Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Απρ 2020, 20:12

Χουντογερε βλέπω έκανες γαργάρα την πίστη εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών που ζητάει η Βουλγαρία, όπως έφαγες αμασητο ότι αυτά γράφει το μακεδονικό σαιτ που δείχνει το άρθρο σου.
Πέρα από τον λειτουργικό αναλφαβητισμο, που σε χαρακτηρίζει, έχεις και αυτό το πρόβλημα γενικης αντίληψης. Γνωστά χαρακτηριστικά τη; δεκσάς αυτά. Όσο πιο αμορφωτος και ανόητος τόσο πιο δεκσος. :giggle02:

Οι εταίροι σας οι σκοπιανοί το ισχυρίζονται και εσείς θεωρείτε ότι πέρασε από εμάς απαρατήρητο, αν δεις το αρχικό μου ποστ αναφέρω:

Σύμφωνα με την ενημερωτική πύλη mkd.mk

Καλή χώνεψη.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Απρ 2020, 20:18

pluton έγραψε:
Χουντογερε βλέπω έκανες γαργάρα την πίστη εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών που ζητάει η Βουλγαρία, όπως έφαγες αμασητο ότι αυτά γράφει το μακεδονικό σαιτ που δείχνει το άρθρο σου.
Πέρα από τον λειτουργικό αναλφαβητισμο, που σε χαρακτηρίζει, έχεις και αυτό το πρόβλημα γενικης αντίληψης. Γνωστά χαρακτηριστικά τη; δεκσάς αυτά. Όσο πιο αμορφωτος και ανόητος τόσο πιο δεκσος. :giggle02:

Οι εταίροι σας οι σκοπιανοί το ισχυρίζονται και εσείς θεωρείτε ότι πέρασε από εμάς απαρατήρητο, αν δεις το αρχικό μου ποστ αναφέρω:

Σύμφωνα με την ενημερωτική πύλη mkd.mk

Καλή χώνεψη.

Εγω ειδα εσένα να πανηγυρίζεις επειδή οι Βούλγαροι ζητάνε πιστή εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών.
Και καλά κάνεις και πανηγυρίζεις. Πρέπει να εφαρμοσθεί πιστά η συμφωνία των Πρεσπών.
Μπράβο σου. Θα γίνεις άνθρωπος κι εσύ σιγά σιγά. :laugh1:

ΥΓ: Να σου πω μωρή γριά πονήρω, το όνομα μου, από τις παραθέσεις μου, το έβγαλες μήπως και δεν δω την απάντηση σου ε;
Α ρε από δω :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Απρ 2020, 21:00

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:

Καλή χώνεψη.

Εγω ειδα εσένα να πανηγυρίζεις επειδή οι Βούλγαροι ζητάνε πιστή εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών.
Και καλά κάνεις και πανηγυρίζεις. Πρέπει να εφαρμοσθεί πιστά η συμφωνία των Πρεσπών.

ΥΓ: Να σου πω μωρή γριά πονήρω, το όνομα μου, από τις παραθέσεις μου, το έβγαλες μήπως και δεν δω την απάντηση σου ε;

Οι Βούλγαροι υποστηρίζουν τα συμφέροντά τους, πάντα οι Βούλγαροι υποστήριζαν την πατρίδα τους και σαν βασιλικοί, και σαν κομμουνιστές και σαν ναζίδες και σαν νατοικοί και σαν ΕΕ και ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιούσαν τους πρόθυμους στα σχέδιά τους όπως πχ το ΚΚΕ και την ελληνική αριστερά.

Τώρα οι σκοπιανοί μεταφράζουν τους Βούλγαρους κατά τα συμφέροντά τους και το mkd.mk υποστηρίζει την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών διότι τους συμφέρει.

Την ξεφτίλα ότι ούτε οι Βούλγαροι δεν δέχονται τις αριστερές προδοσίες δεν τις βλέπεις;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Απρ 2020, 21:18

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Οι Βούλγαροι υποστηρίζουν τα συμφέροντά τους, πάντα οι Βούλγαροι υποστήριζαν την πατρίδα τους και σαν βασιλικοί, και σαν κομμουνιστές και σαν ναζίδες και σαν νατοικοί και σαν ΕΕ και ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιούσαν τους πρόθυμους στα σχέδιά τους όπως πχ το ΚΚΕ και την ελληνική αριστερά.

Τώρα οι σκοπιανοί μεταφράζουν τους Βούλγαρους κατά τα συμφέροντά τους και το mkd.mk υποστηρίζει την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών διότι τους συμφέρει.

Την ξεφτίλα ότι ούτε οι Βούλγαροι δεν δέχονται τις αριστερές προδοσίες δεν τις βλέπεις;

Α εντάξει. Ήρθε το ρεύμα. Πήρες χαμπάρι για ποιο πράγμα σου μιλάω τόση ώρα και προβείς σε επική κωλοτούμπα.
Με απλά λόγια όσα σε συμφέρουν είναι αληθινά και όσα δεν σου αρέσουν είναι διστρεβλωμένη μετάφραση των βόρειο-Μακεδόνων.
:laugh1:

Και τώρα εσύ θες να σε πάρουμε σοβαρά.
Συνέχιζε καλύτερα να πανηγυρίζεις που οι Βουλγαροι ζητάνε πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Σε κάνει να φαίνεσαι, για πρώτη φορά εδώ μέσα, κάπως αξιοπρεπής.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Απρ 2020, 21:33

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:

Α εντάξει. Ήρθε το ρεύμα. Πήρες χαμπάρι για ποιο πράγμα σου μιλάω τόση ώρα και προβείς σε επική κωλοτούμπα.
Με απλά λόγια όσα σε συμφέρουν είναι αληθινά και όσα δεν σου αρέσουν είναι διστρεβλωμένη μετάφραση των βόρειο-Μακεδόνων.

