Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιούλ 2018, 14:34

Nostalgia έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Δες το υστερογραφο μου στο πρωτο ποστ της σελιδας... :D

Το ειδα αλλα δεν ξερω τι σημαινει.... :pardon:

Eμπ1=εμπαινα

Δεν νομιζω να χρειαζονται εξηγησεις για το που μπαινει τι, μεγαλα παιδια ειμαστε... :D
1 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 27 Ιούλ 2018, 14:36

Nostalgia έγραψε:

Μπάρμπας ντιτέκτεντ.

Εμπ1 = Έμπαινα. Εδώ πληροφορίες για το slang.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 27 Ιούλ 2018, 14:36

Λαχουρένιος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Eμπ1=εμπαινα

Δεν νομιζω να χρειαζονται εξηγησεις για το που μπαινει τι, μεγαλα παιδια ειμαστε... :D

Εισαι σαφης! Μαλακια μου που δεν το επιασα απο την αρχη! :hat44:
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 27 Ιούλ 2018, 14:37

Ενδιαφερον ότι το ΦΕΚ μιλαει για δευτερεύουσες κατοικιες, αρα δεν υπαρχει περιπτωση να χαθουν οι μοναδικες κατοικιες και να μεινουν αστεγοι οι παθουντες.
Θελω τη γνωμη σας παιδια, αν το θεωρείτε δικαιο να πληρωσουμε τωρα εμεις οι φορολογούμενοι (μεσω του κρατους) για καμενες βιλλαρες των χαμουτζιδικων μεγαλοαστων; Εγω π.χ. το βλεπω απολυτως αδικο και νοιώθω μαλακας ότι καποτε πηγα και αγορασα ένα νομιμο διαμερισματακι και τωρα οι φοροι μου θα πανε σε αυτους που παρανομουσαν, εκαναν κομπίνες με αρχες και στο τελος επαθαν αυτό που επαθαν.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Ιούλ 2018, 14:39

Για να τελειωνουμε με τα παραμυθια
Το πρωτο ρεπορταζ του Τσελικα ηταν για τον πουτσο και κανεις δεν τον διεκοψε ουτε τον εκοψε

Απο το 30ο λεπτο και μετα
Λεει επι λεξη
Εδω ακριβως που βλεπετε ειναι ενας κεντρικος δρομος ειναι η Ποσειδωνος
Πολλο κατικοι τι μου λενε;
Βλεπετε λοιπον ολοι οι δρομοι που κατεβαινουν δεν ξεπερνουν τα 4 με 5 μετρα
Ηρθαν εδω οι ανθρωποι εγκλωβιστηκαν
Οταν ερχεσαι εδω και εκεινη την μερα στον πανικο,την Δευτερα το μεσημερι που εκδηλωθηκε η φωτια,ηρθαν εδω εγκλωβιστηκαν,και θα δειτε η διαφυγη τι ειχαν
Η να πανε πιο κατω απο την Αργυρα ακτη,η να περασουν απο δω,θα δειτε μια εισοδο δουλειας,ακριβως 45 εκατοστα,εδω εγκλωβιστηκαν
Η μονη διαφυγη ειναι προς την θαλασσα
Στην θαλασα,εισοδος δουλειας,45 εκατοστων ακριβως,κοιταχτε να περασει ο κοσμος απο δω πανικοβλ,εδω δεν περναει ουτε ενα ατομο
Φανταστειτε να περασουν πανικοβλητοι 15 ανθρωποι
Και νομιζω και δω πρεπει να καηκαν μερικοι ανθρωποι,δε δε δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι,λοιπον,καταλαβαινετε τι πανικος εγινε
Δυο διοδους Μαρια εχεις,μια ειναι αυτη η εισοδος δουλειας μεταξυ δυο κτιριων,τα 45 εκατοστα, και η αλλη πιο κατω παλι που οταν περασουν,καταρχην και ο δρομος και εδω η Ποσειδωνος,που ειναι 8 μετρα εγω σου λεω ετσι;Με τα παρκαρισμενα αυτοκινητα και μετον πανικο οταν κατεβηκαν ολοι οι κατοικοι κατω καταλαβαινεις τι εγινε εδω.Αφησαν τα αυτοκινητα και πεζοι,τραπηκαν σε φυγη ατακτη,δεξια αριστερα

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΑΝΕΡ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΑ ΑΚΤΗ

Η Μαρια αυτη πως την λενε που κανει την εκπομπη συνεχιζει να θελει να μαθει για το μονοπατι και του λεει πως αν δεν γνωριζεις την περιοχη δεν μπορεις να ξερεις για το μικρο αυτο μονοπατι
Και ο Τσελικας συνεχιζει
Μα εγω ειμαι τωρα 3 ημερες εδω και τωρα το πηρα χαμπαρι

Και κλεινει με το θεικο πηγαινοντας πανω απο ενα ρολοι της ΕΥΔΑΠ
Ελατε κατι αλλο θελω να επιστησω την προσοχη στην ΕΥΔΑΠ,κατι πολυ σημαντικο Εδω εχει σπασει μεσα και τρεχει το νερο συνεχεια απο την δευτερα οπως και στα αλλα σπιτια,τρεχει το νεορο το ρολοι σαν τρελο γυρναει δεν το χουν παρει χαμπαρι ουτε οι ιδιοκτητες ουτε κανενας αλλος,γι αυτο καλο ειναι να κανουν εκκληση στην ΕΥΔΑΠ τρεχει το νερο ειναι κριμα εχει σπασει

Ο Τσελικας μετα παει σε μια μινι παιδικη χαρα μιας πολυκατοικιας και συνεχιζει το αδουλωτο ρεπορταζζζζζζζ

http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=309597
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 27 Ιούλ 2018, 14:41

