Nostalgia έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Δες το υστερογραφο μου στο πρωτο ποστ της σελιδας...
Το ειδα αλλα δεν ξερω τι σημαινει....
Eμπ1=εμπαινα
Δεν νομιζω να χρειαζονται εξηγησεις για το που μπαινει τι, μεγαλα παιδια ειμαστε...

Nostalgia έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Δες το υστερογραφο μου στο πρωτο ποστ της σελιδας...

Nostalgia έγραψε:

Λαχουρένιος έγραψε:Nostalgia έγραψε:
Eμπ1=εμπαινα
Δεν νομιζω να χρειαζονται εξηγησεις για το που μπαινει τι, μεγαλα παιδια ειμαστε...

Εδω ακριβως που βλεπετε ειναι ενας κεντρικος δρομος ειναι η Ποσειδωνος
Πολλο κατικοι τι μου λενε;
Βλεπετε λοιπον ολοι οι δρομοι που κατεβαινουν δεν ξεπερνουν τα 4 με 5 μετρα
Ηρθαν εδω οι ανθρωποι εγκλωβιστηκαν
Οταν ερχεσαι εδω και εκεινη την μερα στον πανικο,την Δευτερα το μεσημερι που εκδηλωθηκε η φωτια,ηρθαν εδω εγκλωβιστηκαν,και θα δειτε η διαφυγη τι ειχαν
Η να πανε πιο κατω απο την Αργυρα ακτη,η να περασουν απο δω,θα δειτε μια εισοδο δουλειας,ακριβως 45 εκατοστα,εδω εγκλωβιστηκαν
Η μονη διαφυγη ειναι προς την θαλασσα
Στην θαλασα,εισοδος δουλειας,45 εκατοστων ακριβως,κοιταχτε να περασει ο κοσμος απο δω πανικοβλ,εδω δεν περναει ουτε ενα ατομο
Φανταστειτε να περασουν πανικοβλητοι 15 ανθρωποι
Και νομιζω και δω πρεπει να καηκαν μερικοι ανθρωποι,δε δε δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι,λοιπον,καταλαβαινετε τι πανικος εγινε
Δυο διοδους Μαρια εχεις,μια ειναι αυτη η εισοδος δουλειας μεταξυ δυο κτιριων,τα 45 εκατοστα, και η αλλη πιο κατω παλι που οταν περασουν,καταρχην και ο δρομος και εδω η Ποσειδωνος,που ειναι 8 μετρα εγω σου λεω ετσι;Με τα παρκαρισμενα αυτοκινητα και μετον πανικο οταν κατεβηκαν ολοι οι κατοικοι κατω καταλαβαινεις τι εγινε εδω.Αφησαν τα αυτοκινητα και πεζοι,τραπηκαν σε φυγη ατακτη,δεξια αριστερα
Μα εγω ειμαι τωρα 3 ημερες εδω και τωρα το πηρα χαμπαρι
Ελατε κατι αλλο θελω να επιστησω την προσοχη στην ΕΥΔΑΠ,κατι πολυ σημαντικο Εδω εχει σπασει μεσα και τρεχει το νερο συνεχεια απο την δευτερα οπως και στα αλλα σπιτια,τρεχει το νεορο το ρολοι σαν τρελο γυρναει δεν το χουν παρει χαμπαρι ουτε οι ιδιοκτητες ουτε κανενας αλλος,γι αυτο καλο ειναι να κανουν εκκληση στην ΕΥΔΑΠ τρεχει το νερο ειναι κριμα εχει σπασει

Ωστε αυτό ήταν το κυβερνητικό σχέδιο; Αφού έπιασε φωτιά και φύσαγε αέρας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αλλωστε δεν χρειάζεται, γιατί αν κάποιοι κινδυνέψουν, θα βρουν εύκολα δίοδο προς την θάλασσα. Δυστυχώς όμως ανέτρεψαν το μεγαλοφυές κυβερνητικό σχέδιο οι ανάλγητοι ιδιοκτήτες που έκλεισαν τις διόδους.Ραν ταν πλαν έγραψε:Πολύ πιθανόν. Τόσες μέρες τα παιδιά στο σκάι έχουν ξεσκιστεί να αποδείξουν ότι φταίει η κυβέρνηση για τα τόσα θύματα (και όχι το οικοδομικό αυθαίρετο κωλοχανείο που έχει δημιουργηθεί εδώ και σαράντα χρόνια μέσα σε δασική περιοχή), και να τους χαλάει τη σούπα ο Τσελίκας με το να έχει λυσσάξει από το πρωί με την ανυπαρξία διόδων δουλείας;Λαχουρένιος έγραψε:Τον Τσελικα τον βλεπω να πηγαινει διακοπες διαρκειας ανευ αποδοχων για αοριστο διαστημα

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Πολύ πιθανόν. Τόσες μέρες τα παιδιά στο σκάι έχουν ξεσκιστεί να αποδείξουν ότι φταίει η κυβέρνηση για τα τόσα θύματα (και όχι το οικοδομικό αυθαίρετο κωλοχανείο που έχει δημιουργηθεί εδώ και σαράντα χρόνια μέσα σε δασική περιοχή), και να τους χαλάει τη σούπα ο Τσελίκας με το να έχει λυσσάξει από το πρωί με την ανυπαρξία διόδων δουλείας;
Ολοι φταινε Ρεκ. και εννοειται εχει ευθυνη και ο ΣΥΡΙΖΑ που συνεχισε τα κακως κειμενα των αλλων.
Φυσικα ο ΣΚΑΙ επιρριπτει μονομερως ευθυνες στους ζαιους και οι ζαιοι μονομερως στους προηγουμενους και στους κατοικους. Ολα για τα ψηφαλακια.

Δεν μου αρέσει αυτό το "όλοι φταίνε". Αν φταίνε όλοι, τότε δεν φταίει κανείς. Ομως τα λεγόμενα "κακώς κείμενα" ήταν έτσι εδώ και δεκαετίες και παρ'όλα αυτά δεν υπήρχαν ποτέ τόσα θύματα. Τα θύματα υπήρξαν σε συγκεκριμένες περιστάσεις και μπορούσαν να τα αποτρέψουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Τόσο το 2007, όσο και τώρα. Οπως και στην Μάνδρα.Λαχουρένιος έγραψε:Ολοι φταινε Ρεκ. και εννοειται εχει ευθυνη και ο ΣΥΡΙΖΑ που συνεχισε τα κακως κειμενα των αλλων.
Φυσικα ο ΣΚΑΙ επιρριπτει μονομερως ευθυνες στους ζαιους και οι ζαιοι μονομερως στους προηγουμενους και στους κατοικους. Ολα για τα ψηφαλακια.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αφου μαζευτηυκαν λοιπον εδω τοσοι ειδικοι ας κανω και εγω μερικες ερωτησεις να ενημερωθω
Το επιμαχο οικοπεδο με τους νεκρους ειναι σε παραλια;ειναι σε αιγιαλο;
Τι κτισματα ειχε μεσα στο οικοπεδο;