Αρίστος έγραψε:Πρόβα πολιτικής εκτροπής είναι για μένα η απόφαση των Σαμαρομπουμπούκων να μην καταθέσουν στην Εξεταστική. Το ίδιο και η συμπεριφορά του Λαγού χτες στη Βουλή που ωρυόταν για προδότες. Είμαι 100% σίγουρος πως ο Λαγός πήρε εντολές γι' αυτή του τη στάση από κέντρα που προωθούν τη Νουδούλα και θέλουν πασει θυσία την πτώση του Τσίπρα. Τις επόμενες μέρες πιστεύω θα δούμε κι άλλα. Εδώ χρειάζεται μιά κίνηση ματ του Τσίπρα και σίγουρα να απευθυνθεί και με διάγγελμα του στον ελληνικό λαο!
Nandros έγραψε:Προπαγάνδα, στο έχω γράψει πολλάκις! Θα γραφτείς στην Ιστορία μαζί με τους προδότες.
Με τις κόνξες σας δωσατε δικαίωμα και στους πιο αλιτήριους να το παίζουν πατριώτες!
Αρίστος έγραψε:Mατα την ποινικη διωξη στο χορηγο της ΧΑ Βαγγελη Μαρινακη τα λες αυτα;
Έχω χεσμένους και τον Μαρινάκη και τα χρυσαύγουλα, το ξέρεις και το ξέρω ότι το ξέρεις!
Εγώ αναφέρομαι στην "κίνηση ματ", που θα ξεπουλάει το όνομα "Μακεδονία" και σε όλους αυτούς που θα συνυπογράψουν και που θα μείνουν στην Ιστορία σαν προδότες!
.