Χρυσή Αυγή

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Χρυσή Αυγή

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Σεπ 2018, 21:00

εχετε πλακα αλλα σημερα λογου φορτου εργασιας δεν εχω κεφι ουτε για λιγο γελιο
την ιδια αντιδραση εχω και με τον τζημερο και καθε σοβαρο μικρο κομμα
ο σκοπος μου δεν ειναι να ανυψωσω την χα ο σκοπος ειναι να δωσουμε μεγαλυτερη
προσοχη σε μικρα κομματα ωστε καποιο απο αυτα να ξεπερασει ή να βρεθει καντα
στο 15% ωστε τα δυο μεγαλα κομματα να νιωσουν την πιεση και να σοβαρευτουν
οι πολιτικες αποφασιζουν και οχι τα προσωπα αν και φερουν και αυτα ενα μεριδιο
ας υποθεσουμε οτι ο μιχ.γινεται πρωθυπουργος τι μπορει να αλλαξει;
ή ο τζημερος οχι πολλα οσο και να το θελουν οσο για την μορφωση των πολιτικων
τους ειδαμε ολους ο ΤΣΙΠΡΑΣ; και αγραμματος και αμορφωτος
το ιδιο και ο κουλης δεν συζηταω και καρανικα ειδαμε και το νεο το κοριτσι
την υπουργο η κοπελα που εχω να σηκωνει τα τηλεφωνα εχει μεγαλυτερη μορφωση
και οποσδηποτε ακομη και εγω δεν θα χρησιμοποιουσα την λεξη ανοιχτωσια παρολο
που με αρεσει να δοκιμαζω λεξεις οποτε αν εξαιρεσουμε πεντε δεκα πολιτικους
οι υπολοιποι ειναι για τα μπαζα προς τι λοιπον η διαφορα απο τους υπολοιπους ;

θα μπορουσα να γραφω σελιδες αλλα δεν μου αρεσει να γραφω για τα αυτονοητα
μπαινω στα φορουμ για να διαβαζω τους αλλους και αυτο που μου αρεσει πραγματικα
ειναι να μπαινω και στα μυαλα τους και να προσπαθω να τους καταλαβω
αυτο ειναι το παιγνιδι μου.Οποτε αν θελετε σοβαρη συζητηση να μου πειτε
τι θα εκανε ο μιχ. ο τζημερος ο χ,ψ και αν σας αρεσει ή οχι και οποσδηποτε οχι αυτα
που εχετε πει για αυτους γιατι τα παιρνω για γκαου νιαου γκαου νιαου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Σεπ 2018, 21:36

Μην δει θέμα για την ΧΑ ο παρατρεχάμενος των νεοναζιστικών οργανώσεων, αμέσως να βουτήξει για ντεμέκ ντάματζ κοντρόλ :asd03:
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Σεπ 2018, 22:45

Ειλικρινα ολα του τα ποστ θα ειναι ή παραληρηματα υπερ της ΧΑ ή παραληρηματα κατα του ΚΚΕ. Ή και τα δυο μαζι.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 11 Σεπ 2018, 14:17

stavmanr έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Τον φίλο σου τον πληροφόρησες για το λάθος του. Εσύ όμως δεν φρόντισες να ενημερωθείς για τα δικά σου λάθη. Και συγκεκριμένα για το ότι οι πολιτικοί δεν λένε ψέματα. Παρ' όλο που σου ανέφερα πολλά τους ψέματα. Αλλά αφού μιλάς για τον κουραδοφύρερ της χα, ας σου ξανάπω κάποια από αυτά:
1) όταν ο Μπογδάνος στην εκπομπή του τον ρώτησε αν ασπάζεται τον ναζισμός κι είπε όχι και πως είναι εθνικιστές μόνο. Αυτό είναι ψέμα ή αλήθεια;
2) για τον Ρουπακιά είπε πως δεν είναι μέλος της χα και πως κανείς δεν τον γνωρίζει. Ψέμα ή αλήθεια;
3) ο ναζιστικό χαιρετισμός είναι αρχαίος ελληνικός. Ψέμα ή αλήθεια;

Να συνεχίσω;

Συνέχισε...
Επιμένω ότι οι πολιτικοί αρχηγοί, συγκεκριμένα, δεν λεν ψέματα.
Εσύ (ο πολίτης) τα αντιλαμβάνεσαι, τα διαβάζεις, τα ακούς ή τα καταλαβαίνεις λάθος. Γι' αυτό και πέφτεις (εσύ ο πολίτης) μόνιμα θύμα της μίας ή της άλλης ιδεολογίας.

