pluton έγραψε:FB_IMG_1726951645351.jpg
Aυτό πρέπει να ισχύει στο ακέραιο. Απ ότι μου λένε οι μεγαλύτεροι, αρκετοί που επί Χούντας ήταν χειροκροτητές της πχ στην Δυτική Θεσσαλονίκη, με το που έπεσε άρχισαν να το παίζουν αντιχουντικοί.

pluton έγραψε:FB_IMG_1726951645351.jpg

Προέλλην έγραψε:pluton έγραψε:FB_IMG_1726951645351.jpg
Aυτό πρέπει να ισχύει στο ακέραιο. Απ ότι μου λένε οι μεγαλύτεροι, αρκετοί που επί Χούντας ήταν χειροκροτητές της πχ στην Δυτική Θεσσαλονίκη, με το που έπεσε άρχισαν να το παίζουν αντιχουντικοί.

pluton έγραψε:Προέλλην έγραψε:
Βλέπεις σε τι κατάσταση μας έφερε η μεταπολίτευση σας.... Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Και σφυρίζουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Προέλλην έγραψε:pluton έγραψε:
Βλέπεις σε τι κατάσταση μας έφερε η μεταπολίτευση σας.... Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Και σφυρίζουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα.
Στην καλύτερη που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα. Κακό είναι;

pluton έγραψε:Προέλλην έγραψε:Στην καλύτερη που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα. Κακό είναι;
https://www.facebook.com/share/v/wS1zUvjAE9yCAbRc/
Αυτό το πράγμα είναι το καλύτερο που έχει ζήσει η Ελλάδα; Είδες τι περιγράφει ο άνθρωπος;