Τσιμεντωσε το 30% η ΝΔ.Τα καλυτερα ερχονται.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Re: Τσιμεντωσε το 30% η ΝΔ.Τα καλυτερα ερχονται.

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 22 Μαρ 2023, 19:33

Adminović έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Do the math.

Δεν ξερει απο Math ο γιαννάκης.

Μόνο για αερόρυθμίσεις τον έχουν διαβασμένονε...
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Μαρ 2023, 20:52

Μετά τα τσιμεντώματα ήρθε επιτέλους και το καλάθι του νονού. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Μαρ 2023, 20:53

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μετά τα τσιμεντώματα ήρθε επιτέλους και το καλάθι του νονού. :fico:

μεγαλύτερη γελοιότητα δεν υπάρχει
θα μου πεις...οτι είναι ο εμπνευστής του , τέτοια σκέφτεται
ούτε παπατζής στην ομόνοια να ήταν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Απρ 2023, 16:55

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:Φιλάκια

Screenshot_2023-03-21-21-30-57-476_org.mozilla.firefox-edit.jpg

Τι λέει αυτό, ότι ανέβηκε το χρέος εν μέσω πανδημίας; Χωρίς, 19 με 20 δηλαδή, έπεφτε.

Το χρέος πήγε από 123% το 2009 σε 185% το '19 παρά την μεσολάβηση τριών μνημονίων. Δεν φταίει μόνο η πανδημία ούτε ειναι στραβός ο γυαλός.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Απρ 2023, 07:53

Εικόνα

Ραγκούσης: Να ελεγχθεί το πόθεν έσχες μου μαζί με του Μητσοτάκη και των υπουργών με 12 εκατ. δάνεια
Νίκος Κοκκινόπουλος

Εικόνα
«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ζητώ να ελεγχθώ από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες, μαζί και ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί με 12 εκατ. δάνεια». Τα παραπάνω αναφέρει ο βουλευτής του Γιάννης Ραγκούσης για το θέμα που έχει ανακινήσει η ΝΔ για το σπίτι του Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα σε δήλωση του, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει:
Τελικά η προγραμματική πρόταση της ΝΔ για το μέλλον της χώρας είναι το σπίτι μου.

Η ΝΔ των 400 εκατομμυρίων ευρώ δανεικών και αγύριστων είναι εμφανώς απελπισμένη από τη βροχή των αποκαλύψεων ότι στελέχη της εφορμούσαν στις ευνοϊκές τραπεζικές ρυθμίσεις, την ώρα που άλλα στελέχη της, τα κοράκια της ΝΔ, επέσπευδαν πλειστηριασμούς κατά υπερχρεωμένων πολιτών.

Για να ξεφύγει από τα σκοινιά της δύσκολης θέσης της επιλέγει να πετάξει λάσπη και σε εμένα και να διασπείρει απίθανα ψέματα και διαστρεβλώσεις για ένα ζήτημα που έχει ελεγχθεί στο παρελθόν, χωρίς ποτέ να αποδώσει -και δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδώσει- τίποτα σε βάρος μου.

Μπορεί η ΝΔ να έχει ανάγκη να συντηρεί την τοξικότητα των τερατωδών ψεμάτων, έχοντας εναποθέσει τις ελπίδες της σε αυτά για να ανακόψει τη φθορά της.

Προφανώς δεν μπορεί να πείσει για την ακεραιότητα των στελεχών της και έτσι επιλέγει να παρουσιάσει ψευδείς κατηγορίες που οδηγούν στο αντιπολιτικό «όλοι είναι ίδιοι».

Όμως, επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι και επειδή εμείς δεν έχουμε κανένα φόβο και καμιά αλλεργία στον έλεγχο, ακόμη και για εκείνα που έχουν ήδη ελεγχθεί, δηλώνω ότι ως μέλος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, κατά την πρώτη συνεδρίασή της, ως νέας ειδικής επιτροπής που ελέγχει τις δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών, θα προκαλέσω ο ίδιος τον έλεγχο της υπόθεσής μου, προσκομίζοντας και όλα τα στοιχεία που τυχόν θα μου ζητηθούν.

Στην ίδια συνεδρίαση όμως θα καλέσω να γνωστοποιηθούν και να ελεγχθούν το ίδιο και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και οι υπουργοί της ΝΔ για υποθέσεις τους, ιδίως που αφορούν την πορεία εξέλιξης και ρυθμίσεων έως και 12 εκατομμύρια ευρώ ατομικών τους δανείων.

Για ξεκίνημα θα ζητήσω να ελεγχθεί το δάνειο του κ. Μητσοτάκη για τον Κήρυκα Χανίων, για το οποίο σύμφωνα με δημόσιες καταγγελίες και δημοσιεύματα, επί έντεκα χρόνια δεν κατέβαλε ούτε ένα ευρώ.

Όλα τα παραπάνω θα τα ζητήσω με επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της συγκεκριμένης επιτροπής.