Ε είναι λάθος σου που επιμένεις. Σου έφερε παραδείγματα σαφή και συγκεκριμένα που δεν γίνεται με τίποτα να παρερμηνευθούν. Κατανοώ ότι έχεις εμμονή να μην παραδέχεσαι ότι έχεις λάθος, ακόμα κι όταν σκάνε σαν πυρηνικές βόμβες μπροστά σου οι αποδείξεις ότι είσαι λάθος. Οπότε δεν ανούσια κάθε συζήτηση.

stavmanr έγραψε:Εν τω μεταξύ διάβασε για το Ρουπακιά:

Σημείωση
Ο Ρουπακιάς κρίθηκε προφυλακιστέος και για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι «είχε χαλαρή σχέση με τη Χρυσή Αυγή», ενώ περιέγραψε, όπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία», ότι στην εφηβεία του εντάχθηκε στο ΚΚΕ: «Είχα στρατολογηθεί στο κόμμα του ΚΚΕ από την ηλικία των 13 ετών και παρέμεινα ενεργό στέλεχος της ΚΝΕ μέχρι την ηλικία των 17 ετών. Υπήρξα σύνεδρος του 3ου συνεδρίου της ΚΝΕ, στην ηλικία των 16 ετών, περίπου το 1984, και μέλος τομεακού συμβουλίου στη τοπική οργάνωση του Ταύρου της ΚΝΕ».

Έχεις αναρωτηθεί αν αυτό αληθεύει και τί στο καλό συμβαίνει σε περίπτωση που αληθεύει;

Δεν χρειάζεται να αναρωτηθώ ή να βρω περίεργη μια μούφα ιστορία που κυκλοφόρησε ένα συνδικάτο δολοφόνων, που ο μόνος σκοπός της ήταν να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα. Και δεν ήταν το μόνο ψέμα που είπαν οι οι ναζί της χα. Και μέλος της χα έλεγαν πως δεν είναι, αλλά αποδείχτηκε πως ήταν ψέματα. Παρόλο που εσύ μας λες ότι οι πολιτικοί δεν λένε ψέματα :giggle02:
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 11 Σεπ 2018, 19:32

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
stavmanr έγραψε:
Συνέχισε...
Επιμένω ότι οι πολιτικοί αρχηγοί, συγκεκριμένα, δεν λεν ψέματα.
Εσύ (ο πολίτης) τα αντιλαμβάνεσαι, τα διαβάζεις, τα ακούς ή τα καταλαβαίνεις λάθος. Γι' αυτό και πέφτεις (εσύ ο πολίτης) μόνιμα θύμα της μίας ή της άλλης ιδεολογίας.

Ε είναι λάθος σου που επιμένεις. Σου έφερε παραδείγματα σαφή και συγκεκριμένα που δεν γίνεται με τίποτα να παρερμηνευθούν. Κατανοώ ότι έχεις εμμονή να μην παραδέχεσαι ότι έχεις λάθος, ακόμα κι όταν σκάνε σαν πυρηνικές βόμβες μπροστά σου οι αποδείξεις ότι είσαι λάθος. Οπότε δεν ανούσια κάθε συζήτηση.

Αμάν ρε συ Ωρίωνα...
1) Για το χαιρετισμό είπε "δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός της ΧΑ". Δεν είπε πουθενά ότι δεν χαιρετιούνται έτσι.
2) Για το ναζισμό είπε "δεν ασπάζομαι το ναζισμό". Δηλαδή δεν μετέχει στα του ναζισμού. Έγραψα κι εγώ πιο πριν ότι επί της ουσίας δεν είναι ναζί. Είναι φιλο-ναζί ή και ναζι-mimic. Άλλωστε θα ήταν αδύνατο να ασπάζεσαι σήμερα το ναζισμό, αφού ο ναζισμός ήταν συγκεκριμένο κίνημα των αρχών του 20ου αιώνα.
3) Για το Ρουπ, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν οι εντολές δεν δόθηκαν από τα ανώτατα κλιμάκια, αλλά από περιφερειακά, ακριβώς για να μην εμπλακούν τα ανώτερα. Μπορεί, μάλιστα, να λειτουργούν και ψιλοαυτόνομα σε τέτοιες κινήσεις, έχοντας το πράσινο φως de facto.

