Οταν πηγαίνει επίσκεψη αρχηγός κράτους, παίρνει μαζί του διπλωμάτες και κάποιους υπουργούς.
Οταν πηγαίνει επίσκεψη κάποιος μονάρχης, παίρνει μαζί του την οικογένεια του. Μαρέβα και κόρες.
Οταν παίρνει συνεντευξη ΑΡΔ, η ερωτηση είναι ΄΄ποιό ειναι το αγαπημένο σου φαγητό'' ; Ντολμαδάκια.
Οταν παίρνει συνεντευξη κανονικός δημοσιογράφος, η ερωτηση είναι για την 108η θέση της ελευθεροτυπίας στην Ελλαδα.
Και η απάντηση είναι ΄΄ διαφωνω με τη μεθοδολογία΄΄, με παράλληλη διαγραφή της ειδησης από το επίσημο σαιτ της ΕΕ.
ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
-
pluton
- Supreme poster

Re: ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
vallon έγραψε:
Βρε Ρίζο ούτε το 1/5 των τμημάτων δεν είναι, περίμενε λίγο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Νίκος Παπανδρέου για ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο: «Μόνο υπερηφάνεια, απέδειξε ότι είναι Ευρωπαίος ηγέτης»
<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politiki/nikos-papandreoy-gia-omilia-mitsotaki-yperifaneia">Νίκος Παπανδρέου για ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο: «Μόνο υπερηφάνεια, απέδειξε ότι είναι Ευρωπαίος ηγέτης» - iefimerida.gr</a></p>
<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politiki/nikos-papandreoy-gia-omilia-mitsotaki-yperifaneia">Νίκος Παπανδρέου για ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο: «Μόνο υπερηφάνεια, απέδειξε ότι είναι Ευρωπαίος ηγέτης» - iefimerida.gr</a></p>
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Εγώ δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά ούτε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά στο δημοψήφισμα ναι όχι ... Εγώ και όλη μου η οικογένεια ψηφίσαμε ΟΧΙ, μέχρι εκεί είχα ανοχές μετά κατάλαβα ότι είναι μπιτ Χατζηαβάτης και αποδείχτηκε σε κάθε πράξη τους.
Τι ήθελες να λέω μπράβο για το μασκαραλικι της συνέντευξης που του οργάνωσε η καημένη η Γιάννα;
Ναι ξερω εισαι μικρασιατης, παιδι ανταρτων, ποτε δεν εχεις ψηφισει ΝΔ, δεν εισαι ναζι κλπ. Μα καλα, δεν ντρεπεσαι μεγαλος ανθρωπος να λες συνεχεια κατι παιδαριωδη ψεματα?
Ουτε τα παιδακια στο δημοτικο δεν λενε τοσο χαζα ψεματα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Παυλος Γ. έγραψε:Οταν πηγαίνει επίσκεψη αρχηγός κράτους, παίρνει μαζί του διπλωμάτες και κάποιους υπουργούς.
Οταν πηγαίνει επίσκεψη κάποιος μονάρχης, παίρνει μαζί του την οικογένεια του. Μαρέβα και κόρες.
Οταν παίρνει συνεντευξη ΑΡΔ, η ερωτηση είναι ΄΄ποιό ειναι το αγαπημένο σου φαγητό'' ; Ντολμαδάκια.
Οταν παίρνει συνεντευξη κανονικός δημοσιογράφος, η ερωτηση είναι για την 108η θέση της ελευθεροτυπίας στην Ελλαδα.
Και η απάντηση είναι ΄΄ διαφωνω με τη μεθοδολογία΄΄, με παράλληλη διαγραφή της ειδησης από το επίσημο σαιτ της ΕΕ.
Νοου γιου χαβ νοτ μπην ιν Σαμος.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

pluton έγραψε:vallon έγραψε:
ρουφατα μπέμπα
.gif)
οι φοιτητές σας δείχνουν που θα πάτε όταν γίνουν εκλογές
αν βέβαια το αφήσει ο κουτοπόνηρος κούλης
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Εγώ δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά ούτε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά στο δημοψήφισμα ναι όχι ... Εγώ και όλη μου η οικογένεια ψηφίσαμε ΟΧΙ, μέχρι εκεί είχα ανοχές μετά κατάλαβα ότι είναι μπιτ Χατζηαβάτης και αποδείχτηκε σε κάθε πράξη τους.
Τι ήθελες να λέω μπράβο για το μασκαραλικι της συνέντευξης που του οργάνωσε η καημένη η Γιάννα;
Ναι ξερω εισαι μικρασιατης, παιδι ανταρτων, ποτε δεν εχεις ψηφισει ΝΔ, δεν εισαι ναζι κλπ. Μα καλα, δεν ντρεπεσαι μεγαλος ανθρωπος να λες συνεχεια κατι παιδαριωδη ψεματα?Ουτε τα παιδακια στο δημοτικο δεν λενε τοσο χαζα ψεματα.
Φαντάσου να σου έλεγα ότι η οικογένεια μου έχει και θύματα εκτελέσεων σε μπλόκο.
Παραμυθάς όπως λέει και ο ВладимирВладимирович
0 .
-
pluton
- Supreme poster

vallon έγραψε:pluton έγραψε:
ρουφατα μπέμπα
οι φοιτητές σας δείχνουν που θα πάτε όταν γίνουν εκλογές
αν βέβαια το αφήσει ο κουτοπόνηρος κούλης
Ώστε είναι οριστικό το ΚΚΕ στις εκλογές θα πάρει 54,43%
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Ήταν μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία μας.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
NikosVy
- Extreme poster

Μπαίνω και στο λογαριασμό του Facebook του ΕΛΙΣΜΕ και βλέπω και κάτι διαφορετικό από τη μιζέρια και προβλεψιμότητα που βλέπω εδώ μέσα (σήμα λόγου "το βλέπω", μόνο τα ονόματά σας βλέπω και υποθέτω).
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".