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Τον Τσελικα τον βλεπω να πηγαινει διακοπες διαρκειας ανευ αποδοχων για αοριστο διαστημα
Πολύ πιθανόν. Τόσες μέρες τα παιδιά στο σκάι έχουν ξεσκιστεί να αποδείξουν ότι φταίει η κυβέρνηση για τα τόσα θύματα (και όχι το οικοδομικό αυθαίρετο κωλοχανείο που έχει δημιουργηθεί εδώ και σαράντα χρόνια μέσα σε δασική περιοχή), και να τους χαλάει τη σούπα ο Τσελίκας με το να έχει λυσσάξει από το πρωί με την ανυπαρξία διόδων δουλείας; :fico:
Ωστε αυτό ήταν το κυβερνητικό σχέδιο; Αφού έπιασε φωτιά και φύσαγε αέρας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αλλωστε δεν χρειάζεται, γιατί αν κάποιοι κινδυνέψουν, θα βρουν εύκολα δίοδο προς την θάλασσα. Δυστυχώς όμως ανέτρεψαν το μεγαλοφυές κυβερνητικό σχέδιο οι ανάλγητοι ιδιοκτήτες που έκλεισαν τις διόδους.

Αλλά πρέπει να μάθουν ότι they are in great danger if continue to don't obey the law, όπως λεέι η υπουργάρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 27 Ιούλ 2018, 14:47

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Πολύ πιθανόν. Τόσες μέρες τα παιδιά στο σκάι έχουν ξεσκιστεί να αποδείξουν ότι φταίει η κυβέρνηση για τα τόσα θύματα (και όχι το οικοδομικό αυθαίρετο κωλοχανείο που έχει δημιουργηθεί εδώ και σαράντα χρόνια μέσα σε δασική περιοχή), και να τους χαλάει τη σούπα ο Τσελίκας με το να έχει λυσσάξει από το πρωί με την ανυπαρξία διόδων δουλείας; :fico:

Ολοι φταινε Ρεκ. και εννοειται εχει ευθυνη και ο ΣΥΡΙΖΑ που συνεχισε τα κακως κειμενα των αλλων.

Φυσικα ο ΣΚΑΙ επιρριπτει μονομερως ευθυνες στους ζαιους και οι ζαιοι μονομερως στους προηγουμενους και στους κατοικους. Ολα για τα ψηφαλακια.

Είπα εγώ το αντίθετο; Εγώ προσπαθώ να τονίσω την πλήρη αναισθησία και συνενοχή όλων των εμπλεκομένων στην τραγωδία.
Από την ανοχή των κυβερνήσεων της αρχής της δεκαετίας του 1980 μέχρι σήμερα και την ανευθυνότητα των οικιστών της περιοχής, πάνω στη λογική του ''ο πελάτης έχει πάντα δίκιο'' των πρώτων και στον γραψαρχιδισμό των δεύτερων που εκμεταλλεύτηκαν αυτή την ανοχή κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν, ακόμα και μετά την καταστροφή, ότι το αιτιατό δεν προκύπτει χωρίς αίτιο.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Ιούλ 2018, 14:50

Αφου μαζευτηκαν λοιπον εδω τοσοι ειδικοι ας κανω και εγω μερικες ερωτησεις να ενημερωθω
Το επιμαχο οικοπεδο με τους νεκρους ειναι σε παραλια;ειναι σε αιγιαλο;
Τι κτισματα ειχε μεσα στο οικοπεδο;
Εικόνα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 27 Ιούλ 2018, 14:54

Λαχουρένιος έγραψε:Ολοι φταινε Ρεκ. και εννοειται εχει ευθυνη και ο ΣΥΡΙΖΑ που συνεχισε τα κακως κειμενα των αλλων.

Φυσικα ο ΣΚΑΙ επιρριπτει μονομερως ευθυνες στους ζαιους και οι ζαιοι μονομερως στους προηγουμενους και στους κατοικους. Ολα για τα ψηφαλακια.
Δεν μου αρέσει αυτό το "όλοι φταίνε". Αν φταίνε όλοι, τότε δεν φταίει κανείς. Ομως τα λεγόμενα "κακώς κείμενα" ήταν έτσι εδώ και δεκαετίες και παρ'όλα αυτά δεν υπήρχαν ποτέ τόσα θύματα. Τα θύματα υπήρξαν σε συγκεκριμένες περιστάσεις και μπορούσαν να τα αποτρέψουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Τόσο το 2007, όσο και τώρα. Οπως και στην Μάνδρα.

Αυτή η συλλογιστική μου θυμίζει ότι γιά το μνημόνιο φταίνε όλοι οι πολιτικοί, από την μεταπολίτευση και μετά. Ομως μετά το 1993, το χρέος είχε τιθασευθεί και χρειαζόταν ένας Καραμανλής γιά να πετύχει σχεδόν τον διπλασιασμό του. Ομοίως, χρειάσθηκαν Καραμανλής και Τσίπρας γιά να έχουμε θύματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Ιούλ 2018, 14:58

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αφου μαζευτηυκαν λοιπον εδω τοσοι ειδικοι ας κανω και εγω μερικες ερωτησεις να ενημερωθω
Το επιμαχο οικοπεδο με τους νεκρους ειναι σε παραλια;ειναι σε αιγιαλο;
Τι κτισματα ειχε μεσα στο οικοπεδο;
Εικόνα

Oπως βλεπεις η προσβαση στην παραλια δεν μπορει να γινει απο τους βραχους. Υπαρχει σκαλιτσα που ομως ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ και συνηθως κλειδωμενη.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”