Αν διαβάσεις τα κείμενα με πραγματικά σοβαρή διάθεση θα διαπιστώσεις ότι δεν λέει ψέματα, αφού δεν χρειάζεται να πει. Λέει άλλα αντί άλλων...

Τέλος, δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι παλαιότερο μέλος της ΚΝΕ, της ΠΑΣΠ ή και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ... Αυτοί οι άνθρωποι διαχωρίζουν το τζερτζελέ των πανηγυριών από τις επαγγελματικές δραστηριότητες. Και η δολοφονία φαινεται να ήταν επαγγελματική. Δεν υπήρχαν συμπλοκές. Υπήρχε εκτέλεση.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 11 Σεπ 2018, 20:39

stavmanr έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Αμάν ρε συ Ωρίωνα...
1) Για το χαιρετισμό είπε "δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός της ΧΑ". Δεν είπε πουθενά ότι δεν χαιρετιούνται έτσι.

Μα ούτε κι εγώ είπα αυτό που λες. Δεν ξέρω καν πως σου ήρθε.

stavmanr έγραψε:2) Για το ναζισμό είπε "δεν ασπάζομαι το ναζισμό". Δηλαδή δεν μετέχει στα του ναζισμού. Έγραψα κι εγώ πιο πριν ότι επί της ουσίας δεν είναι ναζί. Είναι φιλο-ναζί ή και ναζι-mimic. Άλλωστε θα ήταν αδύνατο να ασπάζεσαι σήμερα το ναζισμό, αφού ο ναζισμός ήταν συγκεκριμένο κίνημα των αρχών του 20ου αιώνα.

Μα αν είναι δυνατόν. Έλεος. Ο τύπος έχει δηλώσει ευθέως εθνικοσοσιαλιστής. Δηλαδή, εν συντομία, ναζί. Σαφέστατα λοιπόν και μετέχει στα του ναζισμού. Δεν γίνεται καθαρότερο και πιο σαφές. Άρα από την στιγμή που λέει στην τηλεόραση ότι δεν είναι ναζί, αλλά απλά εθνίκι και σε άλλη στιγμή σε τοπική οργάνωση παραδέχεται πως είναι ναζί, σε κάποιον λέει ψέματα. Και μια χαρά μπορεί να είναι ναζί. Το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να είναι ναζί γιατί ο ναζισμός είναι του 20ου αιώνα, είναι απλά γελοίο και άκυρο. Με το ίδιο παράλογο σκεπτικό δεν υπάρχουν σοσιαλιστές, κομουνιστές, αναρχικοί κλπ
Πράγμα που δεν μπορεί να σταθεί ως επιχείρημα και συντρίβεται κάτω από το βάρος της ίδιας της Πραγματικότητας.

stavmanr έγραψε:3) Για το Ρουπ, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν οι εντολές δεν δόθηκαν από τα ανώτατα κλιμάκια, αλλά από περιφερειακά, ακριβώς για να μην εμπλακούν τα ανώτερα. Μπορεί, μάλιστα, να λειτουργούν και ψιλοαυτόνομα σε τέτοιες κινήσεις, έχοντας το πράσινο φως de facto.

Δεν έχει καμία σχέση με την συζήτηση μας το τι εικάζεις, φαντάζεσαι, υποθέτεις κλπ.
Το θέμα μας είναι αν οι πολιτικοί λένε ψέματα. Κι εν προκειμένω ολόκληρη η ηγεσία της χα, που την αποτελούν οι βουλευτές της, είπε ψέματα ότι ο Ρουπακιάς δεν ήταν μέλος της χα. Άρα έχουμε κι άλλο ψέμα εδώ.

stavmanr έγραψε:Αν διαβάσεις τα κείμενα με πραγματικά σοβαρή διάθεση θα διαπιστώσεις ότι δεν λέει ψέματα, αφού δεν χρειάζεται να πει. Λέει άλλα αντί άλλων...

