Μακεδονία

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Love Ready's

Re: Μακεδονία

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 13 Φεβ 2018, 14:34

Πασιφάη έγραψε:
Να με σχωρνάς ώ μέγιστε για την ταπεινή ''παρεμβολή'' μου στο νήμα .Μήπως θα μπορούσες να πεις δυο λόγια στην επιχείρηση που είσαι διευθυντικό στέλεχος, να με προσλάβουν; :crying11:

Ξέρεις στις κανονικές επιχειρήσεις δεν είναι ο γενικός διευθυντής Χριστόφορος Νέζερ ,να πάει ο τμηματάρχης Χρόνης Εξαρχάκος να πει δυο λόγια για να πάρουν δακτυλογράφο την Κάκια Αναλυτή.

Εδω δουλεύω ,αν έχεις τα προσόντα για κάποια θέση ελεύθερα :

https://www.telekom.com/en
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 13 Φεβ 2018, 14:39

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Να με σχωρνάς ώ μέγιστε για την ταπεινή ''παρεμβολή'' μου στο νήμα .Μήπως θα μπορούσες να πεις δυο λόγια στην επιχείρηση που είσαι διευθυντικό στέλεχος, να με προσλάβουν; :crying11:

Μια χαρά είμαι. Με πτυχία ''ενθάδε κείται''
Με το στυλάκι σου έχω θέμα. Απαξιώνεις τα πάντα όλα. Δες το. Μερσί.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 13 Φεβ 2018, 14:44

Πασιφάη έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:

Μια χαρά είμαι. Με πτυχία ''ενθάδε κείται''
Με το στυλάκι σου έχω θέμα. Απαξιώνεις τα πάντα όλα. Δες το. Μερσί.

Εσύ ρώτησες για δουλειές.
Χμμμ το είδα. Δεν απαξιώνω ότι αξίζει στα αλήθεια. Αντιμετωπίζω όπως αξίζει σε ότι φταίει που πληρώνω πολλούς πολλούς φόρους. Αν σταματήσουν να μου κοστίζουν θα σταματήσω κι εγώ να ασχολούμαι.
Το ότι ίσως εσύ αξιώνεις τα ανάξια το έχεις σκεφτεί?

By the way ο εργοδότης μου γράφει Macedonia τη γείτονα και Greece τη δική μας χώρα για χρόνια και χρόνια ,όπως όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις επίσης , αλλά εκεί όλοι μια χαρά.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 13 Φεβ 2018, 15:02

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Κοίτα μπάρμπα , σε κάθε πραγματικό διαγωνισμό της ζωής πήρα βραβείο την επικράτηση μου απέναντι σε κάθε ανταγωνιστή.

Μα δεν με ενδιαφερουν τα επαγγελματικα σου προσοντα Μητσο ... την συμπεριφορα σου σχολιαζω ...Απο οτι ειδα , σε απαντηση σου εισαι και "γερμανοτσολιας" ... Εσεις οι φασιστες εχετε την ταση να συνεργαζεστε ... σε ολα ...

Από εκεί και πέρα έστω και στο παρα πέντε , συμβιβάσου με το ότι δεν είναι απαραίτητα κομμουνιστής κάθε πιο ικανός άνθρωπος από σένα. Απλά είμαστε πολλοί που υπερέχουμε σε γνώσεις ,επιχειρήματα ,επιτυχίες κλπ όπως όντως και όλοι οι κομμουνιστές.

Φυσικα , ξερω οτι ΟΛΟΙ δεν ειμαστε ιδιοι ... π.χ ο κουμμουνιστης Θεοδωρακης οντως υπερεχει εμου ...στην μουσικη ... Στην προστασια δικτυων υπερυψηλης τασης , μαλλον υπερεχω εγω απο αυτον ...

