Το ΚΚΕ τι σου φταίει σε σχέση με αυτούς τους δύο που μιλάς; Δεξιοί είναι.Αρίστος έγραψε:nik_killthemall έγραψε:Ρητορική άδωνη, τζήμερου και τζιμακου ... και οκ εγώ τζημερικός είμαι συμφωνώ, εσύ τι απτους τρεις είσαι αυτό το σουκου ?
Οσο ο Λαχουρενιος με την παρεα του βριζει το Συριζα θα γλενταω το ΚΚΕ.
.
Το ΚΚΕ πως και δεν βρήκε λεφτά να κρατήσει τον 902;
-
Γύπας
- Extreme poster

Re: Το ΚΚΕ πως και δεν βρήκε λεφτά να κρατήσει τον 902;
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Εχει κανεις σας το σθενος να παραδεχτει πως ολο αυτο ηταν τρελλο παπατζιλικι;
Το ΚΚΕ εχει τις ιδιες θεσεις με τοτε, σωστες ή λαθος ολοι παραδεχονται οτι δεν ειναι ΣΥΡΙΖΑ να αλλαζει θεσεις καθε μερα. Γραφικους μπορεις να μας πεις, ψευτες ή κωλοτουμπες οχι. Αν τις παραβει οταν και αν παρει την εξουσια τοτε θα στηριξω αλλο αριστερο κομμα.
Αντιθετα εσυ εγινες μνημονιακος εν μια νυκτι οταν εκανε ο ΣΥΡΙΖΑ κωλοτουμπα και εχεις παραδεχθει κυνικα και με καμαρι οτι λετε ψεματα για να παιρνετε ψηφους.
Με δηλωμενους ψευτες δεν γινεται ειλικρινης κουβεντα εξ ορισμου.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Εισαι και ψευτης φυσικα. Δεν ηταν δικο μου το μπλογκ να το κλειδωσω. Κλειδωσε επειδη οι Ελ Χρ διαλυθηκαν και ηταν συλλογικη αποφαση.
.
To blog ηταν ανοιχτο μεχρι περσυ τετοια εποχη για αυτο αναρτουσαμε κειμενα απο εκει και εγω και ο ΓΓ. Οταν σε καναμε ρεζιλι με το να τα αναρτουμε εδω πηγες και το κλειδωσες. Αν ηταν κλειδωμενο και περσυ δε θα μπορουσα να βαλω κειμενα.
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Γύπας έγραψε:Το ΚΚΕ τι σου φταίει σε σχέση με αυτούς τους δύο που μιλάς; Δεξιοί είναι.Αρίστος έγραψε:
Οσο ο Λαχουρενιος με την παρεα του βριζει το Συριζα θα γλενταω το ΚΚΕ.
.
δεξιοι - αριστεροι είναι ταμπέλες για ηλίθιους πρεφαδόρους επαρχιακού καφενε του περασμένου αιώνα, αλλά αν θέλεις να με λες δεξιό θα κλασω απτη στενοχωρια μου και θα το δεχτώ. αλλά, με αυτό εννοείς δεξιό και τον λαχουρ ?
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
Γύπας
- Extreme poster

nik_killthemall έγραψε:Γύπας έγραψε:Το ΚΚΕ τι σου φταίει σε σχέση με αυτούς τους δύο που μιλάς; Δεξιοί είναι.
δεξιοι - αριστεροι είναι ταμπέλες για ηλίθιους πρεφαδόρους επαρχιακού καφενε του περασμένου αιώνα, αλλά αν θέλεις να με λες δεξιό θα κλασω απτη στενοχωρια μου και θα το δεχτώ. αλλά, με αυτό εννοείς δεξιό και τον λαχουρ ?
Αυτό είναι δική σου κατηγοριοποίηση. Ιστορικά δεξιούς λέμε αυτούς που ακολουθούν μία πολιτική που δεν νοιάζεται για τα λαϊκά στρώματα και αριστερούς το αντίθετο.
Δεν έχω δει να λες κάτι αριστερό άλλωστε. Το γενικό κράξιμο προς όλους δεν είναι δημιουργικό, δεν περιλαμβάνει πρόταση και εν τέλει είναι αντιδραστικό. Άσε τον Λαχούρ να ρωτήσει ο ίδιος για τον εαυτό του.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
'71
- Crazy poster

