Αρίστος έγραψε:Πες του μην μου κουνιεται γιατι θα ανοιξω νημα για το πως εφυγε ο Πανος και θα ψαχνει να βρει την ισορροπια του.
Με τις κλωτσιες εφυγε

Αρίστος έγραψε:Πες του μην μου κουνιεται γιατι θα ανοιξω νημα για το πως εφυγε ο Πανος και θα ψαχνει να βρει την ισορροπια του.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Πες του μην μου κουνιεται γιατι θα ανοιξω νημα για το πως εφυγε ο Πανος και θα ψαχνει να βρει την ισορροπια του.
Με τις κλωτσιες εφυγε

Αρίστος έγραψε:Προκαλεσε ο ιδιος την αποπομπη του με τις εμφανισεις του στη Βουλη που εβριζε μνημονια και Γερμανους (επι 2 χρονια) ενω διαρκως ανοιγε θεματα να κυνηγηθουν σκανδαλα και καποια τα κυνηγησε δικαστικα ο ιδιος ενω ο Σαμαρας προσπαθουσε να τον σταματησει.

Αρίστος έγραψε:Στα παπαρια μας οι εμμονες μερικων με τον Καμμενο.
Ας ανοιξουν ξεχωριστο νημα να τον βριζουν.
Εδω συζηταμε για το αρρυθμιστο δανειο της ΝΔ υψους 111,5 εκατομμυρια ευρω ένα σεβαστό κομμάτι του οποίου χρησιμοποίησε επί 30 χρόνια και ο πανούλης ο καμμένος για την προβολή του, τις αφίσες του, το γραφείο του, τα τσιρακ.. εμ υπαλλήλους του, το φραπέ του κλπ τα 30 ψωροχρόνια που ήταν στη ΝΔ ...
...που οσοι κανουν το κοροιδα γι' αυτο το πληρωσαν απο την τσεπη τους.
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Ο Πάνος Καμμένος είπε στον κ. Σαμαρά ότι προσωπικά τον ίδιο τον στηρίζει αλλά διαφωνεί με τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση.
"Είπα στον Πρόεδρο ότι τον στηρίζω αλλά δεν μπορώ να έρθω απέναντι στη συνείδηση μου. Θα ψηφίσω όχι. Στηρίζω τη ΝΔ και δεν θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην παράταξη", είπε χαρακτηριστικά.

nik_killthemall έγραψε:νργ
1. ΑΝ εσυ με κατηγορείς οτι ξεπλένω τη ΝΔ, τότε ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ !
2. Στοιχείο υπέρ του 1 είναι πως δεν αναφερεσαι σε αυτα που λέω αλλά μου αποδίδεις ΨΕΥΔΟ-αντίλογο. Δεν αναφέρθηκα σε αποδεικτικά στοιχεία ότι δεν έκλεψε, αναφέρθηκα σε μια απλη βεβαιωση αποδοχών από το κόμμα, για χρήματα τα οποία πήρε ή δεν πήρε, για χρηση σε κομματική του στελέχωση, τη προβολή του, τον εξοπλισμό του, τις αφισες του, τις διαφημισεις του, σε περιοδο 30 ετων που ήταν στη ΝΔ ! Αποδεικνύεις το 1 με αυτό που λες !
3. Ναι και βέβαια οφειλει ΚΑΙ η ΝΔ να την εχει αυτην την βεβαιωση, αλλα δεν κουναει η ΝΔ το δακτυλο στον καμμενο, αλλα το αντιστροφο, οποτε ο καμμένος πριν κουνησει δαχτυλα οφειλει να ξεκαθαρίσει με στοιχείά πως εμεινε καθαρος απο την 30ετη θητεια αισθησιακού γλυψιματος, εκει που τωρα χέζει.Διαφορετικά αποδεικνύει πως ανήκει σε γιάφκα κλεφτών που τσακώνονται επειδή δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.
Όσοι διετέλεσαν στελέχη της ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ή να πληρώσουν το χρέος ή να πάνε φυλακή !
Αυτό προφανώς σημαίνει πως ΚΑΙ ο καμμένος που εκλεγόταν βουλευτής με την ΝΔ από το 1993 ως το 2011 βαρύνεται από το χρέος της ΝΔ και επομένως ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ πρέπει να πληρώσει !! και μάλιστα πρέπει να πληρώσει περισσότερο, από κάτι πιτσιρίκια τύπου κυρανακη, καραγκούνη κλπ που ειναι σημερα στη ΝΔ ούτε τα μισά χρόνια απόσα ήταν αυτός !
Μόνο οποιος συμφωνεί με την τελευταία φράση στο μπολντ δικαιούται να αξιώνει από τη ΝΔ να πληρώσει ! Όποιος δεν συμφωνεί, δίδει τεκμήριο έμμισθου ζιρο σιξτι και πρέπει να θεωρείται εξ ορισμού ΚΛΕΦΤΗΣ όπως ακριβώς οι κλέφτες εκ. ευρω του νδσοκ !

Λαχουρένιος έγραψε:To μαζι τα φαγαμε αφορουσε τις πιπες του Παγκαλου για δηθεν συνυπευθυνοτητα πολιτων-κομματων.
Εδω μιλαμε για δηθεν συνυπευθυνοτητα της ΝΔ και ενος πρωην στελεχους της.
Μηλα-πορτοκαλια.
Το πολιτικο παρελθον του Καμμενου και οι πολιτικες του ευθυνες δεν διαγραφονται απλα επειδη αλλαξε κομμα για να σωσει την βουλευτικη καρεκλα.