Σου απέδειξα με τόσα παραδείγματα ότι λέει ψέματα. Και μάλιστα πολλά ψέματα. Εξόφθαλμα ψέματα. Τόσο πολύ δεν θες να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος; Ε άμα είναι τόσο βαθύτατα υπαρξιακό το θέμα σου, να πάω πάσο. Μην πάθεις και καμία ψυχολογική κατάρρευση.

stavmanr έγραψε:Τέλος, δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι παλαιότερο μέλος της ΚΝΕ, της ΠΑΣΠ ή και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ... Αυτοί οι άνθρωποι διαχωρίζουν το τζερτζελέ των πανηγυριών από τις επαγγελματικές δραστηριότητες. Και η δολοφονία φαινεται να ήταν επαγγελματική. Δεν υπήρχαν συμπλοκές. Υπήρχε εκτέλεση.

Ξαναλέω ότι δεν έχουν σχέση με την συζήτησή μας αυτά που λες. Το τι σου κάνει εντύπωση και τι όχι είναι άσχετο. Εξάλλου δεν έχεις και τις ορθότερες εντυπώσεις, όπως αποδεικνύεις.
Τέλος υπήρξαν συμπλοκές. Απλά ή το ξέχασες ή είσαι ανενημέρωτος.

Τέλος πάντων. Οι πολιτικοί, όπως σου απέδειξα και σε αυτό το νήμα, λένε ψέματα. Τώρα αν εσύ είσαι ο μοναδικός άνθρωπος σε όλα τα μήκη και πλάτυ του χωροχρόνου, που πιστεύει ότι οι πολιτικοί δεν λένε ψέματα, τι να πω;! Μιλάμε για φαινόμενο
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 11 Σεπ 2018, 21:20

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
stavmanr έγραψε:Αμάν ρε συ Ωρίωνα...

Μα ούτε κι εγώ είπα αυτό που λες. Δεν ξέρω καν πως σου ήρθε.

Με ρώτησες αν χαιρετιούνται ναζιστικά κι αν το παραδέχθηκε στο Μπογδανο.
Σου λέω οτι δεν σου απαντά. Ούτε σε εσένα, ουτε και στο Μπογδάνο.
Κι όταν δεν απαντά στην ερώτησή σου, δεν σου λέει ψέματα. Άσχετα, αν όντως χαιρετά ναζιστικά ή όχι.
Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; :hmmm

Ρώτησε ο Μπογδάνος αν χαιρετούν ναζιστικά και η απάντηση ήταν "ο χαιρετισμός αυτός δεν είναι επίσημος χαιρετισμός της ΧΑ". Κι ο ...δημοσιογράφος (προσπαθώ να τον δω θετικά κι αυτόν) έπρεπε να επιμείνει "δεν ρώτησα ποιος είναι επίσημος ή πρόχειρος χαιρετισμός. Ρώτησα αν χαιρετάτε".

stavmanr έγραψε:2) Για το ναζισμό είπε "δεν ασπάζομαι το ναζισμό". Δηλαδή δεν μετέχει στα του ναζισμού. Έγραψα κι εγώ πιο πριν ότι επί της ουσίας δεν είναι ναζί. Είναι φιλο-ναζί ή και ναζι-mimic. Άλλωστε θα ήταν αδύνατο να ασπάζεσαι σήμερα το ναζισμό, αφού ο ναζισμός ήταν συγκεκριμένο κίνημα των αρχών του 20ου αιώνα.

Ο τύπος έχει δηλώσει ευθέως εθνικοσοσιαλιστής. Δηλαδή, εν συντομία, ναζί. Σαφέστατα λοιπόν και μετέχει στα του ναζισμού. Δεν γίνεται καθαρότερο και πιο σαφές. Άρα από την στιγμή που λέει στην τηλεόραση ότι δεν είναι ναζί, αλλά απλά εθνίκι και σε άλλη στιγμή σε τοπική οργάνωση παραδέχεται πως είναι ναζί, σε κάποιον λέει ψέματα. Και μια χαρά μπορεί να είναι ναζί. Το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να είναι ναζί γιατί ο ναζισμός είναι του 20ου αιώνα, είναι απλά γελοίο και άκυρο. Με το ίδιο παράλογο σκεπτικό δεν υπάρχουν σοσιαλιστές, κομουνιστές, αναρχικοί κλπ

