Αρίστος έγραψε:50% θα εχει ο ΣΥΡΙΖΑ την επομενη φορα.
Το 2015 κερδισα εγω, το 2018 εσυ, το 2020 παλι εγω.
Λιγο λες, 150% θα εχετε. Το ζητημα ειναι γιατι πανηγυριζε η εφημεριδα σας οτι τα μνημονια τελειωσαν ενω μετα απο λιγες μερες μας φερατε τριτο?

Αρίστος έγραψε:50% θα εχει ο ΣΥΡΙΖΑ την επομενη φορα.
Το 2015 κερδισα εγω, το 2018 εσυ, το 2020 παλι εγω.

Αρίστος έγραψε:Το δημοψηφισμα ηταν η μπλοφα για να παρει η Ελλαδα την ελαφρυνση.
Εξαιτιας της ελαφρυνσης βγηκαμε απο τα μνημονια και πεσαν οι αποδοσεις των ομολογων.
Δυστυχως ο λαος δεν εχει κανει αυτες τις συνεπαγωγες.

Αρίστος έγραψε:Το δημοψηφισμα ηταν η μπλοφα για να παρει η Ελλαδα την ελαφρυνση.
Εξαιτιας της ελαφρυνσης βγηκαμε απο τα μνημονια και πεσαν οι αποδοσεις των ομολογων.
Αλλα για ποιες συνεπαγωγες μιλαμε.
Εδω οι περισσοτεροι ελληνες ΑΓΝΟΟΥΝ οτι τον Ιουνιο του 2018 εγινε ελαφρυνση χρεους ισοδυναμη με 50 δις.
Οτι δεν παιζουν τα καναλια ειναι σαν να μην εγινε.
.

Αρίστος έγραψε:Εδω οι περισσοτεροι ελληνες ΑΓΝΟΟΥΝ οτι τον Ιουνιο του 2018 εγινε ελαφρυνση χρεους ισοδυναμη με 50 δις.
.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Το δημοψηφισμα ηταν η μπλοφα για να παρει η Ελλαδα την ελαφρυνση.
Ποια μπλοφα και τι συνεπαγωγες? Εσεις λεγατε οτι το ΟΧΙ σημαινει τελος των μνημονιων οχι τριτο μνημονιο. Εσυ ο ιδιος ελεγες τοτε οτι εγινε πολιτειακη εκτροπη και ο Τσιπρας τα πουλησε ολα.
Εκ των υστερων πατε να δικαιολογησετε την κοροιδια. Η μονη μπλοφα που παιχτηκε ηταν κατα του ελληνικου λαου.

Αρίστος έγραψε:Στις 5 Ιουλιου εγινε το δημοψηφισμα. Στις 12 Ιουλιου δεσμευθηκαν εγγραφως στο τριτο μνημονιο οι δανειστες για ελαφρυνση χρεους.

Αρίστος έγραψε:απο την αλλη χαος θα ειχαμε και με το νεο μνημονιο ακομη κι αν δεν ερχοταν αμεσα, σε ενα δυο χρονια θα ειχε κατσει τελειως η αγορα και θα ειχε απογειωθει η ανεργια...
απλα μεταξυ δυο πολυ δυσαρεστων καταρευσεων προτιμοτερη αυτη που κανεις κουμαντο εσυ στον τοπο σου γιατι αν κανει κουμαντο μια Τροικα μπορει και να σου παρουν το οικοπεδο για ενα κομματι ψωμι...

Αρίστος έγραψε:Και λιγες μερες μετα το 40% σκεφτηκε ωριμοτερα και ξαναψηφισε ΣΥΡΙΖΑ και ANΕΛ