βρε σεις !!! σκεφτειτε παραπανω απο οσα σας λεει το μυαλο σας για κατι
πχ μετα τον θανατο του γρηγοροπουλου που ειχαμε την αυθορμητη εξέγερση στην αθηνα
αν ειχε βγει η αστυνομια και λιγος ο στρατος ή και τα ματ δεν θα υπηρχαν νεκροι;
απο ολες τις πλευρες; ακομη και θυματα απο αδεσποτες σφαιρες ;
ας υποθεσουμε κατι το οποιο ειναι σιγουρο οτι θα ειχε συμβει πχ σε μια συμπλοκη μεταξυ
κουκουλοφορων που θα λήστευαν ενα καταστημα και ειχαμε εναν νεκρο
αυτος ο νεκρος θα χαρακτηριζοταν κακοποιος; ή αθωο θυμα της αστυνομιας;
που θα ειχε βγει στους δρομους για διαμαρτυρια ;
ντιπ χαζοι ειστε που νομιζετε οτι σε μια εξεγερση υπαρχουν κανονες που τους ακολουθουν
οι εμπλεκομενοι; οι παντες μπορουν να γινουν θυτες και θυματα
αλλα να φτασουμε σε σημειο που να λεμε οτι εδωσε διαταγη η χουντα να κτυπανε
στον ψαχνο και ολως τυχαιως οι περισσοτεροι θανατοι να ειναι απο αδεσποτες
σφαιρες και σε απιθανα σημεια με ξεπερναει εξαλλου το ιδιο και χειροτερο εγινε
και στην ουκρανια με την ροζ εξεργεση που εχουμε μαρτυριες απο την δραση μυστικων
πρακτορων....εκει συνεβηκε και το αναποδο κτυπηθηκαν αστυνομικοι απο πρακτορες
για να προκαλεσουν την αντιδραση των αστυνομικων πανω στο πληθος
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πιστεψουμε ντε και καλα κατι που θα ειπωθεί απο μια πλευρα
ή απο την αλλη;
Η αντίσταση στη χούντα και το Πολυτεχνείο
-
nemo
- Supreme poster

Re: Η αντίσταση στη χούντα και το Πολυτεχνείο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Παλι σουρωμενος γραφει αυτοςMαζι με την πορτα φαγανε και 35 ατομα αλλα αυτα δεν τα ξερει το σταγονιδιο
Ονόματα, τώρα ονόματα.
Υπήρξε μια κοπέλα Ρηγοπούλου νομίζω ότι λέγεται, η οποία ήταν μακριά αλλά ένα σίδερο την χτύπησε στα πόδια, αυτό και τέλος.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:
μεχρι εκει που διαβαζα αναφερει απο τυχαιους πυροβολισμους
μεγαλος αριθμος για τυχαιους θανατους και πολυ μικρος αριθμος αν ηθελαν πραγματι να
σκοτωσουν
Δεν ξερω τι σκατα κουβαλουσαν στο κεφαλι τους και σκοτωσαν τοσο κοσμο. Το ζητημα ομως ειναι οτι οντως σκοτωθηκαν ανθρωποι.
Γιατί δεν πας να ρωτήσεις τον Μπρέζνιεφ γιατί σκότωνε στην Πράγα, τον Χρουστσόφ γιατί σκότωνε στην Βουδαπέστη, τον Χόνεκερ γιατί σκότωνε στο τείχος του Βερολίνου.
Στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανένας, μετά υπήρξαν προβοκάτορες που επιδίωκαν πράγματα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

nemo έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE ... E%BF%CF%85
Εδω αναφερονται αναλυτικα οι νεκροι και τα αιτια θανατου.
μεχρι εκει που διαβαζα αναφερει απο τυχαιους πυροβολισμους
μεγαλος αριθμος για τυχαιους θανατους και πολυ μικρος αριθμος αν ηθελαν πραγματι να
σκοτωσουν
Πρέπει να διαβάσεις τις πρώτες λίστες νεκρών, έτρεχαν οι ερυθροφρουροι στα ληξιαρχεία και από καρκίνο να πεθάνεις ήρωα του Πολυτεχνείου σε βάφτιζαν. Την Ηλενια την έψαχνε η αυγή.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αν ειχαμε χουντα ακομη το κκε θα εκανε επανασταση για τα ανοιχτα συνορα
για το πουλημα του ονοματος της μακεδονιας
για την υποταγη του πολιτικων στους γερμανους και στους αμερικανους
για τα χαλια της παιδειας της οικονομιας της πορνειας των γκει των των των και κλπ κλπ
βλεπουμε τιποτα απο αυτα σημερα; για αυτο σκεφτειτε καλα τι ειναι αυτο που εξαπτει τα συναισθηματα και τι τα αποβλακωνει οι σημερινοι αριστεροι ειναι πιο βλαμμενοι
οπως και αντιστοιχα σε ολους τους χωρους -αυτοι κατι παραπανω απο ολους
γιατι εκμεταλλευονται το παρελθον εκ προοιμιου και το νιωθω ντροπη για οσους πεθαναν
για ενα καλυτερο κοσμο
για το πουλημα του ονοματος της μακεδονιας
για την υποταγη του πολιτικων στους γερμανους και στους αμερικανους
για τα χαλια της παιδειας της οικονομιας της πορνειας των γκει των των των και κλπ κλπ
βλεπουμε τιποτα απο αυτα σημερα; για αυτο σκεφτειτε καλα τι ειναι αυτο που εξαπτει τα συναισθηματα και τι τα αποβλακωνει οι σημερινοι αριστεροι ειναι πιο βλαμμενοι
οπως και αντιστοιχα σε ολους τους χωρους -αυτοι κατι παραπανω απο ολους
γιατι εκμεταλλευονται το παρελθον εκ προοιμιου και το νιωθω ντροπη για οσους πεθαναν
για ενα καλυτερο κοσμο
0 .
-
nemo
- Supreme poster