Δεν σου ξεκαθαρίζει αν αναφέρεται στον συγκεκριμένο επιθετικό παγγερμανικό εθνικοσοσιαλισμό του Γερμανικού Εργατικού Κόμματος (Ναζι) ή σε κάποια νέα μορφή εθνικοσοσιαλισμού. Σε αφήνει και πάλι να υποθέτεις.
Απλά δεν σου απαντά.
Είναι σαν να ρωτάς κάποιον αν είναι με τον Μπακουνιν κι εκείνος να σου απαντά αόριστα ότι είναι αναρχικός στην ιδεολογία.

stavmanr έγραψε:3) Για το Ρουπ, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν οι εντολές δεν δόθηκαν από τα ανώτατα κλιμάκια, αλλά από περιφερειακά, ακριβώς για να μην εμπλακούν τα ανώτερα. Μπορεί, μάλιστα, να λειτουργούν και ψιλοαυτόνομα σε τέτοιες κινήσεις, έχοντας το πράσινο φως de facto.

Δεν έχει καμία σχέση με την συζήτηση μας το τι εικάζεις, φαντάζεσαι, υποθέτεις κλπ.
Το θέμα μας είναι αν οι πολιτικοί λένε ψέματα. Κι εν προκειμένω ολόκληρη η ηγεσία της χα, που την αποτελούν οι βουλευτές της, είπε ψέματα ότι ο Ρουπακιάς δεν ήταν μέλος της χα. Άρα έχουμε κι άλλο ψέμα εδώ.

Μα πως δεν έχεις σχέση; Σου λέει ότι ο Ρουπ δεν ήταν ποτέ μέλος της ΧΑ...
Αν, όντως, δεν ειναι γραμμένος στα μητρώα, δεν είναι μέλος. Άσχετα, αν προσλήφθηκε από κάποιους για να κάνει τη δουλειά.
Υποθέτεις ότι γνωρίζονται, όταν σου γράφω ότι υπάρχει η πιθανότητα τέτοιες δραστηριότητες να μην φτάνουν ψηλά στην ιεραρχία για να μην εμπλέκονται οι υψηλά ιστάμενοι.

stavmanr έγραψε:Αν διαβάσεις τα κείμενα με πραγματικά σοβαρή διάθεση θα διαπιστώσεις ότι δεν λέει ψέματα, αφού δεν χρειάζεται να πει. Λέει άλλα αντί άλλων...

Σου απέδειξα με τόσα παραδείγματα ότι λέει ψέματα.

Διαφωνώ σε όλα όσα είπες.
Το γεγονός ότι κρύβεται πίσω από αοριστολογικές απαντήσεις και υπεκφυγές, δεν σημαίνει ότι ψεύδεται. Άλλο πράγμα το ψεύδος = λέω κάτι που δεν ισχύει, κι άλλο πράγμα η υπεκφυγή = δεν απαντώ επί της ουσίας.

Θα πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις να ξεφεύγει ψέμα (όχι υπεκφυγή ή μισόλογο) από πολιτικό αρχηγό.

Πιάστηκες στη συζήτηση νομίζοντας ότι δικαιολογώ τον ΧΑ, οταν προσπαθώ να σου δείξω ότι η αοριστολογία είναι χαρακτηριστική των πολιτικών αρχηγών και υψηλά ιστάμενων στην ιεραρχία.

Πχ. ο Βενιζέλος υποστήριξε ότι με το PSI κέρδισε ανατοκιστικά 1,3 τρις.
Δεν είναι ψέμα. Ειναι επιστημονική φαντασία ουτοπικής οικονομικής απόδοσης. Θα σου γράψω μία ιστοριουλα.

