Όλα τελείωσαν

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Όλα τελείωσαν

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 17 Φεβ 2015, 12:20

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Kauldron έγραψε:ΠΗΞΤΕ, εσύ πώς ακριβώς οραματιζόσουν την νέα κυβέρνηση?

Με αυτό που μου γράφεις, αν δεν το παρεξηγώ βέβαια (αν όντως δεν το κατανόησα σωστά συγγνώμη), είναι σαν να μου λες "ε περίμενες και κάτι καλύτερο;". Εμένα δε μου αρέσει αυτή η λογική, και αν είχες παρατηρήσει ο Τσίπρας κυρίως (και κάτι λιγότερα ο Καμμένος) είχε δώσει κάποια υπονοούμενα που τα έχωνε πονηρά στα λεγόμενά του ότι κάπου θα κάνει πίσω, θα επεδίωκε τελικά συμβιβασμούς και θα έκανε κακώς πίσω στη μαξιμαλιστική οπτική. Για αυτό και δεν τους πίστεψα-μόνο οι συμβολικές κινήσεις που είδα στην αρχή μου άρεσαν πολύ, αλλά τελικά πολύ μέλι κι από τηγανίτα τίποτα.

Τί θα ήθελες να κάνει μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση είναι ουσιαστικά η ερώτηση.
Δηλαδή αν ήσουν πρωθυπουργός τώρα, τί θα επέλεγες? Ανοιχτή ρήξη?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 17 Φεβ 2015, 12:29

exomotis έγραψε:, το θεμα ειναι οτι πετυχε η κυβερνηση αυτη να διεθνοποιησει την υποθεση και να περιμενει θελει δεν θελει ο κουτοπονηρος Γερμανος ΥΠΟΙΚ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ Η ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
Εαν αυτο δεν γενει συντομα τοτε ολη η Νατοικη συμμαχια στην οτιοανατολικη της πτερυγα που σημερα ειναι το παν για τις ΗΠΑ μπορει να παθει βλαβη ανηκεστο
Βέβαια μπορεί να γίνει και παρέμβαση βγάζοντας από τη μέση αυτούς που τους χαλάνε τη σούπα. Ο Paul Craig Roberts, που δεν έιναι και κανένας τυχαιος, έχει ένα αρθρο για το Βαρουφάκη: http://www.paulcraigroberts.org/2015/02 ... aroufakis/

Αμα καθαρίσουν τον Αλέξη, τι φαντάζεσαι ότι θα γίνει;
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Φεβ 2015, 14:44

Δυσκολο, σχεδον αδυνατο τωρα.
Δεν εχουν υποκαταστατο , εκει παει συνολικα το οι μαγκιες τερμα.

Τεσπα ο Αλεξης ειναι ο πλεον λογικος απ ολους και οι Αμερικανοι αυτο καταλαβαινουν σε βαρος των Γερμανων την συγκεκριμενη στιγμη.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Φεβ 2015, 17:28

Δεν υφίστανται αμερικανοί στην εξίσωση που προσπαθείτε να λύσετε.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 17 Φεβ 2015, 17:37

Κουμαντο κανει οποιος πληρωνει,,Αλλα οπως σωστα λεει και ο Πατησιωτης, οταν στην Ελλαδα πληρωνανε οι Αμερικανοι, η απαντηση των τσιφτετελ ητανε η 17 Νοεμβρη και οι αλλοι αριστεροι που χτυπουσανε Αμερικανικους στοχους στη χωρα..

Τωρα τους επιασε ο πονος για τις ΗΠΑ...Θα ερθουνε οι ΗΠΑ αλλα για να τους γ@μησουνε...Τους Αριστερους εννοω..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 17 Φεβ 2015, 17:39

Χαοτικός έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:Συνεχειστε ετσι λεβεντες μου αντιμνημονιακοι.....Βγειτε δε απο το ευρω να γινει και το ονειρο μου πραγματικοτητα...

Θα δινω 1 λιρα και θα προσλαμβανω Ελ εντιμνη να μου αεριζουνε τα @@ οταν ερχομαι στην Ελλαδα.. :D

Αν είναι αυτές οι επιθυμίες στη ζωή σου εύλογα θα αμφισβητηθεί και η πολιτική σου θέση και η οικονομολογική.
Οπότε μαλακίες θεωρίες μας λες. Λάθος και το μνημόνιο, λάθος και οι ιδιωτικοποιήσεις, λάθος όλα.

Δεν ειναι αυτες οι επιθυμιες μου στη ζωη αλλα τους ηλιθιους που θελουνε να φτωχοποιηθουνε μονοι τους ετσι τους αντιμετωπιζω...

Ατομα που ονειρευονται δραχμη οπου οι μισθοι θα αντιστοιχουνε σε 100 ευρω το μηνα, τετοια τυχη τους αξιζει..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 17 Φεβ 2015, 17:44

Θα σου λεγα τι είσαι εσύ ώστε να κρίνεις τι αξίζει στους έλληνες αλλά έχε χάρη πουσ'εβπμαι τους κανόνες του φόρουμ.
0 .

Dante
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dante » 17 Φεβ 2015, 18:20

Ακόμα κι αν τελικά ο Τσίπρας δεν καταφέρει να κάνει όσα λέει, είναι σίγουρο ότι τις εντυπώσεις τις έχει κερδίσει. Επικοινωνιακά ο Συριζα κινείται πολύ πιο έξυπνα από τη ΝΔ.
0 .
"Πατριωτισμός είναι να αγαπάς την χώρα σου. Εθνικισμός είναι να μισείς τις χώρες των άλλων."

Σαρλ ντε Γκωλ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Φεβ 2015, 18:48

Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε σούμα στις εντυπώσεις. Παρεκτός εάν εννοείς ότι προς το παρόν τις έχει κερδίσει.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 17 Φεβ 2015, 19:18

Kauldron έγραψε:Τί θα ήθελες να κάνει μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση είναι ουσιαστικά η ερώτηση.
Δηλαδή αν ήσουν πρωθυπουργός τώρα, τί θα επέλεγες? Ανοιχτή ρήξη?

Το τι θα έκανα εγώ είναι υπερβολικά υποθετικό, δε θα ασχολούμουν ποτέ με την πολιτική λόγω χαρακτήρα, δε θα μπορούσα να αντέξω την πίεση και την ένταση ενός τέτοιου πεδίου.
Εγώ θα ήθελα μια πραγματικά αντιμνημονιακή κυβέρνηση να έδενε το γάιδαρό της με κρυφές επαφές με μπλοκ ανερχόμενων δυνάμεων (BRICS) και να προχωρούσε όσο πιο μαξιμαλιστικά γινόταν, ακόμη και με μονομερείς ενέργειες, κερδίζοντας παράλληλα χρόνο στις διαπραγματεύσεις και κάτω από το χαλί να εξασφάλιζε μεγάλα αποθέματα ξένων νομισμάτων, ειδικά δολαρίων, και σε βάθος χρόνου να επεδίωκε αποδέσμευση από εε κι ευρωζώνη (όχι εοχ).
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”