Κάπου πήρε το μάτι μου σε κάποια πληρωμένη δημοσκόπηση ένα 7,7% υπέρ του ΚΚΕ χωρίς εμείς να έχουμε δώσει φράγκο.
Παίζει;

Ραν ταν πλαν έγραψε:Επί τη ευκαιρία.
Κάπου πήρε το μάτι μου σε κάποια πληρωμένη δημοσκόπηση ένα 7,7% υπέρ του ΚΚΕ χωρίς εμείς να έχουμε δώσει φράγκο.![]()
Παίζει;

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:vallon
λέω να φτιάξω ένα αντιτοπικ ότι η νουδουλα [b]τσιμέντωσε 15%
Μπλε καραβι ερχεται και κανει πλατσα πλουτσα
Στις εκλογες παλι θα φας μεγαλη πουτσα
.gif)

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Μπλε καραβι ερχεται και κανει πλατσα πλουτσα
Στις εκλογες παλι θα φας μεγαλη πουτσα

Ραν ταν πλαν έγραψε:Επί τη ευκαιρία.
Κάπου πήρε το μάτι μου σε κάποια πληρωμένη δημοσκόπηση ένα 7,7% υπέρ του ΚΚΕ χωρίς εμείς να έχουμε δώσει φράγκο.![]()
Παίζει;

Ραν ταν πλαν έγραψε:Έλεος γιατί;
Επειδή το ΚΚΕ δε χρησιμοποιεί τεχνικές λάιφ στάιλ και φωτό του κώλου της Τούνη στην προσέγγιση ψηφοφόρων όπως κάνουν όλα τα αστικά κόμματα και ασκεί πολιτική επί της ουσίας;
Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ότι η πολιτική ουσίας είναι δύσκολα αποδεκτή από την πλειοψηφία;
Μια πλειοψηφία που επηρεασμένη από το χαζοχαρουμενέ πολιτικό στυλ που προβάλουν τα αστικά κόμματα (για να κερδίσουν προσωρινά εκείνο το μέρος του εκλογικού σώματος που ψηφίζει με βάση τις γραβάτες των πολιτικών) άγεται και φέρεται μεταξύ πολιτικών φορέων που σε καμιά περίπτωση δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της;
Εμείς δεν έχουμε στη διάθεση μας τον αριθμό προπαγανδιστικών μέσων που διαθέτουν οι υπόλοιποι για να ενημερώσουμε σε βάθος συνειδήσεις διαβρωμένες πολιτικά από την τοξική αταξικότητα ώστε να αντιληφθούν ότι τα κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικά τους συμφέροντα ταυτίζονται με το πολιτικό μας πρόγραμμα.
Το ΚΚΕ αποκλεισμένο διαχρονικά από το προπαγανδιστικό παιχνίδι των μμε δίνει τη μάχη με μια εφημερίδα, αφού δε διαθέτει κανένα άλλο μέσο ενημέρωσης, και την εκ του σύνεγγυς επαφή του με τον κόσμο οπότε και μία ψήφος υπέρ του έχει χαρακτήρα ποιοτικής αλλαγής της πολιτικής συνείδησης και κατακτάται (όχι κερδίζεται) με χίλιους κόπους.
υ.γ. Ως επαφή εκ του σύνεγγυς δεν ορίζουμε το ''φόρουμινγκ''.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Με Μπογιοπουλο Γενικο Γραμματεα θα ξεκολλουσαν θα επαιρναν 2-3% παραπανω

bizeli έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Με Μπογιοπουλο Γενικο Γραμματεα θα ξεκολλουσαν θα επαιρναν 2-3% παραπανω
.
Πες τα ρε γιάννη.
Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για ΚΚΕ με μπογιό.