Φυσικά και είμαι τυπικός και ευγενής με τους ανθρώπους είτε κομμουνιστές ,είτε όχι. Εσύ και η άλλη κατσαρίδα τι σχέση έχετε με το πώς συμπεριφερόμαστε εμείς οι sapiens μεταξύ μας? Ολο μπερδεύεσαι.

Δεν συμφωνω , διαβαζοντας σε ...Οσο για το τι θεωρεις οτι ειστε εσεις , κανενα προβλημα πο μενα ... καποιοι αλλοι θεωρουν οτι ειναι Ναπολεοντες ...

Δηλαδή στο φτωχό μυαλό σου επειδή κάποιοι ομοιδεάτες σου Σκοπιανοί σχεδίασαν ένα χαρτονόμισμα σημαίνει ότι όλη η κρατική αυτή οντότητα ονειρεύεται να κάνει ότι χιλιάδες Θεσσαλονικείς στους Εβραίους επι κατοχής ,γιατί έτσι.

Δεν ξερω αν ειναι ομοίδεατες μου ... μπορει να ειναι δικοι σου ... Τους ξερεις προσωπικα ;; Και ακομα , οχι μονο σχεδιασαν αλλα και κυκλοφορησαν μεχρι που το απεσυραν ...
Και παιρνω τα μετρα μου για να μην εχω προβλημα με αυτους ...

Μα φυσικά υπάρχουν και εκεί τύποι με διαθέσεις πλιάτσικου ,όπως εδώ , γι αυτό κοιτάνε τα δυο κράτη να σας απομονώσουν.

Σιγά το νέο.

Να σου πω εγω κατι παλιο ;; Προς το παρος ειστε απομονωμενοι εσυ και οι ομοϊδεατες σου ακοα και σε πρωην Σοσιαληστικες "Δημοκρατιες" ...Καταπιε το ... μια και εξω σαν γιατρικο ...

Μόνο πώς γίνεται να ηρεμίσει κάποιος ήρεμος δεν μου είπες. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση κάποιος που δεν είναι ήρεμος να μπαίνει εδώ και να γελάει μαζί σας ; Πότε και για ποιό λόγο;

Δηλαδη μπαινεις εδω μεσα για να βρεις καποιον να τον βρισεις ;; Διαγωνισμο στο βρισιμο ;; Γιατι , επιχειρηματα , προς το παρον , δεν ειδα ακομα απο σενα ...Ουτε και απο αλλον ομοϊδεατη σου ...

Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 13 Φεβ 2018, 15:05

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
By the way ο εργοδότης μου γράφει Macedonia τη γείτονα και Greece τη δική μας χώρα για χρόνια και χρόνια ,όπως όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις επίσης , αλλά εκεί όλοι μια χαρά.

:)

Για να καταλαβω ...
Επειδη ο εργοδοτης σου , ειναι αγεωγραφητος και ανιστορητος , τι πρεπει να κανουμε εμεις ;; τεμεναδες οπως κανεις εσυ ;; Yes master . ;;

Διαφωνουμε ...

Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Φεβ 2018, 15:15

βρε Ολντ
κάθεσαι τώρα εσύ , σοβαρός άνθρωπος και πας να κάνεις συζήτηση με το ...μπετοστοκοκουμούνι;
φίλε μου σε βλέπω να ταλαιπωρείσαι
γιατί; υπάρχει λόγος;

άστο το παιδί να γράψει τις σαχλαμάρες του, έτσι κι αλλιώς μόνος του τα γράφει μόνος του γελάει..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 13 Φεβ 2018, 15:19

oldjedi έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:

:)

Για να καταλαβω ...
Επειδη ο εργοδοτης σου , ειναι αγεωγραφητος και ανιστορητος , τι πρεπει να κανουμε εμεις ;; τεμεναδες οπως κανεις εσυ ;; Yes master . ;;

Διαφωνουμε ...