Έσυρε κάποτε το Νασρεντιν Χότζα ένας γείτονας στο δικαστήριο επειδή ο Χότζας κατά λάθος του σκότωσε 1 κοτόπουλο.
Στο δικαστήριο, ο Χότζας ανέλαβε την ευθύνη και δέχτηκε να αποζημιωσει τον γείτονα με την αξια της κότας. Τότε ο γείτονας, του λεει "ώπα! Αυτή η κότα θα γεννούσε στη ζωή της 50 αβγά, από τα οποία θα έβγαιναν 50 κότες, οι οποίες θα γεννούσαν από 50 αβγά η καθεμία κλπ κλπ. Θέλω την αποζημίωση που αρμόζει". Έπειτα από σκέψη, ο Χότζας ζητά από το δικαστή να πεταχτεί σστο σπίτι για 5 λεπτα και να φέρει πειστηρια. Ο δικαστής τον στέλνει με συνοδεία στο σπίτι. Ο Χότζας επιστρέφει όντως σε 5 λεπτά κρατώντας ένα σπόρο σιτάρι.
"Τί ειναι αυτά, κε Δικαστά; μας εμπαίζει;" ρώτησε οργισμένος ο γειτονας. "Όχι κε Δικαστά!" απάντησε ο Χότζας, " να σας εξηγήσω. Αυτή είναι μία δίκαιη αποζημίωση για την κοτα του γείτονα". Απορημένος ο δικαστής του ζητά εξηγήσεις. Τότε ο Χότζας απαντά "θα σπείρει αυτό το σπόρο, και στο τέλος της χρονιάς θα πάρει 10 σπόρους. Θα τους ξανασπείρει και θα πάρει 100 σπόρους. Θα τους ξανασπείρει και θα πάρει 1000 σπόρους κ.ο.κ. Του προσφέρω δίκαιη αποζημίωση για το αίτημά του!"

Έτσι, λοιπόν, φίλε μου, όταν ο Βενιζέλος έκανε τον ανατοκισμό του PSI βρήκε ότι το 2060 γλιτώνουμε 1,3 τρις. Είναι ψέμα; Όχι. Είναι απλά μία ουτοπική δραστηριότητα που θα μπορούσε να συμβεί αν ο κόσμος περιστρέφονταν γύρω από την οικονομική θεωρια του Βενιζέλου. :D
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Σεπ 2018, 21:51

1) απαντω στον λαχουρ δεν μου αρέσουν ιδεολογίες που προηγούνται
της πατρίδας μου ούτε το κκε ούτε των ναζί
δηλαδή δεν τοποθετώ δεν υπηρετώ κανένα σύμβολο
κανένα κόμμα, καμιά κεντρική επιτροπή και κανένα εθνικό συμβούλιο

τουτέστιν μπορώ να ακολουθήσω οποιοδηποτε πολιτικό/επαναστατικό σχήμα
στο οποίο θα διακρίνω οτι με αυτό θα ενδυναμωθεί η χώρα μου
στο πλαίσιο αυτό μπορώ να συμμαχήσω με οτιδήποτε
και με κάποιον κκεκε πατριώτη και με ναζί πατριώτη
2) Δεν υπάρχει τίποτα άλλο :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Σεπ 2018, 21:54

Ενα μικρο αποσπασμα του μιχαλολιακου απο την θεσσαλονικη
για να μη λετε οτι δεν εχει προγραμμα ο ανθρωπος

Αναφερόμενος στον μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού σημείωσε πως υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο λαθροδιακίνησης και αλλοίωσης του πληθυσμού πανευρωπαϊκά από τις βρώμικες ΜΚΟ του Σόρος, όπως αποδείχτηκε και από την υπόθεση της ERCI του Πάνου Μωραΐτη.
Οι Εθνικιστές είναι απέναντι σε αυτό το σχέδιο και αγωνίζονται σε όλη την Ευρώπη για να πάρουμε τις Πατρίδες μας πίσω.
Σημείωσε ακόμη πως η Χρυσή Αυγή από το 2016 έχει καταθέσει νόμο για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
Τέλος, έκανε ειδική μνεία στις λαθρομεταναστευτικές ροές, οι οποίες στην Ελλάδα σημείωσαν αύξηση 88%, ενώ στην Ιταλία μειώθηκαν κατά 81%.
Άρα η πάταξη της λαθρομετανάστευσης είναι καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης, την οποία το "συνταγματικό τόξο" δεν διαθέτει.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις οικονομικές θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος, στηλιτεύοντας όλους αυτούς που λένε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόγραμμα, αλλά δεν ήρθαν στην συνέντευξη Τύπου για να ρωτήσουν.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέδειξε τις αιτίες καταστροφής της εθνικής οικονομίας με την αποβιομηχάνιση, την είσοδο στην ευρωζώνη, τα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου και των Olympic Games 2004, την σφαγή των μικροομολογιούχων για χάρη των τραπεζών, καθώς και το πελατειακό κράτος.
Σημείωσε πως το αιματηρό καθεστώς των Μνημονίων και της απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας επιβλήθηκε όχι για να διασωθεί η Ελλάδα, αλλά οι τράπεζες και το ευρώ, όπως έχει παραδεχθεί ο Τουσκ και διεθνείς οικονομικοί παράγοντες και αναλυτές.

