψε:αρα θα δεχοσουν να παει φυλακη αδιαμαρτύρητα σωκρατη μου?

Οχι αλλα τι σχεση εχει αυτο?

Συζηταμε για το ποιος εχει ευθυνη για τους νομους σε ενα κρατος οχι για υποθετικα σεναρια του τι θα εκανα αν ειχα γιο που θα επινε φουντα στην Τουρκια.

Προσπαθησε να μεινεις στο σημερα.

(προσποιείσαι οτι) Δεν καταλαβαινεις τι λεω.
Καθε νομος εχει εναν λόγο ύπαρξης (λεμε και καμια μαλακια) .
Πολλοί νόμοι δεν εφαρμόζονται ποτε, για διάφορους λόγους.
δε συζηταμε ποιος εχει την ευθυνη για τους νομους προφανώς. εκει θες εσυ να παει η κουβεντα.
ασ πουμε οτι εληξε αυτο, την ευθυνη την εχει το κρατος.
Η συζητηση που προσπαθω να κανω εχει να κανει με την ελαστικοτητα στην επιβολή.
Η ελαστικοτητα ειναι αυτο που λεμε απο 0 εως 10 χρονια πχ. Το καταλαβαμε ολα τα τρολάκια? μπραβο
Παρακατω λοιπον.
Το παραεμποριο ειναι κατι που, ας πουμε, δεχομαστε οτι δεν πρεπει να συμβαίνει.
Αυτο τι σημαινει οτι θα βαλουμε αυριο καμμια 50.000 φυλακή?
Ή οτι δεχομαστε το παραεμπόριο.
Σ αυτη την ασυμβατότητα πραγματικοτητας και νομων υπεισέρχεται ο ανθρωπινος παραγοντας.

ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΕ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Μαρ 2019, 18:03

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΕ

Την απρεπή συμπεριφορά αστυνομικού προς της 90χρονη Σουζάνα Ηλιάδου, κατά τη διαδικασία της δακτυλοσκόπησης, καταγράφει βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο καταγράφεται ο αστυνομικός να ζητά από την ηλικιωμένη να έχει χαλαρά τα χέρια της για τη δακτυλοσκόπηση, κάτι που η ίδια, τρομαγμένη και σε κατάσταση σοκ, δεν δείχνει να κατανοεί.

«Είσαι η δεύτερη που μου κάνει τέτοιο πράγμα στα 15 χρόνια», «ε ρε π@στη, δεν το πιστεύω, μην το κάνεις αυτό», είναι κάποιες από τις εκφράσεις του αστυνομικού.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα ανέφερε το πρωί του Σαββάτου στον ραδιοσταθμό Θέμα 104.6 ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης, η ΕΔΕ που διατάχτηκε για την υπόθεση δεν αφορά την σύλληψη της ηλικιωμένης αλλά την καταγραφή των όσων έλαβαν χώρα εντός του Αστυνομικού Τμήματος. Μάλιστα ο κ. Τσαϊρίδης ανέφερε ότι «σε καμία περίπτωση δεν κατηγορούνται οι συνάδελφοί μου ότι έπραξαν λάθος κατά την εκτέλεση του καθήκοντος». «Εσείς μου λέτε για την εικόνα αλλά από εκεί και πέρα οφείλουμε να σκεφτούμε τους συναδέλφους που ενεργούν κατόπιν εντολής και καταγγελιών», είπε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης συμπλήρωσε πως «δεν είναι λίγες οι φορές που κάθονται αυτοί που καταγγέλλουν και όταν οι συνάδελφοι κάνουν απλά παρατηρήσεις τότε βρίσκονται υπόλογοι». Ερωτηθείς για το αν ήταν σωστό η 90χρονη να μείνει επί 12 ώρες στο αστυνομικό τμήμα μόνο με λίγο νερό ο κ. Τσαϊρίδης απάντησε ότι «ειδικά στις αστυνομικές υπηρεσίες οι αστυνομικοί τους κρατούμενους, τους προσωρινά κρατούμενους ή όσους προσαγάγονται προσπαθούν να τους έχουν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Δεν βάζουμε τους ανθρώπους σε ένα κελί και αδιαφορούμε για τις συνθήκες που υπάρχουν».