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/ra ... at-daneia/
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Απρ 2023, 11:17

vallon έγραψε:Εικόνα

Ραγκούσης: Να ελεγχθεί το πόθεν έσχες μου μαζί με του Μητσοτάκη και των υπουργών με 12 εκατ. δάνεια
Νίκος Κοκκινόπουλος

Εικόνα
«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ζητώ να ελεγχθώ από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες, μαζί και ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί με 12 εκατ. δάνεια». Τα παραπάνω αναφέρει ο βουλευτής του Γιάννης Ραγκούσης για το θέμα που έχει ανακινήσει η ΝΔ για το σπίτι του Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα σε δήλωση του, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει:
Τελικά η προγραμματική πρόταση της ΝΔ για το μέλλον της χώρας είναι το σπίτι μου.

Η ΝΔ των 400 εκατομμυρίων ευρώ δανεικών και αγύριστων είναι εμφανώς απελπισμένη από τη βροχή των αποκαλύψεων ότι στελέχη της εφορμούσαν στις ευνοϊκές τραπεζικές ρυθμίσεις, την ώρα που άλλα στελέχη της, τα κοράκια της ΝΔ, επέσπευδαν πλειστηριασμούς κατά υπερχρεωμένων πολιτών.

Για να ξεφύγει από τα σκοινιά της δύσκολης θέσης της επιλέγει να πετάξει λάσπη και σε εμένα και να διασπείρει απίθανα ψέματα και διαστρεβλώσεις για ένα ζήτημα που έχει ελεγχθεί στο παρελθόν, χωρίς ποτέ να αποδώσει -και δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδώσει- τίποτα σε βάρος μου.

Μπορεί η ΝΔ να έχει ανάγκη να συντηρεί την τοξικότητα των τερατωδών ψεμάτων, έχοντας εναποθέσει τις ελπίδες της σε αυτά για να ανακόψει τη φθορά της.

Προφανώς δεν μπορεί να πείσει για την ακεραιότητα των στελεχών της και έτσι επιλέγει να παρουσιάσει ψευδείς κατηγορίες που οδηγούν στο αντιπολιτικό «όλοι είναι ίδιοι».

Όμως, επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι και επειδή εμείς δεν έχουμε κανένα φόβο και καμιά αλλεργία στον έλεγχο, ακόμη και για εκείνα που έχουν ήδη ελεγχθεί, δηλώνω ότι ως μέλος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, κατά την πρώτη συνεδρίασή της, ως νέας ειδικής επιτροπής που ελέγχει τις δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών, θα προκαλέσω ο ίδιος τον έλεγχο της υπόθεσής μου, προσκομίζοντας και όλα τα στοιχεία που τυχόν θα μου ζητηθούν.

Στην ίδια συνεδρίαση όμως θα καλέσω να γνωστοποιηθούν και να ελεγχθούν το ίδιο και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και οι υπουργοί της ΝΔ για υποθέσεις τους, ιδίως που αφορούν την πορεία εξέλιξης και ρυθμίσεων έως και 12 εκατομμύρια ευρώ ατομικών τους δανείων.

Για ξεκίνημα θα ζητήσω να ελεγχθεί το δάνειο του κ. Μητσοτάκη για τον Κήρυκα Χανίων, για το οποίο σύμφωνα με δημόσιες καταγγελίες και δημοσιεύματα, επί έντεκα χρόνια δεν κατέβαλε ούτε ένα ευρώ.

Όλα τα παραπάνω θα τα ζητήσω με επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της συγκεκριμένης επιτροπής.

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/ra ... at-daneia/

Τι να ελεγχθεί πήρες δάνειο επιδοτούμενο κουρεμενο από την εργατική κατοικία; Λεφτά για ευπαθείς ομάδες για να κτίσεις βίλα και νόμιμο να είναι πόσο ηθικό είναι;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Απρ 2023, 11:43

Λαχουρένιος έγραψε:
Το χρέος πήγε από 123% το 2009 σε 185% το '19 παρά την μεσολάβηση τριών μνημονίων. Δεν φταίει μόνο η πανδημία ούτε ειναι στραβός ο γυαλός.

Μετά την αυτοδυναμία θα αρχίσει να πέφτει. :D
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Απρ 2023, 11:55

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μετά την αυτοδυναμία θα αρχίσει να πέφτει. :D

Aς τους δοκιμάσουμε και αυτούς :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Απρ 2023, 12:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Τι λέει αυτό, ότι ανέβηκε το χρέος εν μέσω πανδημίας; Χωρίς, 19 με 20 δηλαδή, έπεφτε.

To χρεος το 2009 ειχε projection για το 2050 να φτασει 800%
Προσθεσε τωρα σε αυτο την παγκοσμια οικονομικη κριση του 2009.την πανδημια,και την προσφατη παγκοσμια ενεργειακη κριση και κριση πληθωρισμου ε δεν θα εφτανε το projection για το 2050 στο 8000%; :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τωρα καταλαβες ποσο πολυ βελτιωσαν τα μνημονια το χρεος.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Απρ 2023, 13:05

Η αλήθεια είναι ότι τα μνημόνια τράβηξαν χειρόφρενο στο χρέος.
Κομματικό και δημόσιο.
Αλλά μετά τη λήξη τους οι αυτοδυναμίες ξαναγάμησαν τη μάνα και στα δύο. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”