Συνέχιζε καλύτερα να πανηγυρίζεις που οι Βουλγαροι ζητάνε πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Σε κάνει να φαίνεσαι, για πρώτη φορά εδώ μέσα, κάπως αξιοπρεπής.

Βρε Πασχαλιάτικα τι μας βρήκε .... αυτά που θεωρείς αγραμματοσύνη οι εταίροι σας των σκοπίων δεν τα υποστηρίζουν; το mkd.mk των Σκοπίων δεν είναι; :D

Βρε τι πάθαμε. :D
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Απρ 2020, 22:50

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Βρε Πασχαλιάτικα τι μας βρήκε .... αυτά που θεωρείς αγραμματοσύνη οι εταίροι σας των σκοπίων δεν τα υποστηρίζουν; το mkd.mk των Σκοπίων δεν είναι; :D

Πρώτον ο λειτουργικός αναλφαβητισμός δεν είναι αγραμματοσύνη.
Και δεύτερον ήρθες και πανηγύριζες για αυτά που ζητάνε οι Βούλγαροι. Ε σύμφωνα με όσα λέει το αρθρονπου έφερες, οι Βούλγαροι ζητάνε πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Την πάτησες. Ας πρόσεχες.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Απρ 2020, 08:40

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:

Και δεύτερον ήρθες και πανηγύριζες για αυτά που ζητάνε οι Βούλγαροι. Ε σύμφωνα με όσα λέει το αρθρονπου έφερες, οι Βούλγαροι ζητάνε πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αμ έχεις δίκαιο, μη λέμε τα ίδια, αυτά δεν τα είπαν οι Βούλγαροι, αυτά τα παραποίησαν τα ερμήνευσαν κατά τα συμφέροντά τους οι Σκοπιανοί.

Εσείς οι αριστεροί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό....

Δηλαδή τα καταλαβαίνετε αλλά σαν ψεύτες μέχρι μυελού οστέων μαστορεύετε τα γεγονότα με μισές αλήθειες....

Δεν θα ασχοληθώ άλλο, εμείς οι Χριστιανοί λέμε "Μετά πρώτη και δευτέρα νουθεσία παραιτού".
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 19 Απρ 2020, 09:42

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Αμ έχεις δίκαιο, μη λέμε τα ίδια, αυτά δεν τα είπαν οι Βούλγαροι, αυτά τα παραποίησαν τα ερμήνευσαν κατά τα συμφέροντά τους οι Σκοπιανοί.

Εσείς οι αριστεροί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό....

Εγω βλέπω ότι εσύ πνίγηκε μόλις ανακάλυψες τι δημοσίευσες. Και για να μην γίνει περισσότερο ρεζίλι κατασκευάχεις σεναρια.

Δηλαδή τα καταλαβαίνετε αλλά σαν ψεύτες μέχρι μυελού οστέων μαστορεύετε τα γεγονότα με μισές αλήθειες....

Δεν θα ασχοληθώ άλλο, εμείς οι Χριστιανοί λέμε "Μετά πρώτη και δευτέρα νουθεσία παραιτού".

Εγω δεν βλέπω πουθενά στο άρθρο που έφερες να λέει ότι οι Σκοπιανοί παραποίησαν κατι.
Το τι βγάζεις από το μυαλό σου δεν πιάνεται. Όπως έχουμε όλοι δει εισαι ένας αδίστακτος ψευτης βαθύτατα ανήθικος. Πάντα λες ψέματα. Οπότε δεν γίνεται να πιστέψουμε αυτό που έγραψες. Οκ; Είναι προφανές ότι για άλλη μια φορά δεν διάβασες τι δημοσίευσες, για άλλη μια φορά σε έκανα ρεζίλι και για άλλη μια φορά προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.
Το ήπιες γεράκο :laugh1:
Ελα γεια
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Απρ 2020, 10:16

Μα είναι δυνατόν οι Βούλγαροι που θέλουν αλλαγή της Συμφωνίας των Πρεσπών ως προς την γλώσσα να θέλουν πιστή τήρηση της συμφωνίας; .... αυτά είναι μαλακίες των εταίρων σας σκοπιανών.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ουμβέρτος%20Αργυρός%20ανάσταση%201932.jpg

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

neomartures_doxa_tis_ekklesias.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 19 Απρ 2020, 10:43

Μην λέμε τα ίδια. Δεν μας ενδιαφέρει τι θεωρείς εσύ δυνατό και τι όχι. Έφερες ένα άρθρο που λέει ότι οι Βούλγαροι ζητάνε πιστή εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών και πανηγύριζε για αυτό κιόλας.
Καπου στο παράδεισο ακουγονται face palms από τον Χριστό, τωρα που βλέπει τι κάνουν οι πιστοί του κάτω στην γη.
Εσύ ποστάρεις ψέματα.και τα εποχρυσώνεις με χριστιανικής εικόνες και ευχές.
Ο άλλος ευχεται καρκίνο, η άλλη ελπίζει να δει παιδιά νεκρά από ασθένειες.
Πωπω. Ολα τα "αξιόλογα" άτομα εκεί έχετε μαζευτεί.
:laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”