Μέσα στις προτάσεις της Χρυσής Αυγής βρίσκεται η εγκαθίδρυση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος 20% για τα φυσικά πρόσωπα και 15% για επιχειρήσεις, η επιστροφή στην Εθνική παραγωγή και η εκμετάλλευση του εθνικού ορυκτού πλούτου, η δημιουργία μιας πραγματικά Ελληνικής Τράπεζας προς όφελος του Λαού και η επιστροφή υπό τις κατάλληλες συνθήκες στο εθνικό νόμισμα, μια απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ελεύθερο Έθνος.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 11 Σεπ 2018, 22:24

stavmanr έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Μα ούτε κι εγώ είπα αυτό που λες. Δεν ξέρω καν πως σου ήρθε.

Με ρώτησες αν χαιρετιούνται ναζιστικά κι αν το παραδέχθηκε στο Μπογδανο.
Σου λέω οτι δεν σου απαντά. Ούτε σε εσένα, ουτε και στο Μπογδάνο.
Κι όταν δεν απαντά στην ερώτησή σου, δεν σου λέει ψέματα. Άσχετα, αν όντως χαιρετά ναζιστικά ή όχι.
Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; :hmmm

Ρώτησε ο Μπογδάνος αν χαιρετούν ναζιστικά και η απάντηση ήταν "ο χαιρετισμός αυτός δεν είναι επίσημος χαιρετισμός της ΧΑ". Κι ο ...δημοσιογράφος (προσπαθώ να τον δω θετικά κι αυτόν) έπρεπε να επιμείνει "δεν ρώτησα ποιος είναι επίσημος ή πρόχειρος χαιρετισμός. Ρώτησα αν χαιρετάτε".

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι ποτέ δεν ανέφερα αυτό που είπες; Γιατί δεν μπαίνεις στο μικρό κόπο να δεις τι σου έγραψα; Ρε μεγάλε άμα κολλήσει το μυαλό σου δεν ξεκολλάει με τίποτα :LoL:

stavmanr έγραψε:

Ο τύπος έχει δηλώσει ευθέως εθνικοσοσιαλιστής. Δηλαδή, εν συντομία, ναζί. Σαφέστατα λοιπόν και μετέχει στα του ναζισμού. Δεν γίνεται καθαρότερο και πιο σαφές. Άρα από την στιγμή που λέει στην τηλεόραση ότι δεν είναι ναζί, αλλά απλά εθνίκι και σε άλλη στιγμή σε τοπική οργάνωση παραδέχεται πως είναι ναζί, σε κάποιον λέει ψέματα. Και μια χαρά μπορεί να είναι ναζί. Το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να είναι ναζί γιατί ο ναζισμός είναι του 20ου αιώνα, είναι απλά γελοίο και άκυρο. Με το ίδιο παράλογο σκεπτικό δεν υπάρχουν σοσιαλιστές, κομουνιστές, αναρχικοί κλπ

Δεν σου ξεκαθαρίζει αν αναφέρεται στον συγκεκριμένο επιθετικό παγγερμανικό εθνικοσοσιαλισμό του Γερμανικού Εργατικού Κόμματος (Ναζι) ή σε κάποια νέα μορφή εθνικοσοσιαλισμού. Σε αφήνει και πάλι να υποθέτεις.
Απλά δεν σου απαντά.
Είναι σαν να ρωτάς κάποιον αν είναι με τον Μπακουνιν κι εκείνος να σου απαντά αόριστα ότι είναι αναρχικός στην ιδεολογία.