http://www.topontiki.gr/article/315484/ ... 6M.twitter
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2019, 18:08

jerdacuttup man έγραψε:(προσποιείσαι οτι) Δεν καταλαβαινεις τι λεω.
Καθε νομος εχει εναν λόγο ύπαρξης (λεμε και καμια μαλακια) .
Πολλοί νόμοι δεν εφαρμόζονται ποτε, για διάφορους λόγους.
δε συζηταμε ποιος εχει την ευθηνη για τους νομους προφανώς. εκει θες εσυ να παει η κουβεντα.

Mα εκει το νοημα γιατι απο εκει ξεκινανε ολα. Αλλα εσυ δε θες να συζητηθει αυτο γιατι τωρα κυβερνα το κομμα σου. Οταν ξαναγινει κυβερνηση η ΝΔουλα θα σκουζεις για τους κακους δεξιους νομους, οπως εσκουζες για τον Καραμανλη το 2008.

Η συζητηση που προσπαθω να κανω εχει να κανει με την ελαστικοτητα στην επιβολή.
Η ελαστικοτητα ειναι αυτο που λεμε απο 0 εως 10 χρονια πχ. Το καταλαβαμε ολα τα τρολάκια? μπραβο

Το υψος της ποινης το καθοριζουν τα δικαστηρια με βαση τα ορια που καθοριζει (μαντεψε παλι ποιος...) ο νομος. Κουφο ε?
Σιγουρα δεν το καθοριζουν οι μπατσοι, γιατι για τους μπατσους μου ελεγες τοση ωρα

ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΕ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΝΑΤΕ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Αμα σε καιει τοσο πολυ η γιαγια, να εισηγηθεις στον ΣΥΡΙΖΑ να της δωσει αδεια και γενικα να χαλαρωσει τα κριτηρια των αδειων. Ο μπατσος ειναι οσο μαλακας του επιτρεπεις να ειναι.

Απο κροκοδειλια δακρυα χορτασαμε, δεν ειστε πια κυβερνηση να την σκαπουλαρετε με μελοδραματικες δηλωσεις. Αν ειχε συμβει αυτο το σκηνικο επι Κουλη θα ησουν στα καγκελα και θα κατηγορουσες τους αναλγητους δεξιους.

Οπως τοτε που σκουζατε με τις αυτοκτονιες και τα μαγκαλια και τωρα σε αντιστοιχα περιστατικα κανετε τους μουγκοθοδωρους για να μην χασει ψηφαλακια το αφεντικο σας. Ευαισθητοι αριστερουληδες μου εσεις!
1 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 23 Μαρ 2019, 18:12

Πάντως το μεγαλύτερο μέρος των κρατικών υπαλλήλων δεν είναι συριζα παρά τα όσα λέγουν διάφοροι περίεργοι τύποι...ειδικά στα σώματα ασφαλείας και από το μικρό μου πέρασμα εκεί,παρατήρησα ότι και αριστερός αν είναι ο άλλος κρύβεται γιατί πέφτει σε άτυπη δυσμένεια από τους συναδέλφους του.Και σε άλλες θέσεις στο κράτος ισχύει αυτό,ειδικά όμως σε κάτι αστυνομίες για παράδειγμα είναι πιο έντονο.Για παράδειγμα ήταν ένας βαθμοφόρος που ήταν άθεος ο τύπος και συζητούσαμε για τα θρησκευτικά.Εγώ άθεος δεν είμαι,ήταν όμως ο διευθυντής της υπηρεσίας εντός της οποίας μιλούσαμε και ο συνομιλητής μου μόλις έπαψα να μιλάω σαν να είμαστε στην υπόγα κατάδικοι,μου λέει μίλα πιο σιγά.Αυτά για να καταλάβει κανείς πόσο παπάτζα είναι κάτι δημοσκοπήσεις που και καλά ο κόσμος έχει κορώνα στο κεφάλι του κάτι θεσμούς όπως εκκλησία-στρατός και άλλα κουφά που ακούμε.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”