αμα δεν πάρει τη μία του ο κούλης....τίποτα δεν γίνεται

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: αμα δεν πάρει τη μία του ο κούλης....τίποτα δεν γίνεται

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Νοέμ 2023, 19:15

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ευκολόπιστε Άδμιν, αυτά είναι φάση υπερκάρ πανόπουλος, όταν ακούς να πουλιέται ελλημπανισμός της σειράς απο πανεροκάλαθα, ξέρεις.

Έχει κλείσει τίποτα συμφωνίες με ξένες εταιρείες ο Πανόπουλος, έστω και για την παραγωγη εξαρτημάτων αυτοκινήτων ή κάτι άλλο σχετικό, και δεν το ξέρω; Έχει παράξει έστω κάτι που να έγινε εμπορική επιτυχία;
Καμία σχέση λοιπόν. :yesyes: :pardon:

Ο μόνος ελ αυτοκινητάκιας που κάτι έχει κάνει στο θέμα της εκμετάλλευσης εφευρέσεων του (κι αυτός όχι και πολλά) είναι ο Κορρές. :pardon:

Από εκεί και πέρα, όλοι αυτοί βλέπουν τη σκόνη του Συγχρωβάτη Ρίματς που και δικά του αυτοκίνητα παράγει και πουλάει σε όλο τον κόσμο και κατασκευάζει τμήματα ή εξαρτήματα για άλλες εταιρείες. :smoke06:

Kαι ο Πανό έχει περγαμηνές, πχ πρωτάθλημα τιούνιγκ στην αραπιά. Το πρόβλημα είναι ότι παρουσιάζει εξαρτήματα ξένων εταιριών ως δικά του, και πουλάει παπά για υπερκάρ, πατώντας πάνω στο πρωτάθλημα τιούνιγκ για legitimacy. Λες, δεν μπορεί, αφού πρωτάθλημα, τι, δεν μπορεί να έχει 10 ΕΛΛΗΝΕΣ που πιάνουν για 1000 ξένους, να παράγει σε 3Δ εκτπωτές πιστόνια και μπιέλες και να έχει ένα υπερκάρ;

Kάτι αντίστοιχο έχουμε κι εδώ. Απο την μία πουλάμε μπανάλ μηχανές, αλλά έχουμε και κάτι τεκ ντεμονστρέητορ απο τα λίντλ και αφήνουμε να αιωρείται ότι πουλάμε υπερόπλα στις ΗΠΑ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Νοέμ 2023, 19:19

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:
Έχει κλείσει τίποτα συμφωνίες με ξένες εταιρείες ο Πανόπουλος, έστω και για την παραγωγη εξαρτημάτων αυτοκινήτων ή κάτι άλλο σχετικό, και δεν το ξέρω; Έχει παράξει έστω κάτι που να έγινε εμπορική επιτυχία;
Καμία σχέση λοιπόν. :yesyes: :pardon:

Ο μόνος ελ αυτοκινητάκιας που κάτι έχει κάνει στο θέμα της εκμετάλλευσης εφευρέσεων του (κι αυτός όχι και πολλά) είναι ο Κορρές. :pardon:

Από εκεί και πέρα, όλοι αυτοί βλέπουν τη σκόνη του Συγχρωβάτη Ρίματς που και δικά του αυτοκίνητα παράγει και πουλάει σε όλο τον κόσμο και κατασκευάζει τμήματα ή εξαρτήματα για άλλες εταιρείες. :smoke06:

Kαι ο Πανό έχει περγαμηνές, πχ πρωτάθλημα τιούνιγκ στην αραπιά. Το πρόβλημα είναι ότι παρουσιάζει εξαρτήματα ξένων εταιριών ως δικά του, και πουλάει παπά για υπερκάρ, πατώντας πάνω στο πρωτάθλημα τιούνιγκ για legitimacy. Λες, δεν μπορεί, αφού πρωτάθλημα, τι, δεν μπορεί να έχει 10 ΕΛΛΗΝΕΣ που πιάνουν για 1000 ξένους, να παράγει σε 3Δ εκτπωτές πιστόνια και μπιέλες και να έχει ένα υπερκάρ;

Εγώ δεν μίλησα για πρωταθλήματα ή εκθέσεις και πύρινα άρθρα.
Εγώ σου λέω για εμπορικές συμφωνίες και για εφευρέσεις.
Έχει κάτι τέτοιο να επιδείξει ο Πανόπουλος;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Νοέμ 2023, 19:21

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Kαι ο Πανό έχει περγαμηνές, πχ πρωτάθλημα τιούνιγκ στην αραπιά. Το πρόβλημα είναι ότι παρουσιάζει εξαρτήματα ξένων εταιριών ως δικά του, και πουλάει παπά για υπερκάρ, πατώντας πάνω στο πρωτάθλημα τιούνιγκ για legitimacy. Λες, δεν μπορεί, αφού πρωτάθλημα, τι, δεν μπορεί να έχει 10 ΕΛΛΗΝΕΣ που πιάνουν για 1000 ξένους, να παράγει σε 3Δ εκτπωτές πιστόνια και μπιέλες και να έχει ένα υπερκάρ;