Πάντως συμφοιτητής μου κνίτης,ο πατέρας του δούλευε στην τυποεκδοτική.Με λίγα λόγια πιστεύω πως όσοι δούλευαν εκεί ήταν άνθρωποι στελέχη του κόμματος.Με πάσα επιφύλαξη.
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Γύπας έγραψε:nik_killthemall έγραψε:
Αυτό είναι δική σου κατηγοριοποίηση. Ιστορικά δεξιούς λέμε αυτούς που ακολουθούν μία πολιτική που δεν νοιάζεται για τα λαϊκά στρώματα και αριστερούς το αντίθετο.
Δεν έχω δει να λες κάτι αριστερό άλλωστε. Το γενικό κράξιμο προς όλους δεν είναι δημιουργικό, δεν περιλαμβάνει πρόταση και εν τέλει είναι αντιδραστικό. Άσε τον Λαχούρ να ρωτήσει ο ίδιος για τον εαυτό του.
ενω εσενα δεν ειναι δικη σου η κατηγοριοποιηση, αλλα ειναι παγκοσμια σταθερα ενα πραμα ...
δεξια πολιτική ! τωρα κατάλαβα ! Σα να κόβεις δηλ. το εκας απο τις συνταξεις των 6 κατοσταρικα και να επιστρεφεις τα αναδρομικα στις συνταξεις των 1600 ευρω, δηλ. ΣΥΡΙΖΑ ! Πες το ντε. Δεξια πολιτική ! Γαμας τα φτωχά λαϊκά στρώματα για να επιδοτείς τους αστούς του δημοσίου με αντάλλαγμα τη ψήφο τους !
και αφου περί ιστορίας ο λόγος ... ιστορικά στο παστίτσιο η πατάτα πήγαινε από κάτω και ο ακακιος τα επαιρνε απο τη μισκο ...
(σόρι που ρώτησα για τον λαχουρ είμαι και κουτσομπολης εκτός απο δεξιος ... )
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
nrg
- Crazy poster

Ο Αρίστος ρωτά που θα βρουν λεφτά και η απάντηση είναι: Ναι αλλά ο Καμμένος...
Αν αυτοί είναι ΚΚΕέδες, τότε ο under ήταν η Παπαρήγα.
Γύπα, ο κομμουνισμός είναι για εμένα ένα πολύ ενδιαφέρον σύστημα, σε σχέση με τις ανοησίες που ευαγγελίζεται ο φιλελευθερισμός.
Απλά όπως παρατήρησες και εσύ, αυτοί δεν είναι ΚΚΕέδες.
Αν αυτοί είναι ΚΚΕέδες, τότε ο under ήταν η Παπαρήγα.
Γύπα, ο κομμουνισμός είναι για εμένα ένα πολύ ενδιαφέρον σύστημα, σε σχέση με τις ανοησίες που ευαγγελίζεται ο φιλελευθερισμός.
Απλά όπως παρατήρησες και εσύ, αυτοί δεν είναι ΚΚΕέδες.
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

nik_killthemall έγραψε:Γύπας έγραψε:
ενω εσενα δεν ειναι δικη σου η κατηγοριοποιηση, αλλα ειναι παγκοσμια σταθερα ενα πραμα ...
Ακριβώς.
0 .
Τέλος!-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εχει κανεις σας το σθενος να παραδεχτει πως ολο αυτο ηταν τρελλο παπατζιλικι;
Το ΚΚΕ εχει τις ιδιες θεσεις με τοτε, σωστες ή λαθος ολοι παραδεχονται οτι δεν ειναι ΣΥΡΙΖΑ να αλλαζει θεσεις καθε μερα. Γραφικους μπορεις να μας πεις, ψευτες ή κωλοτουμπες οχι. Αν τις παραβει οταν και αν παρει την εξουσια τοτε θα στηριξω αλλο αριστερο κομμα.
Αντιθετα εσυ εγινες μνημονιακος εν μια νυκτι οταν εκανε ο ΣΥΡΙΖΑ κωλοτουμπα και εχεις παραδεχθει κυνικα και με καμαρι οτι λετε ψεματα για να παιρνετε ψηφους.
Με δηλωμενους ψευτες δεν γινεται ειλικρινης κουβεντα εξ ορισμου.
Οχι μονο μπορω αλλα επιβαλλεται να τους λεω ψευτες γιατι οταν εταζαν τον ουρανο με τα αστρα ειχαν απληρωτους τους εργατες της Τυποεκδοτικης.
Οποτε πουλουσαν συνειδητα σανο και παπατζιλικι στο λαο.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.