δεν βλεπω ενα μηνυμα που εστειλα και θα το ξαναγραψω εγω δεν πιστευω οτι ολα
τα θυματα ηταν απο προβοκατσια ασφαλως και υπηρξαν θυματα απο ανικανοτητα
και απο υπερβάλλων ζηλο με τιποτα ομως δεν πιστευω οτι η χουντα ηθελε νεκρους
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Ο δήμαρχος Ζωγράφου, Δημήτρης Μπέης, πρότεινε την ανασκαφή της βορειοανατολικής πλευράς του νεκροταφείου Ζωγράφου, προκειμένου να ανακαλυφθούν οι ομαδικοί τάφοι των νεκρων του Πολυτεχνείου.
Ποτέ δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα.
Επιτέλους πρέπει να ανακαλυφθούν οι ομαδικοί τάφοι.
Ποτέ δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα.
Επιτέλους πρέπει να ανακαλυφθούν οι ομαδικοί τάφοι.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Ονόματα, τώρα ονόματα.
Υπήρξε μια κοπέλα Ρηγοπούλου νομίζω ότι λέγεται, η οποία ήταν μακριά αλλά ένα σίδερο την χτύπησε στα πόδια, αυτό και τέλος.
Μεχρι και παιδι 5,5 χρονων σκοτωσατε.
pluton έγραψε:Γιατί δεν πας να ρωτήσεις τον Μπρέζνιεφ γιατί σκότωνε στην Πράγα, τον Χρουστσόφ γιατί σκότωνε στην Βουδαπέστη, τον Χόνεκερ γιατί σκότωνε στο τείχος του Βερολίνου.
Στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανένας, μετά υπήρξαν προβοκάτορες που επιδίωκαν πράγματα.
Γιατι το θεμα ναζιαρη αφορα την χουντα και οχι τον Μεγαλεκο ή τον Ναπολεοντα. Η γνωστη σου τακτικη να πετας την μπαλα στην εξεδρα με το να επικαλεισαι ασχετα ζητηματα και προσωπα ειναι χιλιοπαιγμενη. Δεν πιανει πια και εκτιθεσαι.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:δεν βλεπω ενα μηνυμα που εστειλα και θα το ξαναγραψω εγω δεν πιστευω οτι ολα
Αν δεν ηθελε τοτε γιατι πυροβολουσε στο ψαχνο?

0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Ονόματα, τώρα ονόματα.
Μεχρι και παιδι 5,5 χρονων σκοτωσατε.pluton έγραψε:Γιατί δεν πας να ρωτήσεις τον Μπρέζνιεφ γιατί σκότωνε στην Πράγα, τον Χρουστσόφ γιατί σκότωνε στην Βουδαπέστη, τον Χόνεκερ γιατί σκότωνε στο τείχος του Βερολίνου.
Γιατι το θεμα ναζιαρη αφορα την χουντα και οχι τον Μεγαλεκο ή τον Ναπολεοντα. Η γνωστη σου τακτικη να πετας την μπαλα στην εξεδρα με το να επικαλεισαι ασχετα ζητηματα και προσωπα ειναι χιλιοπαιγμενη. Δεν πιανει πια και εκτιθεσαι.
Aυτοι οι 35 που λες
Παλι σουρωμενος γραφει αυτοςMαζι με την πορτα φαγανε και 35 ατομα αλλα αυτα δεν τα ξερει το σταγονιδιο
Συμπεριλαμβάνει και την Ηλενια η αυτή είναι σε άλλο ομαδικό τάφο;
0 .
Mαζι με την πορτα φαγανε και 35 ατομα αλλα αυτα δεν τα ξερει το σταγονιδιο