Υπάρχουν νέα είδη εθνικοσοσιαλισμού; Τι λες;
Επειδή δεν τα θυμάσαι καλά, ο κπυραδοφύρερ λέει :
"αυτοί είμαστε. Η γενιά των ηττημένων του 1945. ΟΙ εθνικιστές, οι εθνικό σοσιαλιστές, οι φασίστες"
Και λέει και τα κουλά για τους Εβραίους και τα λοιπά. Άρα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για άλλες ερμηνείες. Είναι απόλυτος και 100% σαφής. Δηλώνει δηλαδή καθαρός Ναζιστής. Ως εκ τούτου ή είπε ψέματα στο Μπογδάνο ή στην τοπική του. Πάντως κάπου είπε ψέματα.

stavmanr έγραψε:

Μα πως δεν έχεις σχέση; Σου λέει ότι ο Ρουπ δεν ήταν ποτέ μέλος της ΧΑ...
Αν, όντως, δεν ειναι γραμμένος στα μητρώα, δεν είναι μέλος. Άσχετα, αν προσλήφθηκε από κάποιους για να κάνει τη δουλειά.
Υποθέτεις ότι γνωρίζονται, όταν σου γράφω ότι υπάρχει η πιθανότητα τέτοιες δραστηριότητες να μην φτάνουν ψηλά στην ιεραρχία για να μην εμπλέκονται οι υψηλά ιστάμενοι.

Ρε μεγάλε ήταν ο ταμίας της τοπικής της χα. Ήταν σε κάθε εκδήλωση της χα ως ενεργό και με εξουσίες μέλος. Ήταν ο 2ος στην ιεραρχία της τοπικής της Νίκαιας.
Έχουν έρθει στο φως και χρησιμοποιήθηκαν στην δίκη μαρτυρίες και τηλεφωνήματα που δείχνουν ότι όλα φτάνουν μέχρι την ηγεσία κι όλες οι εντολές ξεκινούν από εκεί. Δεν υπάρχει καμία αυτονομία, δεν επιτρέπεται καμία αυτονομία. Ό,τι έγραψες λοιπόν δεν ισχύει. Μπορεί εσύ να τα φαντάζεσαι έτσι, αλλά σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η φαντασία σου δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

stavmanr έγραψε:

Σου απέδειξα με τόσα παραδείγματα ότι λέει ψέματα.

Διαφωνώ σε όλα όσα είπες.
Το γεγονός ότι κρύβεται πίσω από αοριστολογικές απαντήσεις και υπεκφυγές, δεν σημαίνει ότι ψεύδεται. Άλλο πράγμα το ψεύδος = λέω κάτι που δεν ισχύει, κι άλλο πράγμα η υπεκφυγή = δεν απαντώ επί της ουσίας.

Και σου λέω ότι σου απέδειξα ότι κάνεις λάθος, με παραδείγματα που ούτε αφήνουν περιθώρια να χαρακτηριστούν αοριστολογίες, ούτε επιδέχονται διάφορες ερμηνείες. Κι αυτός κι η ηγεσία της χα. Δεν έχει καμία αξία το αν διαφωνείς. Δεν είναι κάτι υποκειμενικό αυτό που λέμε. Δεν είναι θέμα γούστου. Είναι τόσο αντίκειμενικό όσο το να πούμε ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή. Όσο και αν διαφωνείς εσύ, αυτό έτσι είναι και δεν αλλάζει.
Άρα Διαφωνείς δεν Διαφωνείς, σου απέδειξα με αδιάσειστα στοιχεία πως ψεύδεται κι αυτός κι οι άλλοι πολιτικοί.

stavmanr έγραψε:Θα πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις να ξεφεύγει ψέμα (όχι υπεκφυγή ή μισόλογο) από πολιτικό αρχηγό.

Το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο ήταν να σου βρω ψέματα πολιτικών. Επειδή δεν σε συμφέρει και δεν τα δέχεσαι, δεν αλλάζει κάτι.

stavmanr έγραψε:Πιάστηκες στη συζήτηση νομίζοντας ότι δικαιολογώ τον ΧΑ, οταν προσπαθώ να σου δείξω ότι η αοριστολογία είναι χαρακτηριστική των πολιτικών αρχηγών και υψηλά ιστάμενων στην ιεραρχία.

Πάλι λάθος φαντάστηκε. Πραγματικά εκτός πραγματικότητας και βυθισμένος στην φαντασία σου είσαι. Ίσως και για αυτό να μην είσαι ικανός να δεις ότι οι πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα.
Άρα είναι θέμα αντίληψης. Τώρα ξεκαθαρίζουν πολλά. Χαμένος χρόνος λοιπόν...
Φίλε αλήθεια στο λέω, χάνεις το δίκιο σου λόγω των εμμονών σου.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”