Ολντ

Οπως και όλοι οι εργοδότες στον πλανήτη εντελώς τυχαία. Πάλι μπερδεύεσαι κρίνοντας εξ ιδίων. Δεν είναι η εποχή της χούντας που με τεμενάδες διορίστικες σε μια θεσούλα για να κάνεις τίποτα. Μιλάμε για αδίστακτες εταιρείες που επιλέγονται και αμοίβονται μόνο εξαιρετικά ικανοί καλή ώρα σαν εμένα. Καπιταλισμό έχουμε.

Αυτό είπα ,ότι ούτε μπορείτε να κάνετε τίποτα ,ούτε θα αλλάξετε τίποτα. Απλά το ότι διαφωνείτε σιωπηλά ,το κάνει πιο απολαυστικό.
1 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 13 Φεβ 2018, 15:22

vallon έγραψε:βρε Ολντ
κάθεσαι τώρα εσύ , σοβαρός άνθρωπος και πας να κάνεις συζήτηση με το ...μπετοστοκοκουμούνι;
φίλε μου σε βλέπω να ταλαιπωρείσαι
γιατί; υπάρχει λόγος;

άστο το παιδί να γράψει τις σαχλαμάρες του, έτσι κι αλλιώς μόνος του τα γράφει μόνος του γελάει..

Γιατί δεν έχει ζωή και είναι χαρά του να ασχολείται κάποιος μαζί του. Εσύ τι έγινε ,θα σου χτίσει ο δήμαρχος τελικά στο χουριό , αντίγραφο του πύργου του Αιφελ για να επινοικιάσεις τις χέστρες δίπλα και να σου αφήνουμε κανα πενηνταράκι να καθαρίζεις τα καλάθια απ το κωλόχαρτο ή άλλαξε τελικά γνώμη? Μη μας αφήνεις με την αγωνία ,ψοφήσεις από υπερβολική και μείνουμε με την απορία.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Φεβ 2018, 15:24

τσ τσ τσ

τι μπρουταλ γλώσσα...!!!!!!!

ε τι να περιμένει κανείς..
πόσο σχετικός είσαι παιδί μου με επιχειρήσεις, αυτά μας λες
τσ τσ τσ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 13 Φεβ 2018, 15:32

oldjedi έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Κοίτα μπάρμπα , σε κάθε πραγματικό διαγωνισμό της ζωής πήρα βραβείο την επικράτηση μου απέναντι σε κάθε ανταγωνιστή.

Μα δεν με ενδιαφερουν τα επαγγελματικα σου προσοντα Μητσο ... την συμπεριφορα σου σχολιαζω ...Απο οτι ειδα , σε απαντηση σου εισαι και "γερμανοτσολιας" ... Εσεις οι φασιστες εχετε την ταση να συνεργαζεστε ... σε ολα ...

Από εκεί και πέρα έστω και στο παρα πέντε , συμβιβάσου με το ότι δεν είναι απαραίτητα κομμουνιστής κάθε πιο ικανός άνθρωπος από σένα. Απλά είμαστε πολλοί που υπερέχουμε σε γνώσεις ,επιχειρήματα ,επιτυχίες κλπ όπως όντως και όλοι οι κομμουνιστές.

Φυσικα , ξερω οτι ΟΛΟΙ δεν ειμαστε ιδιοι ... π.χ ο κουμμουνιστης Θεοδωρακης οντως υπερεχει εμου ...στην μουσικη ... Στην προστασια δικτυων υπερυψηλης τασης , μαλλον υπερεχω εγω απο αυτον ...

Φυσικά και είμαι τυπικός και ευγενής με τους ανθρώπους είτε κομμουνιστές ,είτε όχι. Εσύ και η άλλη κατσαρίδα τι σχέση έχετε με το πώς συμπεριφερόμαστε εμείς οι sapiens μεταξύ μας? Ολο μπερδεύεσαι.