Εγώ δεν μίλησα για πρωταθλήματα ή εκθέσεις και πύρινα άρθρα.
Εγώ σου λέω για εμπορικές συμφωνίες και για εφευρέσεις.
Έχει κάτι τέτοιο να επιδείξει ο Πανόπουλος;

Ποιές εμπορικές συμφωνίες και ποιές εφευρέσεις; Μπορείς να μου δείξεις τα συγκεκριμένα συστήματα που αγόρασαν στις ΗΠΑ;
Ξέρουμε ότι κάτι αγόρασαν. Τι; Απ ότι φαίνεται εκείνο τον κυλιόμενο διάδρομο για καταστροφή πυρομαχικών, επειδή τον βρήκαν κοψοχρονιά απο τον 3ο κόσμο με τα ανάλογα μεροκάματα.

Τα ασημικά πουλάει η εταιρία. Αν είχε κάποια τεχνολογία άξιας λόγου, θα πετούσε. Θα είχε παχιά συμβόλαια, επενδυτές, επέκταση, κοκ.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Νοέμ 2023, 19:27

Δεν είμαι εγώ μέσα στην εταιρεία για να έχω πρόχειρες όλες τις συμφωνίες που έχει κλείσει.
Σου έβαλα τα στοιχεία μίας που έχει δημοσιευτεί από το αρμόδιο υπουργείο των ΗΠΑ και σου έβαλα και άρθρο που μιλάει για συνεργασίες που έχει με άλλες εταιρείες.

Σειρά σου τώρα να μας φέρεις κάτι αντίστοιχο για τον Πανόπουλο, τον οποίο μας τον παρουσίασες ως κάτι αντίστοιχο της Soukos.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Νοέμ 2023, 19:41

Adminović έγραψε:Δεν είμαι εγώ μέσα στην εταιρεία για να έχω πρόχειρες όλες τις συμφωνίες που έχει κλείσει.
Σου έβαλα τα στοιχεία μίας που έχει δημοσιευτεί από το αρμόδιο υπουργείο των ΗΠΑ και σου έβαλα και άρθρο που μιλάει για συνεργασίες που έχει με άλλες εταιρείες.

Σειρά σου τώρα να μας φέρεις κάτι αντίστοιχο για τον Πανόπουλο, τον οποίο μας τον παρουσίασες ως κάτι αντίστοιχο της Soukos.

Είδαμε ότι στις ΗΠΑ έχουν αγοράσει κάτι. Αυτό δεν σημαίνει κάτι άλλο πέρα απο ακριβώς αυτό. Τα δημοσιεύματα του τύπου αναφέρουν σχετικά ένα σύστημα που καταστρέφει πυρομαχικά, και κάτι αντιαρματικές γρίλιες. Αυτό στο ΟΡ, είναι παπάς. Δεν αποτελεί κάποιο καινοτόμο όχημα (ένα βαμένο αποσυρμένο στρατιωτικό όχημα άλλου κατασκευστή είναι), ούτε σύστημα λέηζερ ιδίας κατασκευής που κάνει κάτι το διαφορετικό απ ότι κάνουν άλλα της σειράς (ένα of-the-shelf υποσύστημα είναι), και δεν έχει πουληθεί στις ΗΠΑ ή αλλού. Επίσης είδαμε, ότι η εταιρία πουλάει τα ασημικά της, δηλαδή ότι αυτά που παράγει και πουλάει, δεν μπορούν να την κρατήσουν στη ζωή. Γκρηκ Πόνυ είναι η φάση.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Νοέμ 2023, 20:36

Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το σύστημα που παρουσιάζεται στο ΟΡ και το οποίο σίγουρα είναι σχετικά πρόσφατο και πιθανόν μη επαρκώς δοκιμασμένο/αξιολογημένο.

Εγώ αναφέρθηκα στο προφίλ της επιχείρησης, που έχει κλείσει συμφωνίες για διάφορα άλλα συστήματα και καινοτομίες της με ξένες εταιρείες και κρατικούς οργανισμούς.

Μας είπες ότι είναι κάτι αντίστοιχο του supercar που σχεδίασε ο Πανόπουλος, χωρίς βέβαια να μπορείς να βρεις για τον Πανόπουλο έστω και μια ανάλογη συμφωνία που να έκλεισε ποτέ έστω και για την παραγωγή ενός απλού εξαρτήματος.
Συνεπώς, ουδεμία σύγκριση μπορεί να υπάρξει της επιχείρησης του Σούκου με τον Πανόπουλο. :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Αύγ 2025, 22:00

https://www.eauction.gr/Auction/Details ... 02dgd05c03

Τον έφαγε ο Κούλης :dunno:

Έχουμε όμως ακόμη Πανόπουλο. Χάος υπεραυτοκίνητο τελικά μπορεί αν μην έβγαλε, αλλά τώρα βγάζει και αυτός υπερόπλα

0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”