Δεν συμφωνω , διαβαζοντας σε ...Οσο για το τι θεωρεις οτι ειστε εσεις , κανενα προβλημα πο μενα ... καποιοι αλλοι θεωρουν οτι ειναι Ναπολεοντες ...

Δηλαδή στο φτωχό μυαλό σου επειδή κάποιοι ομοιδεάτες σου Σκοπιανοί σχεδίασαν ένα χαρτονόμισμα σημαίνει ότι όλη η κρατική αυτή οντότητα ονειρεύεται να κάνει ότι χιλιάδες Θεσσαλονικείς στους Εβραίους επι κατοχής ,γιατί έτσι.

Δεν ξερω αν ειναι ομοίδεατες μου ... μπορει να ειναι δικοι σου ... Τους ξερεις προσωπικα ;; Και ακομα , οχι μονο σχεδιασαν αλλα και κυκλοφορησαν μεχρι που το απεσυραν ...
Και παιρνω τα μετρα μου για να μην εχω προβλημα με αυτους ...

Μα φυσικά υπάρχουν και εκεί τύποι με διαθέσεις πλιάτσικου ,όπως εδώ , γι αυτό κοιτάνε τα δυο κράτη να σας απομονώσουν.

Σιγά το νέο.

Να σου πω εγω κατι παλιο ;; Προς το παρος ειστε απομονωμενοι εσυ και οι ομοϊδεατες σου ακοα και σε πρωην Σοσιαληστικες "Δημοκρατιες" ...Καταπιε το ... μια και εξω σαν γιατρικο ...

Μόνο πώς γίνεται να ηρεμίσει κάποιος ήρεμος δεν μου είπες. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση κάποιος που δεν είναι ήρεμος να μπαίνει εδώ και να γελάει μαζί σας ; Πότε και για ποιό λόγο;

Δηλαδη μπαινεις εδω μεσα για να βρεις καποιον να τον βρισεις ;; Διαγωνισμο στο βρισιμο ;; Γιατι , επιχειρηματα , προς το παρον , δεν ειδα ακομα απο σενα ...Ουτε και απο αλλον ομοϊδεατη σου ...

Ολντ

Με τόση μαλακία συμπυκνωμένη σε απαντήσεις ,πρέπει να ήταν σήμερα η καλύτερη μέρα σου του 2018. Πάμε ανάποδα. Ξανάριξα μια ματιά μετά από πολύ πολύ καιρό εδώ ,είδα ότι γράφατε 5-6 εντελώς τσίρκουλα που θυμόμουν από παλιά και μπήκα να σπάσω πλάκα. Ακόμη μιλάς για ομοιδεάτες , σοσιαλιστικές δημοκρατίες και τέτοιες φαντασιακές μαλακίες. Που και έτσι να το πάρεις , σκέψου ότι θα πεθάνεις έχοντας κυβερνηθεί από ΚΝίτη Τσίπρα , δηλαδή αν τα πιστεύεις στα αλήθεια πρέπει να αυτοκτονήσεις χτες. Εγώ σε τι ακριβώς είμαι απομονωμένος , στο ρετιρέ μου στα ΒΠ με τις παρέες ,τα γούστα μου και τις διακοπές μου? Αυτοί λοιπόν που θεωρείς ομοιδεάτες μου ,δεν έχουν ανάγκη απ το να κάνουν πλιάτσικο σε περιουσίες άλλων , ούτε χούντες να βολευτούν για τον απλό λόγο ότι έχουν τα προσόντα και δημιουργούν από μόνοι τους. Οπότε άνθρακες οι αρλούμπες σου. Επίσης στην προστασια δικτυων υπερυψηλης τασης είσαι σίγουρα τόσο καλή λύση ,όσο κομμουνιστής είναι ο Θοδωράκης. Τι έκανες το 1980 δε δίνει δεκάρα κανένας ,απλά γιατί αυτός που αποφασίζει πια είναι κάποιος σοβαρός επαγγελματίας όπως εγώ.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”